Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi düşünmüşsün. Gerek kalmadan hamile kaldığını öğrenirsin inşallah. Beni de baştan biri uyarsaydı bir yıldan uzun süre korunmadan önce tetkiklerimizi yaptırırdım. Napalım artık böyle olması gerekiyormuş demek ki diyorum. Bir noktada öğrendik en azından bunları

Ben eminim olacaksın
Benim solda daha fazla yumurta varmış. Eşim diyor ben onları eğitecem sola gidecekler
Ay soracaktım unuttum. Pekmez demişsin. Keçi boynuzu pekmezi mi? Ben keçiboynuzu pekmezi aldım organik aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?
Evet canım keçiboynuzu

Ben eminim olacaksın

Benim solda daha fazla yumurta varmış. Eşim diyor ben onları eğitecem sola gidecekler

Evet canım keçiboynuzu
Yesssss

Kızlar ben keçiboynuzu pekmezini bilmeden cok yedim, esime de arada verdim ama asil amac bende bağışıklık guclenmesiydi, birkac yıldir zencefil, zerdeçal, havlican, limonla karistirarak yiyorum gunde birkaç tatli kasigi yiyorum. Kis aylarinda daha ozenle yiyorum. Yillardir azcik halsiz gibi olduğumda resmen gozle görünür bir enerji ve kuvvet veriyor. Başka açılarını ben bilmiyordum mesela ama belki onda da işe yaradı. Hiçbir sey icin olmasa bile sagliginiz icin tüketin mutlaka

Hamilelikte önermiyorlar bu da ek bilgi olsun. Alerji astım ilaçlarımı kullanamıyorum diye takviye amaçlı keçiboynuzu pekmezi almak istedim. Doktordan veto yedik

Hamilelikte önermiyorlar bu da ek bilgi olsun. Alerji astım ilaçlarımı kullanamıyorum diye takviye amaçlı keçiboynuzu pekmezi almak istedim. Doktordan veto yedik
Ben tahinle karışık yine yiyom çok olmadan, hastalikta da kullandım daha yeni aldim aslinda smdiye kdar kullanmadim, neden oyle dedi acabaggsiii, genel olarak hep kullanılabilir diyor ama bildigi bir sey vardir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…