Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
İzin vereydin de bir güneş doğaydı yeav

Diğer mesajı alıntılayamamışım. Şimdi geri dönemedim. Altınların hepsini satıp bankaya yatırdılar. Gram altın hesabı açtılarsa kendileri kazanır. Ayrıntısını bilmiyorum hiç. Ev alacak kadar olmadı ama sanırım biraz daha biriktirip öyle girişecekler o işe

Ya benimki tamamen şımarıklıktan. Uykumun bana oynadığı oyunlar bunlar. Dönem dönem saçmalıyor böyle. Normalde öğleden sonraya kadar uyanamama ile lüzumsuz yere sabahın köründe uyanma arasında dönüşümlü saçmalardı. Bu sefer uykuya mola verip gecenin ortasında saatlerce boş boş ayakta dikilmeli bir versiyonu yaşıyorum. İşin garibi bayağı uykumu almış gibi enerjim var. İnsanlar uyuyor olmasa işlerimi halledebilirim ama bizim binanın duvarları ses geçirecek şekilde tasarlanmış. Özellikle yapıyorlar galiba

Yok ya unutmadim arada girip baktim ama bu yiyememe, kosturma vs bi ton is arasinda konulari takip edemedigim icin yazmadim bisey. Herkes bebislenince daha yeni grupta buluscaz "2020'den beri.."

Digerler hepinizi yerim Kizlar etiketleyince onlarin adini andim ama valla sen de geldin aklima! Nasilsin?? Her sey yolunda mi??

Gidicem kuzum mecburen sabah kalktım vitaminleri içtim bal yedim iyiyim şuan için ins böyle devam ederim sağolasın

Ben altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior

Yok ya unutmadim arada girip baktim ama bu yiyememe, kosturma vs bi ton is arasinda konulari takip edemedigim icin yazmadim bisey. Herkes bebislenince daha yeni grupta buluscaz "2020'den beri.."
Yaaa Allah duysun sensini abla..
İnşallah..
cukulatam Nurzfr Paresilaaa Hemsirecik anonimbirbayan T Tamam Katre_g kuzularımız kaldı..
Sonra o grubu açacaz inşallah

Gidicem kuzum mecburen sabah kalktım vitaminleri içtim bal yedim iyiyim şuan için ins böyle devam ederim sağolasın
Odaya felan girme.. Yanında sürekli desenfektan bulundur nurum

Yakalansanda hafif geçirirsin en azindan

Tabiki yakalaniyorsun ama agir gecirmezsin o kadar
Aynen ama ağır geçirme kısmı biraz yalan olabilir ya bakalım arkadaş dün çok kötüydü gece aradım daha kötü olmuş nefes almakta zorlanıyorum diyodu bide bizde asisiz öğrenci öğretmen yok
Pandemi çıktığından beri zaten yanımda kolonyam aşk yaşıyoruz onla o diilde mecbur toplu taşımaya gidiom Allah affetsin ama mecburum

Digerler hepinizi yerim Kizlar etiketleyince onlarin adini andim ama valla sen de geldin aklima! Nasilsin?? Her sey yolunda mi??
Heheh şaka yaptım ya. Neyine alınacağım İyiyim çok şükür. Ayrıntılıyı bekliyorum
Ben altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior
İstanbul'da yatak altındaki altın değerlenmez, çalınır. Biz de hepsini satıp gram altın hesabına yatırmıştık. O zaman komisyon olayı yoktu tabii

Bu kadar altın konuştum. 7-9 arası zar zor uyumuşum. Kabus gördüm. Arkadaşımın ablası evleniyormuş. Ben de hediye alacak vakit bulamadığım için parmağım kadar burgu zincirli "beşi bir yerde"mi götürüp hediye ediyorum. Kafayı yemiş bir şekilde uyandım ve benim hiçbir zaman öyle bir altınım olmadığını hatırladım. Canım parmağım kadar zincir olan beşi bir yerde çekti

Minik fareni getir de kemirelim azıcık
Aynen ama ağır geçirme kısmı biraz yalan olabilir ya bakalım arkadaş dün çok kötüydü gece aradım daha kötü olmuş nefes almakta zorlanıyorum diyodu bide bizde asisiz öğrenci öğretmen yok
Ortam dediğin gibiyse zaten korunma imkanı pek de yok gibi. Cidden çok acımasız bu durum ya. Bari hastalananı sal gitsin iyileşsin geri gelsin. Böyle eziyet edilir mi o kadar öğretmene

He baktım şimdi sahiden yaban mersinine benziyormuş. Öğrenmenin yaşı yok bacım. Neler var böyle faydalı ve bilmediğimiz kim bilir
Aynen canim, doğa cok sey sunuyor insana, abartmadan yararlanmak gerek mis gibin yoksa bunu da ye sunu da ic deyince alık oluyor vucut
Dogurmadim yevrumm, icimde tutmaya çalışıyorum 10 dk iş yapiyorsam 1 saat yatıyorum, yatittiriyo esekkk iyiyim çok sukur. Dun biraz yine sertlesme oldu ama simdi daha iyi
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaaaydinnnnnn

kız bana hediye et başkasına değel rüyanda olsa bile : D

bırak katya yapsın kız

Yok be süpürme silme işi değil, misal corba yaptim dun, bulaşık mak bosaltip doldurdum, tum isim bu ama ara vere vere yapınca uzuyo tabii
Ben bulaşık makinesiyle süpürgeye dokunmuyorum. İki çeşit yemeği de üç saatte falan yapıyorum herhalde. Normalde de yavaştım. İyice yavaşladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…