Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten ikizse ben tüm partileri çifter çifter isterim. Sen sus dayler dayler . Cinsiyeti bilsen de bilmiyor gibi yapıyorsun bu partilerde
Ajagshshdhs herkeşe benden cinsiyet partisi
Reyiz zaten ikiz olunca taksit taksit yapmıyon. Genelde tek seferde yapıyor çiftler ikizleri
Kiz bizim sulalelerde ikiz yokki ☹ findik toplarken ikiz findik yiyodum eskiden ikiz bebem olsun diye sence o etki edermi gdgdgshs

Kiz bizim sulalelerde ikiz yokki ☹ findik toplarken ikiz findik yiyodum eskiden ikiz bebem olsun diye sence o etki edermi gdgdgshs
İstemek yetiyormuş bak. Sen niye hevesimizi kursağımızda bırakıyorsun ki Allam ya deli mi ne git köşede umutsuzlan. Burada umutsuzlanmak yassssak

Ajagshshdhs herkeşe benden cinsiyet partisi
Cinsiyet partisinde bize ne hediyeler vereceksin sen ondan haber ver. Eskiden doğurana doğum hediyesi veriliyordu. Artık doğacak bebeğin anası gelenlere hediye veriyor. Cinsiyet partisinde "Pipisi var/yok" hediyesi, Baby shower'da "Ha doğdu ha doğacak" hediyesi, hastane odasında "Vallahi de billahi de doğurdum" hediyesi... Çocuğa gelen hediye, giden hediyeden daha az. Ben bu işten bir şey anlamadım

1er kilo fındık is gorurmu gsgshshsh
Yok size ikiz falan bi tane neyimize yetmiyor

Ya sen bu işi benden daha çok anlamamışın. Ben de kimden medet umuyorum öeh

Oo hızlı vazgeçtin ahahshjsjsjdh
Böyle olmaz. İkiz yap sen. Daha şikayet edeceksin "Üçüncü aydan şiştim aaaayh" diye
Zengin olsak bilirdik zalim hayat burdanda vurdu bizi hshdhshe yokmu grupta pipi partisi yapacak olan eyy cemaaat

Firlat ben tutarim daylos hadi bekliyom

Gsgsgsgsfs çaktırmıyorum hamile oldugumu ya durun ikiz bile olabilir
Dur dur, accuk daha beklesin shdhshdh
Ayni seyi dusunmemiss herkes ikizin olcak diyor bana bu ara gshshs tovbe estağfurullah daha 1 tane yapamadim hshdhss
Kalp kalbe karşıysa, senin de oglun olcek

Bana da oyle diyollaaadi, tekiz olunca arkadas dedi ki, kardesini yemiştir o shdhshdhd
Gerçekten ikizse ben tüm partileri çifter çifter isterim. Sen sus dayler dayler . Cinsiyeti bilsen de bilmiyor gibi yapıyorsun bu partilerde
Hee taaam, ya da istemedigin cinsiyet cikinca bozulan surat, balona tekme atan koca filan güzel olur, eksin olur ahdhshd
Reyiz zaten ikiz olunca taksit taksit yapmıyon. Genelde tek seferde yapıyor çiftler ikizleri
Ya ben de onu yazcaktm ahdhshdhdhdhdhhddhhf

Hee taaam, ya da istemedigin cinsiyet cikinca bozulan surat, balona tekme atan koca filan güzel olur, eksin olur ahdhshd
ahshshsh kaos seven dayler
Ya sunnet düğünü diye bir gercek var hala offf
Ya ne olacağıdı
Ortak olsak vxvsv
Nayır nolamaz
Evet ya oglum olsa kaynanamlar yapcakmis
Yaptırma anam, yaptirma bacimmm, cuk kesildi diye niye dugun yapilir
Niye ya aaa ama aaaaa şöyle bir hayal edin. Oğlunuza şehzade kostümü giydirmişsiniz. Kafanıza ibibik gibi topuz, üzerinize gelinlik çakması beyaz bir elbise. Yanlarınız biraz pörtlemiş, evlendiğiniz zamanki gibi 45 kilo değilsiniz ama olsun. O gelinliğe benzer elbiseyi giymişsiniz en nihayetinde. Boynunuzda ve bileğinizde gücün simgesi TRABZON HASIRI ve tabii bir de oğlunuza takılan takılar... Şehzade anası olmuşsunuz, boru deYil. Haseki sultandan hallicesiniz. Kocişkonuzun soyunun devamlılığını sağlayan sultan sizsiniz, evet. Bunun gururuyla başınız dik, arkada Ankara'nın Bağları çalıyor. Erik Dalı da olabilir, çok da mühim değil. Hayali bile güzel değil mi? Şimdi gidin ve o pipileri doğurmadan gelmeyin!!!

Yaptırma anam, yaptirma bacimmm, cuk kesildi diye niye dugun yapilir
Yapmazlarsa koyde hava atamazlar daylos gshshshs
Sahneye çıkışimizda plevne caliyor sadece takilacak takilar için olabilir aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…