- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.161
İzin vereydin de bir güneş doğaydı yeavGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Yok ya unutmadim arada girip baktim ama bu yiyememe, kosturma vs bi ton is arasinda konulari takip edemedigim icin yazmadim bisey. Herkes bebislenince daha yeni grupta buluscaz "2020'den beri.."Dün 1 bugn 2 kızzzz
Nie sattılar töbeeee
Evmi aldılar inşallah
Oyyy az kaldı.. Senide bebeli sayıyorm artk ona göre cukom
İyi geceler cnm naber
Ablaaaaa sen bizim aklımıza geliosunda biz senin aklına gelmioruzzzz
Unuttun bizi aylarca
Ama sebep anlaşıldı..demek tatildeydin ooo mis missss... İyice stres atmşsındır..
Kızçen nasıl... Adı ne olcak
Alıştık abla ya..Tam bir zilli doğurmuşum tam
Bunlar daha iyi günlerin
Digerler hepinizi yerimSize de geçmiş olsun. İnşallah normal griptir ve bir an önce atlatır
Yok, tekaüt maaşı bağlanan gebeleri konuşuyorduk. Öyle aklımıza geldin. Sana soralım dedik cık cık cık
Gerçi "diğer" dediğin için alındık biraz ama olsun. Mukadderat...
Gidicem kuzum mecburen sabah kalktım vitaminleri içtim bal yedim iyiyim şuan için ins böyle devam ederim sağolasın@MNbeyaz kuzum iyisin demi? Oğlan nasıl oldu
Nurzfr kuzum yarn işe gidecenmi? Nasılsn.. Bol bol sıcak su iç.. Ve sarımsak yut bebeğim
dayler dayler dayloşşşş doğurmadn demi gıı.. Doğurma azcük daha sabret..
İyimisin?
Yakalansanda hafif geçirirsin en azindanBence kapanma olmayacak toplum bağışıklığı oluşsun diye yapiolar okulun yüzde sekseni hasta ama hala okula gidioz
Yutayım kuzum
Oldum hemde iki sinivac bı biontech iç doz oldum
Tabiki yakalaniyorsun ama agir gecirmezsin o kadarHemsirecik aşkoşşş aşı olanda yakalanıoki
Ben altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivlerİzin vereydin de bir güneş doğaydı yeav
Diğer mesajı alıntılayamamışım. Şimdi geri dönemedim. Altınların hepsini satıp bankaya yatırdılar. Gram altın hesabı açtılarsa kendileri kazanır. Ayrıntısını bilmiyorum hiç. Ev alacak kadar olmadı ama sanırım biraz daha biriktirip öyle girişecekler o işe
Ya benimki tamamen şımarıklıktan. Uykumun bana oynadığı oyunlar bunlar. Dönem dönem saçmalıyor böyle. Normalde öğleden sonraya kadar uyanamama ile lüzumsuz yere sabahın köründe uyanma arasında dönüşümlü saçmalardı. Bu sefer uykuya mola verip gecenin ortasında saatlerce boş boş ayakta dikilmeli bir versiyonu yaşıyorum. İşin garibi bayağı uykumu almış gibi enerjim var. İnsanlar uyuyor olmasa işlerimi halledebilirim ama bizim binanın duvarları ses geçirecek şekilde tasarlanmış. Özellikle yapıyorlar galiba
Yaaa Allah duysun sensini abla..Yok ya unutmadim arada girip baktim ama bu yiyememe, kosturma vs bi ton is arasinda konulari takip edemedigim icin yazmadim bisey. Herkes bebislenince daha yeni grupta buluscaz "2020'den beri.."
Odaya felan girme.. Yanında sürekli desenfektan bulundur nurumGidicem kuzum mecburen sabah kalktım vitaminleri içtim bal yedim iyiyim şuan için ins böyle devam ederim sağolasın
Aynen ama ağır geçirme kısmı biraz yalan olabilir ya bakalım arkadaş dün çok kötüydü gece aradım daha kötü olmuş nefes almakta zorlanıyorum diyodu bide bizde asisiz öğrenci öğretmen yokYakalansanda hafif geçirirsin en azindan
Tabiki yakalaniyorsun ama agir gecirmezsin o kadar
Pandemi çıktığından beri zaten yanımda kolonyam aşk yaşıyoruz onlaBen altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior
Yaaa Allah duysun sensini abla..
İnşallah..
cukulatam Nurzfr Paresilaaa Hemsirecik anonimbirbayan T Tamam Katre_g kuzularımız kaldı..
Sonra o grubu açacaz inşallah
Odaya felan girme.. Yanında sürekli desenfektan bulundur nurum
Heheh şaka yaptım ya. Neyine alınacağımDigerler hepinizi yerimKizlar etiketleyince onlarin adini andim ama valla sen de geldin aklima! Nasilsin?? Her sey yolunda mi??
İstanbul'da yatak altındaki altın değerlenmez, çalınır. Biz de hepsini satıp gram altın hesabına yatırmıştık. O zaman komisyon olayı yoktu tabiiBen altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior
Ortam dediğin gibiyse zaten korunma imkanı pek de yok gibi. Cidden çok acımasız bu durum ya. Bari hastalananı sal gitsin iyileşsin geri gelsin. Böyle eziyet edilir mi o kadar öğretmeneAynen ama ağır geçirme kısmı biraz yalan olabilir ya bakalım arkadaş dün çok kötüydü gece aradım daha kötü olmuş nefes almakta zorlanıyorum diyodu bide bizde asisiz öğrenci öğretmen yok
Aynen canim, doğa cok sey sunuyor insana, abartmadan yararlanmak gerek mis gibinHe baktım şimdi sahiden yaban mersinine benziyormuş. Öğrenmenin yaşı yok bacım. Neler var böyle faydalı ve bilmediğimiz kim bilir
Dogurmadim yevrumm, icimde tutmaya çalışıyorum@MNbeyaz kuzum iyisin demi? Oğlan nasıl oldu
Nurzfr kuzum yarn işe gidecenmi? Nasılsn.. Bol bol sıcak su iç.. Ve sarımsak yut bebeğim
dayler dayler dayloşşşş doğurmadn demi gıı.. Doğurma azcük daha sabret..
İyimisin?
GunaaaydinnnnnnGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kız bana hediye et başkasına değelHeheh şaka yaptım ya. Neyine alınacağımİyiyim çok şükür. Ayrıntılıyı bekliyorum
İstanbul'da yatak altındaki altın değerlenmez, çalınır. Biz de hepsini satıp gram altın hesabına yatırmıştık. O zaman komisyon olayı yoktu tabii
Bu kadar altın konuştum. 7-9 arası zar zor uyumuşum. Kabus gördüm. Arkadaşımın ablası evleniyormuş. Ben de hediye alacak vakit bulamadığım için parmağım kadar burgu zincirli "beşi bir yerde"mi götürüp hediye ediyorum. Kafayı yemiş bir şekilde uyandım ve benim hiçbir zaman öyle bir altınım olmadığını hatırladım. Canım parmağım kadar zincir olan beşi bir yerde çekti
Minik fareni getir de kemirelim azıcık
Ortam dediğin gibiyse zaten korunma imkanı pek de yok gibi. Cidden çok acımasız bu durum ya. Bari hastalananı sal gitsin iyileşsin geri gelsin. Böyle eziyet edilir mi o kadar öğretmene
bırak katya yapsın kızAynen canim, doğa cok sey sunuyor insana, abartmadan yararlanmak gerek mis gibinyoksa bunu da ye sunu da ic deyince alık oluyor vucut
Dogurmadim yevrumm, icimde tutmaya çalışıyorum10 dk iş yapiyorsam 1 saat yatıyorum, yatittiriyo esekkk iyiyim çok sukur. Dun biraz yine sertlesme oldu ama simdi daha iyi
Gunaaaydinnnnnn
Yok be süpürme silme işi değil, misal corba yaptim dun, bulaşık mak bosaltip doldurdum, tum isim bukız bana hediye et başkasına değelrüyanda olsa bile : D
bırak katya yapsın kız
Piii altınına sahip çık demiyon da ahahhahshhskız bana hediye et başkasına değelrüyanda olsa bile : D
Ben altin muhabbetlerini kacirdim kesin cokzel mevzuyduPiii altınına sahip çık demiyon da ahahhahshhs
Ben bulaşık makinesiyle süpürgeye dokunmuyorum. İki çeşit yemeği de üç saatte falan yapıyorum herhalde. Normalde de yavaştım. İyice yavaşladımYok be süpürme silme işi değil, misal corba yaptim dun, bulaşık mak bosaltip doldurdum, tum isim buama ara vere vere yapınca uzuyo tabii
Çok uzun değil, geri dön bak alıntılardan. Biraz ters okumuş olursun ama çok eğlenceli konuBen altin muhabbetlerini kacirdim kesin cokzel mevzuydu
en yapmaman gereken şeyi yapıosun..Yok be süpürme silme işi değil, misal corba yaptim dun, bulaşık mak bosaltip doldurdum, tum isim buama ara vere vere yapınca uzuyo tabii
devir değiştiPiii altınına sahip çık demiyon da ahahhahshhs
Haklısın.en yapmaman gereken şeyi yapıosun..
bulaşık mak.
ve çok ciddiyim..
şuan kızasım geldi
devir değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?