Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya elbiseyi birak, ben direkt düğününde giyemedigi, aklinda kalan gelinligi giyeni gördüm, düpedüz gelinlik yani. Ayyyyyhhhh icim tuhaf olyor. Yok anam yok. Kalsin. Sunnet kizanlari da o an bir simarik oluyor evlere şenlik. Mumkun degil ki boyle bir dugun yapayım. O kadar da buyuk konuşuyorum. Hatta yenidogan sünneti icin gorusecegiz, dogumun ertesi gunu yapilani. Bana kalsa hiç yaptirmam da iste sonradan saglik sorunlari vs büyükken hc istemiyorum.
Yapmazlarsa koyde hava atamazlar daylos gshshshs

Sahneye çıkışimizda plevne caliyor sadece takilacak takilar için olabilir aslinda
Sizin olmadiginiz buyuk bir eglence yapsinlar, ben oyle derdim

O günleri inşallah sağlıkla görebilirsek benim de aklımda yenidoğan sünneti var. İleri yaşlarda onun travmasını taşımasın. Hem iyileşme süreci de bebekken daha kolay oluyor

Karnı burnunda, kocasıyla açık havada fotoğraf çekimi yapıp gelinlik giyip eline de buket alan gördüm ben. Bebek doğunca da farklı bir gelinlikle aynı fotoğraflardan bir tur daha... Sürekli yeniden evlenmek istiyorlar sanırım :/

Baska isleri gucleri yok zaar, hayattaki en buyuk fonksiyonlari evlenmek, dugun, evim evim guzel evim, kocisim, yavrusum, organizasyon

Yav bu kadar evlenmek istiyorlarsa nikah tazeleyip tekrar düğün yapsınlar. Niye yan yollara sapıp çocukları alet ediyorlar ki ilginç
Oyle olunca goze batar bebeYim, boyle olunca herkesin sorgulamadan kaniksadigi o anlamsiz kutlamalara yediriveriyorlar. Herkes de çok şık ve guzel olduklarini düşünüyor. Sunnet dugunu anne baba dansi ile aciliyor ya hshdhshd

Ohh mis gibi eğlen canısıı, bende öyle bu ay baya aktif geçti benim için sürekli arkadaşlarlaydık plan yaptık içtik eğlendik güzeldi
Ooo süper yapmışsın valla gerekiyor arada

Valla en güzelini yaparsınız yenidoğan sünneti en iyisi
Bugün tatilin son günü. İstanbul'dayım anlayacağın.. valla burayi bu kadar serin bulacağımı hiç sanmazdim bende saçımı boyadım... Yarın yoğun bir şekilde iş temposuna gireceğim

Bugün tatilin son günü. İstanbul'dayım anlayacağın.. valla burayi bu kadar serin bulacağımı hiç sanmazdim bende saçımı boyadım... Yarın yoğun bir şekilde iş temposuna gireceğim
Üç gün önce birden soğudu. Hala alışamadı vücudum. Geceleri özellikle bayağı serin oluyor. Oo yeeeeeah arkadan foto at da görelim. İşe başlama motivasyonu kazanmak için iyi bir adım olabilir kuaför ziyareti

O kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu etti
Valla çok kötü bir iş yeri bekliyor beni. Moral şart
Komple boyamadim. Baby light yapıldı toprak beji anlaşılır mı bilmem atıyorum

Eklentiler

• IMG_20210905_150449.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 49
Esim ve babasi cok özeniyor maalesef benim ailem mevlitten yana

Sen serinde kal, bize biraz sıcak getireydin
Güle güle kullan. Tüm saça boya bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Bence böylesi daha kullanışlı hem de daha güzel duruyor

ahshhsjsj bunu bilmiyordum. Bir de ilk dans mı var
E tabiiiii ahhdhshdhs piste el ele gelinir ve o ilk romantik dans baslar. Sunnet dugunu o esnada : ben ne alaka? Hsdhhdhd
Aynen kuzum her sey yolunda gider doktoru da onaylarsa bulundugum hastanede yapılıyor
Cooook datlis olmus, cok doğal, misssss
Esim ve babasi cok özeniyor maalesef benim ailem mevlitten yana
Nabicannnn, zevk almaya bak

Cok guzel olmus kiz❤
Teşekkür ederim canım farkediliyorsa ne güzel
Sen serinde kal, bize biraz sıcak getireydin
Güle güle kullan. Tüm saça boya bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Bence böylesi daha kullanışlı hem de daha güzel duruyor
Önceden çok boyadım. Saçımı berbat ettim artık saclarim tamamen beyaz olana kadar komple boya yok güneşte daha belli olduğu için sanki denizde açılmış gibi duruyor.. doğallığı seviyorum
İnşallah canım herşey yolunda gidecek ve minnak prens sünnetini rahat olacak
Teşekkür ederim canım her zaman doğallıktan yanayım boyasam dahi ilk baş test yaptı anam dedim bu ne sarı kesinlikle istemiyorum vs sonra cila yapinca he tamam yap o zaman dedim ama o kadar çok paket yaptı ki kendimi folyodan robot gibi hissettim

Ben de böyle istiyorum ama saçlarımın orjinal rengi kömür siyahı. Nasıl yapıcaklar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…