Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlakkk bian ciddi sandimmm ya yargı diye dizi baslamzis çocuklar çok övdü bende başladım çok hoş bı dizi imiş atraction dolu
Evet herkes cok övüor
Herkes katilin peşindeymiş
Deprasyonlu şeyler izlemeyin. Luca diye bir animasyon izledim. Vizyondaymış sanırım. Gidebilen gitsin, gidemeyen indirsin izlesin. Çok tatlıştı

Animasyon çok severim ama herif gitmezki
Ben deee
Evde izleyin. Ben dünya işlerinden komple el etek çektiğim için uzun zamandır film, dizi falan izlemiyordum. Sadece boş beleş yaz dizilerine bakıyordum. Bu akşam evde izledik bunu. O kadar iyi geldi ki. Büyük bir değişiklik yapmışız gibi... Mısır da patlattık

Ohhh muthisss sefaniz olsun bende bayadir izlemiodum da diziyi çok ovduler merakımdan açtım iyiki de açmışım tavsiye ederim

Yaa çok hoşuma gitti böyle ara ara geçmişten gelerek bakarım ben
Heee netten izlersn
Deprasyonlu şeyler izlemeyin. Luca diye bir animasyon izledim. Vizyondaymış sanırım. Gidebilen gitsin, gidemeyen indirsin izlesin. Çok tatlıştı
Ben zaten tv sevmiorm herkesn yorumlarjnı duyuyoruzzzzz amaaaaaaaa

Ohhh muthisss sefaniz olsun bende bayadir izlemiodum da diziyi çok ovduler merakımdan açtım iyiki de açmışım tavsiye ederim
Bunu ben de çok duyuyorum, evet. Yine de izlemem. İçim daralıyor. Eşim de vurdulu kırdılı, aksiyonlu, dramlı şeyler açınca "Git ötede izle" diyorum. Zaten dünya son iki yıldır yeterince drama, aksiyona sahne oldu. "Yedik de geldik" modundayım
Ben zaten tv sevmiorm herkesn yorumlarjnı duyuyoruzzzzz amaaaaaaaa
Nasıl yani

Tv deyommmm izlemeyommmm

Anaaaa kız enişte evde bile süslü ol derdi
Ne oldu senin herife
Ben iki buçuk saat ameliyatta kaldım, masada 3-4 kere nefesim kesildi, iğneler şunlar bunlar yapıldı, geldiğinde halimi gördü, izinliydi yaklaşık 15 gün yanımda kaldı, ağrılardan yatamıyodum, kalkamıyodum, acıdan sürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyodum. Yanımda ağlayan çocuğa uzanamıyodum. Ellerim ayaklarım şişti, destek alarak yürüyordum. Onlara şahit olduktan sonra kendine gelemedi. Dokunmaya bile korktu iki aylık süreçte. Geçiştiriyodu, söylemiyodu da, en son geçen gün aldım karşıma konuştum, sen toparlan diye bekledim falan dedi. Yavaş yavaş düzelmeye başladı da, bana faydası yok, çünkü uzakta. Gelince artık.
N Neal

Bana karşı birseyini görmedim dayler dayler

Onu bana dedi yanniz pareciiim snaa diil

Kizlar 2 gündür kasilma biraz fazla ve sertti, doktoru aradim magnezyum kullanayim mi diye, hemen cagirdi, yatış yaptı, ciger gelistirici, antibiyotik, serum, nst filan ne oldugunu sasirdim ciddi bir durum yok bu arada, sadece gosterdigim bölge ve duzenli sık olup, sisme ve sertlesme olmasından kaynakli onlem alindi suan. Sabah kontrol edilecek ona göre cikacagim. Simdi serum devam ediyor. Ama iyiyim bir sorun yok çok şükür

Anammm senin ateşin sönmemiş
olive_bluto koşşş bak senden birtane daha

Ay Bismillah.. 1 saat ortadan kayboldun bak neler yaşamışsın.. Vallahi hiç rahat durmuorsn suç bebede değil
Kuzum nst'de sancı çıkmadıysa nie boşa ciğer geliştirici vuruyor?
Vardır bildiği sanırım..
Ohhh paşam benim.. İntikamımı aldı
Geçmiş olsn kuzum cieeee yapıp geri kaçmş ufaklk

Sanci cikmadi ama bahsettigim bolge ve duzenli olmasini anlamlı buldu, ondan önlem almak istedi sanirim. Çalışmak zorluyor artik beni, cok dayanamayacagim sanirim, hep yatırıyor beni, dogunca da yatarız umarim
Zottiri bebe anasina layik iste napcan

Ee nie çalışabilir aldn..
Risk etme dayloşşşş
Al gitsn çalışamaz..
Otur evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…