- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.053
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.941
Arada gaza geliyor herhal hshshshEnişteye bak hele..
Nerden gelmişte.... Bizim kızımızı üzüo ara ara
Tamam apla sen kizma hsgsgshEt, bekliyoruz (Elim belimde)
Bal0ncuk 'un kızının nereye gelin gideceği belli oldu
Beni görürseniz bana da haber verin
Yok bacım bende içki, sigara, kumar yok
Güvercin uçuralım
Heee eskiden.. Tmm affettmTiiiiiii uni zamaninda
Valla ben sevmiştim, gayet güzel, gezilecek yerleri, yenilecek yemekleri varsen bakma balusa beee, o ne anlar ahdhshdh
Alırız gazınıArada gaza geliyor herhal hshshsh
Tamam apla sen kizma hsgsgshbakin bu ay hamile kalıyorum ve telafi etmis oluyorum gsgjshsh
Kal, bekliyoruz. "Sipariş üzerine hamile kalınır" kolyesi yaptırırız sanaTamam apla sen kizma hsgsgshbakin bu ay hamile kalıyorum ve telafi etmis oluyorum gsgjshsh
Hsgsjshdus inşallah kalmisimdir aminKal, bekliyoruz. "Sipariş üzerine hamile kalınır" kolyesi yaptırırız sana
Ah ahh keskeee
Hiç işte! Belki ben zaman ve para bolluğuyla 81 ili gezeceğim. Yok illa Hatay da Hatay. Sanırsın Hatay'ı anavatana bu kız katmış. Sen mi kattın gıBu kiz küçükken de böyleydi
Senin derdin adanaya diil hataya gelsin, ikisine birden gelsin biraksana kizi ti allamm
Tamam eğer ikisine gelecekse olur ama adanada fikrim aynıBu kiz küçükken de böyleydi
Senin derdin adanaya diil hataya gelsin, ikisine birden gelsin biraksana kizi ti allamm
Atam kattıHiç işte! Belki ben zaman ve para bolluğuyla 81 ili gezeceğim. Yok illa Hatay da Hatay. Sanırsın Hatay'ı anavatana bu kız katmış. Sen mi kattın gıBal0ncuk
Neyse izni kopardık. Allah razı olsunTamam eğer ikisine gelecekse olur ama adanada fikrim aynı
Yapmistir, inanırım, yapmadiysa da kesin yapmis gibi yapmıştır, o da diilse yapmak istemis yapamamistir. Konu neydi yaHiç işte! Belki ben zaman ve para bolluğuyla 81 ili gezeceğim. Yok illa Hatay da Hatay. Sanırsın Hatay'ı anavatana bu kız katmış. Sen mi kattın gıBal0ncuk
Hahdhshd temem temem adana tü kaka tememTamam eğer ikisine gelecekse olur ama adanada fikrim aynı
Riceeee ederm neoşşşNeyse izni kopardık. Allah razı olsun
Heh tmm şimdi sevdim seniYapmistir, inanırım, yapmadiysa da kesin yapmis gibi yapmıştır, o da diilse yapmak istemis yapamamistir. Konu neydi ya
Hahdhshd temem temem adana tü kaka temem
O kadar gezesim var ve o kadar borca batmış durumdayız ki Allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah çocukla gezme hikayeleri gerçektirRiceeee ederm neoşşş
Seni cokcana gezdiririm gel
Boşver dayloşu
Gezip napcan otur kebap ye. Adanaya gitsem sebep kesinlikle gezmek olmaz. Yemek turizmiGerçekten öyle ama
Adanada ne var?
Allah için ne var
Dibimİzde.. Birçok kere sağlık yada başka sebeblerden.. Bşr kere eşimin mülakatı için gitmiştik
Gezilecek biyeri olmazmı ya..
Ot gibi şehir
Kızzzz onca yiyonda kilo almıon he sendeGezip napcan otur kebap ye. Adanaya gitsem sebep kesinlikle gezmek olmaz. Yemek turizmi
Simdiye kdr sevmyodun demek, yaziklarim olsunnnnnRiceeee ederm neoşşş
Seni cokcana gezdiririm gel
Boşver dayloşu
Heh tmm şimdi sevdim seni
Olursun, var o potansiyel sende ajdjhshdhehdSabah uyandığında
Bakımlı ama uykusuz
Güçsüz ama direnen
Yeni anne ama işe giden anne olacam..
6 ay sonra işe dönüş.. Bakim yarın nerde uyuya kalacam
Pc üstündemi, masanın üstündemi, müdür odasındamı nerdeee nerdeeee
Ev kadını olup çocuklarımın anası olasım var
dayler dayler olaya el at
Sut iznin var, cabuk doneceksin öyle düşünÇok kötüyüm ilk ayrılış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?