Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üffff bağzıııı insanlar... Bağzııı... Benden snra şimdi burdaki birkaç tontişe kankicilik oynuo... Neyse bir kayıptan snra daha onlarıda çekiştirir
Sıraylan bu işler... Paraylan değeeelll
Ben artık gerçekten diyecek bişey bulamıyorum.ben sessiz kaldım diye mi bunlar .nedir bana bu kadar kinin bu kadar nefretin.bu zamana kadar asla kimseye olduğumdan farklı davranmadım.kimseye oyun oynayacak karakterde olmadım. Hemşirey le bir defa konuştum ne sana ne buradakilere tek bir kötü sözüm arkanızdan lafım olmadı ne konuştuğumuzu da açık açık gösterir söyleyebilir hangi birinizle özelden veya başka yerden konuşup çekiştirmişim de bu kanıya varıp hem kendin düşman olup hem buradakileri bana düşman ediyorsun. yazdığım herşeyi üstüne birine ithafen gibi algıladın benim tek derdim kk kadınları değil benim yaşadığım daraldığım zorlandığım düşüp kalktığım Bi yaşantım var içime dolduğumda buraya yazdım. hakaretler ettin burdaki kızları da sanki özelden her birinize olmadık hakaretler edip taciz ediyormuşum gibi yansıtma yaptın sustum. Ben hanginize ne demişim çıksın hepsi yazsın. Sevincimi de üzüntümü de en çok senle paylaştım hiç bizaman da aramızın kötü olduğunu düşünüp de atıp tutmadım.kız bişey rica etti ben de paylaştım ve bunda bile Bi malzeme çıkarıyorsun. Onca şeye sessiz kaldım ama benim kaybettiğim bebeklerimi sen dalga malzemen edemezsin orda Bi dur. Bu kadar acımasız olamazsın. Benim ne yaşadığımı ben bilirim ve bir de Allah.
Ben ne yaptım da bana bu kadar için kin nefret doldu Allah aşkına söyle de herkes bilsin neyin davası bu baloncuk neyi paylaşamıyoruz da onca paylaştığımız şeyler üstüne basılıp pas pas oldu

Nura yaptıkların yeter bence...
Fazla bile...
Bide nö nö nö üstüne alınma sana yazmadm
Bide nie topiği tkaip ediosnki sen gitmiştin burdan...
Sen neyi paylaşamadnki tüp bebek sürecindeki kıza bunları yaşattn mucize?
Neyin kini öfkesi...
Bide Hemsirecik le ne alaka ya
Neyden bahsediosn hiç alakası bile yk uzaktan yakından
Halbuki en cok senin bilmen lazmdı...
Herkes art niyetli oldu felan..
Cıx...
Bays
Bays

Son düzenleme:
Şimdi benm herif online ders verirken varya bakıodm böle.. Peee..
Mini mini birler çalışksn ikiler hiç bişi anlamıodu.. Online vasat..
Büyüklerdede öylemi?
Gel fiyatta anlaşak beni matematik çalştır
Ders çalışmayı sevenle sevmeyen diye bı ayrım var eğer online da iken açıp müge anlı izleyeceksen derste vaktimi boşa harcama

Ders çalışmayı sevenle sevmeyen diye bı ayrım var eğer online da iken açıp müge anlı izleyeceksen derste vaktimi boşa harcama
Kpss hazırlanmaya karar verdim..
Bunu anneme söylediğimde, ders bahanesiyle bebek bakmaktan kaçacaksn demi dedi
Ama müge anlıda iyi taktik

Aaa öyle deme balusss tek art niyetli benim... Yazının içeriğini bilmiyorum açıp bakmak da istemiyorum zaten ama ben kocaman bı aptalmisim kendi surecimi unutup o her ne kdr bizi salak yerine koyup art niyetli yerine koyup bebeklerini benim düşürdüğümu öne sursede salak gibi gittim ilaç Dr vs arastiriverdim çok fena art niyetliyim bilemedim şimdi düşünüyorum da benim kimyasal in sebebi de acaba bu şahıs mi insanları suçlamak ne kdr kolay demi kendi istedigini söyleyecek iyiki cvp verme tenezzulunde bulunmadım yoksa yine ben düşürmüş olacaktım bebeğini acaba gorusmedigimiz halde yine beni suçlamış midir çok merak ediyorum ama herkes için tek duam rabbim kimseyi evlat acısıyla sinamasin evlatla imtihan etmesin düşmanımı bile

Kpss hazırlanmaya karar verdim..
Bunu anneme söylediğimde, ders bahanesiyle bebek bakmaktan kaçacaksn demi dedi
Ama müge anlıda iyi taktik
Geçen sene online da birebir ders anlatıom soru soruom cvp yok soruom cevap yok dersi bitiriom artık dedim çocuğun cvbi "pardon hocam müge anlı da çok heyecanlı olay vardı unutmuşum " oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…