Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kapanma olmayacak toplum bağışıklığı oluşsun diye yapiolar okulun yüzde sekseni hasta ama hala okula gidioz
Allah yardmcın olsun beyasm

Anaaaaaa
Dikkatli ol nurum
Sarımsak yut..

Kız altn aldı başını gidio
Nere düştüüü
Yutayım kuzum
Kiz sen asi olmustun dimi
Oldum hemde iki sinivac bı biontech iç doz oldum

Sende hata keşke yapmasaymışsın ama bu kadar ökz biri olduğunu ne bilcen Hayır derdi ne acaba bence bir sıkıntısı ya da çekememezliği vardır ondan böyledir.alcak bir şey kalmadıysa cumhuriyet alıversin hala değil mi yapcak tabi :) benim görümcede seninki gibi hep kardeşini arar iş buyurmak için.bana bir şey demek için bile kardeşini arar.bebek tebriği kardeşine verdi beni aramadı utansın diye ben aradım onu işin vardır bilmem ne dedi ama bir araya gelince iyi davranır o yüzden mesafeli şekilde iyi olmaya çalışıyorum çocuklarını seviyorum.yeğenim yok o yüzden kendi yeğenim gibi görüyorum.
Aldığn bileziğin gramıda önemli
Çöp almadn inşallah

Yaaa bulutum ya hahahahhaa
gerçekler acıtır dostum

Bir de güvem marmelati yevrum, kayinvalidem yapıyor harika bir ilac resmen
İyyhhhhh oliciimmmmmmmm, adres ver alam gidem
O neymiş hiç duymadım
Hemen yazıyorum, al bunu bir set giyinmelil bir set de çerçeveletip duvara asmalık. Bunlar satıyor, birileri de alıyor. Çok ilginç
Kız altn aldı başını gidio
Nere düştüüü
Nisan gibi aldık, yüksekti o zaman. Bunlar evlenene kadar düştü. Sattılar zaten hepsini geçmiş olsun artık
Bence kapanma olmayacak toplum bağışıklığı oluşsun diye yapiolar okulun yüzde sekseni hasta ama hala okula gidioz
Toplum bağışıklığı oluşmasına oluşsun da böyle sağlam öğretmen kalmayacak. Sınıflar karantinaya girip duruyor. Yine sağlıklı işleyen bir eğitim sistemi yok ki
O zamanlar tanımıyordum. Artık kendim yapmam ama eşim yeğenine bir şey alınca yine birlikte almış oluyoruz. Neyse ki farklı şehirlerde yaşıyoruz, çok nadiren aynı ortamda bulunuyoruz. Öyle durumlarda ben hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum. O da bozamıyor. Bizimki tedaviyle olduğu için eşim onu arayıp durumdan haberdar ediyordu her aşamada. Tebrik ettiyse onu etti. Beni aramadı, mesaj da atmadı. Ben bunu eşime söyledim, o da annesine söylemiş. Annesi "Sen kızı aramadın mı?" diye sormuş. O da "Ben onu tebrik ettim" demiş annesine. Benim bundan haberim var mı acaba? Telepatiyle tebrik etti herhalde ya da rüyasında

MNbeyaz Nurzfr geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin inşallah Meyveyi bol bol yiyin bağışıklık düşmesin iyice
Sağolasın kuzum bende sadece ağrı var da herif fena hasta oldu
Bilmiyorum ki kuzum

Kizlar sanırım pozitifim bende bizim odada iki kişi daha pozitif çıktı zaten Allah'a emanettik baya agirlastilar bugün biz agirlasirsak öyle test vercez şuan okula devam
Böyle olacağı belliydi. Bu kadar kişinin ahının altından nasıl kalkacaklar çok merak ediyorum... Çok geçmiş olsun canım beklemesen bir devlet Hastanesi'ne gidip test yaptırsan eşimde dün kötüleşti bugün tat ve koku gitti biz de hastaneden geliyoruz test yaptırdı. Ağır grip geçirince de koku ve tat gidiyor eşimde. Dua ediyorum ki ağır grip olsun Allah tüm hastalara şifa versin eşin de sende umarım gripsinizdir ve hemen iyilesirsiniz

Aynen yapan yapıyor da alan niye aliyor, alan olmasa yapan da yapmazdi gerci ama
Güvem diger adi çakal eriği, arastir bak bussuru faydasi var, yaban mersinine benziyor tipi ama diil

Yaaa kıyamam sana..
Tüp dalışı ne zamandı

Çökmüş bebeğeemmm ama sen bana msj at ben snra görürürm
Şimdi inanacaklar
İlk hafta muhabbet sohbet geçer gider cukom.. Önemli olan 1 hafta sonrası

Yılbaşından sonra düşünüyoruz canısı.
Hahahah ooo ne mesajı görüntülü bile konuşuyoruz baluşummm hakshhss
İnşallah herşey cok guzel olurrr yenidenn iş hayatında

Şişede çok geçmiş olsun kuzum henüz test yaptırmadım bizim odadan iki kişi yaptırdı pozitif çıkarsa gidip yaptırırım olmadı onlar baya agirdilar çünkü .. inşallah griptir kuşum çok çok geçmiş olsun

Saron ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben de yaslilik, ileri yas, ileri yas gebelik, vs. Ile ilgili konusuldu da akliniza geldim sandim
Hello canlarim Paresilaaa Bal0ncuk ve diger can kizlarim:)

Ablaniz iyi henuz dogurmadi. Kiscem gelio Kismetse Ocak'ta. Yemek yiyememe sorunum hala devam ama daha iyi. Tatil bitti eve donduk. Cok kosturmacam var kizin okulu acildi fln. Asi olmadim ama olcam sanirim.
Sizler nasilsiniz, Parem gecmisi okuyamadim cnm guzel gelismeler vardir insallah. Nasil gidiyor.
Balos kizcen nasil alistiniz mi birbirinize? :)

Iy bir de yalan en sevmediğim rüyasında tebrik etti herhalde sen en iyisini yapıyorsun başka şehirdeymiş zaten salla gitsin
Sağolasın kuzum bende sadece ağrı var da herif fena hasta oldu

Bilmiyorum ki kuzum
erkeklerin hasta olması daha kötü çocuk gibi oluyorlar hemen iyileşirsiniz inşallah ağrın ilerlemez umarım

Aynen yapan yapıyor da alan niye aliyor, alan olmasa yapan da yapmazdi gerci ama
Güvem diger adi çakal eriği, arastir bak bussuru faydasi var, yaban mersinine benziyor tipi ama diil
He baktım şimdi sahiden yaban mersinine benziyormuş. Öğrenmenin yaşı yok bacım. Neler var böyle faydalı ve bilmediğimiz kim bilir

Size de geçmiş olsun. İnşallah normal griptir ve bir an önce atlatır
Yok, tekaüt maaşı bağlanan gebeleri konuşuyorduk. Öyle aklımıza geldin. Sana soralım dedik cık cık cık
Gerçi "diğer" dediğin için alındık biraz ama olsun. Mukadderat...

Askere gitsem gece 3-5 nöbetleri bana yazılırdı. Resmen uykuya mola veriyorum. kalkıp birkaç saat uykumu almış şekilde takılıyorum, sonra sabaha karşı kendimi zorlaya zorlaya yeniden uyuyorum

Dün 1 bugn 2 kızzzz
Nie sattılar töbeeee
Evmi aldılar inşallah

Yılbaşından sonra düşünüyoruz canısı.
Hahahah ooo ne mesajı görüntülü bile konuşuyoruz baluşummm hakshhss
İnşallah herşey cok guzel olurrr yenidenn iş hayatında
Oyyy az kaldı.. Senide bebeli sayıyorm artk ona göre cukom

Iyi geceler kızlar
İyi geceler cnm naber

Ablaaaaa sen bizim aklımıza geliosunda biz senin aklına gelmioruzzzz
Unuttun bizi aylarca
Ama sebep anlaşıldı..demek tatildeydin ooo mis missss... İyice stres atmşsındır..
Kızçen nasıl... Adı ne olcak
Alıştık abla ya.. Tam bir zilli doğurmuşum tam

Askere gitsem gece 3-5 nöbetleri bana yazılırdı. Resmen uykuya mola veriyorum. kalkıp birkaç saat uykumu almış şekilde takılıyorum, sonra sabaha karşı kendimi zorlaya zorlaya yeniden uyuyorum
Bunlar daha iyi günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…