- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.981
Cok seviosn beni itiraf et artkkkkkk
Ooooo temizlikmi..
Kız robotu çalıştırsanaaaa yokmu robotun fakirrrrrrrrr
Hiçç yaniii parem...
Saoll gülümmmm
Hep bu @dayler dayler hatayı bende arıyiiiii
Cukom beni sevionmu
Yaaa kıyamam sana..Seniiiiiii seviyorum baluşum, sizin için giriyorum hala buralara, mesajları okuyorum aptal aptal gülüp selam çakıp gidiyorum
Çökmüş bebeğeemmm ama sen bana msj at ben snra görürürmAaaa çökmüş müüüü bende niye giremiyorum wp diyorum.
İlk iş günün nasıldıııı baluuuu
Çöktüğünü az önce 50 küsür yaşındaki eski mübaşir abi ile konuşurken öğrendim
Keşke kurum değişsen diecem ama inan bana heryer aynı parem...Çöktüğünü az önce 50 küsür yaşındaki eski mübaşir abi ile konuşurken öğrendimo kadar yorgun bitkin bir haldeyim nete bakmıyorum
Temizlik yapınca söylerim. Halıyı makineye atmak benim için temizlik. Az kaldı. Çamaşırlardan sıra gelirse halıyı yıkayacağımOoooo temizlikmi..
Kız robotu çalıştırsanaaaa yokmu robotun fakirrrrrrrrr
Şimdi iki hakimim var... İkisi de hakim... Ama biri insan biri şeytan... Ego tavan...ver et git gel şunu çağır bunu yap... Geçen gün kaleme geldi kafamız aşağıda iş yapıyoruz arkadaşla. İnsan der dimi günaydın ya da ne bilim merhaba ama nerdeeee şişşşt diye bir bağırdı anam ödüm koptu bir an. Sonrada gülüyorKeşke kurum değişsen diecem ama inan bana heryer aynı parem...
Kimsede iş ahlakı kalmamış
Hele ki zeytin yağlı dolmaTemizlik yapınca söylerim. Halıyı makineye atmak benim için temizlik. Az kaldı. Çamaşırlardan sıra gelirse halıyı yıkayacağım
Bugünkü asıl işim yemekti. 10 günlük yemek yapılabilse tek seferde yapar kurtulurdum. Ne kadar nankör bir şey ya. 13 saat uğraş yap, yarım saatte bitsin. Rezalet
Offff ne tembelsin kızzz sennnnnnnnnTemizlik yapınca söylerim. Halıyı makineye atmak benim için temizlik. Az kaldı. Çamaşırlardan sıra gelirse halıyı yıkayacağım
Bugünkü asıl işim yemekti. 10 günlük yemek yapılabilse tek seferde yapar kurtulurdum. Ne kadar nankör bir şey ya. 13 saat uğraş yap, yarım saatte bitsin. Rezalet
Sizin hakm be savcılarn eşlerinin havası kaf dsğına yetişiorŞimdi iki hakimim var... İkisi de hakim... Ama biri insan biri şeytan... Ego tavan...ver et git gel şunu çağır bunu yap... Geçen gün kaleme geldi kafamız aşağıda iş yapıyoruz arkadaşla. İnsan der dimi günaydın ya da ne bilim merhaba ama nerdeeee şişşşt diye bir bağırdı anam ödüm koptu bir an. Sonrada gülüyoryarabbim insanlara akıl dağıtırken bu adamı boş mu geçmiş ne
Ama diğeri de hakim... Çok kibar o da senin gibi süt iznine gidiyor ptesi ve cuma yok. Ama olduğunda o kadar kibar ki . Corona yüzünden çay ocaklari hala kapalı çay ister kibar bir şekilde çok teşekkür eder... Ne bilim bir iş verirse kibarlikla söyler. Sürekli gülümser gözlerinin içi güler... Ama diğeri yarasa gibi kafa çökük omuzlar yukarda yandan yandan bakar kaş havada... Haftasonu çalışır iki hafta sonraki duruşmaları inceler bize iş verir. Nasıl olduysa bu kadar iş manyakliginda doğum günümü kutladı şaşırdm geldi pasta kestik falan... Bekar kendisi.. strajyer hakim adaylarina kendini gostermeye çalışmalar bir havalar falan girsen dünyayı o yaratmışOffff ne tembelsin kızzz sennnnnnnnn
Sizin hakm be savcılarn eşlerinin havası kaf dsğına yetişior
Bize öyle bir personel geldide.. Maşallah sanırsın kendisi hakim savcı
Bu şeye benzemiş.. Doktorlarn sekreterleri doktordan daha atarlı havalı olur ya..Ama diğeri de hakim... Çok kibar o da senin gibi süt iznine gidiyor ptesi ve cuma yok. Ama olduğunda o kadar kibar ki . Corona yüzünden çay ocaklari hala kapalı çay ister kibar bir şekilde çok teşekkür eder... Ne bilim bir iş verirse kibarlikla söyler. Sürekli gülümser gözlerinin içi güler... Ama diğeri yarasa gibi kafa çökük omuzlar yukarda yandan yandan bakar kaş havada... Haftasonu çalışır iki hafta sonraki duruşmaları inceler bize iş verir. Nasıl olduysa bu kadar iş manyakliginda doğum günümü kutladı şaşırdm geldi pasta kestik falan... Bekar kendisi.. strajyer hakim adaylarina kendini gostermeye çalışmalar bir havalar falan girsen dünyayı o yaratmış
Allah sana da yardım etsin fıstık bu tarz insanlardan kurtulalım
Kalıcı memur değil canım bildiğin köleBu şeye benzemiş.. Doktorlarn sekreterleri doktordan daha atarlı havalı olur ya..
Ah bu stajerler
Ya bugn varsnz yarn yoksnz ömür boyu birlikte çalışmayacaksnz neyin havası civası..
Olan kalıcı memura oluor işte...
Sorma. O yüzden hazır alıyoruzHele ki zeytin yağlı dolmasararken belin kopsun yerken çerez gibi gitsin
Cidden tembelim ama seçici tembel. Yürüyüşe, tatile ve gezmeye gidince tembel değilimOffff ne tembelsin kızzz sennnnnnnnn
Ben de kilo almışım. Çocuk doğdu doğalı fırsat yok kardeş gibi oldum kocamla.Yalanmı
Aç bize
Sev bizi
Öküz gibiyim öküzzzz
Ne olcekk bu kilolar
Hepimiz gibiKalıcı memur değil canım bildiğin kölekendimi gerçekten köle gibi hissediyorum
Evettt sosyal mesajı vereym dedmNerdeymissabahtir attiom mesaj ondan mı gitmiyo
Yaaa ahahahahhaSorma. O yüzden hazır alıyoruz
Cidden tembelim ama seçici tembel. Yürüyüşe, tatile ve gezmeye gidince tembel değilim
Anaaaa kız enişte evde bile süslü ol derdiBen de kilo almışım. Çocuk doğdu doğalı fırsat yok kardeş gibi oldum kocamla.
Süslenince diyo ki niye evde böyle geziyon
Bu adam ki daha 4-5 ay önce süslenmediğinde "Bu ne hal?" diyordu. Bırak öyle kalsın ya. Yanlışlıkla düzelmiş demek kiBen de kilo almışım. Çocuk doğdu doğalı fırsat yok kardeş gibi oldum kocamla.
Süslenince diyo ki niye evde böyle geziyon
Hepimiz gibi
Evettt sosyal mesajı vereym dedm
Yaaa ahahahahhao tembellik değil zaten
Anaaaa kız enişte evde bile süslü ol derdi
Ne oldu senin herife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?