Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin

Sim de döktür. Ben döktürecektim zaten. Dediğim gibi çifte düğün yaparsanız her yerime döktürürüm simi
Şey bi ara şu ortası boşluklu topuzlar modaydı bilmem ne kuşu topuzuydu
Ondan yaptırıp içine tüy taktırıp çevresini simleyecem
Nasıl ama

Nasil yaaaa offf cok uzuldummmm.....
Bende cokk... 1 haftadır ne yerdeym ne gökte.. Bir yandan cenazeler.. Öteki yandan eve gelip süt sağıodm..
Aşırı yorgunluk çöküodu telefonu elime alamıodm o derece

Şey bi ara şu ortası boşluklu topuzlar modaydı bilmem ne kuşu topuzuydu
Ondan yaptırıp içine tüy taktırıp çevresini simleyecem
Nasıl ama
Hahah kuş yuvası topuzuymuş, şimdi baktım ahshhs
Tüy taktırmak da iyi fikirmiş ama neyse şimdi ben analarının rolünü çalmayayım davetli olarak. Simli ibibik topuzumla iştirak edeceğim sünnete ama beyaz elbise giyerim bak. Onu elimden almayın. Gelin gibi olacağım

Zaten benmki hayal şuanda...
Benm kızım var..
Oğlan anaları olarak sizi önden alalım
Örnek olun bize

Ah kiyamam yaaaa.... Sabir diliyorum yakınlarına cok zor cok

Basiniz sag olsun güloom

Paresilaaa gecenlerde rüyamda seni gördüm kucagina bebis vardi seviyordun hastanede

ses deneme 1 2 deneme 1 2
Baluşuum eşimle bir karar aldık yılbaşına kadar olursa olur olmazsa tüp bebe serüvenine başlıyoruz. O yüzden doktora falan gitmiyorum. Yazacak bişeyimde yok okuyup okuyup çıkıyorum

Benim daha var. dayler dayler 'in oğlunun sünnetinde artık kısmetse... Yüzyılın düğünü olacak. Ajan D'yi beyazlar içinde ortalıkta salınırken hayal edebiliyorum eved
Ne salinmasi, sallancam direkt, davul tepesine de cikcam, kocisimle meydanlarda boy göstercem, cocuum da ne hali varsa gorsun, onla alakasi yok durumun

Bak şimdi yaa ne demek yazacak bir şeyim yok. Biz burada dünyaları kurtarırken sen seyirci mi kalmak istiyorsun? Emin misin?
Ne salinmasi, sallancam direkt, davul tepesine de cikcam, kocisimle meydanlarda boy göstercem, cocuum da ne hali varsa gorsun, onla alakasi yok durumun
Çocuk dediğin araç. Bir tane de kız yaparsın çünkü tek çocuk hiç çocuk. E onlar zaten birbirini büyütür. Oğlanın sünnetinde de kızı süsler, biblo gibi ortaya salarsın. İşte sana hayatın amacı

Dünyayı kurtmaya mecalim yok yansın gari hahahahah

#iyikilerim #birkiziolmaliinsanin #birogluolmaliinsanin #pasamerkekoldu #canoglum #balkizim #biricikesim #hayatamaclarim #kalbim #ruhum #yureklerim

Iyi gidiyor kuzum su an arkadaslari goruyoruz her gunumuz dolu geciyor
Sen napiyorsun iyisin bebis nasil?

Ah kiyamam yaaaa.... Sabir diliyorum yakınlarına cok zor cok
Cokkkk

Basiniz sag olsun güloom

Paresilaaa gecenlerde rüyamda seni gördüm kucagina bebis vardi seviyordun hastanede
Saol akmoşum
Nasılsın?

Eee doktora gitmiosan yazacak daha cok şey var

#iyikilerim #birkiziolmaliinsanin #birogluolmaliinsanin #pasamerkekoldu #canoglum #balkizim #biricikesim #hayatamaclarim #kalbim #ruhum #yureklerim
#kocasınınprensesi #kuzeyyamaçınannesi

İkinizde kıskanıosunuz ya...
Sizde yazınnnnnn

Ah ah ben bir doğuram neler yapacam
Yap paremm hakkındır sende yap
Kıskanıo bunlar
Hep dır dır dır

Iyi gidiyor kuzum su an arkadaslari goruyoruz her gunumuz dolu geciyor
Sen napiyorsun iyisin bebis nasil?
Maşallah kuzum
Her günün öyle olsn
Tavşanck oteldemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…