Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet müsade etmiyoki patron eder mi gripmis gibi davraniliyo neyse bakalım çift maske yerine üç takiom artık toplam 9 kat takiom

Ben bulaşık makinesiyle süpürgeye dokunmuyorum. İki çeşit yemeği de üç saatte falan yapıyorum herhalde. Normalde de yavaştım. İyice yavaşladım
En iyisini yapiyosun boşver, is dedigin nankör, hızlı yapsan nolcak, en fazla daha da yapmaya devam edeceksin o da bsyi çözmeyecek salla gitsin
Çok uzun değil, geri dön bak alıntılardan. Biraz ters okumuş olursun ama çok eğlenceli konu
Tamam okuycam cok merak ettm
en yapmaman gereken şeyi yapıosun..
bulaşık mak.
ve çok ciddiyim..
şuan kızasım geldi

devir değişti
Aa ne bilim ben oyle düşünmedim, sevdigim icin masum geldi bana ama egil kalk filan evet zorladi. Neyse onu da yapar beybaba napalim
Haklısın. dayler dayler 'e karşı seninle ittifak yapacağım aklıma gelmezdi ama evet, yapmasana öyle şeyler. Kızarız bak böyle
Oğlun da kızar cık cık
Ahshahshhsh manyaklar
şimdi kesin kendini savunacak bişey bulur
neden?
çünkü göbek adı muhalefet

Yok bence kendi de hatasının farkında
Yok be ne savuncam, çok zorlandim kici kirik 2 bulaşığı yerlestircem diye bi sevdiğim mutfak işi vardi, ona da yavasca el sallayacagim anlasilan ahsjshsh

hayrettttttttttttttttttttttttt

Sağol parem Allah razı olsun bebeler hasta olmasın
Cok gecmis olsun canim, smdi geri donup okudum da biraz, yeni gordum, umarim iyisinizdir
Kizlar sanırım pozitifim bende bizim odada iki kişi daha pozitif çıktı zaten Allah'a emanettik baya agirlastilar bugün biz agirlasirsak öyle test vercez şuan okula devam
Cok gecmis olsun kuzum yeni gordum iyi misin biraz daha??
Bence kapanma olmayacak toplum bağışıklığı oluşsun diye yapiolar okulun yüzde sekseni hasta ama hala okula gidioz

Yutayım kuzum

Oldum hemde iki sinivac bı biontech iç doz oldum
Toplum bağışıklığı kismina katiliyorum, onu dusunuyorlar, bi de hirs yaptilar kapanmayacak diye resmen
Cnm cok gecmis olsun, nasilsiniz simdi??? Yeni gordum yazdigini

Biz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerine hic altinim yok ama ossun napcam altini
hayrettttttttttttttttttttttttt

bende sana bunları dedim
Kiz ben inat için dogru bi seye yanlis demem ki, üşenirim en başta zaten, dogruysa dogrudur ne zorlycam kendimi ahdjshdjsjd

N Neal simdi okudum yevru altin ve hediye muhabbetlerini, bazıları çok duygulu olmuyor bu gibi konularda maalesef. He bi de benim gibi 7 yegenin varsa o da zor, cumhuriyet filan yapamıyon araliklari da kisa shdjshdhd.. ama arama sormadir, hediyelerdir, illa ki bir ufak da olsa altindir yapiyosun tabii. Hepsini gectim altin filan benim icin onemli degil ama ilgilenme arayip sorma, deger verildiginin hissedilmesi çok önemli. Yoksa durumu neye elverirse o. Benim gorumcem de ilgilidir sag olsun, cok da heyecanlı, ilk yegeni olacak bir de. Keza kayinvalidem kayinpederim de oyle sag olsunlar. Ama iste bazılarında da olmayinca olmuyor o zaman da senin dediğin mantik tam benlik, aman akmasin da kokmasin da, madem oyle uzaktan uzaktan devam etsin daha iyi diye direkt kestirip atarim

Allah için 3-4 hafta geçsinde doğur artık

Biz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerine hic altinim yok ama ossun napcam altini
Oh en temizi. Güle güle oturun. Biz de aynısını yaptık ama oturabileceğimiz değil yatırımlık bir ev aldık kredi çekmek istemediğimiz için
Altın falan beklemiyorum ya bir kere arayıp sormadı. Çok değişik geliyor bana ama artık nasıl bir insan olduğunu anladığım için artık aramasın sormasın diye dua ediyorum. Bulaşsa hiç uğraşamayacağım. Böyle kafam rahat. Eşimi de derdi tasası için rahatsız etmeyi kesse tadından yenmeyecek

Asko soyle düşün, aşıyla ağır getiriyorsa asısiz allah korusun.... inşallah yeterince antikorumuz vardır vucudumuzda

Bundan sonra hergun sizi hamilemiyim diye darlicam hehehehe başlıyorum simdi.
Kızlar yumurtlamam bitti cok verimli gecmedi cunku yol yorgunluğu ama yaptik biseyler hshshshs neyse kasiklarimin iki tarafindada hafif sancilar oluyo sizce hamilemiyim hshsgs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…