- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.361
Ya elbiseyi birak, ben direkt düğününde giyemedigi, aklinda kalan gelinligi giyeni gördüm, düpedüz gelinlik yani. Ayyyyyhhhh icim tuhaf olyor. Yok anam yok. Kalsin. Sunnet kizanlari da o an bir simarik oluyor evlere şenlik. Mumkun degil ki boyle bir dugun yapayım. O kadar da buyuk konuşuyorum. Hatta yenidogan sünneti icin gorusecegiz, dogumun ertesi gunu yapilani. Bana kalsa hiç yaptirmam da iste sonradan saglik sorunlari vs büyükken hc istemiyorum.ahshshsh kaos seven dayler
Ya ne olacağıdı
Nayır nolamaz
Niye ya aaa ama aaaaa şöyle bir hayal edin. Oğlunuza şehzade kostümü giydirmişsiniz. Kafanıza ibibik gibi topuz, üzerinize gelinlik çakması beyaz bir elbise. Yanlarınız biraz pörtlemiş, evlendiğiniz zamanki gibi 45 kilo değilsiniz ama olsun. O gelinliğe benzer elbiseyi giymişsiniz en nihayetinde. Boynunuzda ve bileğinizde gücün simgesi TRABZON HASIRI ve tabii bir de oğlunuza takılan takılar... Şehzade anası olmuşsunuz, boru deYil. Haseki sultandan hallicesiniz. Kocişkonuzun soyunun devamlılığını sağlayan sultan sizsiniz, evet. Bunun gururuyla başınız dik, arkada Ankara'nın Bağları çalıyor. Erik Dalı da olabilir, çok da mühim değil. Hayali bile güzel değil mi? Şimdi gidin ve o pipileri doğurmadan gelmeyin!!!
Sizin olmadiginiz buyuk bir eglence yapsinlar, ben oyle derdimYapmazlarsa koyde hava atamazlar daylos gshshshs
Sahneye çıkışimizda plevne caliyorsadece takilacak takilar için olabilir aslinda
O günleri inşallah sağlıkla görebilirsek benim de aklımda yenidoğan sünneti var. İleri yaşlarda onun travmasını taşımasın. Hem iyileşme süreci de bebekken daha kolay oluyorYa elbiseyi birak, ben direkt düğününde giyemedigi, aklinda kalan gelinligi giyeni gördüm, düpedüz gelinlik yani. Ayyyyyhhhh icim tuhaf olyor. Yok anam yok. Kalsin. Sunnet kizanlari da o an bir simarik oluyor evlere şenlik. Mumkun degil ki boyle bir dugun yapayım. O kadar da buyuk konuşuyorum. Hatta yenidogan sünneti icin gorusecegiz, dogumun ertesi gunu yapilani. Bana kalsa hiç yaptirmam da iste sonradan saglik sorunlari vs büyükken hc istemiyorum.
Baska isleri gucleri yok zaar, hayattaki en buyuk fonksiyonlari evlenmek, dugun, evim evim guzel evim, kocisim, yavrusum, organizasyonO günleri inşallah sağlıkla görebilirsek benim de aklımda yenidoğan sünneti var. İleri yaşlarda onun travmasını taşımasın. Hem iyileşme süreci de bebekken daha kolay oluyor
Karnı burnunda, kocasıyla açık havada fotoğraf çekimi yapıp gelinlik giyip eline de buket alan gördüm ben. Bebek doğunca da farklı bir gelinlikle aynı fotoğraflardan bir tur daha... Sürekli yeniden evlenmek istiyorlar sanırım :/
Yav bu kadar evlenmek istiyorlarsa nikah tazeleyip tekrar düğün yapsınlar. Niye yan yollara sapıp çocukları alet ediyorlar ki ilginçBaska isleri gucleri yok zaar, hayattaki en buyuk fonksiyonlari evlenmek, dugun, evim evim guzel evim, kocisim, yavrusum, organizasyon
Oyle olunca goze batar bebeYim, boyle olunca herkesin sorgulamadan kaniksadigi o anlamsiz kutlamalara yediriveriyorlar. Herkes de çok şık ve guzel olduklarini düşünüyor. Sunnet dugunu anne baba dansi ile aciliyor ya hshdhshdYav bu kadar evlenmek istiyorlarsa nikah tazeleyip tekrar düğün yapsınlar. Niye yan yollara sapıp çocukları alet ediyorlar ki ilginç
ahshhsjsj bunu bilmiyordum. Bir de ilk dans mı varOyle olunca goze batar bebeYim, boyle olunca herkesin sorgulamadan kaniksadigi o anlamsiz kutlamalara yediriveriyorlar. Herkes de çok şık ve guzel olduklarini düşünüyor. Sunnet dugunu anne baba dansi ile aciliyor ya hshdhshd
Bizi beğenmedi ahsjjsjs
Ooo süper yapmışsın valla gerekiyor aradaOhh mis gibi eğlen canısıı, bende öyle bu ay baya aktif geçti benim için sürekli arkadaşlarlaydık plan yaptık içtik eğlendik güzeldi
Ya elbiseyi birak, ben direkt düğününde giyemedigi, aklinda kalan gelinligi giyeni gördüm, düpedüz gelinlik yani. Ayyyyyhhhh icim tuhaf olyor. Yok anam yok. Kalsin. Sunnet kizanlari da o an bir simarik oluyor evlere şenlik. Mumkun degil ki boyle bir dugun yapayım. O kadar da buyuk konuşuyorum. Hatta yenidogan sünneti icin gorusecegiz, dogumun ertesi gunu yapilani. Bana kalsa hiç yaptirmam da iste sonradan saglik sorunlari vs büyükken hc istemiyorum.
Sizin olmadiginiz buyuk bir eglence yapsinlar, ben oyle derdim
Valla en güzelini yaparsınız yenidoğan sünneti en iyisiO günleri inşallah sağlıkla görebilirsek benim de aklımda yenidoğan sünneti var. İleri yaşlarda onun travmasını taşımasın. Hem iyileşme süreci de bebekken daha kolay oluyor
Karnı burnunda, kocasıyla açık havada fotoğraf çekimi yapıp gelinlik giyip eline de buket alan gördüm ben. Bebek doğunca da farklı bir gelinlikle aynı fotoğraflardan bir tur daha... Sürekli yeniden evlenmek istiyorlar sanırım :/
Bugün tatilin son günü. İstanbul'dayım anlayacağın.. valla burayi bu kadar serin bulacağımı hiç sanmazdimBizi beğenmedi ahsjjsjs
Yoklama alalım bari
Miss Bride sen de ses ver
anonimbirbayan Kocan döndü mü köyünden?
Paresilaaa Tatil nasıl? Bize sıcak hava getir. Burası çok soğudu son 2-3 günde
Üç gün önce birden soğudu. Hala alışamadı vücudum. Geceleri özellikle bayağı serin oluyor. Oo yeeeeeah arkadan foto at da görelim. İşe başlama motivasyonu kazanmak için iyi bir adım olabilir kuaför ziyaretiBugün tatilin son günü. İstanbul'dayım anlayacağın.. valla burayi bu kadar serin bulacağımı hiç sanmazdimbende saçımı boyadım... Yarın yoğun bir şekilde iş temposuna gireceğim
O kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu ettiÜç gün önce birden soğudu. Hala alışamadı vücudum. Geceleri özellikle bayağı serin oluyor. Oo yeeeeeah arkadan foto at da görelim. İşe başlama motivasyonu kazanmak için iyi bir adım olabilir kuaför ziyareti
Esim ve babasi cok özeniyor maalesef benim ailem mevlitten yanaYa elbiseyi birak, ben direkt düğününde giyemedigi, aklinda kalan gelinligi giyeni gördüm, düpedüz gelinlik yani. Ayyyyyhhhh icim tuhaf olyor. Yok anam yok. Kalsin. Sunnet kizanlari da o an bir simarik oluyor evlere şenlik. Mumkun degil ki boyle bir dugun yapayım. O kadar da buyuk konuşuyorum. Hatta yenidogan sünneti icin gorusecegiz, dogumun ertesi gunu yapilani. Bana kalsa hiç yaptirmam da iste sonradan saglik sorunlari vs büyükken hc istemiyorum.
Sizin olmadiginiz buyuk bir eglence yapsinlar, ben oyle derdim
Cok guzel olmus kiz❤O kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu etti
Valla çok kötü bir iş yeri bekliyor beni. Moral şart
Komple boyamadim. Baby light yapıldı toprak beji anlaşılır mı bilmem atıyorum
Sen serinde kal, bize biraz sıcak getireydinO kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu etti
E tabiiiii ahhdhshdhs piste el ele gelinir ve o ilk romantik dans baslar. Sunnet dugunu o esnada : ben ne alaka? Hsdhhdhdahshhsjsj bunu bilmiyordum. Bir de ilk dans mı var
Aynen kuzum her sey yolunda gider doktoru da onaylarsa bulundugum hastanede yapılıyorOoo süper yapmışsın valla gerekiyor arada
Valla en güzelini yaparsınız yenidoğan sünneti en iyisi
Bugün tatilin son günü. İstanbul'dayım anlayacağın.. valla burayi bu kadar serin bulacağımı hiç sanmazdimbende saçımı boyadım... Yarın yoğun bir şekilde iş temposuna gireceğim
Cooook datlis olmus, cok doğal, misssssO kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu etti
Nabicannnn, zevk almaya bakEsim ve babasi cok özeniyor maalesef benim ailem mevlitten yana
Teşekkür ederim canım farkediliyorsa ne güzelCok guzel olmus kiz❤
Önceden çok boyadım. Saçımı berbat ettim artık saclarim tamamen beyaz olana kadar komple boya yokSen serinde kal, bize biraz sıcak getireydin
Güle güle kullan. Tüm saça boya bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Bence böylesi daha kullanışlı hem de daha güzel duruyor
İnşallah canım herşey yolunda gidecek ve minnak prens sünnetini rahat olacakE tabiiiii ahhdhshdhs piste el ele gelinir ve o ilk romantik dans baslar. Sunnet dugunu o esnada : ben ne alaka? Hsdhhdhd
Aynen kuzum her sey yolunda gider doktoru da onaylarsa bulundugum hastanede yapılıyor
Cooook datlis olmus, cok doğal, misssss
Nabicannnn, zevk almaya bak
Sen olmasan benim halimi soran yok.Bizi beğenmedi ahsjjsjs
Yoklama alalım bari
Miss Bride sen de ses ver
anonimbirbayan Kocan döndü mü köyünden?
Paresilaaa Tatil nasıl? Bize sıcak hava getir. Burası çok soğudu son 2-3 günde
Ben de böyle istiyorum ama saçlarımın orjinal rengi kömür siyahı. Nasıl yapıcaklar bakalım.O kadar sıcaktan gelip, burasının serin olmasi beni çok mutlu etti
Oh yarasın. 40 oldu mu yaaSen olmasan benim halimi soran yok.
40 uçurmaya kebapciya geldik kızımla. Ahahsdfg
Gittiğim kuaförde yaptıklarını gördüm. Gayette iyi duruyor.İyi bir kuaför gerekiyor sanırım. Çünkü bu zamana kadar hiç yapamamislardiBen de böyle istiyorum ama saçlarımın orjinal rengi kömür siyahı. Nasıl yapıcaklar bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?