Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl barıştınız
Boşver barışma
İsteyerek olmadı. Bir süre sürekli yağmur yağan yerde yaşayınca mecbur hayata devam ediyorsun. Ondan önce mesela arkadaşlarımla buluşacaksam yağmurlu günde dışarı çıkmazdım. Saç makyaj yaptığımdan da değil he içimi sıkıntı basıyor diye
Dün akşam devam etti o gerginlik. Üstüne de sancı eklendi. Ben de dedim ki acaba bu ciddi bir şey de biz ihmal ediyor olabilir miyiz? Öyle gittik. "Ultrasonda bir sorun yok ama sancıyı buradan anlayamayız zaten" dedi. Bizim bebek yaşıtlarının ilerisinde bir zekaya sahip olduğundan bu haftadan nst deneyimlemek istedi. Biz de gelişiminin önünde durup ona engel olmak istemiyoruz. Geleceği çok parlak bir çocuk. Pardon onu okula gidince şaapıyorduk. Öyle işte

Yemek konusunda gelince benim model portakal soymayı geçen sene öğrendi. O yüzden yemek konusunda ona teslim olamam. Kahvaltıyı o hazırlıyor. Yemeği mecbur ben yapıyorum. Yeni başladım zaten. Aylardır bulantı kusma olaylarından dolayı annem yapıyordu, ondan alıyorduk yemekleri
Eşim de Kasım doğumlu tarih tutamıyoz aklimizda diye güzel bi sistem uyguladik, tek pastayla is biter hsdhshhd. Bizimki kasimi beklerse iyi tabii
Bu çok iyiyimiş ya. Güzel planlama ahshhd
Kızzzzzzzz ne oldu daha dur erkenci kuşşş..
Nst doğumhane beynim döndü
Sizde nstler doğumhanedemi
Öyleymiş. Ben de acile gidince öğrendim ya da belki acilde sadece doğumhanedeki kullanılıyordur. O kadarını bilemiyorum

Cok iyi yapmissiniz ihmal etmeyerek, biz de ihmal etmedik 650tl sıkışmış megerse djsjdhdjdjdjjf.
Ya bizim cocuk da yasitlarinin otesinde, okuldaki ogretmen arkadaslarim filan da hep farkinda ve rehberlikciyle randevulastik test yapcak iste bakalım. Yok ya okula gidince demiyosun o direkt rahme dustugu andan itibaren seyoluyo. Dogru yoldasin yani. Djdhjdhfj

Hahshshd kendimi ona teslim edemem cok iyimis yapabldign kadar yap kuzum zorlama kendini, besleyici olsun tek cesit yeter. Maksat vitamin protein alip doymak neticede. Ben bi arkadaş Hemsirecik yuzunden gittim spagetti isittim yedim, bezelyeyle corbayi isitmadim, neden cunku kilo aldirmiyoms dedi hemen inandim bir de canımı çektirdi, yoksa bu yoktu

Ne sandin kizim, plansiz is yapar miyiz biz, oglum da acele etmeyip insafsizlik yapmaz vaktinde dogarsa tamam işte cillop gibi, dogum tarihiniz ne? Kasım. Hehdhdhd

Ona soyleniyom zaten, gittim suan spagettimi isittim yiyom, mutlu mu diye bi sor, ama adimi verme
Yüyip yiyip kilo almayanlara sinir oluorm

Ne yaptn cokmu eğildin
Katyan yoksa hemen daylerden temin edelim..
Bence asıl mesele çamaşır makinasının düğmesi

ahshshjsjsjjssj Bizimkine kim bilir kaç tele sıkışmıştı da sigorta kurtardı. Doğumdan sonra hemen iq testiyle tescillemeye
Okudum okudum. Ben de şimdi gidip tereyağlı, salçalı makarna patlatacağım mecbur. Öyle bir yazmışınız ki pilav mı makarna mı diye düşünmeme gerek kalmadı
Ne sandin kizim, plansiz is yapar miyiz biz, oglum da acele etmeyip insafsizlik yapmaz vaktinde dogarsa tamam işte cillop gibi, dogum tarihiniz ne? Kasım. Hehdhdhd
Aile paketi ahshhsjs Tek pasta ama üç katlı falan En büyük kat babanın. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama

Ne yaptn cokmu eğildin
Yok ya ayıplı şeyler yaptık ondan oldu galiba. Çocuktan kırmızı kart yedik. "Hop! Durun, aile var" dedi Şimdi sen söyleyince düşündüm de dün çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu almıştım yine. Acaba ondan mı oldu Doktor da diyor ki "İşte böyle izin veriyorlar 7. aya kadar... cık cık" Olacak iş değil. İnsanlığımdan utandım ahahhshsjsh

Vallahi gebelerdeki şu ateşli cesaretlere hayranm
Dün tam 1 sene oldu

Yüyip yiyip kilo almayanlara sinir oluorm

Ne yaptn cokmu eğildin
Ben de sinir olyom hic hojj diil
Her eve lazım canim supurgem, bugün yine tek çöp kalmadı yerde
Ozel sigorta mi bacimsu hemen hemen sakın erteleme sonra kacabilirmis zekağğ

Beninki de tereyagggliydi, misssss

Tabii ki BABAMIZIN hdjshfjdhfj en ust janjanli süslü kat pasamizin, ben de ortada ezik djfjdjhf

Nabalım kardeş bu genç yaşta emekliye mi ayrılalım? "Saçındaki beyazlardan utan" mı diyorsun ahshsjjs
Valla bana yasaktı
Bana alsana aplaaaaa

Ozel sigorta mi bacimsu hemen hemen sakın erteleme sonra kacabilirmis zekağğ
He ya eşimin sigortası. IQ testini de karşılıyor mudur acaba? Karşılamıyorsa da en pahalı yerde tescilletiriz
Beninki de tereyagggliydi, misssss
Ben fazla haşlamışım ya sevmedim. Hayatımın ilk makarnası gibiydi ahshdj Kimin gözü kaldı, kimmiiiiğn?
Tabii ki BABAMIZIN hdjshfjdhfj en ust janjanli süslü kat pasamizin, ben de ortada ezik djfjdjhf
ahhshshdjdjjd ben de "BABAMIZ" diye geziyom evde. Bu nasıl bir saçmalık Kimin babası
Valla bana yasaktı
Bana 11-12 hafta kadar yasaktı. Sonra serbest oldu ama demek ki olmamalı mıydı bilmiyorum. Öyle de olmuyor. Hormonlar var

Valla bana yasaktı

Bana alsana aplaaaaa
Neden, güvenme ezikle diye mi
Ozel sigorta ise yariyor boyle zamanlarda, miss tabi canım parası neyse verir tescilletiriz nedir yani
Ben oyle de seviyom ahdhshdh, benim kalmış olabilir, makarna sonuçta en sevdigiim
Herkesin babasi, babamiz, baba, babalar, babakuş sjdhshdhdh
Fajagzgshsvs kizlar aksam yine makarna yedim ben gxgshs hepimize afiyet olsun. Yasasin makarna
Ben de haftada bilmemkac kez yiyom asiri seviyom en sevdigim

Senin bu yorumundan anLdmki içim geçmiş 1 sene oldu
Hiç cnm istemio istemedi

Ah katya... Senin upruna dayloştan ne fırçalar yedim

Yaaa ahahahahahhaha cok iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…