- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.901
Bari düzgün bir şey alsaymış.benim 10 yaşındaki kardeşim harçlık biriktirip altın küpe aldı ufacık çocukBenm kayınbaba künye yaptıracaktı..
Kaynana başının etini yedi yaptrmadı..
Geldi yarm verdi...
Anamın taktığı lira öylece gözüne ilişti..
Hazmedemi gitti küpe aldı.. Küpe demeye bin şahit.. Teneke dokunsan kırılır
Bennn ekstra küpeeeğğğ aldm dedi
İkisini satsan bir tane tam etmez boşa zahmet etmişsin dedim
N Neal kayınbabam ağaçtan düşmüş
Geçen hafta işte geçmiç olsuna gittim..
Kaynanamda totosunu kaldırmaz.. Benm orta görümce var acayip saftirikio bişey.. Garibim eşi yurtdışında bunufa evde hizmetçi gibi kullanıo kaynana.. Üstüne kızıo... Hiç memnun olmuor..
Ben kayınbabayla konuşurken görümcem işte anlatıo.. Hemen araya atladı neyseki yaşlı olsamda elim ayağım tutuo bakıorm ona dedi.. Görümcede sen değil ben bakıorm kalkmıosnki dedi..
Ay dayanamadm malesef kötülere bişi olmuor.. Gönül isterdiki sen düşseydn dedim dondu kaldı cvp vermedi surat astı
Ben "Kesin kötü bir şey oldu" korkusuyla açardım herhalde ama öyle gösteriş için arama huyu varsa bilemiyorum tabiiKulakları çınladj herhalt kaynananın..
Hayatta aramaz.. Durmadan 3 kere aradı..
3 kere aramaya ne gerek... 1 kere arasan açmıosam açmıorm..
Kesin altında bişi var.. Ya bir haltlar oldu
Yada kayınbabamın önünde arıoki bakkkk aradm açmadığğğğğ demek için
Nasıl diyon la tövbeler olsun. Kadını zaten kendi kızı bile biliyor. Salla cevap vermeN Neal kayınbabam ağaçtan düşmüş
Geçen hafta işte geçmiç olsuna gittim..
Kaynanamda totosunu kaldırmaz.. Benm orta görümce var acayip saftirikio bişey.. Garibim eşi yurtdışında bunufa evde hizmetçi gibi kullanıo kaynana.. Üstüne kızıo... Hiç memnun olmuor..
Ben kayınbabayla konuşurken görümcem işte anlatıo.. Hemen araya atladı neyseki yaşlı olsamda elim ayağım tutuo bakıorm ona dedi.. Görümcede sen değil ben bakıorm kalkmıosnki dedi..
Ay dayanamadm malesef kötülere bişi olmuor.. Gönül isterdiki sen düşseydn dedim dondu kaldı cvp vermedi surat astı
Kız ne 10u, benm lena bile daha cok anlıo..Bari düzgün bir şey alsaymış.benim 10 yaşındaki kardeşim harçlık biriktirip altın küpe aldı ufacık çocuk
şok olmuştur tısss
Kız aksine inşallah kötü bişi olnuştur die düşündümBen "Kesin kötü bir şey oldu" korkusuyla açardım herhalde ama öyle gösteriş için arama huyu varsa bilemiyorum tabii
Nasıl diyon la tövbeler olsun. Kadını zaten kendi kızı bile biliyor. Salla cevap verme
Üff gül gibi güzel güzel yaşamak varken kendilerine de çevrelerine de zehir ediyorlar hayatıKız ne 10u, benm lena bile daha cok anlıo..
Beyin eror kadında..
Şokmu olur ne oluosa olsn benden uzak olsn.. Pislik ya..
Kız aksine inşallah kötü bişi olnuştur die düşündümama arıyan oydu.. Bide okuma yazması yık.. Oğluna yada kayınbabama aratıo yılda 1 kere
Ondada sorun yapıo
İyisimi açmamak
Aslan sütü içiyorum içine mi doğdu
Ohhh missss, afiyet olsun behhh, benim yerime de icccAslan sütü içiyorum içine mi doğdu
İçmem mi hepiciginiz için içerimOhhh missss, afiyet olsun behhh, benim yerime de iccc
Kendileri zehir cnkü..Üff gül gibi güzel güzel yaşamak varken kendilerine de çevrelerine de zehir ediyorlar hayatı
DiosunkiiiiiiiiiiAslan sütü içiyorum içine mi doğdu
Kkzzzz dayloşşş içersinmi normaldeOhhh missss, afiyet olsun behhh, benim yerime de iccc
Arada gerekiyor canımKendileri zehir cnkü..
Çehr3sizler
Diosunkiiiiiiiiii
Yinemi güzelimmmm yinemi çiçeeekkkk
Kkzzzz dayloşşş içersinmi normalde
Ne icmeycekmisim beyaaa, mis gibi mezelerle ohhKendileri zehir cnkü..
Çehr3sizler
Diosunkiiiiiiiiii
Yinemi güzelimmmm yinemi çiçeeekkkk
Kkzzzz dayloşşş içersinmi normalde
Ohhhhh sefan ossunnnnn, keyfin daim osssunnnnnİçmem mi hepiciginiz için içerimsağol canım
Allah seniiKız ne 10u, benm lena bile daha cok anlıo..
Beyin eror kadında..
Şokmu olur ne oluosa olsn benden uzak olsn.. Pislik ya..
Kız aksine inşallah kötü bişi olnuştur die düşündümama arıyan oydu.. Bide okuma yazması yık.. Oğluna yada kayınbabama aratıo yılda 1 kere
Ondada sorun yapıo
İyisimi açmamak
Ve neal vanda olmadığı icin dua eder
Kızzz sen veArada gerekiyor canım
Leeeğğğğnnnn. Neyynnnn sölemionnnnnnNe icmeycekmisim beyaaa, mis gibi mezelerle ohh
Öperim tabikiii teyzoşuAllah seniiOy lenam herşeyden habersiz minik guzum öp yerime
Vana gönderek hade
Bilmem mi, hele Hatay'ın çoğu mezesini yemegini bilirim, humusu, katıklı ekmeği, burgul bağdes (mercimekli bulgur ama böyle diyorlar), sürk peyniri (sürkey diyen de var), habugannuş (babagannuş) daha da cok var da şimdilik hatırladıklarim bunlar habibteyKızzz sen veNurzfr nin arada anlayışlarmz cık farklı
Sizin aradalaranız haftanın4 günü
Leeeğğğğnnnn. Neyynnnn sölemionnnnnn
Seni gidi seniiiiiiiiiii
Beleyon hatay mezeleri cok meşhur
Mesajı bıraktım saat04:20
Oldu o zaman
GunaydinnnKızzz sen veNurzfr nin arada anlayışlarmz cık farklı
Sizin aradalaranız haftanın4 günü
Leeeğğğğnnnn. Neyynnnn sölemionnnnnn
Seni gidi seniiiiiiiiiii
Beleyon hatay mezeleri cok meşhur
Mesajı bıraktım saat04:20
Oldu o zaman
Kız sen bnlarn arapça adlarını nerden beleyon... Enişte hataylımı itiraf etBilmem mi, hele Hatay'ın çoğu mezesini yemegini bilirim, humusu, katıklı ekmeği, burgul bağdes (mercimekli bulgur ama böyle diyorlar), sürk peyniri (sürkey diyen de var), habugannuş (babagannuş) daha da cok var da şimdilik hatırladıklarim bunlar habibtey
Şaşırdıkmı tabeke hayırGunaydinnnöğrenci gidince bı tek çektim sırf uyumak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?