- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.401
Bir hafta sürüyor o ağlaşmalar ya. Allah kolaylık versinNabuyonuss gençlerrrrr. Bugun okul tam zamanlı acildi, aglayanlari alistirmaya ve ikna etmeye calismaktan alık oldmmm
Güzel doğal olmuş güle güle kullanO kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu etti
Valla çok kötü bir iş yeri bekliyor beni. Moral şart
Komple boyamadim. Baby light yapıldı toprak beji anlaşılır mı bilmem atıyorum
maşallah zaman çabuk geçiyor ne ara 40 oldunuzSen olmasan benim halimi soran yok.
40 uçurmaya kebapciya geldik kızımla. Ahahsdfg
1 haftayla kurtarirsak iyi, benim bir ogrencimin anasi 3 aylik bebesiyla kapida beklemeye basladi, bebe 6 aylıkken gidebildiBir hafta sürüyor o ağlaşmalar ya. Allah kolaylık versin
Anaaam rekora koşanlar. Kardeşim okula başladığında annemi okul bahçesinde dikiyordu "Eve gitme, beni bekle" diye. Okul da tam gündü. Öğretmeninden izin alıyormuş "Anneme gidip bir bakayım beni bekliyor mu" diye ahshsh1 haftayla kurtarirsak iyi, benim bir ogrencimin anasi 3 aylik bebesiyla kapida beklemeye basladi, bebe 6 aylıkken gidebildi
Ah o asamaya bile şükrediyoruz biz, bugun tam 2bucuk saat sadece babasini birakip sinif kapısından iceri baksin diye ugrastik bir yavrucaklaAnaaam rekora koşanlar. Kardeşim okula başladığında annemi okul bahçesinde dikiyordu "Eve gitme, beni bekle" diye. Okul da tam gündü. Öğretmeninden izin alıyormuş "Anneme gidip bir bakayım beni bekliyor mu" diye ahshsh
Teşekkür ederim canımInsallah canimmmhahahaha o evre cok komik oluyor ama sonu şahane olmus bakkkk
El mecbur
Benim rahmin tepesi üç kısmı çökük gibiymisCanım selam, kusura bakma bir raporlama dönemindeyiz geceli gündüzlü çalışıyoruz inan şimdi foruma girince gördüm yazdığını. Gözün aydın öyleyse kuzu, bana da senin gibi engel değil dedi. Galiba rahim pozisyon bozuklukları engel olmuyormuş dediğine göre doktorun. Çengel rahim nasıl oluyo internetten bakındım ama anlayamadım
Teşekkür ederim canım doğum sonrası gidersin kuaföreGüzel doğal olmuş güle güle kullandarısı bana pamuk ninelere döndüm
maşallah zaman çabuk geçiyor ne ara 40 oldunuzBal0ncuk siz kaç günlük oldunuz hadi büyüsünler de okula yazdıralım kızları
Tisikkurler canimİyi tatillleeeer 🏖🏝
Bende merak ediyorumBal0ncuk nerede?
Ya ne diyorsunKızlarBal0ncuk moral olarak pek iyi değil.
Çok yakın arkadaşının kizi 8 aylık coronadan kaybetti. Eşinin yeğeni 4 yaşında onu kaybetti. Üst üste geldi. Cenazeye git lenaya bak. Cumadan beri sanırım böyleşok üstüne şok yaşadı..
Yaa inanmıyorum ☹☹☹☹KızlarBal0ncuk moral olarak pek iyi değil.
Çok yakın arkadaşının kizi 8 aylık coronadan kaybetti. Eşinin yeğeni 4 yaşında onu kaybetti. Üst üste geldi. Cenazeye git lenaya bak. Cumadan beri sanırım böyleşok üstüne şok yaşadı..
Amin aminYa ne diyorsunAllah rahmet eylesin. Bu ne biçim bir şey artık bitsin gitsin gerçekten. Herkesin hayatını mahvetti
MaalesefYaa inanmıyorum ☹☹☹☹
Ben oldum valla aşımı. Hamilelik riski olmadan regl iken aşımı oldum. Hamilelikte risk var mıdır bilmiyorumKizlar doktorunuz oneriyorsa asinizi olun bebeginizde antikorlu olsun bu haberler çoğalıyor rabbim korusun
Benim görüştüğüm doktorlar öneriyor 3. Aydan sonra parisim. Bende oldum şükür zaten bağışıklığım düşük zor atlatirdimAmin amin8 aylık bebekte Corona niye var kalem arkadaşın 3 yaşındaki çocuğunda da çıkmıştı ondan da anne babaya geçmişti.
Maalesef
Ben oldum valla aşımı. Hamilelik riski olmadan regl iken aşımı oldum. Hamilelikte risk var mıdır bilmiyorum
Çok çok üzüldüm başı sağolsun Allah yakınlarına sabır versin ne büyük acı düşmanımıza yaşatmasınKızlarBal0ncuk moral olarak pek iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?