Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tv deyommmm izlemeyommmm
O kısmı anladım, herkesin yorumlarını duyuyoruz kısmını anlayamamıştım
Aa adama musibetle güncelleme gelmiş resmen. Geldi mi yapış yakasına kardeş, tadını çıkar ahahsjsj
Tööbeest, rüyamda bir yerde "Şişlik ve sertlik erken doğum belirtisi" gibi bir yazı okuyup kafayı yiyorken uyandım, geldim bu meşaz Oğluna söyle rahat dursun. Daha vakti var. Gelmesi gerektiği zaman sen ona söylersin
"Kır dizini, otur evinde anaağ anağ. Kendini daha fazla geliştirme, biraz da beni geliştir" diyor çoocuğun sana. Mütercim tercümanlık mı okusam n'apsam
N Neal koşşş kızzz nere gittin
Kankana bak nolmuşşşş
"Gözün parada pulda" deyince uykumdan uyandım da geldim ama yanlış alarm. Bana dememişsin ahshhsjs
Shahhdh iyi de hem aktarip hem rapor almayi düşündüm, keyfim de yerindeydi 2 gune kadar, para kim kopek, yillardir ona gore birikim yapip ayarlamisiz kendimizi, eylülde de ev kredim bitmiş misss aahhshshshs
Bunun devamı şey işte "Yemedim yedirdim, giymedim giydirdim. Senin için saçımı süpürge ettim" Ajan D ana oluyor. Duygusu kasılmayla yüklenmiş bile

Of manyk hangi birine gulem shdhshhdhdhdjdjdj, seni ben dogrcam ben, ben anayim ve her şeyi bilirim dur bakalım baska atar giderler de yaptm ise yararsa söylerm hahsshdh. Aman okulda da ne kendimi geliştirme ya artik, her yerim genisledi ay gelişti ahdhehhd

Bekliyoruz. Bunlar önemli tecrübeler, sonuçları paylaş bizimle
Geçen "Bu çocuk niye hareket etmiyor ya" diye icat çıkardım. "Parmak uçlarımla hafif hafif dürteyim bakayım, belki kıpraşır"la başladım. İçeriden tepki gelmedikçe şiddeti artırıp karnımı yumruklamaya ramak kala eşimin "Napıyorsun ya? Çocuğu rahat bıraksana, rahatsız ediyorsun" demesi üzerine kendimi "Ben onun iyiliğini düşünüyorum" diye savunurken buldum. "Heeeh kılıfını da buldun. Artık her şeyi bu bahanenin arkasına sığınarak yaparsın" dedi ve birden irkildim. Çok sakat bir eşikteyim galiba. Demek ki böyle böyle geliniyor o kafaya

'cocugu karnindayken bir anneyi ilk kez bu konuda yargılıyoruz'
"Dövdüm ama niye dövdüm bi sorun hakime hanim"
'niye?'
"Bi bildiğim vardi!"
'ne gibi?'
"Anayim ben, en iyi ben bilirim, hissederim, cocugumun buna ihtiyacı vardı, kalas gibi durmasin accik hareket etsin, analigimi hissedeyim, ne o öyle, kaslari kalcak marul gibi, accik sportik olmasin mi? Gelişim ne demek biliyoruz!"
'.......'

Yani bir kaç teşebbüs olmadı değil tabi de, sevgili yeğeninizde sensör takılı heralde.
Ağlamaya başlıyo çocuk ya
N Neal Bal0ncuk
Demek ki babası güncelleme gelince aksi yanlarını kızına devretmiş. "Biraz da sen dünyayı zehir et anana kızım"
Ben onun hareketlerini hissedeyim ki o da onu hissettiğimi hissetsin diye hepsi. Onun iyiliğini düşündüğümden yani. İyi mi diye kontrol ederken ilk travmasını yaşatmak
Sonra "Bana mı sordun da doğurdun? Doğurmasaydın"

Bizm okulda bi görevli var cok datli, cok kizinca şaplak indiriyo, kisa sure sonra kendim için dogurdum seni annneeeeggggmmmm yavriuugmmm diye seviyo, tutarli olcaksin boyle!

Altına imzamı atarım
Bu saat olmuş uyku yok zillide.
Annem ablamin 4bucuk aylık bebesine bakiyo, daha once büyüğüne bakmisti ama o simdi 2ye gdyo. Bugun hastanedeyim merak etme diyebilmek icin aradim, bi 10 dk isyan dinlemekten araya giremedim çünkü bebek asla durmuyo ve tam olarak hiçbir seyden memnun kalmiyo, max gunduz uykulari 10ar dk, annem her seferinde ablasi boyle degldi yavrum, cocuk mu buyuttuk anlamadık ama bu!! En sonunda dedm anne belki gaz agrisi bsyi vardir. Hic bsyi yok hic bsyi, edepsizlikten! Dedi araya girip hastanede oldugumu biraz söyleyebildm ama bebe aglamaktan kararınca teli kapadik, sonra bi daha aradi hc bsy anlamadım ben sen smdi niye gittin dedi bi daha anlattim, yine yarı kesildi. O an dualarim yön degistirdi, allam sağlıklı ve sakin olur inss diyerek

Tek çocuk değil ki. Tam çocuğu uyutup yatayim diyorum. Yan dairedeki goril başlıyor horlamaya. Sanırsın ejderha böyle bi horlama yok yani.

Shahhdh iyi de hem aktarip hem rapor almayi düşündüm, keyfim de yerindeydi 2 gune kadar, para kim kopek, yillardir ona gore birikim yapip ayarlamisiz kendimizi, eylülde de ev kredim bitmiş misss aahhshshshs
Ohhh missss
N Neal koş bu kız rahata ermmiş
Bizin krediler duruo
Dayloş bizi alemlere götürekmiş
Heeee film hakkında yorum yaptm ya
İzlediğimden değeell
Etrafrakilern yorumlarndan biliorm dimeeekkk istedm

Yani bir kaç teşebbüs olmadı değil tabi de, sevgili yeğeninizde sensör takılı heralde.
Ağlamaya başlıyo çocuk ya
N Neal Bal0ncuk
Ahahahahahhaha tıpkı filmlerdeki gibi
Kıskanıoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…