- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.881
Aynı valla. Gece muhabbet gündüz muhabbet bağıra bağıra. Geçen gün karşı apartmandan adam çıktı kavga etti bunlarla. Balkonda bağırış çağırış konusyolar diye polis çağırmaya kalktı.Bizim üst katta da merdivenaltı kreş işlettiklerinden şüpheleniyorum. Aynı zamanda yetişkin parti evi gibi bir şey. Dubleks ev, sanırım bir ordu yaşıyor ve evi müstakil sanıyorlar. Geçen kış karantina zamanı bir gece 2'ye kadar partilediler. Sabah apartman wassap grubuna bir komşu mesaj atmış. Bir daha aynı şey yaşanırsa kabahatler kanununa göre işlem başlatacağım diye
Eşim birkaç kez yukarı çıkmaya kalkıştı da ben engel oldum. Gitse hiçbir şey değişmeyeceğinden o kadar eminim ki. Uyarınca düzelecek insanlar olsalar zaten baştan yapmazlar bunu. Alt kattakilerin pandeminin başlarında bebeği oldu. O bebeğin ağlaması bunlar kadar değil yani çok acayip bir aileAynı valla. Gece muhabbet gündüz muhabbet bağıra bağıra. Geçen gün karşı apartmandan adam çıktı kavga etti bunlarla. Balkonda bağırış çağırış konusyolar diye polis çağırmaya kalktı.
Değişmez. Böyle insanlar yüzsüz oluyor zaten. Bir de üste çıkarlar.Eşim birkaç kez yukarı çıkmaya kalkıştı da ben engel oldum. Gitse hiçbir şey değişmeyeceğinden o kadar eminim ki. Uyarınca düzelecek insanlar olsalar zaten baştan yapmazlar bunu. Alt kattakilerin pandeminin başlarında bebeği oldu. O bebeğin ağlaması bunlar kadar değil yani çok acayip bir aile
40 mevlüdü geçtş gittş zatenBen katılmıştım bir kere.bebek ve anne kırmızı bindallı giymişti çok tatlılardı.evde yapıldığı için ikramlık yapılıp tabaklara konup dağıtılmıştı.sonra müzik açılıp oynandı yüksek yüksek tepeler eşliğinde bebek ve anne etrafında kına tepsisiyle dönüldü.akabinde Hint kınaları yakıldısıradan bir kınaydı eğlenceliydi yapar mıyım büyük konuşmuyum ama hayır mantığını çözemedim Mevlüt yapmayanlar hediyelerini bu şekilde mi topluyor acaba siz Mevlüt yapacak mısınız Bal0ncuk Miss Bride
Evet maalesef bende yapamıcam sanırımOhoo böyle olmaz ki cık cık. Yok yazıldın hep
Bizim millet eğlenmeye bahane arıyor işte
Aa bir de mevlüt var değil mi? Corona var ama ya kalabalıklı şeyler olmaz ncık
sağlık olsun :)40 mevlüdü geçtş gittş zaten
Yapmadm kuzum ben :)
Mantıklı umarım bu zamanlar çabuk geçerCovitten dolayı malesef mevlut yapamadım. 6 ay kınası da yapar mıyım bilmiyorum. Ama sırf şu gergin zamanlardan sonra 3 4 kişi aramızda eğlenmek için yapabilirim.
SustumÖğrenci bekliyom aynı bı modda
Sen bir de özel ders mi veriyorsun bu yoğunluktaÖğrenci bekliyom aynı bı modda
Gül... Sabrın sonu selamet nurumAglayimmi guleyimmi bilemedim
Sanada versinmiSen bir de özel ders mi veriyorsun bu yoğunlukta
Altına hayır demeyen bir ekibiz buradaSanada versinmi
Benm kayınbaba künye yaptıracaktı..
Amaaaağn okumamışım ben de kayınpederin bize de altın verecek sandımdı. Özel ders istemem. Ben eğitime karşıyımAltına hayır demeyen bir ekibiz burada
Hatırlıyorum. O yüzden ifşa dedim işte sensin oBenm kayınbaba künye yaptıracaktı..
Kaynana başının etini yedi yaptrmadı..
Geldi yarm verdi...
Anamın taktığı lira öylece gözüne ilişti..
Hazmedemi gitti küpe aldı.. Küpe demeye bin şahit.. Teneke dokunsan kırılır
Bennn ekstra küpeeeğğğ aldm dedi
İkisini satsan bir tane tam etmez boşa zahmet etmişsin dedim
Dervişin fikri neyse zikri de oymuş. Aklım fikrim emtiaya çalışıyor demek ki ahnsjsjd
Kulakları çınladj herhalt kaynananın..Hatırlıyorum. O yüzden ifşa dedim işte sensin o
İşin gücün parada puldaDervişin fikri neyse zikri de oymuş. Aklım fikrim emtiaya çalışıyor demek ki ahnsjsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?