- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.441
Çok yoğun bir haftaCanimsular nabuyonuz beyaaaaa
Balus nerde yahu sahi? Ben de uzak kaldım valla okullar acilinca sure de uzadi yoğunluk da artti cok fenayimNabalım bacım eller etekler çekilmiş. Kendimizle takılacağız artık burada. Gelen monologunu yapsın gitsin. Kontenjanımız tek kişiliktir
Kiyamam, bizim de okullar acildigi için pertingenÇok yoğun bir hafta
3 haftanın acısını çıkartıyorlar
Pilin şimdiden bitti
Sen napiyorsun canım
Bunlar güzel kilo almalar amaBalus nerde yahu sahi? Ben de uzak kaldım valla okullar acilinca sure de uzadi yoğunluk da artti cok fenayimbis monolog sevmeyis, bis coklu goygoy yes ahhdshhd
Kiyamam, bizim de okullar acildigi için pertingengitgide de sisiyorum kilo aliyorum, durmam lazim duramiyorum iyiyim çok şükür yine de ozledim sohbeti buralarda
Balus nerde yahu sahi? Ben de uzak kaldım valla okullar acilinca sure de uzadi yoğunluk da artti cok fenayimbis monolog sevmeyis, bis coklu goygoy yes ahhdshhd
Kiyamam, bizim de okullar acildigi için pertingengitgide de sisiyorum kilo aliyorum, durmam lazim duramiyorum iyiyim çok şükür yine de ozledim sohbeti buralarda
Kıyamam canim ya isler birikince cok stresli oluyor gercekten, insallah su gibi akar gider canim benimBunlar güzel kilo almalar amavalla bende özledim.is yeri çok yoğun eve geliyorum hasatim çıkmış oluyor. Buraya giremiyorum
Ben asla bilmiyorum, noldu kiParesilaaa yazmıştı ya onların ailede ve arkadaş çevresinde bazı üzücü durumlar olmuş, pek iyi değilmiş
Herkes yoğun.Nurzfr da çalışan BAYAN olunca giremez oldu. Ben evde boş beleş. Kendimle takılırım artık buralarda
Kuzum sabah sekiz akşam yedi evden çıkış ve giriş saatlerim yemek vs yapmaya bile vaktim olmuyor hiç girip bakamiom anca etiketlediginizde girip bakiomParesilaaa yazmıştı ya onların ailede ve arkadaş çevresinde bazı üzücü durumlar olmuş, pek iyi değilmiş
Herkes yoğun.Nurzfr da çalışan BAYAN olunca giremez oldu. Ben evde boş beleş. Kendimle takılırım artık buralarda
Benim pek dilim varmıyor ya biraz kötü haberler. İnşallah bir an önce toparlayıp gelirKıyamam canim ya isler birikince cok stresli oluyor gercekten, insallah su gibi akar gider canim benimen hayirli zamanda sana da nasip olsun o güzel minnos sebepli kilolar
Ben asla bilmiyorum, noldu ki
Ne boslugu canm ya her calisan dolu calismayan bos mu, alakasi yok.
Yaa biliyorum biliyorum sitem etmek için demedimKuzum sabah sekiz akşam yedi evden çıkış ve giriş saatlerim yemek vs yapmaya bile vaktim olmuyor hiç girip bakamiom anca etiketlediginizde girip bakiomnapiosunuz nasılsınız hepiciginiz de iyisinizdir inşallah
Bu ülkede insanı mi...Yaa biliyorum biliyorum sitem etmek için demedimAllah yardımcınız olsun. Ben de çalışırken hiçbir şekilde yemek yapamıyordum. Kendime ayıracak zamanım olmuyordu. Çalışsak olmuyor çalışmasak olmuyor. İnsani şartlarda çalışma olayı gelecek mi acaba bu ülkeye de
Geldiğin ne kadar da belliSelam kızlar nasılsınız...
Tşk ederim herkese
Paresilaaa saçın cok güzel olmuş kuzum bayıldım
Hemsirecik akılı dursan şaşardm
N Neal vedayler dayler size inat oğlum olursa öyle bir sünnet düğünü yapcem hıh
cukulatam sesin cıksın
anonimbirbayan tatil nasıl
MNbeyaz seviorm merkez
Nurzfr ay lav yu beybi
DusunceBulutu canmmm bulut
Daha iyiyim cnm..Geldiğin ne kadar da belli
Teşekkür ederim canım
Sen nasıl oldun
Hoş geldin. Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin hepinizeSelam kızlar nasılsınız...
Tşk ederim herkese
cukulatam sesin cıksın
MNbeyaz seviorm merkez
Nurzfr ay lav yu beybi
CanimsinnnnSelam kızlar nasılsınız...
Tşk ederim herkese
cukulatam sesin cıksın
MNbeyaz seviorm merkez
Nurzfr ay lav yu beybi
Amin canım aminDaha iyiyim cnm..
Allah kmseyi evladıyla sınamasın
Nasil yaa... Bunu ogrenecegim...Benim pek dilim varmıyor ya biraz kötü haberler. İnşallah bir an önce toparlayıp gelir
Yok canım o benim kendi boşluğum. Çalışmamaktan değil. O kadar enerjisizim ki malak gibi yatıyorum bütün gün
Hee gerekli seylere karsi olup gereksiz seyi yaparsinSelam kızlar nasılsınız...
Tşk ederim herkese
cukulatam sesin cıksın
MNbeyaz seviorm merkez
Nurzfr ay lav yu beybi
Noldu kiDaha iyiyim cnm..
Allah kmseyi evladıyla sınamasın
Amin neoş.. Allah kimseye yaşatmasınHoş geldin. Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin hepinize
Yap tabii. Biz de Hatay'a gelelim, toplu sünnet düğünü yapılsın @Hemşirecik'in oğluyla ikisi bir arada
Canimsinnnn
Ne edem zatn ters doğmuşumNasil yaa... Bunu ogrenecegim...
Donem donem hepimizin olabilir böyle kendine yuklenme sakın
Hee gerekli seylere karsi olup gereksiz seyi yaparsin
Noldu ki
Amin aminAmin neoş.. Allah kimseye yaşatmasın
Sim de döktür. Ben döktürecektim zaten. Dediğim gibi çifte düğün yaparsanız her yerime döktürürüm simi
Nasil yaaaaAmin neoş.. Allah kimseye yaşatmasın
O topuzumladayler dayler ve sana hava atacam
Ne edem zatn ters doğmuşum
Cnm arkadaşımın 8 aylık bebeği coronadan vefat etti.
Aynı gn eşimin 4 yaşndaki yeğeninde vefat haberini aldk, onu bekliyordhk rahatsızlığj vardı zaten
Ama üst üste olunca baya etkilendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?