Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu etti
Valla çok kötü bir iş yeri bekliyor beni. Moral şart
Komple boyamadim. Baby light yapıldı toprak beji anlaşılır mı bilmem atıyorum
Güzel doğal olmuş güle güle kullan darısı bana pamuk ninelere döndüm
Sen olmasan benim halimi soran yok.
40 uçurmaya kebapciya geldik kızımla. Ahahsdfg
maşallah zaman çabuk geçiyor ne ara 40 oldunuz Bal0ncuk siz kaç günlük oldunuz hadi büyüsünler de okula yazdıralım kızları

1 haftayla kurtarirsak iyi, benim bir ogrencimin anasi 3 aylik bebesiyla kapida beklemeye basladi, bebe 6 aylıkken gidebildi
Anaaam rekora koşanlar. Kardeşim okula başladığında annemi okul bahçesinde dikiyordu "Eve gitme, beni bekle" diye. Okul da tam gündü. Öğretmeninden izin alıyormuş "Anneme gidip bir bakayım beni bekliyor mu" diye ahshsh

Ah o asamaya bile şükrediyoruz biz, bugun tam 2bucuk saat sadece babasini birakip sinif kapısından iceri baksin diye ugrastik bir yavrucakla

Insallah canimmm hahahaha o evre cok komik oluyor ama sonu şahane olmus bakkkk

El mecbur
Teşekkür ederim canım
Benim rahmin tepesi üç kısmı çökük gibiymis
Çok şükür sana da sevindim engel olmamasına
Teşekkür ederim canım doğum sonrası gidersin kuaföre

Ya ne diyorsun Allah rahmet eylesin. Bu ne biçim bir şey artık bitsin gitsin gerçekten. Herkesin hayatını mahvetti

Ya ne diyorsun Allah rahmet eylesin. Bu ne biçim bir şey artık bitsin gitsin gerçekten. Herkesin hayatını mahvetti
Amin amin 8 aylık bebekte Corona niye varkalem arkadaşın 3 yaşındaki çocuğunda da çıkmıştı ondan da anne babaya geçmişti.
Yaa inanmıyorum ☹☹☹☹
Maalesef
Kizlar doktorunuz oneriyorsa asinizi olun bebeginizde antikorlu olsun bu haberler çoğalıyor rabbim korusun
Ben oldum valla aşımı. Hamilelik riski olmadan regl iken aşımı oldum. Hamilelikte risk var mıdır bilmiyorum

Benim görüştüğüm doktorlar öneriyor 3. Aydan sonra parisim. Bende oldum şükür zaten bağışıklığım düşük zor atlatirdim

Çok çok üzüldüm başı sağolsun Allah yakınlarına sabır versin ne büyük acı düşmanımıza yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…