- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.061
Haklısın Neal'im bizim değerlerimiz birbirine yakın görünüyor. Harekette de bizim değerlerden iyisiniz gerçekten. Bizim morfoloji normaldi siz de orda anormal değerler varmış. Görsel paylaşman iyi oldu, fikir oldu bana da ellerin dert görmesin kuzucumYazdım onları da. Eşimin sayı sınıra yakındı sizinki gibi. Hareket gayet iyi dediler ama morfoloji düşüktü. Takviyeler ve hormon ilaçlarıyla düzelme olsaydı aşılama önerilecekti ama olmadı. Belki de böylesi daha hayırlıydı diyorum. Bir sürü iğne olmama rağöen sonuç alamayabilirdik aşılamada
Biz mart sonunda başladık tedaviye. Her şey dahil 22-23000 gibi bir şey tuttu. Bunları tabii tek seferde ödemedik. Tüpte hamile kaldıktan sonra da bazı iğnelere devam etmeni isteyebiliyorlar. Onlar da epey masraflıydı bizim. Aynı dönemde aşılamayı araştırdığımda 3-6000 arası fiyatlar görmüştüm ama hiç merkezden falan fiyat almadık
Bizde herley dahil mikroçip dondurma transfer ilaçlar.. Hepsi 16 yada 18 tutmuştu cnm
Kuzum ben işe başladm
Dayan Ajan D, az kaldı. Evine git ayaklarını koltuğun tepesine dik, yan gel yat. Uyusun da büyüsün çooocuğunIyiyim cok sukur, hastanedeyim hala, 4.serumun bitmesini bekliyorum, antibiyotik ciger gelistirici ve progestan vurdular 2ser kere. Doktor geldi, her sey yolunda ama istirahat devam dedi. Serum bitince çıkcam. Izne cikmami da söyledi. Hayirlisi bakalım
Ne demek, rica ederimHaklısın Neal'im bizim değerlerimiz birbirine yakın görünüyor. Harekette de bizim değerlerden iyisiniz gerçekten. Bizim morfoloji normaldi siz de orda anormal değerler varmış. Görsel paylaşman iyi oldu, fikir oldu bana da ellerin dert görmesin kuzucum
Sağolun kızlar yorumlarınız için. Ben infertelite doktoruna tekrar yakın zamanda görünme konusunda biraz kararsızdım. Şu takviyeleri de biraz kullanalım, sonra belki yeni bir spermiyogram yaptırır öyle görünürüz sonuçlara göre diye düşünüyordum. Yorumlarınızdan sonra en kısa zamanda görünücem. 14 Ekimde Amh yaptırabiliyorum. Sonuç çıkar çıkmaz görünmeyi planlıyorum.
Hiç böyle bir şeye ihtiyacımız olacağını düşünmemiştim daha önce. O yüzden bilgisiz ve şaşkınım biraz. İnsan başına gelmeden yaşayabileceğini pek düşünmüyor galiba. Sizin deneyimleriniz umarım benim yoluma ışık tutar
Canım hoşgeldin düzenleyeceğim. Benim amh çok düşüktü. Bir doktor hatta donör dediGüüü nayyyy dııııınnn
Ay yeni gebe var mı yeni gebe? Güncelleyin beni piliiiiizzzz
Bal0ncuk 'um nasılsın, bebiş nasıl
Paresilaaa kuzum sen de iyisin umarım. Benim bat bu arada 14 Ekim
4 serum muSen yine de sakin ol, unutma ki minnos bir annesin
Goturemem bebem olcek benimahhshshd
Iyiyim cok sukur, hastanedeyim hala, 4.serumun bitmesini bekliyorum, antibiyotik ciger gelistirici ve progestan vurdular 2ser kere. Doktor geldi, her sey yolunda ama istirahat devam dedi. Serum bitince çıkcam. Izne cikmami da söyledi. Hayirlisi bakalım
Ay evet başlıcam diyordun akıl kalmadıBizde herley dahil mikroçip dondurma transfer ilaçlar.. Hepsi 16 yada 18 tutmuştu cnm
Kuzum ben işe başladm
Rica ederm cnm ne demekHaklısın Neal'im bizim değerlerimiz birbirine yakın görünüyor. Harekette de bizim değerlerden iyisiniz gerçekten. Bizim morfoloji normaldi siz de orda anormal değerler varmış. Görsel paylaşman iyi oldu, fikir oldu bana da ellerin dert görmesin kuzucum
Sağolun kızlar yorumlarınız için. Ben infertelite doktoruna tekrar yakın zamanda görünme konusunda biraz kararsızdım. Şu takviyeleri de biraz kullanalım, sonra belki yeni bir spermiyogram yaptırır öyle görünürüz sonuçlara göre diye düşünüyordum. Yorumlarınızdan sonra en kısa zamanda görünücem. 14 Ekimde Amh yaptırabiliyorum. Sonuç çıkar çıkmaz görünmeyi planlıyorum.
Hiç böyle bir şeye ihtiyacımız olacağını düşünmemiştim daha önce. O yüzden bilgisiz ve şaşkınım biraz. İnsan başına gelmeden yaşayabileceğini pek düşünmüyor galiba. Sizin deneyimleriniz umarım benim yoluma ışık tutar
Saol kuzum.. Yarm gün zatenAy evet başlıcam diyordun akıl kalmadıkolay gelsin Lenacım arkandan ağlamış mı
Oy kurban olsunlar onaRica ederm cnm ne demek
Birbirimize destek için burdayız..
Takviyeleri bencede kullan.. En azndan yumurtaları ve spermleri güçlendirirsiniz
Oda etkili olur
Saol kuzum.. Yarm gün zaten
Henüz farkında değil minik olduğu için ama geldiğim zaman kokumdan tanıo hareketlenior.. Anlıyorda olabilir
İlk 6 ay bu şekilde bulutum en azndan kışı atlatacaz iyi oldu :)Oy kurban olsunlar onakıyamam miniğe tanır tabi anneciğini ama yarım gün olması çok iyimiş sevindim adına
Baya iyi oldu o zamana az da olsa büyümüş olur fındık kız :) ama sen yine de ev hanımlığını bir düşün derimİlk 6 ay bu şekilde bulutum en azndan kışı atlatacaz iyi oldu :)
Bebekten sonra ev hanımlarına özendimBaya iyi oldu o zamana az da olsa büyümüş olur fındık kız :) ama sen yine de ev hanımlığını bir düşün derim
Dimi bunca çalıştığın yeter gel birkaç sene bebenle keyif yap koskaca bal0ncuksun sana iş mi yokBebekten sonra ev hanımlarına özendim
Ama ben kurumda çalışıorm nie istifa edeymDimi bunca çalıştığın yeter gel birkaç sene bebenle keyif yap koskaca bal0ncuksun sana iş mi yok
Tüh aklını çelemedimAma ben kurumda çalışıorm nie istifa edeymonuda düşünüorm
Bide evde sıkıldm zaten kafayı yiyecektm
Tek zor yanı bebeği bırakmak
Bakcak tabii ki, biraz filan da degil, gayet esitCimriyw bak.. Bebene biraz herifin bakar
İyice dinlen cnm
Şimdiden uyumeyo zottiri bebelettoDayan Ajan D, az kaldı. Evine git ayaklarını koltuğun tepesine dik, yan gel yat. Uyusun da büyüsün çooocuğun
Ne demek, rica ederimBu arada yazmayı unuttum. Amh'a reglin 2. ya da 3. günü baktırabilirsen aynı gün kadın doğumda antral folikül sayımı da yaptır derim. Tek başına amh bir şey ifade etmiyormuş. Diğer hormonlara da bakıyorlar bir de işte vajinal ultrasonla sağ ve sol yumurtalıkta kaçar yumurtan var ona bakıyorlar. Hepsini birlikte değerlendiriyorlar
Burada başka bir sayfada, eşinin değerleri düşük olan bir arkadaş daha vardı. Onlar da takviye kullanıyordu. Olmazsa tüpe geçeceklerdi ve o süreçte hamile kaldı. Biraz şans işi ama işte o bekleme süreci ne kadar uzun ne kadar kısa olacak bir belirsizlik var. Yaşım 30'un altında olsa belki biraz daha bekleyip denemek isterdim bilmiyorum ama bizim durumumuzda gerçekten tüp en iyi seçenekti. Sizin de hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Merak ettiğin, kafana takılan bir şey olursa istediğin zaman sorabilirsin, bildiğim kadarıyla cevaplarım
Ben de anlamadım valla serum serum üstüne dayadilar. Hala da bitemedi beklepdurum. Sag ol kuzum, cillop olacağımCanım hoşgeldin düzenleyeceğim. Benim amh çok düşüktü. Bir doktor hatta donör dedisonra başka doktora gittim.evet amh bu ama sağ ve soldaki yumurta sayına baktı düzeltilmiş amh 2 kusur demişti. Herhangi bir sorunun yok dedi. Eşimin ise ileri hızı %62 idi. Ona da Seninkiler çok hızlı sanki deli dana gibi koşturuyor nereye gideceğini şaşırıyor dedi. Ha bir de benim rahmim çengel rahimmis. Herhangi bir sorun yaratmiyormus. Pozisyon önerdi. Pekmezi önerdi
4 serum muah ne kuzum çok geçmiş olsun çok daha iyi olacaksın artık dinlenme vakti
Yaa annem bakıor işyerimde yürüyerek 10-15dkTüh aklını çelemedimbana kalırsa da en azından tazminat almadan gitme ne kazansan kardır bu devirde :) sıkılmak da haklısın bende sıkılıyorum öğretmenliği öğrencilerimi özledim ama elden bir şey gelmiyor bebek olcak diye kendimi avutuyorum en azından :) sende haftasonlarında bol bol vakit geçirirsin kuzucukla
O zaman N Neal neoş takıl peşimeBakcak tabii ki, biraz filan da degil, gayet esit
Şimdiden uyumeyo zottiri bebelettodinlencem cnm artk, gidince bi uyku da cekmem lazim neredeyse hiç uyumadım
Ben de anlamadım valla serum serum üstüne dayadilar. Hala da bitemedi beklepdurum. Sag ol kuzum, cillop olacağım
Yoruyun gosunn
Böyle olacağını bilseydim en baştan denermişim cidden. Dediğin gibi biraz şans işi belki takviye bir işe yarar. Tedbir olarak AMH ve spermiyogram sonrası infertelite doktoruna tekrar görüneceğim. Aksi bir şey önermezse 2-3 ay takviyeleri denemeyi planlıyorum. Hala olmazsa zor kullanıcam artıkDayan Ajan D, az kaldı. Evine git ayaklarını koltuğun tepesine dik, yan gel yat. Uyusun da büyüsün çooocuğun
Ne demek, rica ederimBu arada yazmayı unuttum. Amh'a reglin 2. ya da 3. günü baktırabilirsen aynı gün kadın doğumda antral folikül sayımı da yaptır derim. Tek başına amh bir şey ifade etmiyormuş. Diğer hormonlara da bakıyorlar bir de işte vajinal ultrasonla sağ ve sol yumurtalıkta kaçar yumurtan var ona bakıyorlar. Hepsini birlikte değerlendiriyorlar
Burada başka bir sayfada, eşinin değerleri düşük olan bir arkadaş daha vardı. Onlar da takviye kullanıyordu. Olmazsa tüpe geçeceklerdi ve o süreçte hamile kaldı. Biraz şans işi ama işte o bekleme süreci ne kadar uzun ne kadar kısa olacak bir belirsizlik var. Yaşım 30'un altında olsa belki biraz daha bekleyip denemek isterdim bilmiyorum ama bizim durumumuzda gerçekten tüp en iyi seçenekti. Sizin de hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Merak ettiğin, kafana takılan bir şey olursa istediğin zaman sorabilirsin, bildiğim kadarıyla cevaplarım
Kimininki yorgun savaşçı (Bkz. Kocam )Canım hoşgeldin düzenleyeceğim. Benim amh çok düşüktü. Bir doktor hatta donör dedisonra başka doktora gittim.evet amh bu ama sağ ve soldaki yumurta sayına baktı düzeltilmiş amh 2 kusur demişti. Herhangi bir sorunun yok dedi. Eşimin ise ileri hızı %62 idi. Ona da Seninkiler çok hızlı sanki deli dana gibi koşturuyor nereye gideceğini şaşırıyor dedi. Ha bir de benim rahmim çengel rahimmis. Herhangi bir sorun yaratmiyormus. Pozisyon önerdi. Pekmezi önerdi
4 serum muah ne kuzum çok geçmiş olsun çok daha iyi olacaksın artık dinlenme vakti
Ay soracaktım unuttum. Pekmez demişsin. Keçi boynuzu pekmezi mi? Ben keçiboynuzu pekmezi aldım organik aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?Canım hoşgeldin düzenleyeceğim. Benim amh çok düşüktü. Bir doktor hatta donör dedisonra başka doktora gittim.evet amh bu ama sağ ve soldaki yumurta sayına baktı düzeltilmiş amh 2 kusur demişti. Herhangi bir sorunun yok dedi. Eşimin ise ileri hızı %62 idi. Ona da Seninkiler çok hızlı sanki deli dana gibi koşturuyor nereye gideceğini şaşırıyor dedi. Ha bir de benim rahmim çengel rahimmis. Herhangi bir sorun yaratmiyormus. Pozisyon önerdi. Pekmezi önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?