- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.001
Yaaaaa ahahahahhahahahahhahBu adam ki daha 4-5 ay önce süslenmediğinde "Bu ne hal?" diyordu. Bırak öyle kalsın ya. Yanlışlıkla düzelmiş demek ki
Catlakkk bian ciddi sandimmmbana küstü
Desemde inanma
Evet herkes cok övüorCatlakkk bian ciddi sandimmmya yargı diye dizi baslamzis çocuklar çok övdü bende başladım çok hoş bı dizi imiş atraction dolu
Yaa çok hoşuma gitti böyle ara ara geçmişten gelerek bakarım benEvet herkes cok övüor
Herkes katilin peşindeymiş
Catlakkk bian ciddi sandimmmya yargı diye dizi baslamzis çocuklar çok övdü bende başladım çok hoş bı dizi imiş atraction dolu
Deprasyonlu şeyler izlemeyin. Luca diye bir animasyon izledim. Vizyondaymış sanırım. Gidebilen gitsin, gidemeyen indirsin izlesin. Çok tatlıştıEvet herkes cok övüor
Herkes katilin peşindeymiş
Animasyon çok severim ama herif gitmezkiDeprasyonlu şeyler izlemeyin. Luca diye bir animasyon izledim. Vizyondaymış sanırım. Gidebilen gitsin, gidemeyen indirsin izlesin. Çok tatlıştı
Ben deeeAnimasyon çok severim ama herif gitmezki
Ohhh muthisss sefaniz olsunBen deee
Evde izleyin. Ben dünya işlerinden komple el etek çektiğim için uzun zamandır film, dizi falan izlemiyordum. Sadece boş beleş yaz dizilerine bakıyordum. Bu akşam evde izledik bunu. O kadar iyi geldi ki. Büyük bir değişiklik yapmışız gibi... Mısır da patlattık
Heee netten izlersnYaa çok hoşuma gitti böyle ara ara geçmişten gelerek bakarım ben
Ben zaten tv sevmiorm herkesn yorumlarjnı duyuyoruzzzzz amaaaaaaaaDeprasyonlu şeyler izlemeyin. Luca diye bir animasyon izledim. Vizyondaymış sanırım. Gidebilen gitsin, gidemeyen indirsin izlesin. Çok tatlıştı
Bunu ben de çok duyuyorum, evet. Yine de izlemem. İçim daralıyor. Eşim de vurdulu kırdılı, aksiyonlu, dramlı şeyler açınca "Git ötede izle" diyorum. Zaten dünya son iki yıldır yeterince drama, aksiyona sahne oldu. "Yedik de geldik" modundayımOhhh muthisss sefaniz olsunbende bayadir izlemiodum da diziyi çok ovduler merakımdan açtım iyiki de açmışım tavsiye ederim
Nasıl yaniBen zaten tv sevmiorm herkesn yorumlarjnı duyuyoruzzzzz amaaaaaaaa
Tv deyommmm izlemeyommmmBunu ben de çok duyuyorum, evet. Yine de izlemem. İçim daralıyor. Eşim de vurdulu kırdılı, aksiyonlu, dramlı şeyler açınca "Git ötede izle" diyorum. Zaten dünya son iki yıldır yeterince drama, aksiyona sahne oldu. "Yedik de geldik" modundayım
Nasıl yani
Ben iki buçuk saat ameliyatta kaldım, masada 3-4 kere nefesim kesildi, iğneler şunlar bunlar yapıldı, geldiğinde halimi gördü, izinliydi yaklaşık 15 gün yanımda kaldı, ağrılardan yatamıyodum, kalkamıyodum, acıdan sürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyodum. Yanımda ağlayan çocuğa uzanamıyodum. Ellerim ayaklarım şişti, destek alarak yürüyordum. Onlara şahit olduktan sonra kendine gelemedi. Dokunmaya bile korktu iki aylık süreçte. Geçiştiriyodu, söylemiyodu da, en son geçen gün aldım karşıma konuştum, sen toparlan diye bekledim falan dedi. Yavaş yavaş düzelmeye başladı da, bana faydası yok, çünkü uzakta. Gelince artık.Anaaaa kız enişte evde bile süslü ol derdi
Ne oldu senin herife
Onu bana dedi yanniz pareciiim snaa diilCok seviosn beni itiraf et artkkkkkk
Ooooo temizlikmi..
Kız robotu çalıştırsanaaaa yokmu robotun fakirrrrrrrrr
Hiçç yaniii parem...
Saoll gülümmmm
Hep budayler dayler hatayı bende arıyiiiii
Cukom beni sevionmu
Anammm senin ateşin sönmemişBen iki buçuk saat ameliyatta kaldım, masada 3-4 kere nefesim kesildi, iğneler şunlar bunlar yapıldı, geldiğinde halimi gördü, izinliydi yaklaşık 15 gün yanımda kaldı, ağrılardan yatamıyodum, kalkamıyodum, acıdan sürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyodum. Yanımda ağlayan çocuğa uzanamıyodum. Ellerim ayaklarım şişti, destek alarak yürüyordum. Onlara şahit olduktan sonra kendine gelemedi. Dokunmaya bile korktu iki aylık süreçte. Geçiştiriyodu, söylemiyodu da, en son geçen gün aldım karşıma konuştum, sen toparlan diye bekledim falan dedi. Yavaş yavaş düzelmeye başladı da, bana faydası yok, çünkü uzakta. Gelince artık.
N Neal
Ay Bismillah.. 1 saat ortadan kayboldun bak neler yaşamışsın.. Vallahi hiç rahat durmuorsn suç bebede değil
Onu bana dedi yanniz pareciiim snaa diil
Kizlar 2 gündür kasilma biraz fazla ve sertti, doktoru aradim magnezyum kullanayim mi diye, hemen cagirdi, yatış yaptı, ciger gelistirici, antibiyotik, serum, nst filan ne oldugunu sasirdimciddi bir durum yok bu arada, sadece gosterdigim bölge ve duzenli sık olup, sisme ve sertlesme olmasından kaynakli onlem alindi suan. Sabah kontrol edilecek ona göre cikacagim. Simdi serum devam ediyor. Ama iyiyim bir sorun yok çok şükür
Sanci cikmadi ama bahsettigim bolge ve duzenli olmasini anlamlı buldu, ondan önlem almak istedi sanirim. Çalışmak zorluyor artik beni, cok dayanamayacagim sanirim, hep yatırıyor beni, dogunca da yatarız umarimAnammm senin ateşin sönmemiş
olive_bluto koşşş bak senden birtane daha
Ay Bismillah.. 1 saat ortadan kayboldun bak neler yaşamışsın.. Vallahi hiç rahat durmuorsn suç bebede değil
Kuzum nst'de sancı çıkmadıysa nie boşa ciğer geliştirici vuruyor?
Vardır bildiği sanırım..
Ohhh paşam benim.. İntikamımı aldı
Geçmiş olsn kuzum cieeee yapıp geri kaçmş ufaklk
Ee nie çalışabilir aldn..Sanci cikmadi ama bahsettigim bolge ve duzenli olmasini anlamlı buldu, ondan önlem almak istedi sanirim. Çalışmak zorluyor artik beni, cok dayanamayacagim sanirim, hep yatırıyor beni, dogunca da yatarız umarim
Zottiri bebe anasina layik iste napcan
Sonrasina biraz daha aktarabileyim diye ama şuan 2 hafta aktarmis oldum ztn. Gerisi oldugu kdr olmadigi kaderEe nie çalışabilir aldn..
Risk etme dayloşşşş
Al gitsn çalışamaz..
Otur evinde
Eee raporu uzatırsın nolceeekkkSonrasina biraz daha aktarabileyim diye ama şuan 2 hafta aktarmis oldum ztn. Gerisi oldugu kdr olmadigi kadercocukla sonradan da cok vakit geçireyim istedim de bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?