- 19 Kasım 2019
- 53.609
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.181
şimdi kesin kendini savunacak bişey bulurHaklısın.dayler dayler 'e karşı seninle ittifak yapacağım aklıma gelmezdi ama evet, yapmasana öyle şeyler. Kızarız bak böyle
Oğlun da kızar cık cık
Yok bence kendi de hatasının farkındaşimdi kesin kendini savunacak bişey bulur
neden?
çünkü göbek adı muhalefet
şimdi izle ve gör...Yok bence kendi de hatasının farkında
Devlet müsade etmiyoki patron eder mi gripmis gibi davraniliyo neyse bakalım çift maske yerine üç takiom artık toplam 9 kat takiomHeheh şaka yaptım ya. Neyine alınacağımİyiyim çok şükür. Ayrıntılıyı bekliyorum
İstanbul'da yatak altındaki altın değerlenmez, çalınır. Biz de hepsini satıp gram altın hesabına yatırmıştık. O zaman komisyon olayı yoktu tabii
Bu kadar altın konuştum. 7-9 arası zar zor uyumuşum. Kabus gördüm. Arkadaşımın ablası evleniyormuş. Ben de hediye alacak vakit bulamadığım için parmağım kadar burgu zincirli "beşi bir yerde"mi götürüp hediye ediyorum. Kafayı yemiş bir şekilde uyandım ve benim hiçbir zaman öyle bir altınım olmadığını hatırladım. Canım parmağım kadar zincir olan beşi bir yerde çekti
Minik fareni getir de kemirelim azıcık
Ortam dediğin gibiyse zaten korunma imkanı pek de yok gibi. Cidden çok acımasız bu durum ya. Bari hastalananı sal gitsin iyileşsin geri gelsin. Böyle eziyet edilir mi o kadar öğretmene
En iyisini yapiyosun boşver, is dedigin nankör, hızlı yapsan nolcak, en fazla daha da yapmaya devam edeceksin o da bsyi çözmeyecek salla gitsinBen bulaşık makinesiyle süpürgeye dokunmuyorum. İki çeşit yemeği de üç saatte falan yapıyorum herhalde. Normalde de yavaştım. İyice yavaşladım
Tamam okuycam cok merak ettmÇok uzun değil, geri dön bak alıntılardan. Biraz ters okumuş olursun ama çok eğlenceli konu
Aa ne bilim ben oyle düşünmedim, sevdigim icin masum geldi bana ama egil kalk filan evet zorladi. Neyse onu da yapar beybaba napalimen yapmaman gereken şeyi yapıosun..
bulaşık mak.
ve çok ciddiyim..
şuan kızasım geldi
devir değişti
Ahshahshhsh manyaklarHaklısın.dayler dayler 'e karşı seninle ittifak yapacağım aklıma gelmezdi ama evet, yapmasana öyle şeyler. Kızarız bak böyle
Oğlun da kızar cık cık
şimdi kesin kendini savunacak bişey bulur
neden?
çünkü göbek adı muhalefet
Yok be ne savuncam, çok zorlandim kici kirik 2 bulaşığı yerlestircem diyeYok bence kendi de hatasının farkında
hayretttttttttttttttttttttttttEn iyisini yapiyosun boşver, is dedigin nankör, hızlı yapsan nolcak, en fazla daha da yapmaya devam edeceksin o da bsyi çözmeyecek salla gitsin
Tamam okuycam cok merak ettm
Aa ne bilim ben oyle düşünmedim, sevdigim icin masum geldi bana ama egil kalk filan evet zorladi. Neyse onu da yapar beybaba napalim
Ahshahshhsh manyaklar
Yok be ne savuncam, çok zorlandim kici kirik 2 bulaşığı yerlestircem diyebi sevdiğim mutfak işi vardi, ona da yavasca el sallayacagim anlasilan ahsjshsh
Dedim ben. Beeeeen dedimhayrettttttttttttttttttttttttt
şimdi izle ve gör...
ama bana inat gidip direksiyon kırabilir
Dedim ben. Beeeeen dedim
Cok gecmis olsun canim, smdi geri donup okudum da biraz, yeni gordum, umarim iyisinizdirSağol parem Allah razı olsun bebeler hasta olmasın
Cok gecmis olsun kuzum yeni gordumKizlar sanırım pozitifim bende bizim odada iki kişi daha pozitif çıktı zaten Allah'a emanettik baya agirlastilar bugün biz agirlasirsak öyle test vercez şuan okula devam
Toplum bağışıklığı kismina katiliyorum, onu dusunuyorlar, bi de hirs yaptilar kapanmayacak diye resmenBence kapanma olmayacak toplum bağışıklığı oluşsun diye yapiolar okulun yüzde sekseni hasta ama hala okula gidioz
Yutayım kuzum
Oldum hemde iki sinivac bı biontech iç doz oldum
Cnm cok gecmis olsun, nasilsiniz simdi??? Yeni gordum yazdiginiBöyle olacağı belliydi. Bu kadar kişinin ahının altından nasıl kalkacaklar çok merak ediyorum... Çok geçmiş olsun canımbeklemesen bir devlet Hastanesi'ne gidip test yaptırsan eşimde dün kötüleşti bugün tat ve koku gitti biz de hastaneden geliyoruz test yaptırdı. Ağır grip geçirince de koku ve tat gidiyor eşimde. Dua ediyorum ki ağır grip olsun Allah tüm hastalara şifa versin eşin de sende umarım gripsinizdir ve hemen iyilesirsiniz
Ben altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior
Yaaa Allah duysun sensini abla..
İnşallah..
@cukulatamNurzfr Paresilaaa Hemsirecik @anonimbirbayan @mihralin @Katre_g kuzularımız kaldı..
Sonra o grubu açacaz inşallah
Odaya felan girme.. Yanında sürekli desenfektan bulundur nurum
Biz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerineHeheh şaka yaptım ya. Neyine alınacağımİyiyim çok şükür. Ayrıntılıyı bekliyorum
İstanbul'da yatak altındaki altın değerlenmez, çalınır. Biz de hepsini satıp gram altın hesabına yatırmıştık. O zaman komisyon olayı yoktu tabii
Bu kadar altın konuştum. 7-9 arası zar zor uyumuşum. Kabus gördüm. Arkadaşımın ablası evleniyormuş. Ben de hediye alacak vakit bulamadığım için parmağım kadar burgu zincirli "beşi bir yerde"mi götürüp hediye ediyorum. Kafayı yemiş bir şekilde uyandım ve benim hiçbir zaman öyle bir altınım olmadığını hatırladım. Canım parmağım kadar zincir olan beşi bir yerde çekti
Minik fareni getir de kemirelim azıcık
Ortam dediğin gibiyse zaten korunma imkanı pek de yok gibi. Cidden çok acımasız bu durum ya. Bari hastalananı sal gitsin iyileşsin geri gelsin. Böyle eziyet edilir mi o kadar öğretmene
hayrettttttttttttttttttttttttt
Kiz ben inat için dogru bi seye yanlis demem ki, üşenirim en başta zaten, dogruysa dogrudur ne zorlycam kendimi ahdjshdjsjdbende sana bunları dedim
Allah için 3-4 hafta geçsinde doğur artıkCok gecmis olsun canim, smdi geri donup okudum da biraz, yeni gordum, umarim iyisinizdir
Cok gecmis olsun kuzum yeni gordumiyi misin biraz daha??
Toplum bağışıklığı kismina katiliyorum, onu dusunuyorlar, bi de hirs yaptilar kapanmayacak diye resmen
Cnm cok gecmis olsun, nasilsiniz simdi??? Yeni gordum yazdigini
Biz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerinehic altinim yok ama ossun napcam altini
Kiz ben inat için dogru bi seye yanlis demem ki, üşenirim en başta zaten, dogruysa dogrudur ne zorlycam kendimi ahdjshdjsjd
N Neal simdi okudum yevru altin ve hediye muhabbetlerini, bazıları çok duygulu olmuyor bu gibi konularda maalesef. He bi de benim gibi 7 yegenin varsa o da zor, cumhuriyet filan yapamıyonaraliklari da kisa shdjshdhd.. ama arama sormadir, hediyelerdir, illa ki bir ufak da olsa altindir yapiyosun tabii. Hepsini gectim altin filan benim icin onemli degil ama ilgilenme arayip sorma, deger verildiginin hissedilmesi çok önemli. Yoksa durumu neye elverirse o. Benim gorumcem de ilgilidir sag olsun, cok da heyecanlı, ilk yegeni olacak bir de. Keza kayinvalidem kayinpederim de oyle sag olsunlar. Ama iste bazılarında da olmayinca olmuyor o zaman da senin dediğin mantik tam benlik, aman akmasin da kokmasin da, madem oyle uzaktan uzaktan devam etsin daha iyi diye direkt kestirip atarim
Ask olsun ben sana ne ettimAllah için 3-4 hafta geçsinde doğur artık
dayloş dooğuruncada gelcenmi gıııAsk olsun ben sana ne ettim
Oh en temizi. Güle güle oturun. Biz de aynısını yaptık ama oturabileceğimiz değil yatırımlık bir ev aldık kredi çekmek istemediğimiz içinBiz daha dugunden sonra sattik simdi ustunde oturuyoruz mis gibi. Ev çıktı 4 kati degerinehic altinim yok ama ossun napcam altini
Altın falan beklemiyorum ya bir kere arayıp sormadı. Çok değişik geliyor bana ama artık nasıl bir insan olduğunu anladığım için artık aramasın sormasın diye dua ediyorum. Bulaşsa hiç uğraşamayacağım. Böyle kafam rahat. Eşimi de derdi tasası için rahatsız etmeyi kesse tadından yenmeyecekN Neal simdi okudum yevru altin ve hediye muhabbetlerini, bazıları çok duygulu olmuyor bu gibi konularda maalesef. He bi de benim gibi 7 yegenin varsa o da zor, cumhuriyet filan yapamıyonaraliklari da kisa shdjshdhd.. ama arama sormadir, hediyelerdir, illa ki bir ufak da olsa altindir yapiyosun tabii. Hepsini gectim altin filan benim icin onemli degil ama ilgilenme arayip sorma, deger verildiginin hissedilmesi çok önemli. Yoksa durumu neye elverirse o. Benim gorumcem de ilgilidir sag olsun, cok da heyecanlı, ilk yegeni olacak bir de. Keza kayinvalidem kayinpederim de oyle sag olsunlar. Ama iste bazılarında da olmayinca olmuyor o zaman da senin dediğin mantik tam benlik, aman akmasin da kokmasin da, madem oyle uzaktan uzaktan devam etsin daha iyi diye direkt kestirip atarim
Asko soyle düşün, aşıyla ağır getiriyorsa asısiz allah korusun.... inşallah yeterince antikorumuz vardır vucudumuzdaAynen ama ağır geçirme kısmı biraz yalan olabilir ya bakalım arkadaş dün çok kötüydü gece aradım daha kötü olmuş nefes almakta zorlanıyorum diyodu bide bizde asisiz öğrenci öğretmen yok
Pandemi çıktığından beri zaten yanımda kolonyam aşk yaşıyoruz onlao diilde mecbur toplu taşımaya gidiom Allah affetsin ama mecburum
Ben altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior
Yaaa Allah duysun sensini abla..
İnşallah..
@cukulatamNurzfr Paresilaaa Hemsirecik @anonimbirbayan @mihralin @Katre_g kuzularımız kaldı..
Sonra o grubu açacaz inşallah
Odaya felan girme.. Yanında sürekli desenfektan bulundur nurum
Bana verebilirsinkilo vermem lazım
zaten bu konuda sana gıcığım aşkoşBana verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?