Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dersimi matematik diom kız...
Konu kapandı

Bu arada topuz konusmussunuz ya ben kuş yuvasını bilmiodum bileydim kardeşimin düğününde yaptırırdim gittim görümce topuzu yaptırdım erken başladım gorumcelige

Mesai usulü bacım öğleden sonra mesai bitimine kadar yigdirmislar ders öncesi boş ins deneme de gozetmenluk vermezler en nefret ettiğim
Türkiyedeki özel sektör anlayışı bu işte...
Gerçekten insanlar artk tükenior yahu...
Yine sende sgk vardır..
Hataydaki özeli gör bide...
Bizim komşunun oğlu şuan bir dersane ile anlaşmalı sgk yok henüz..

Yok çok şükür var ya. Çalışma bakanlığına şikayet olustursun eğer başladığı tarihe göre yatirmazlarsa deneme süreci bile olsa yatırmak zorundalar

Burada suç N Neal in...
O topuzlardan sorumlu devlet bakanı
Altı aylık kinasinda bide bindallı giymeleri gerek ama sadece topuzla iş bitmiyo bide sünnetinde de gelinlik gibi beyaz elbise sünnet düğün günü öncesindeki gün de anne kınası yapılması lazım ki burada eş kişisi en az bilezik takmalı takı olarak

6 aylık kınası ne

Hatayda iş bulmak zor olduğu için.. Şükrediyor.. Sen şikayet dion
Zamanla alışır o da burada da çoğu iş bulamiyo mezun olan İzmir i bırakıp gitmiyo er burda geçinmek içinde ne olursa yaparım modundalar başlarda bende öyleydim ama çizgilerin net gidince daha iyi oluyo adam öyle bı öğretmeni kaybetmek istemiyo aman ıssız kalmim diye her şartı kabul edeni istemiolar başta dicek ama işte o da zamanla oturacak bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…