- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.961
Ben de dün kardeşime dedim ki "Nikahta size takı takmaktan vazgeçtim, mahsuplaşalım. Şubat ayında hem doğum hem sünnet var. Takı geri gelecek zaten. Bari takmayalım"Hee yapmazsan altn derdinden kurtuluruz
Bak irem derici, ece seçkine tam altın almış 3bin küsür diye şaşırmış
Biz şaşırmadan kurtulduk
Amannnnnnnnn gerçekten doğru bir söz...Ben de dün kardeşime dedim ki "Nikahta size takı takmaktan vazgeçtim, mahsuplaşalım. Şubat ayında hem doğum hem sünnet var. Takı geri gelecek zaten. Bari takmayalım"
Özellikle arasa bizim gibi görümce bulamazdı. Üçümüz de etraflarında pervane olduk yeter ki her şey onların istediği gibi olsun diyeAmannnnnnnnn gerçekten doğru bir söz...
Görümceeee görmim seni ömrümce
Üstü siyah, ustunde de bir renk aradi gozlerim. Ben oyle yaparim en olmadı pul payet bsyler insallahÖncedayler dayler doğum yapcak
Bence irkek anası olarak sünnet düğününde bunu giysn
N Neal neoş sana sıra gelince abiye bulcam
Bunun yakin arkadasimla ev hediyesi versiyonunu yaptik biz, bacim secmek cok zor, isimize yaramycak begenmicez etmicez kasilcaz, iyisi mi sen bana alma ben sana almayaym. Asiri mantıklı bulduk ve almadik ahdhshdhdhd. Evine ilk gittigmde cig kofte aldim mis gibi yedikBen de dün kardeşime dedim ki "Nikahta size takı takmaktan vazgeçtim, mahsuplaşalım. Şubat ayında hem doğum hem sünnet var. Takı geri gelecek zaten. Bari takmayalım"
Vay be... Görümcem olaydın beaaaÖzellikle arasa bizim gibi görümce bulamazdı. Üçümüz de etraflarında pervane olduk yeter ki her şey onların istediği gibi olsun diye
Cok güldümmmmBunun yakin arkadasimla ev hediyesi versiyonunu yaptik biz, bacim secmek cok zor, isimize yaramycak begenmicez etmicez kasilcaz, iyisi mi sen bana alma ben sana almayaym. Asiri mantıklı bulduk ve almadik ahdhshdhdhd. Evine ilk gittigmde cig kofte aldim mis gibi yedik
E nabalim o dusuncek ben dusuncem kara kara ohooooVay be... Görümcem olaydın beaaa
Cok güldümmmm
Cok iyiymiş ya
Otırdum düşündüm herhangi bşey için tebrik edeceğim biri varmı dieE nabalim o dusuncek ben dusuncem kara kara ohoooo
Ahhdahdh illa cikar merak etmeOtırdum düşündüm herhangi bşey için tebrik edeceğim biri varmı die
I ıh çıkmadı
Ee bana gelen hediyeler geldi artkAhhdahdh illa cikar merak etme
Zaman harbi su gibiymis canım...Geçti paremm geçti
Cok şükür
Allah tüm askerlerimizi korusun
Hiç görmedi hep kameradan fotoğraflardan.. Bakalım ilk buluşma nasıl olacak
Sen nasıl oldun?
Görecen tabiiiiii
Kıyamam sanaZaman harbi su gibiymis canım...
Var ya dayı yeğen çok farklı olacaksizden önce lenaya gider tekrar hayırlı olsun fıstık
Afedersin hala ishalim ve midem bulanıyor ama tabi ki yine işteyim
Ziyan olmama garantili hediye: Çiğ köfteBunun yakin arkadasimla ev hediyesi versiyonunu yaptik biz, bacim secmek cok zor, isimize yaramycak begenmicez etmicez kasilcaz, iyisi mi sen bana alma ben sana almayaym. Asiri mantıklı bulduk ve almadik ahdhshdhdhd. Evine ilk gittigmde cig kofte aldim mis gibi yedik
Benimki de öyle değil merak etme. Bizim de şansımız buymuş ne edek. "Benim gördüğüm muameleyi bizim gelin görmesin" dedimVay be... Görümcem olaydın beaaa
Eczaneden probiyotik alsana. Toz probiyotik alıp yoğurda koyup yeZaman harbi su gibiymis canım...
Var ya dayı yeğen çok farklı olacaksizden önce lenaya gider tekrar hayırlı olsun fıstık
Afedersin hala ishalim ve midem bulanıyor ama tabi ki yine işteyim
Alamıyorum çünkü berbat durumdayızKıyamam sana
Neden rapor almıosn
O işe yarar mı kiEczaneden probiyotik alsana. Toz probiyotik alıp yoğurda koyup ye
Ahshah onlari sifirla, yeni is cikarma kendine ahdhhshdhsdbEe bana gelen hediyeler geldi artk
Her turlu gideri varZiyan olmama garantili hediye: Çiğ köfte
Enfeksiyon yoksa doktorlar ishali durdurmak istemiyorlar pek. Vücut atmak istediğini atsın diye sanırım. Probiyotiği bana birkaç defa verdi doktorlar. Bağırsak florasını toparlasın diye. İshale de iyi geliyor. Tablet formu da var ama ben toz olanından daha memnun kaldım. Mesaj atayım sana araştır yorumlarına bak. Aklına yatarsa alırsınO işe yarar mı ki
Aynısını diorm..Benimki de öyle değil merak etme. Bizim de şansımız buymuş ne edek. "Benim gördüğüm muameleyi bizim gelin görmesin" dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?