Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamdır araştıracağım çok teşekkür ederim

Allah seni napmasin, kiz kestirmis gözüne hahshahsh deli valla deli
Tamamdır araştıracağım çok teşekkür ederim
Canim ishale iyi gelen yiyecekleri araştırmistim esim de olmustu 10gun once, acile gitti epey kotu oldu. Birçoğunu zaten biliyosundur ama yine de yazayim
Haşlanmış patates, havuc (ben rendeleyip limonladim), yagsiz, tavuklu, bol pirinçli, limonlu yayla corbasi (tavuk haslama, pirinc lapası ayrı ayrı yazıyor ama ben birlikte yaptim iyi geldi epey), muz, seftali, elma, sari leblebi, BAMYA yemeği (ben bunu hic bilmiyordum mesela ama bamya bagirsak tedavi ediyormus), 1 kaşık turk kahvesine limon sıkarak yemek, asitli yağlı baharatlı tüketmemek, bol su, yoğurt aklima gelenler bunlar kuzum

Bunları okurken bile midem bulandı nasıl yiyecem sari leblebi kola denedim olmadı hani böyle sürekli değil günde 3 defa falan oluyor. Muzu deneyim

Bunları okurken bile midem bulandı nasıl yiyecem sari leblebi kola denedim olmadı hani böyle sürekli değil günde 3 defa falan oluyor. Muzu deneyim
Kola icme kuzum, asitli icilmemeliymis bu süreçte accuk kendini zorla bunlardan birkacini az porsiyonlarda da olsa yemege calis, inaniyorm sana yapabilirsin aslansin kaplansinnnnn

Bak dogru diyon, hic öyle dusunmemistim, akil akildan üstündür, ne de olsa sen de bir paşa annesi olacaksın, gelinleri kim sececek tabii ki biz sececezzzz, şimdiden baksak mi bacim
Sen bak benim daha yolum var ahhsdj
Babaannem amcama kız bakarken dişlerine bakıyormuş. Annem de köyde atların dişlerine bakıyorlardı diye kızıyormuş. Bütün amca çocukları olarak hepimizin dişleri bozuk. Neredeyse yarımız diş teli taktık ahshsjjs Kız bakarken kriterlerinizi ona göre belirleyin

Kestirdim kardeşimde beğendi
Anamda babamda beğendi
Bakalım neler olcak

Kaynanalığa terfi etmiş. Sen de feyzal biraz cık cık
Bak dogru diyon, hic öyle dusunmemistim, akil akildan üstündür, ne de olsa sen de bir paşa annesi olacaksın, gelinleri kim sececek tabii ki biz sececezzzz, şimdiden baksak mi bacim
Acaba hanginizin oğlunu benim prensesime layık görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…