- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.361
Ben ve cimrilik cok uzak kavramlar beybiKızzzzzzzz ne oldu daha dur erkenci kuşşş..
Nst doğumhane beynim döndü
Sizde nstler doğumhanedemi
Cimrilikten
Bu beni üzdüKankalar benim koca biliyonuz hep gorevde. Ben o yokken evde sabah aksam makarna yiyorumve asla kilo almıyorum
Dayloş dur şimdi beni boşverBen ve cimrilik cok uzak kavramlar beybi
Bu beni üzdü
Ona soyleniyom zaten, gittim suan spagettimi isittim yiyom, mutlu mu diye bi sor, ama adimi verme
İsteyerek olmadı. Bir süre sürekli yağmur yağan yerde yaşayınca mecbur hayata devam ediyorsun. Ondan önce mesela arkadaşlarımla buluşacaksam yağmurlu günde dışarı çıkmazdım. Saç makyaj yaptığımdan da değil he içimi sıkıntı basıyor diyeNasıl barıştınız
Boşver barışma
Dün akşam devam etti o gerginlik. Üstüne de sancı eklendi. Ben de dedim ki acaba bu ciddi bir şey de biz ihmal ediyor olabilir miyiz? Öyle gittik. "Ultrasonda bir sorun yok ama sancıyı buradan anlayamayız zaten" dedi. Bizim bebek yaşıtlarının ilerisinde bir zekaya sahip olduğundan bu haftadan nst deneyimlemek istedi. Biz de gelişiminin önünde durup ona engel olmak istemiyoruz. Geleceği çok parlak bir çocuk. Pardon onu okula gidince şaapıyorduk. Öyle işteBence de alakali ya, genelde tutuyor
Bacim noldi ya hic haberimiz yok neden gittin?? Ciddi bir durum yok dmi? Yemek ya hazir soylencek ya da koca bey yapcak napalimben sevdigim icin yapiyom azar azar ama her gun diil, zaten yapsam da eşim kahvaltilik tarzi seviyo, kac gun sonra yiyoz yemeği
Bu çok iyiyimiş ya. Güzel planlama ahshhdEşim de Kasım doğumlutarih tutamıyoz aklimizda diye güzel bi sistem uyguladik, tek pastayla is biter hsdhshhd. Bizimki kasimi beklerse iyi tabii
Öyleymiş. Ben de acile gidince öğrendim ya da belki acilde sadece doğumhanedeki kullanılıyordur. O kadarını bilemiyorumKızzzzzzzz ne oldu daha dur erkenci kuşşş..
Nst doğumhane beynim döndü
Sizde nstler doğumhanedemi
Cok iyi yapmissiniz ihmal etmeyerek, biz de ihmal etmedik 650tl sıkışmış megerse djsjdhdjdjdjjf.İsteyerek olmadı. Bir süre sürekli yağmur yağan yerde yaşayınca mecbur hayata devam ediyorsun. Ondan önce mesela arkadaşlarımla buluşacaksam yağmurlu günde dışarı çıkmazdım. Saç makyaj yaptığımdan da değil he içimi sıkıntı basıyor diye
Dün akşam devam etti o gerginlik. Üstüne de sancı eklendi. Ben de dedim ki acaba bu ciddi bir şey de biz ihmal ediyor olabilir miyiz? Öyle gittik. "Ultrasonda bir sorun yok ama sancıyı buradan anlayamayız zaten" dedi. Bizim bebek yaşıtlarının ilerisinde bir zekaya sahip olduğundan bu haftadan nst deneyimlemek istedi. Biz de gelişiminin önünde durup ona engel olmak istemiyoruz. Geleceği çok parlak bir çocuk. Pardon onu okula gidince şaapıyorduk. Öyle işte
Yemek konusunda gelince benim model portakal soymayı geçen sene öğrendi. O yüzden yemek konusunda ona teslim olamam. Kahvaltıyı o hazırlıyor. Yemeği mecbur ben yapıyorum. Yeni başladım zaten. Aylardır bulantı kusma olaylarından dolayı annem yapıyordu, ondan alıyorduk yemekleri
Bu çok iyiyimiş ya. Güzel planlama ahshhd
Öyleymiş. Ben de acile gidince öğrendim ya da belki acilde sadece doğumhanedeki kullanılıyordur. O kadarını bilemiyorum
Yüyip yiyip kilo almayanlara sinir oluormOna soyleniyom zaten, gittim suan spagettimi isittim yiyom, mutlu mu diye bi sor, ama adimi verme
Ne yaptn cokmu eğildinİsteyerek olmadı. Bir süre sürekli yağmur yağan yerde yaşayınca mecbur hayata devam ediyorsun. Ondan önce mesela arkadaşlarımla buluşacaksam yağmurlu günde dışarı çıkmazdım. Saç makyaj yaptığımdan da değil he içimi sıkıntı basıyor diye
Dün akşam devam etti o gerginlik. Üstüne de sancı eklendi. Ben de dedim ki acaba bu ciddi bir şey de biz ihmal ediyor olabilir miyiz? Öyle gittik. "Ultrasonda bir sorun yok ama sancıyı buradan anlayamayız zaten" dedi. Bizim bebek yaşıtlarının ilerisinde bir zekaya sahip olduğundan bu haftadan nst deneyimlemek istedi. Biz de gelişiminin önünde durup ona engel olmak istemiyoruz. Geleceği çok parlak bir çocuk. Pardon onu okula gidince şaapıyorduk. Öyle işte
Yemek konusunda gelince benim model portakal soymayı geçen sene öğrendi. O yüzden yemek konusunda ona teslim olamam. Kahvaltıyı o hazırlıyor. Yemeği mecbur ben yapıyorum. Yeni başladım zaten. Aylardır bulantı kusma olaylarından dolayı annem yapıyordu, ondan alıyorduk yemekleri
Bu çok iyiyimiş ya. Güzel planlama ahshhd
Öyleymiş. Ben de acile gidince öğrendim ya da belki acilde sadece doğumhanedeki kullanılıyordur. O kadarını bilemiyorum
ahshshjsjsjjssj Bizimkine kim bilir kaç tele sıkışmıştı da sigorta kurtardı. Doğumdan sonra hemen iq testiyle tescillemeyeCok iyi yapmissiniz ihmal etmeyerek, biz de ihmal etmedik 650tl sıkışmış megerse djsjdhdjdjdjjf.
Ya bizim cocuk da yasitlarinin otesinde, okuldaki ogretmen arkadaslarim filan da hep farkinda ve rehberlikciyle randevulastik test yapcak iste bakalım. Yok ya okula gidince demiyosun o direkt rahme dustugu andan itibaren seyoluyo. Dogru yoldasin yani. Djdhjdhfj
Okudum okudum. Ben de şimdi gidip tereyağlı, salçalı makarna patlatacağım mecbur. Öyle bir yazmışınız ki pilav mı makarna mı diye düşünmeme gerek kalmadıHahshshd kendimi ona teslim edemem cok iyimisyapabldign kadar yap kuzum zorlama kendini, besleyici olsun tek cesit yeter. Maksat vitamin protein alip doymak neticede. Ben bi arkadaş Hemsirecik yuzunden gittim spagetti isittim yedim, bezelyeyle corbayi isitmadim, neden cunku kilo aldirmiyoms dedi hemen inandim bir de canımı çektirdi, yoksa bu yoktu
Aile paketi ahshhsjs Tek pasta ama üç katlı falanNe sandin kizim, plansiz is yapar miyiz biz, oglum da acele etmeyip insafsizlik yapmaz vaktinde dogarsa tamam işte cillop gibi, dogum tarihiniz ne? Kasım. Hehdhdhd
Yok ya ayıplı şeyler yaptık ondan oldu galiba. Çocuktan kırmızı kart yedik. "Hop! Durun, aile var" dediNe yaptn cokmu eğildin
Katyan yoksa hemen daylerden temin edelim..
Bence asıl mesele çamaşır makinasının düğmesi
Vallahi gebelerdeki şu ateşli cesaretlere hayranmYok ya ayıplı şeyler yaptık ondan oldu galiba. Çocuktan kırmızı kart yedik. "Hop! Durun, aile var" dediŞimdi sen söyleyince düşündüm de dün çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu almıştım yine. Acaba ondan mı oldu Doktor da diyor ki "İşte böyle izin veriyorlar 7. aya kadar... cık cık" Olacak iş değil. İnsanlığımdan utandım ahahhshsjsh
Nabalım kardeş bu genç yaşta emekliye mi ayrılalım? "Saçındaki beyazlardan utan" mı diyorsun ahshsjjsVallahi gebelerdeki şu ateşli cesaretlere hayranm
Dün tam 1 sene oldu
Ben de sinir olyomYüyip yiyip kilo almayanlara sinir oluorm
Ne yaptn cokmu eğildin
Katyan yoksa hemen daylerden temin edelim..
Bence asıl mesele çamaşır makinasının düğmesi
Ozel sigorta mi bacimsuahshshjsjsjjssj Bizimkine kim bilir kaç tele sıkışmıştı da sigorta kurtardı. Doğumdan sonra hemen iq testiyle tescillemeye
Okudum okudum. Ben de şimdi gidip tereyağlı, salçalı makarna patlatacağım mecbur. Öyle bir yazmışınız ki pilav mı makarna mı diye düşünmeme gerek kalmadı
Aile paketi ahshhsjs Tek pasta ama üç katlı falanEn büyük kat babanın. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama
Valla bana yasaktıNabalım kardeş bu genç yaşta emekliye mi ayrılalım? "Saçındaki beyazlardan utan" mı diyorsun ahshsjjs
Bana alsana aplaaaaaBen de sinir olyomhic hojj diil
Her eve lazım canim supurgem, bugün yine tek çöp kalmadı yerde
Ozel sigorta mi bacimsuhemen hemen sakın erteleme sonra kacabilirmis zekağğ
Beninki de tereyagggliydi, misssss
Tabii ki BABAMIZIN hdjshfjdhfj en ust janjanli süslü kat pasamizin, ben de ortada ezik djfjdjhf
He ya eşimin sigortası. IQ testini de karşılıyor mudur acaba? Karşılamıyorsa da en pahalı yerde tescilletirizOzel sigorta mi bacimsuhemen hemen sakın erteleme sonra kacabilirmis zekağğ
Ben fazla haşlamışım ya sevmedim. Hayatımın ilk makarnası gibiydi ahshdj Kimin gözü kaldı, kimmiiiiğn?Beninki de tereyagggliydi, misssss
ahhshshdjdjjd ben de "BABAMIZ" diye geziyom evde. Bu nasıl bir saçmalıkTabii ki BABAMIZIN hdjshfjdhfj en ust janjanli süslü kat pasamizin, ben de ortada ezik djfjdjhf
Bana 11-12 hafta kadar yasaktı. Sonra serbest oldu ama demek ki olmamalı mıydı bilmiyorum. Öyle de olmuyor. Hormonlar varValla bana yasaktı
Fajagzgshsvs kizlar aksam yine makarna yedim ben gxgshs hepimize afiyet olsun. Yasasin makarnaOna soyleniyom zaten, gittim suan spagettimi isittim yiyom, mutlu mu diye bi sor, ama adimi verme
Neden, güvenme ezikle diye miValla bana yasaktı
Bana alsana aplaaaaa
Ozel sigorta ise yariyor boyle zamanlarda, missHe ya eşimin sigortası. IQ testini de karşılıyor mudur acaba? Karşılamıyorsa da en pahalı yerde tescilletiriz
Ben fazla haşlamışım ya sevmedim. Hayatımın ilk makarnası gibiydi ahshdj Kimin gözü kaldı, kimmiiiiğn?
ahhshshdjdjjd ben de "BABAMIZ" diye geziyom evde. Bu nasıl bir saçmalıkKimin babası
Bana 11-12 hafta kadar yasaktı. Sonra serbest oldu ama demek ki olmamalı mıydı bilmiyorum. Öyle de olmuyor. Hormonlar var
Ben de haftada bilmemkac kez yiyom asiri seviyom en sevdigimFajagzgshsvs kizlar aksam yine makarna yedim ben gxgshs hepimize afiyet olsun. Yasasin makarna
Senin bu yorumundan anLdmki içim geçmiş 1 sene olduHe ya eşimin sigortası. IQ testini de karşılıyor mudur acaba? Karşılamıyorsa da en pahalı yerde tescilletiriz
Ben fazla haşlamışım ya sevmedim. Hayatımın ilk makarnası gibiydi ahshdj Kimin gözü kaldı, kimmiiiiğn?
ahhshshdjdjjd ben de "BABAMIZ" diye geziyom evde. Bu nasıl bir saçmalıkKimin babası
Bana 11-12 hafta kadar yasaktı. Sonra serbest oldu ama demek ki olmamalı mıydı bilmiyorum. Öyle de olmuyor. Hormonlar var
Ah katya... Senin upruna dayloştan ne fırçalar yedimNeden, güvenme ezikle diye mi
Ozel sigorta ise yariyor boyle zamanlarda, misstabi canım parası neyse verir tescilletiriz nedir yani
Ben oyle de seviyom ahdhshdh, benim kalmış olabilir, makarna sonuçta en sevdigiim
Herkesin babasi, babamiz, baba, babalar, babakuş sjdhshdhdh
Ben de haftada bilmemkac kez yiyom asiri seviyom en sevdigim
Yaaa ahahahahahhaha cok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?