- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.501
Dersimi matematik diom kız...Aaa öyle deme balusss tek art niyetli benim... Yazının içeriğini bilmiyorum açıp bakmak da istemiyorum zaten ama ben kocaman bı aptalmisim kendi surecimi unutup o her ne kdr bizi salak yerine koyup art niyetli yerine koyup bebeklerini benim düşürdüğümu öne sursede salak gibi gittim ilaç Dr vs arastiriverdim çok fena art niyetliyim bilemedimşimdi düşünüyorum da benim kimyasal in sebebi de acaba bu şahıs mi insanları suçlamak ne kdr kolay demi kendi istedigini söyleyecek iyiki cvp verme tenezzulunde bulunmadım yoksa yine ben düşürmüş olacaktım bebeğini acaba gorusmedigimiz halde yine beni suçlamış midir çok merak ediyorum ama herkes için tek duam rabbim kimseyi evlat acısıyla sinamasin evlatla imtihan etmesin düşmanımı bile
Geçen sene online da birebir ders anlatıom soru soruom cvp yok soruom cevap yok dersi bitiriom artık dedim çocuğun cvbi "pardon hocam müge anlı da çok heyecanlı olay vardı unutmuşum " oldu
Yollarda gidiyorum derse ama gıcık tarafı öğlen bir e kadar dersimin olmayışıDersimi matematik diom kız...
Konu kapandı
Dersn yksa nie gidion onh anlamadmYollarda gidiyorum derse ama gıcık tarafı öğlen bir e kadar dersimin olmayışızaman hiç gecmiyo o zaman neyseki sen Esra müge izlemiosun yapabiliriz ders
Mesai usulü bacım öğleden sonra mesai bitimine kadar yigdirmislar ders öncesi boş ins deneme de gozetmenluk vermezler en nefret ettiğimDersn yksa nie gidion onh anlamadm
Türkiyedeki özel sektör anlayışı bu işte...Mesai usulü bacım öğleden sonra mesai bitimine kadar yigdirmislar ders öncesi boş ins deneme de gozetmenluk vermezler en nefret ettiğim
Yok çok şükür var ya. Çalışma bakanlığına şikayet olustursun eğer başladığı tarihe göre yatirmazlarsa deneme süreci bile olsa yatırmak zorundalarTürkiyedeki özel sektör anlayışı bu işte...
Gerçekten insanlar artk tükenior yahu...
Yine sende sgk vardır..
Hataydaki özeli gör bide...
Bizim komşunun oğlu şuan bir dersane ile anlaşmalı sgk yok henüz..
Hatayda iş bulmak zor olduğu için.. Şükrediyor.. Sen şikayet dionYok çok şükür var ya. Çalışma bakanlığına şikayet olustursun eğer başladığı tarihe göre yatirmazlarsa deneme süreci bile olsa yatırmak zorundalar
Altı aylık kinasinda bide bindallı giymeleri gerek ama sadece topuzla iş bitmiyo bide sünnetinde de gelinlik gibi beyaz elbise
6 aylık kınası neAltı aylık kinasinda bide bindallı giymeleri gerek ama sadece topuzla iş bitmiyo bide sünnetinde de gelinlik gibi beyaz elbisesünnet düğün günü öncesindeki gün de anne kınası yapılması lazım ki burada eş kişisi en az bilezik takmalı takı olarak
Zamanla alışır o da burada da çoğu iş bulamiyo mezun olan İzmir i bırakıp gitmiyo er burda geçinmek içinde ne olursa yaparım modundalar başlarda bende öyleydim ama çizgilerin net gidince daha iyi oluyo adam öyle bı öğretmeni kaybetmek istemiyo aman ıssız kalmim diye her şartı kabul edeni istemiolar başta dicek ama işte o da zamanla oturacak bı durumHatayda iş bulmak zor olduğu için.. Şükrediyor.. Sen şikayet dion
Çocuk altı aya girince altı aylık olduk diye kına gecesi gibi eğlence yapiolar sonra ilk yaş dogumgunusu bilmem nesi flan filen6 aylık kınası ne
Kınayı ilk defa duyuyorumÇocuk altı aya girince altı aylık olduk diye kına gecesi gibi eğlence yapiolar sonra ilk yaş dogumgunusu bilmem nesi flan filen
Aaa nasıl duymazsin lenamiza yapmayacak misin çok ayıpKınayı ilk defa duyuyorum
Oğlan anaları varken N Neal veAaa nasıl duymazsin lenamiza yapmayacak misin çok ayıp
Moralim bozk ya
Anne ile korkuturlarmis rüyasında genelde okuyun uyuturken de normal de de sık sıkMoralim bozk ya
Kaç gündür uyumuo.. Uyuduğunda irkliyot ve korkuor.. Ağlayarak uyanıor
Anlamıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?