- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.941
Ben geç kaldım
İkinci doğuma vipliyim mi dersin
Neoş hiç anlatmıon baby nasıl
Aa anlattım ya p.tesiydi kontrol. Çok şükür iyiymiş ama saklambaç oynuyor hala. Sadece yandan bir kol bir bacak gösteriyor. Kıpırtısız duruyor öylece. Meraktan çatlayın diyor galiba. 11 ekim'e randevu aldım ayrıntılı için. Bakalım açarsa orada görmeyi ümit ediyorumNeoş hiç anlatmıon baby nasıl
Yk yk onu demiomAa anlattım ya p.tesiydi kontrol. Çok şükür iyiymiş ama saklambaç oynuyor hala. Sadece yandan bir kol bir bacak gösteriyor. Kıpırtısız duruyor öylece. Meraktan çatlayın diyor galiba. 11 ekim'e randevu aldım ayrıntılı için. Bakalım açarsa orada görmeyi ümit ediyorum
Hee yok ya iki gündür elimi koyunca ara ara bir şeyler oluyor ama gaz hareketi gibi. O yüzden bebek mi değil mi anlayamıyorumYk yk onu demiom
Hissetmiosn daha demi
Herkes ilk başta kasıklarda hisseder snea yukarı cıkarHee yok ya iki gündür elimi koyunca ara ara bir şeyler oluyor ama gaz hareketi gibi. O yüzden bebek mi değil mi anlayamıyorum
Benim hissettiğim de her neyse göbeğin sağ tarafında. Hala çözemedim ne olduğunuHerkes ilk başta kasıklarda hisseder snea yukarı cıkar
Benmki hep yukarıdaydı sonra kasıklarda oldu
Cinsi Ters
Aynen şanslıyımOhh tüp bebek merkezlerinin en işlek yeri
Ayyy insan hissedince daha bi rahatlıo.Benim hissettiğim de her neyse göbeğin sağ tarafında. Hala çözemedim ne olduğunu
Ben cok pişmanım o kdar uğraştığıma..Aynen şanslıyım
Aynen en azından diyorumki yılbaşına kadar olmazsa her türlü tüp bebe diyorum kendimi rahatlatıyorumbu dünyanın kahrını çekmeye mi geldik bee bi kaç ay kafamız rahatlasın shjshsjsjjs
O kadar zaman geçti miUyku tutmuo... Bugn kardeşim askerden geliyor
Cok özlemişimmm
İnşallah o günleri de görürüzAyyy insan hissedince daha bi rahatlıo.
Geçti paremm geçtiO kadar zaman geçti mihayırlı tezkereleri olsun hosgeliyor sefa getiriyor evinize taze dayı
Görecen tabiiiiiiİnşallah o günleri de görürüz
Allah kavuştursun. Çıldırır tabii ki, dayılarının kıymetlisi oluyor kız yeğenlerGeçti paremm geçti
Cok şükür
Allah tüm askerlerimizi korusun
Hiç görmedi hep kameradan fotoğraflardan.. Bakalım ilk buluşma nasıl olacak
Sen nasıl oldun?
Hayırlısıyla inşallahGörecen tabiiiiii
Saol neoş Valla bilmiorm şimdilik dedeciAllah kavuştursun. Çıldırır tabii ki, dayılarının kıymetlisi oluyor kız yeğenler
Hayırlısıyla inşallah
Püü bu kız bebekler neden hep ailenin erkeklerine düşkünSaol neoş Valla bilmiorm şimdilik dedeci
Dayıyla dede kapışması olurmu görecez
Sen hazırmısın sünnet düğününe
Hahshsh ben sünnet düğünü yapanlarınkinde çılgın atacağım. Kendim yapmayacağımÖncedayler dayler doğum yapcak
Bence irkek anası olarak sünnet düğününde bunu giysn
N Neal neoş sana sıra gelince abiye bulcam
Hee yapmazsan altn derdinden kurtuluruzPüü bu kız bebekler neden hep ailenin erkeklerine düşkün
Hahshsh ben sünnet düğünü yapanlarınkinfr çılgın atacağım. Kendim yapmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?