- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.461
Şey bi ara şu ortası boşluklu topuzlar modaydı bilmem ne kuşu topuzuyduAmin amin
Sim de döktür. Ben döktürecektim zaten. Dediğim gibi çifte düğün yaparsanız her yerime döktürürüm simi
Bende cokk... 1 haftadır ne yerdeym ne gökte.. Bir yandan cenazeler.. Öteki yandan eve gelip süt sağıodm..Nasil yaaaaofff cok uzuldummmm.....
Hahah kuş yuvası topuzuymuş, şimdi baktım ahshhsŞey bi ara şu ortası boşluklu topuzlar modaydı bilmem ne kuşu topuzuydu
Ondan yaptırıp içine tüy taktırıp çevresini simleyecem
Nasıl ama
Zaten benmki hayal şuanda...Hahah kuş yuvası topuzuymuş, şimdi baktım ahshhs
Tüy taktırmak da iyi fikirmiş ama neyse şimdi ben analarının rolünü çalmayayım davetli olarak. Simli ibibik topuzumla iştirak edeceğim sünnete ama beyaz elbise giyerim bak. Onu elimden almayın. Gelin gibi olacağım
Ah kiyamam yaaaa.... Sabir diliyorum yakınlarına cok zor cokŞey bi ara şu ortası boşluklu topuzlar modaydı bilmem ne kuşu topuzuydu
Ondan yaptırıp içine tüy taktırıp çevresini simleyecem
Nasıl ama
Bende cokk... 1 haftadır ne yerdeym ne gökte.. Bir yandan cenazeler.. Öteki yandan eve gelip süt sağıodm..
Aşırı yorgunluk çöküodu telefonu elime alamıodm o derece
Benim daha var.Zaten benmki hayal şuanda...
Benm kızım var..
Oğlan anaları olarak sizi önden alalım
Örnek olun bize
Basiniz sag olsun güloomAmin neoş.. Allah kimseye yaşatmasın
O topuzumladayler dayler ve sana hava atacam
Ne edem zatn ters doğmuşum
Cnm arkadaşımın 8 aylık bebeği coronadan vefat etti.
Aynı gn eşimin 4 yaşndaki yeğeninde vefat haberini aldk, onu bekliyordhk rahatsızlığj vardı zaten
Ama üst üste olunca baya etkilendm
Selam kızlar nasılsınız...
Tşk ederim herkese
Paresilaaa saçın cok güzel olmuş kuzum bayıldım
@Hemsirecik akılı dursan şaşardm
N Neal vedayler dayler size inat oğlum olursa öyle bir sünnet düğünü yapcem hıh
cukulatam sesin cıksın
anonimbirbayan tatil nasıl
@MNbeyaz seviorm merkez
@Nurzfr ay lav yu beybi
@DusunceBulutu canmmm bulut
Ne salinmasi, sallancam direkt, davul tepesine de cikcam, kocisimle meydanlarda boy göstercem, cocuum da ne hali varsa gorsun, onla alakasi yok durumunBenim daha var.dayler dayler 'in oğlunun sünnetinde artık kısmetse... Yüzyılın düğünü olacak. Ajan D'yi beyazlar içinde ortalıkta salınırken hayal edebiliyorum eved
Bak şimdi yaa ne demek yazacak bir şeyim yok. Biz burada dünyaları kurtarırken sen seyirci mi kalmak istiyorsun? Emin misin?ses deneme 1 2 deneme 1 2
Baluşuum eşimle bir karar aldık yılbaşına kadar olursa olur olmazsa tüp bebe serüvenine başlıyoruz. O yüzden doktora falan gitmiyorum. Yazacak bişeyimde yok okuyup okuyup çıkıyorum
Çocuk dediğin araç. Bir tane de kız yaparsın çünkü tek çocuk hiç çocuk. E onlar zaten birbirini büyütür. Oğlanın sünnetinde de kızı süsler, biblo gibi ortaya salarsın. İşte sana hayatın amacıNe salinmasi, sallancam direkt, davul tepesine de cikcam, kocisimle meydanlarda boy göstercem, cocuum da ne hali varsa gorsun, onla alakasi yok durumun
Dünyayı kurtmaya mecalim yok yansın gari hahahahahBak şimdi yaa ne demek yazacak bir şeyim yok. Biz burada dünyaları kurtarırken sen seyirci mi kalmak istiyorsun? Emin misin?
Çocuk dediğin araç. Bir tane de kız yaparsın çünkü tek çocuk hiç çocuk. E onlar zaten birbirini büyütür. Oğlanın sünnetinde de kızı süsler, biblo gibi ortaya salarsın. İşte sana hayatın amacı
Allah korusun. Biz başka şekillerde kurtarıyoruz zaten. Geleneksel yöntemler tarzımız değilDünyayı kurtmaya mecalim yok yansın gari hahahahah
#iyikilerim #birkiziolmaliinsanin #birogluolmaliinsanin #pasamerkekoldu #canoglum #balkizim #biricikesim #hayatamaclarim #kalbim #ruhum #yureklerimBak şimdi yaa ne demek yazacak bir şeyim yok. Biz burada dünyaları kurtarırken sen seyirci mi kalmak istiyorsun? Emin misin?
Çocuk dediğin araç. Bir tane de kız yaparsın çünkü tek çocuk hiç çocuk. E onlar zaten birbirini büyütür. Oğlanın sünnetinde de kızı süsler, biblo gibi ortaya salarsın. İşte sana hayatın amacı
Yaaaaa güzel anne ne güzel dedinBasiniz sag olsun güloom
Paresilaaa gecenlerde rüyamda seni gördüm kucagina bebis vardi seviyordun hastanede
#kocasınınprensesi #kuzeyyamaçınannesi#iyikilerim #birkiziolmaliinsanin #birogluolmaliinsanin #pasamerkekoldu #canoglum #balkizim #biricikesim #hayatamaclarim #kalbim #ruhum #yureklerim
Ah ah ben bir doğuram neler yapacam#kocasınınprensesi #kuzeyyamaçınannesi
Yap bacım. Sana serbestAh ah ben bir doğuram neler yapacam
Eee o kadar bekletirse yapacağım o şu neydi 6 ay kınası falan onları da yapacamYap bacım. Sana serbest
Onu da yapEee o kadar bekletirse yapacağım o şu neydi 6 ay kınası falan onları da yapacam
Iyi gidiyor kuzum su an arkadaslari goruyoruz her gunumuz dolu geciyorSelam kızlar nasılsınız...
Tşk ederim herkese
Paresilaaa saçın cok güzel olmuş kuzum bayıldım
@Hemsirecik akılı dursan şaşardm
N Neal vedayler dayler size inat oğlum olursa öyle bir sünnet düğünü yapcem hıh
cukulatam sesin cıksın
anonimbirbayan tatil nasıl
@MNbeyaz seviorm merkez
@Nurzfr ay lav yu beybi
@DusunceBulutu canmmm bulut
CokkkkAh kiyamam yaaaa.... Sabir diliyorum yakınlarına cok zor cok
Saol akmoşumBasiniz sag olsun güloom
Paresilaaa gecenlerde rüyamda seni gördüm kucagina bebis vardi seviyordun hastanede
Eee doktora gitmiosan yazacak daha cok şey varses deneme 1 2 deneme 1 2
Baluşuum eşimle bir karar aldık yılbaşına kadar olursa olur olmazsa tüp bebe serüvenine başlıyoruz. O yüzden doktora falan gitmiyorum. Yazacak bişeyimde yok okuyup okuyup çıkıyorum
#iyikilerim #birkiziolmaliinsanin #birogluolmaliinsanin #pasamerkekoldu #canoglum #balkizim #biricikesim #hayatamaclarim #kalbim #ruhum #yureklerim
#kocasınınprensesi #kuzeyyamaçınannesi
Yap paremm hakkındır sende yapAh ah ben bir doğuram neler yapacam
Maşallah kuzumIyi gidiyor kuzum su an arkadaslari goruyoruz her gunumuz dolu geciyor
Sen napiyorsun iyisin bebis nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?