- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.921
"Van'a" yazsan vana gelmeyecekti aklına işte yaaaaVana gönderek hade
Gidek gidek kalk gideekkk vanada vana kalk gidek
Vanada yazınca.. Sanki çeşme vanası gibi göründü gözüme bian.. Offf allahm sabaha karşı uyanık olunca bele oluo işte
Yok kız çilingir yoktu bende bı bira tamam"Van'a" yazsan vana gelmeyecekti aklına işte yaaaa
BuParesilaaa ve Nurzfr hep aynı geceler çilingiri kuruyor. Orada neler oluyor
Yoooo, unide çevrem hatay iskenderun antakya adanali arkadaslarla çevriliydiKız sen bnlarn arapça adlarını nerden beleyon... Enişte hataylımı itiraf et
Şaşırdıkmı tabeke hayır
Hosbuldum askos, kiz kocamin koyunde tel çekmiyor ☹Bende az önce googleden baktım
Sünnetin, kadın kadına yapılmış hali kız bu.. Enee... Bu ne be...
Saçmalikoooo
Aşkoşşşşşş hoşgeldin yaaa
Sensiz olnuo heee
Ben o gunleri telafi edicemOhoo böyle olmaz ki cık cık. Yok yazıldın hep
Bizim millet eğlenmeye bahane arıyor işte
Aa bir de mevlüt var değil mi? Corona var ama ya kalabalıklı şeyler olmaz ncık
Evet dogru, birde baslik parasi alıyorlar
Hı hı bebe doğduktan 15 - 20gn snra yazmalarını ve buraya girdiğin girebildiğin vakitleri göreceğiz"Van'a" yazsan vana gelmeyecekti aklına işte yaaaa
GelseneYoooo, unide çevrem hatay iskenderun antakya adanali arkadaslarla çevriliydi
Ne çekeyooooo ordan bağlanalım aşkoşHosbuldum askos, kiz kocamin koyunde tel çekmiyor ☹
Ben o gunleri telafi edicem
Yokluk yeri orasiHı hı bebe doğduktan 15 - 20gn snra yazmalarını ve buraya girdiğin girebildiğin vakitleri göreceğiz
Neoş sende içionmu gııııı
Gelsene
Ne çekeyooooo ordan bağlanalım aşkoş
Enişteye bak hele..Yokluk yeri orasi
Geldim 1 günlüğüne, adanayi da 10 gun gezdim, Tarsus 1 hafta, iskenderun 1 gun.Hı hı bebe doğduktan 15 - 20gn snra yazmalarını ve buraya girdiğin girebildiğin vakitleri göreceğiz
Gelsene
Ne çekeyooooo ordan bağlanalım aşkoş
Ne zamaaannnnnn?Geldim 1 günlüğüne, adanayi da 10 gun gezdim, Tarsus 1 hafta, iskenderun 1 gun.
Et, bekliyoruz (Elim belimde)Ben o gunleri telafi edicem
Beni görürseniz bana da haber verinHı hı bebe doğduktan 15 - 20gn snra yazmalarını ve buraya girdiğin girebildiğin vakitleri göreceğiz
Güvercin uçuralımNe çekeyooooo ordan bağlanalım aşkoş
Adana'ya bir türlü gidemedim, içimde kaldı ya. Gitmek istediğimde de "Adana'da ne var?!" tepkisiyle karşılaştımGeldim 1 günlüğüne, adanayi da 10 gun gezdim, Tarsus 1 hafta, iskenderun 1 gun.
Hani kızımı alıodn?Et, bekliyoruz (Elim belimde)
Bal0ncuk 'un kızının nereye gelin gideceği belli oldu
Beni görürseniz bana da haber verin
Yok bacım bende içki, sigara, kumar yok
Güvercin uçuralım
Gerçekten öyle amaAdana'ya bir türlü gidemedim, içimde kaldı ya. Gitmek istediğimde de "Adana'da ne var?!" tepkisiyle karşılaştım
İstemem. Sen oğluma yaşı küçük dedin. 7 ayın lafını ettin. Oğluma çıtır gelin bulacağımHani kızımı alıodn?
2 dakikada sattın demi
Sana vermem kızımı zaten
Nasıl yaa? Sabah akşam gömülen Yozgat'ta bile gezecek yer bulmuş insanım ben. Her yerde gezilecek görülecek yer mutlaka varGerçekten öyle ama
Adanada ne var?
Allah için ne var
Dibimİzde.. Birçok kere sağlık yada başka sebeblerden.. Bşr kere eşimin mülakatı için gitmiştik
Gezilecek biyeri olmazmı ya..
Ot gibi şehir
Benm kızımda senin el kadad oğlunu istemez zaten höyttttİstemem. Sen oğluma yaşı küçük dedin. 7 ayın lafını ettin. Oğluma çıtır gelin bulacağım
Nasıl yaa? Sabah akşam gömülen Yozgat'ta bile gezecek yer bulmuş insanım ben. Her yerde gezilecek görülecek yer mutlaka var
Püü beğenmediğin yer burası mı?Benm kızımda senin el kadad oğlunu istemez zaten höytttt
Gerçekten hiç bir halt yok ya.. Bi yer vardı gitmiştik menderes die.. Gören bi halt sanacak, gölün kenarında salaş birkaç yer var.. Herkes orda
Sağol fıstığımOhhhhh sefan ossunnnnn, keyfin daim osssunnnnn
Sankim bir iki haftadır içmiyordumKızzz sen veNurzfr nin arada anlayışlarmz cık farklı
Sizin aradalaranız haftanın4 günü
Leeeğğğğnnnn. Neyynnnn sölemionnnnnn
Seni gidi seniiiiiiiiiii
Beleyon hatay mezeleri cok meşhur
Mesajı bıraktım saat04:20
Oldu o zaman
Ah ah bir de"Van'a" yazsan vana gelmeyecekti aklına işte yaaaa
Hç görndüğü gibi değil inan banaPüü beğenmediğin yer burası mı?
Eki Görüntüle 2926208
Tiiiiiii uni zamanindaNe zamaaannnnnn?
Valla ben sevmiştim, gayet güzel, gezilecek yerleri, yenilecek yemekleri varAdana'ya bir türlü gidemedim, içimde kaldı ya. Gitmek istediğimde de "Adana'da ne var?!" tepkisiyle karşılaştım
Adana'yı bizimle paylaşmak istemiyor galibaValla ben sevmiştim, gayet güzel, gezilecek yerleri, yenilecek yemekleri varsen bakma balusa beee, o ne anlar ahdhshdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?