- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.981
Tamamdır araştıracağım çok teşekkür ederimEnfeksiyon yoksa doktorlar ishali durdurmak istemiyorlar pek. Vücut atmak istediğini atsın diye sanırım. Probiyotiği bana birkaç defa verdi doktorlar. Bağırsak florasını toparlasın diye. İshale de iyi geliyor. Tablet formu da var ama ben toz olanından daha memnun kaldım. Mesaj atayım sana araştır yorumlarına bak. Aklına yatarsa alırsın
Allah seni napmasin, kiz kestirmis gözüne hahshahsh deli valla deliAynısını diorm..
Bugn kardeşim askersen geliyor...
İş olayı var.. İşe girerse
Bir kız var acayip gözümde kaldı görümceeğğğ olaraktan
Kardeşime gösterdm olarrr dedi
Ayy olarsa cok cici görümceeğğğ olcam
Canim ishale iyi gelen yiyecekleri araştırmistim esim de olmustu 10gun once, acile gitti epey kotu oldu. Birçoğunu zaten biliyosundur ama yine de yazayimTamamdır araştıracağım çok teşekkür ederim
Kaynanalığa terfi etmiş. Sen de feyzal biraz cık cıkAllah seni napmasin, kiz kestirmis gözüne hahshahsh deli valla deli
Bak dogru diyon, hic öyle dusunmemistim, akil akildan üstündür, ne de olsa sen de bir paşa annesi olacaksın, gelinleri kim sececek tabii ki biz sececezzzz, şimdiden baksak mi bacimKaynanalığa terfi etmiş. Sen de feyzal biraz cık cık
Bunları okurken bile midem bulandı nasıl yiyecemAllah seni napmasin, kiz kestirmis gözüne hahshahsh deli valla deli
Canim ishale iyi gelen yiyecekleri araştırmistim esim de olmustu 10gun once, acile gitti epey kotu oldu. Birçoğunu zaten biliyosundur ama yine de yazayim
Haşlanmış patates, havuc (ben rendeleyip limonladim), yagsiz, tavuklu, bol pirinçli, limonlu yayla corbasi (tavuk haslama, pirinc lapası ayrı ayrı yazıyor ama ben birlikte yaptim iyi geldi epey), muz, seftali, elma, sari leblebi, BAMYA yemeği (ben bunu hic bilmiyordum mesela ama bamya bagirsak tedavi ediyormus), 1 kaşık turk kahvesine limon sıkarak yemek, asitli yağlı baharatlı tüketmemek, bol su, yoğurt aklima gelenler bunlar kuzum
Kola icme kuzum, asitli icilmemeliymis bu süreçteBunları okurken bile midem bulandı nasıl yiyecemsari leblebi kola denedim olmadı hani böyle sürekli değil günde 3 defa falan oluyor. Muzu deneyim
Sen bak benim daha yolum var ahhsdjBak dogru diyon, hic öyle dusunmemistim, akil akildan üstündür, ne de olsa sen de bir paşa annesi olacaksın, gelinleri kim sececek tabii ki biz sececezzzz, şimdiden baksak mi bacim
Ver gazı ver gazıKola icme kuzum, asitli icilmemeliymis bu süreçteaccuk kendini zorla bunlardan birkacini az porsiyonlarda da olsa yemege calis, inaniyorm sana yapabilirsin aslansin kaplansinnnnn
KestirdimAllah seni napmasin, kiz kestirmis gözüne hahshahsh deli valla deli
Canim ishale iyi gelen yiyecekleri araştırmistim esim de olmustu 10gun once, acile gitti epey kotu oldu. Birçoğunu zaten biliyosundur ama yine de yazayim
Haşlanmış patates, havuc (ben rendeleyip limonladim), yagsiz, tavuklu, bol pirinçli, limonlu yayla corbasi (tavuk haslama, pirinc lapası ayrı ayrı yazıyor ama ben birlikte yaptim iyi geldi epey), muz, seftali, elma, sari leblebi, BAMYA yemeği (ben bunu hic bilmiyordum mesela ama bamya bagirsak tedavi ediyormus), 1 kaşık turk kahvesine limon sıkarak yemek, asitli yağlı baharatlı tüketmemek, bol su, yoğurt aklima gelenler bunlar kuzum
Kaynanalığa terfi etmiş. Sen de feyzal biraz cık cık
Acaba hanginizin oğlunu benim prensesime layık görsemBak dogru diyon, hic öyle dusunmemistim, akil akildan üstündür, ne de olsa sen de bir paşa annesi olacaksın, gelinleri kim sececek tabii ki biz sececezzzz, şimdiden baksak mi bacim
Hangimizinkini seçersen seç karlı çıkan sen olursun. Erkek küçük olacağı için zengin olacaklarAcaba hanginizin oğlunu benim prensesime layık görsem
Benim kızmda tam bir prenses yaniHangimizinkini seçersen seç karlı çıkan sen olursun. Erkek küçük olacağı için zengin olacaklar
Yüksek tahsil görmüş kaynana vadediyoruz kızına. Zillilik müessesemizde geçer akçe değildirBenim kızmda tam bir prenses yani
Biraz zilli ama
Damat olarak daha seçemedimYüksek tahsil görmüş kaynana vadediyoruz kızına. Zillilik müessesemizde geçer akçe değildir
Yarışma düzenleDamat olarak daha seçemedim
Ama kaynana seçio olsaydık seni seçerdm
dayler dayler kızıma kök söktürür
Doğsunlarda bakcezYarışma düzenle
O ne demek yea
Ohhhhhh misss..Bacım
temizliğim bitti bugün
Yani bizim kız kendine göremi bğyütecek oğlanınıO ne demek yea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?