- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.121
Geline bileeeenzik aldık. O değil de asıl gelin almaya yol git gel, otelde kaldık onun parası, elbise, ayakkabı, çanta, kuaför derken iliğimizi kuruttu bunların evliliğine aldın kardeşine
Hayırlı görümceGeline bileeeenzik aldık. O değil de asıl gelin almaya yol git gel, otelde kaldık onun parası, elbise, ayakkabı, çanta, kuaför derken iliğimizi kuruttu bunların evliliği
Amin canım herbirimizi karşılaştırsınhelal süt emmiş insanlar işte parem..
allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Himm, o zaman gebeler dışında mutlaka kullanılsın diyelim, gebelikte kullanmamistim neyse ki"Çok kuvvetli. Gerek yok böyle bir şeye. Yeme" dedi
Yine de degeri bilinmeyendir kadin, o yüzden degerini bildirmesi gerekendir iste. Ondan bu kasar carlamalarim, bu baskilari ve ustlere yuklenen gereksiz görevleri kabullenmeyin diye vik vik otmelerim
Benimki taktı da ne oldu? 5 ay dolacak. Öz yeğenini taşıyorum. Ölü taklidi yapıyor. Gerçi ben bu durumdan memnunum. Hep böyle ilgisiz devam etsin. Samimiyetsiz ilgisini görmek istemem. O daha zorHayırlı görümcebenim görümcenin hiçbir şey takmaması geldi aklıma..neyseee
Evet ya ben de bağışıklığımın çok düştüğü bir kış pekmezini almıştım. Bayağı iyi geldi. Bir o, bir de kuşburnu marmelatıHimm, o zaman gebeler dışında mutlaka kullanılsın diyelim, gebelikte kullanmamistim neyse kibeni cok iyi toparladi yıllardır, hasta olmadiysam sayesinde diyebilirim (nezle grip gibi tabii, covide de iyi gelms mdir bilmem)
Böyle mi bak, böyle mi?Yine de degeri bilinmeyendir kadin, o yüzden degerini bildirmesi gerekendir iste. Ondan bu kasar carlamalarim, bu baskilari ve ustlere yuklenen gereksiz görevleri kabullenmeyin diye vik vik otmelerim
Yapmacık olmasındansa öylesi daha iyi tabi.ama yine de yeğen ya ne bileyim bu kadar umursamaz olmak taş kalpliliktir.benimki en azından şimdiden yeğeni diye hediye aldı.ilk kez yeğeni olcak diye de olabilir bilemedim..Benimki taktı da ne oldu? 5 ay dolacak. Öz yeğenini taşıyorum. Ölü taklidi yapıyor. Gerçi ben bu durumdan memnunum. Hep böyle ilgisiz devam etsin. Samimiyetsiz ilgisini görmek istemem. O daha zor
Evet ya ben de bağışıklığımın çok düştüğü bir kış pekmezini almıştım. Bayağı iyi geldi. Bir o, bir de kuşburnu marmelatı
Böyle mi bak, böyle mi?
Eki Görüntüle 2928219
Biz eşimle evli ya da nişanlı bile değilken. Ben onların bebeğinin cinsiyeti belli olur olmaz hediye almıştım. Kendi yeğenlerim gelmişti aklıma. Eşimin de ilk defa yeğeni olacaktı. Onun için aldım. Kadında öyle bir duygu yok demek ki. Aman yoksa da zaten zorlama iş yapmasın, istemem. İnşallah görmeye de gelmezYapmacık olmasındansa öylesi daha iyi tabi.ama yine de yeğen ya ne bileyim bu kadar umursamaz olmak taş kalpliliktir.benimki en azından şimdiden yeğeni diye hediye aldı.ilk kez yeğeni olcak diye de olabilir bilemedim..
Senin böyle ince davranmana karşılık yaptığı büyük terbiyesizlik.içinden gelmiyorsa da nezaketen almalı.demek ki görgü de yokBiz eşimle evli ya da nişanlı bile değilken. Ben onların bebeğinin cinsiyeti belli olur olmaz hediye almıştım. Kendi yeğenlerim gelmişti aklıma. Eşimin de ilk defa yeğeni olacaktı. Onun için aldım. Kadında öyle bir duygu yok demek ki. Aman yoksa da zaten zorlama iş yapmasın, istemem. İnşallah görmeye de gelmez
Bende bir de ne oldu hediyeyi aldım. Sonra bebeğin cinsiyeti değişti. Bir hediye de öyle aldım. Evlendik, yeni işe girmiştim. İlk maaşımla kendi yeğenlerime hediye aldım. Eşimin yeğenini de ayırmayayım dedim ona da aldım. Kadın çok değişik ya. Geçen eşimi kendi derdi için aramış yine. Asla napıyorsun demek için aramaz. Ya bir işini gördürür, ya ağlar zırlar derdini anlatır. Neyse derdi bitince demiş ki "Büyük eşyalardan birini biz alacağız". O kadar dünyadan bihaber ki biz sona bırakırsak hem zamlanırlar hem de hepsini birden ödeyemeyiz diye büyük eşyaları aldık zaten. Alabileceği bir şey kalmadı. Yeğenini merak edip sormayan bir hala hediye de almasın zaten gerek yok. Sevgisizliğine hayret ediyorum. Ben yeğenimin ayrıntılı ultrasonuna bile gitmiştimSenin böyle ince davranmana karşılık yaptığı büyük terbiyesizlik.içinden gelmiyorsa da nezaketen almalı.demek ki görgü de yokİnşallah gelmez ya da geldiğinde ilgili olur.gerçi bana iyi olmayan insanların bebek sevmeye gelmesini de istemem benimde kardeşimin sevgilisi var bakalım gelin adayı hediye alcak mı beklemiyorum yaşları küçük olduğundan ama hoş olur tabi
Aldığn bileziğin gramıda önemliGeline bileeeenzik aldık. O değil de asıl gelin almaya yol git gel, otelde kaldık onun parası, elbise, ayakkabı, çanta, kuaför derken iliğimizi kuruttu bunların evliliği
Yaaa bulutum ya hahahahhaaHayırlı görümcebenim görümcenin hiçbir şey takmaması geldi aklıma..neyseee
Sağol canımGünaydın geçmiş olsun kuzumm
Takamadım bacım nasıl takam anne bende ne var diyor zaten zor nefes alıyorum maske beni iyice kalpten götürüyor oğlanın bütün ihtiyacını da ben karşılıorum napam Allaha emanetizoyyy gripmi oldu yakışıklı
dikkat et bacım
evde bile maske tak
Galiba grip gibi ateşi yok öksürük yok halsiz dr a götürdü şimdi babası bakalım ne diyecekGeçmiş olsun. Değişik bir salgın var ortalıkta
Sağol parem Allah razı olsun bebeler hasta olmasınEvet çok fazla gerçekçi sanat işte amin inşallah,
Amin canım Amin
Çok geçmiş olsun canım
Evet nerde @Saron abla doğum yaptı mızaman çabuk geçiyor
Ya sence ben öyle bir görümce miyim, hı?Aldığn bileziğin gramıda önemli
Çöp almadn inşallah
Önemli bir şeyi yoktur inşallah. Allah şifa versinGaliba grip gibi ateşi yok öksürük yok halsiz dr a götürdü şimdi babası bakalım ne diyecek
Ne diyorsun ya of geçmiş olsun. Çok acımasızca bir sistem bu gerçekten. Şu ara tatilden sonra online eğitime geçilecek mi acaba :/ Böyle öğretmenlere yazık oluyor. Çocuklar okuldan eve, evden okula taşıyıp duruyor. Nasıl olacak bu iş anlamadım gittiKizlar sanırım pozitifim bende bizim odada iki kişi daha pozitif çıktı zaten Allah'a emanettik baya agirlastilar bugün biz agirlasirsak öyle test vercez şuan okula devam
Bir de güvem marmelati yevrum, kayinvalidem yapıyor harika bir ilac resmenBenimki taktı da ne oldu? 5 ay dolacak. Öz yeğenini taşıyorum. Ölü taklidi yapıyor. Gerçi ben bu durumdan memnunum. Hep böyle ilgisiz devam etsin. Samimiyetsiz ilgisini görmek istemem. O daha zor
Evet ya ben de bağışıklığımın çok düştüğü bir kış pekmezini almıştım. Bayağı iyi geldi. Bir o, bir de kuşburnu marmelatı
Böyle mi bak, böyle mi?
Eki Görüntüle 2928219
Allah yardmcın olsun beyasmTakamadım bacım nasıl takam anne bende ne var diyor zaten zor nefes alıyorum maske beni iyice kalpten götürüyor oğlanın bütün ihtiyacını da ben karşılıorum napam Allaha emanetiz
AnaaaaaaKizlar sanırım pozitifim bende bizim odada iki kişi daha pozitif çıktı zaten Allah'a emanettik baya agirlastilar bugün biz agirlasirsak öyle test vercez şuan okula devam
Kız altn aldı başını gidioYa sence ben öyle bir görümce miyim, hı?
Ama çok üzüldüm. Biraz erken almıştık sonradan daha da zorlanırız diye. Biz aldıktan sonra değeri de düşmüş oldu
Önemli bir şeyi yoktur inşallah. Allah şifa versin
Ne diyorsun ya of geçmiş olsun. Çok acımasızca bir sistem bu gerçekten. Şu ara tatilden sonra online eğitime geçilecek mi acaba :/ Böyle öğretmenlere yazık oluyor. Çocuklar okuldan eve, evden okula taşıyıp duruyor. Nasıl olacak bu iş anlamadım gitti
Kiz sen asi olmustun dimiKizlar sanırım pozitifim bende bizim odada iki kişi daha pozitif çıktı zaten Allah'a emanettik baya agirlastilar bugün biz agirlasirsak öyle test vercez şuan okula devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?