- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.081
Baya iyi o zaman.alışırsınYaa annem bakıor işyerimde yürüyerek 10-15dk
Onunda rahatlığu var
Bide zamanla alışırım umarm
İyi düşünmüşsün. Gerek kalmadan hamile kaldığını öğrenirsin inşallah. Beni de baştan biri uyarsaydı bir yıldan uzun süre korunmadan önce tetkiklerimizi yaptırırdım. Napalım artık böyle olması gerekiyormuş demek ki diyorum. Bir noktada öğrendik en azından bunlarıBöyle olacağını bilseydim en baştan denermişim cidden. Dediğin gibi biraz şans işi belki takviye bir işe yarar. Tedbir olarak AMH ve spermiyogram sonrası infertelite doktoruna tekrar görüneceğim. Aksi bir şey önermezse 2-3 ay takviyeleri denemeyi planlıyorum. Hala olmazsa zor kullanıcam artık
Ben eminim olacaksınBakcak tabii ki, biraz filan da degil, gayet esit
Şimdiden uyumeyo zottiri bebelettodinlencem cnm artk, gidince bi uyku da cekmem lazim neredeyse hiç uyumadım
Ben de anlamadım valla serum serum üstüne dayadilar. Hala da bitemedi beklepdurum. Sag ol kuzum, cillop olacağım
Benim solda daha fazla yumurta varmış. Eşim diyor ben onları eğitecem sola gideceklerBöyle olacağını bilseydim en baştan denermişim cidden. Dediğin gibi biraz şans işi belki takviye bir işe yarar. Tedbir olarak AMH ve spermiyogram sonrası infertelite doktoruna tekrar görüneceğim. Aksi bir şey önermezse 2-3 ay takviyeleri denemeyi planlıyorum. Hala olmazsa zor kullanıcam artık
Kimininki yorgun savaşçı (Bkz. Kocam )Kimininki de deli dana aahahaha Yok mu bunun bir ortası bacımsular
Evet canım keçiboynuzuAy soracaktım unuttum. Pekmez demişsin. Keçi boynuzu pekmezi mi? Ben keçiboynuzu pekmezi aldım organik aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?
YesssssBen eminim olacaksın
Benim solda daha fazla yumurta varmış. Eşim diyor ben onları eğitecem sola gidecekler
Evet canım keçiboynuzu
Bu neeeey derken kulağını deldirdiklerinü fark ettim. Bir fena oldumKendime sonunda bundan alacağım
https://www.instagram.com/reel/CSqBCOrjWRt/?utm_medium=copy_link
Hamilelikte önermiyorlar bu da ek bilgi olsun. Alerji astım ilaçlarımı kullanamıyorum diye takviye amaçlı keçiboynuzu pekmezi almak istedim. Doktordan veto yedikYesssss
Kızlar ben keçiboynuzu pekmezini bilmeden cok yedim, esime de arada verdim ama asil amac bende bağışıklık guclenmesiydi, birkac yıldir zencefil, zerdeçal, havlican, limonla karistirarak yiyorum gunde birkaç tatli kasigi yiyorum. Kis aylarinda daha ozenle yiyorum. Yillardir azcik halsiz gibi olduğumda resmen gozle görünür bir enerji ve kuvvet veriyor. Başka açılarını ben bilmiyordum mesela ama belki onda da işe yaradı. Hiçbir sey icin olmasa bile sagliginiz icin tüketin mutlaka
Ne kadar da gerçek gibi duruyor dimiBu neeeey derken kulağını deldirdiklerinü fark ettim. Bir fena oldum
Gerçek sandııımNe kadar da gerçek gibi duruyor dimi
Ben tahinle karışık yine yiyom çok olmadan, hastalikta da kullandım daha yeni aldim aslinda smdiye kdar kullanmadim, neden oyle dedi acabaggsiii, genel olarak hep kullanılabilir diyor ama bildigi bir sey vardir elbetHamilelikte önermiyorlar bu da ek bilgi olsun. Alerji astım ilaçlarımı kullanamıyorum diye takviye amaçlı keçiboynuzu pekmezi almak istedim. Doktordan veto yedik
"Çok kuvvetli. Gerek yok böyle bir şeye. Yeme" dediBen tahinle karışık yine yiyom çok olmadan, hastalikta da kullandım daha yeni aldim aslinda smdiye kdar kullanmadim, neden oyle dedi acabaggsiii, genel olarak hep kullanılabilir diyor ama bildigi bir sey vardir elbet
Yok değil oyuncakGerçek sandııım
Sen söyleyince tekrar baktım da öyle gördüm. Ne kadar gerçekçi yalnız ya. Neyse, bunu alma. Gerçeğini yapacaksın, bebekler karışırYok değil oyuncak
Gerçeği olacak inşallaaaahhhhhhhhKendime sonunda bundan alacağım
https://www.instagram.com/reel/CSqBCOrjWRt/?utm_medium=copy_link
Bende deldirecemBu neeeey derken kulağını deldirdiklerinü fark ettim. Bir fena oldum
Yaaa kurbaneeeekkkkkkYumurtladim ben balus vsgsgs suan kuluckadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?