Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Neal kayınbabam ağaçtan düşmüş
Geçen hafta işte geçmiç olsuna gittim..
Kaynanamda totosunu kaldırmaz.. Benm orta görümce var acayip saftirikio bişey.. Garibim eşi yurtdışında bunufa evde hizmetçi gibi kullanıo kaynana.. Üstüne kızıo... Hiç memnun olmuor..
Ben kayınbabayla konuşurken görümcem işte anlatıo.. Hemen araya atladı neyseki yaşlı olsamda elim ayağım tutuo bakıorm ona dedi.. Görümcede sen değil ben bakıorm kalkmıosnki dedi..
Ay dayanamadm malesef kötülere bişi olmuor.. Gönül isterdiki sen düşseydn dedim dondu kaldı cvp vermedi surat astı

Bari düzgün bir şey alsaymış.benim 10 yaşındaki kardeşim harçlık biriktirip altın küpe aldı ufacık çocuk
şok olmuştur tısss

Ben "Kesin kötü bir şey oldu" korkusuyla açardım herhalde ama öyle gösteriş için arama huyu varsa bilemiyorum tabii
Nasıl diyon la tövbeler olsun. Kadını zaten kendi kızı bile biliyor. Salla cevap verme

Bari düzgün bir şey alsaymış.benim 10 yaşındaki kardeşim harçlık biriktirip altın küpe aldı ufacık çocuk

şok olmuştur tısss
Kız ne 10u, benm lena bile daha cok anlıo..
Beyin eror kadında..
Şokmu olur ne oluosa olsn benden uzak olsn.. Pislik ya..

Ben "Kesin kötü bir şey oldu" korkusuyla açardım herhalde ama öyle gösteriş için arama huyu varsa bilemiyorum tabii

Nasıl diyon la tövbeler olsun. Kadını zaten kendi kızı bile biliyor. Salla cevap verme
Kız aksine inşallah kötü bişi olnuştur die düşündüm ama arıyan oydu.. Bide okuma yazması yık.. Oğluna yada kayınbabama aratıo yılda 1 kere
Ondada sorun yapıo
İyisimi açmamak

Üff gül gibi güzel güzel yaşamak varken kendilerine de çevrelerine de zehir ediyorlar hayatı

Allah senii Oy lenam herşeyden habersiz minik guzum öp yerime

Bilmem mi, hele Hatay'ın çoğu mezesini yemegini bilirim, humusu, katıklı ekmeği, burgul bağdes (mercimekli bulgur ama böyle diyorlar), sürk peyniri (sürkey diyen de var), habugannuş (babagannuş) daha da cok var da şimdilik hatırladıklarim bunlar habibtey

Gunaydinnn öğrenci gidince bı tek çektim sırf uyumak için

Kız sen bnlarn arapça adlarını nerden beleyon... Enişte hataylımı itiraf et

Gunaydinnn öğrenci gidince bı tek çektim sırf uyumak için
Şaşırdıkmı tabeke hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…