Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nabalım bacım eller etekler çekilmiş. Kendimizle takılacağız artık burada. Gelen monologunu yapsın gitsin. Kontenjanımız tek kişiliktir
Balus nerde yahu sahi? Ben de uzak kaldım valla okullar acilinca sure de uzadi yoğunluk da artti cok fenayim bis monolog sevmeyis, bis coklu goygoy yes ahhdshhd
Çok yoğun bir hafta
3 haftanın acısını çıkartıyorlar
Pilin şimdiden bitti
Sen napiyorsun canım
Kiyamam, bizim de okullar acildigi için pertingen gitgide de sisiyorum kilo aliyorum, durmam lazim duramiyorum iyiyim çok şükür yine de ozledim sohbeti buralarda

Bunlar güzel kilo almalar ama valla bende özledim.is yeri çok yoğun eve geliyorum hasatim çıkmış oluyor. Buraya giremiyorum

Paresilaaa yazmıştı ya onların ailede ve arkadaş çevresinde bazı üzücü durumlar olmuş, pek iyi değilmiş

Herkes yoğun. Nurzfr da çalışan BAYAN olunca giremez oldu. Ben evde boş beleş. Kendimle takılırım artık buralarda

Bunlar güzel kilo almalar ama valla bende özledim.is yeri çok yoğun eve geliyorum hasatim çıkmış oluyor. Buraya giremiyorum
Kıyamam canim ya isler birikince cok stresli oluyor gercekten, insallah su gibi akar gider canim benim en hayirli zamanda sana da nasip olsun o güzel minnos sebepli kilolar
Ben asla bilmiyorum, noldu ki
Ne boslugu canm ya her calisan dolu calismayan bos mu, alakasi yok.

Kuzum sabah sekiz akşam yedi evden çıkış ve giriş saatlerim yemek vs yapmaya bile vaktim olmuyor hiç girip bakamiom anca etiketlediginizde girip bakiom napiosunuz nasılsınız hepiciginiz de iyisinizdir inşallah

Benim pek dilim varmıyor ya biraz kötü haberler. İnşallah bir an önce toparlayıp gelir

Yok canım o benim kendi boşluğum. Çalışmamaktan değil. O kadar enerjisizim ki malak gibi yatıyorum bütün gün

Kuzum sabah sekiz akşam yedi evden çıkış ve giriş saatlerim yemek vs yapmaya bile vaktim olmuyor hiç girip bakamiom anca etiketlediginizde girip bakiom napiosunuz nasılsınız hepiciginiz de iyisinizdir inşallah
Yaa biliyorum biliyorum sitem etmek için demedim Allah yardımcınız olsun. Ben de çalışırken hiçbir şekilde yemek yapamıyordum. Kendime ayıracak zamanım olmuyordu. Çalışsak olmuyor çalışmasak olmuyor. İnsani şartlarda çalışma olayı gelecek mi acaba bu ülkeye de

Bu ülkede insanı mi...neyse susuyorum

Hoş geldin. Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin hepinize

Yap tabii. Biz de Hatay'a gelelim, toplu sünnet düğünü yapılsın @Hemşirecik'in oğluyla ikisi bir arada

Benim pek dilim varmıyor ya biraz kötü haberler. İnşallah bir an önce toparlayıp gelir

Yok canım o benim kendi boşluğum. Çalışmamaktan değil. O kadar enerjisizim ki malak gibi yatıyorum bütün gün
Nasil yaa... Bunu ogrenecegim...

Donem donem hepimizin olabilir böyle kendine yuklenme sakın
Hee gerekli seylere karsi olup gereksiz seyi yaparsin
Daha iyiyim cnm..
Allah kmseyi evladıyla sınamasın
Noldu ki

Hoş geldin. Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin hepinize

Yap tabii. Biz de Hatay'a gelelim, toplu sünnet düğünü yapılsın @Hemşirecik'in oğluyla ikisi bir arada
Amin neoş.. Allah kimseye yaşatmasın

O topuzumla dayler dayler ve sana hava atacam

Nasil yaa... Bunu ogrenecegim...

Donem donem hepimizin olabilir böyle kendine yuklenme sakın

Hee gerekli seylere karsi olup gereksiz seyi yaparsin

Noldu ki
Ne edem zatn ters doğmuşum

Cnm arkadaşımın 8 aylık bebeği coronadan vefat etti.
Aynı gn eşimin 4 yaşndaki yeğeninde vefat haberini aldk, onu bekliyordhk rahatsızlığj vardı zaten
Ama üst üste olunca baya etkilendm

Nasil yaaaa offf cok uzuldummmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…