Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bacım oğlanı servise verecektik yer kalmamış ne halt yiceksem
Neden böyle şeyler seni buluo

Yetişemiyoruuuuğğğmmmm
Yeettiiişşşğğğğğ

Günaydın kızlar. Bugün döngümun 35. Günü hala gelmedi reglim 5 gun once test yapmistim negatifti 1 2 Gün daha bekleyip doktora gideceğim artik
Aşkoşşşşşşş acep varmıdır ya?
Neyden regl olunmazkiiii
Sen nerdesinnnnn heemmmm

Allah yakmasın ama çok yanıyorum yatmaya korkar oldum yatamıyorum oturamıyorum keşke uçabilsem sen tabi rahatsın unu eledin eleğini asdın oh yüzüstü yat mis gibi Evet az kaldı sayılı gün çabuk geçer tam 40ı beklemicek gibi geliyor kendimi 38e endeksledim

Saçlı olacak kızın derler.. Banada dediler gerçekten saçlı doğdu hala saçlı
Herkes kendini 38 endekslio kendini ama belli olmaz..
Benm özel durumlar olmasa çıkmaya niyeti yoktu
Zorla içerde tuttuk
Zorla dışarı aldık

Bizimki yine göstermedi kendini. Yüz görümlüğü istiyor galiba
Ver gitsin kime benziyormuş bizde göremedik sürpriz olacak bakalım
Hadi ya maşallahh rapunzele banada herkes öyle diyor bakalım saçlı mı olcak keltoş kız diye mi sevcez toka falan almadım hiç çıkınca bir kaç bandana alayım bari sizin prenses yerini sevmiş ondan çıkmak istememiştir ama bence zamanında olmuş 38 iyidir Sağlıcakla gelsinde ben terazi olmasını istediğim için biraz da 38 istiyorum benim doğumgünümle aynı güne denk gelir belkim akrepler fena imiş beyaz da öyle diyordu sanki

MNbeyaz oğlu akrepti sanırım
Oğlanlar değilde kzlar fena oluo
Ben 38+2de sezeryan oldum..
Bandada güzel ya.. Foto çekilirken 2 dk takıosn ama kafa üstündeki bıngıldaktan dolayı doktorumuz cok tutmamız gerektiğini söyledi bilgin olsun bulutum..
Bide toka ben almadm kuzenm almş böyle açılıp kapanandan ama durmuo
Kısa daha
Bende doğum günümde istedm ama erken olurdu 10 temmuz..
19 temmuzda geldi

Tohumuna o kadar para saydık ama yetmedi demek ki. Kendi kesesinden yiyor, haberi yok. Sizinki de mi açmıyor? Bir umut belki detaylıda görürüz dedim, bakalım
Görmednmi yüzünü daha

Yok la her seferinde bu sefer açar diye gidiyorum. Teslim olma pozisyonunda kollarla kafayı komple kapatıyor. Bu sefer yeni taktik geliştirmiş. Bacakları da çaprazlamış ki iyice hiçbir yerini göremeyelim
Ben öncesi sonrası bile yaptm
Anne karnında nasıl uyuyosa aynı uyuyo
Ultrasn fotosuyla şimdiki halini birleştirdim
Denk gelir yakalarsan mutlaka sakla yaparsn

Ben öncesi sonrası bile yaptm
Anne karnında nasıl uyuyosa aynı uyuyo
Ultrasn fotosuyla şimdiki halini birleştirdim
Denk gelir yakalarsan mutlaka sakla yaparsn
Kuzenimin bebeği öyle oldu ya. Bildiğin ultrasondaki haliyle doğdu. Bu kadar mı aynı olur. Bizimki zor gösterir bacım. Doğumu bekle diyor trol bebek

Altına ince yastık koyuyorum. Puset için en az bir buçuk aylık falan olması lazım ki rahat yatsın. Ilk zamanlar içinde rahat olsun diye maymun oldum. Yastıklar battaniyeler. Ben de kanguruyu beceremedim bi türlü. Çocuk içinde aglamiyo ama ben rahatsizmis gibi hissediyorum. Biraz daha büyüyünce daha rahat olur kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…