Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aksam oldu kizim insan 10 dakikada bile doguruyo

Hahshshdhs dogru dedin bak simdi

N Neal baktim yevrum şimdi bim kataloğuna, yok balusun dedikleri onlar degil, bime klasik model geliyor ara ara onları diyor balus muhtemelen, ama bu gelenler de iyiyms bak kacirma cokzel ve uygun. Ben de gideblrsem alirim

O anasının aklına gitti.. İkisinin aklını aldım bulutum
Yaaa ben evlendiğimden beri şehir dışında geldiği zaman sanki düzenim bozuluo
2 sene sonra temelli geldiğinde ne yapacam bilmiorm
Helal sana koca yürekli kadın herkesin canına oku 2 sene varmış o zaman şimdiden alıştır düzenine kız bir yandan enişte bir yandan yorarlar seni tamda hareketlendiği yaramaz olduğu zamanlar kızçenin

Nolur paylas vdgsgdgd
Paylaşamam
Göz kamaştıracak kadar sexsi

Burdayinnggg, iyiyinnngggg, yavrucumun biberonlarini yıkadım ben bi mevzu kacirmadim dimi hacilar

Yanniz o kabak çiçeği degil miydi
Gelmiş 2 gözümün çiçeeeğeeee
Bizde senden bahsedioduk

Ayyy bunlar cok ciciymişşşş bende gidem yarn
Bakk badiden mutlaka al
Takımıda al
Çorapta al
Ayyy hepsini allllll

Sen bakma klasın sarsılır
Neoş baksn

Ellesmeyelim uyusun
Di mi ya edebiyle büyüsün orada. Vaktini beklesin. Daha kuzenleri gelecek
Dün gece rüyamda doğurmuşum eve geliyorum. "Aa nasıl doğurdum ya ben hiçbir şey anlamadım" diyorum ahhshsjsj Hayaller
N Neal baktim yevrum şimdi bim kataloğuna, yok balusun dedikleri onlar degil, bime klasik model geliyor ara ara onları diyor balus muhtemelen, ama bu gelenler de iyiyms bak kacirma cokzel ve uygun. Ben de gideblrsem alirim
Ha ben o sandım. Gidebilirsem bakacağım

Yetişiriz inşallah. Daha sa kıyafet almıyorum aslında erken diye ama bunlar bir daha ne zaman gelir belli değil. O yüzden alırım herhalde

Ne alaka la, klas miyim ben

Totom kasindi bi baktim siz anmissiniz ahdhshhd
Bak mutlaka cok uygunmus valla, al yani

Bende alcam belki niye gostermiyon
İnşallah gercek doğumunda oyle kolay olur

Yetişiriz inşallah. Daha sa kıyafet almıyorum aslında erken diye ama bunlar bir daha ne zaman gelir belli değil. O yüzden alırım herhalde
Benm zamanmda böyle gelmemişti merak ettm.. Yarn gidip dokusuna bakacam
Benm dediklerim beyaz çıtçıtlı atletler ama inanılmaz güzel çıktı bilmiyorum kaç defa yıkadım ohooo defalarca.. Hala ilk günki gibi.. Bende çorap almştm
Pijama aldım... 2li alt pijama aldm oo daha neler neler bimi boşaltmştm.. Ama bnlarada bakacam gerekirse seneye giyer büyük alırım

Bunlar bir kaçı
Alt açma minderi ve yastığı
Biberon 2li mesela büyük ve küçüktü
O atletlerden bir sürü askılı yarm kol ip askılı vs vs
Ağız mendili ilk zamanlar cok işe yarıo önlük takamıosn..
Ağız mendilleri nerdeyse herfn yıkandı ama yumuşak N Neal

Eklentiler

• 16339760627227492063454104251784.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 34
Bişi kçırmadm ya
Benm herif hep şehir dşnda çalıştı ya
2 yıl snra gelecek
Düsenm bozulcak dedm
Bunlar kocan o senin kocan deyolar
Manyak ya neyi dusunyon hahdhshd allam yarebbim hayır senin kocan da uyumlu mulayim duzgun bi adam, bir eve sigdiramadin adami ti allam ahdhshdhdh

Totonun kaşınmasına gerek ykk
Bu neeoşşş N Neal herşeye etiketlip ortalığı karıştırıo

Paylaşırsan bizi kıskanırlar die korkuorm .
Olum seni şikayet etmedim ya aklıma geldi merak ettim ses çıkarmayınca. Doğurdu mu acaba dedim. Seni şikayet ettiğimde anlarsın
Taam bakacağım apla

Bende geçen sefer boşaltmıştım bimi

Eklentiler

• 1B68D3FF-7771-42BB-9ABB-4C42C7327DC4.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 32
Manyak ya neyi dusunyon hahdhshd allam yarebbim hayır senin kocan da uyumlu mulayim duzgun bi adam, bir eve sigdiramadin adami ti allam ahdhshdhdh
Kızzzz bu herif muallim olduktan snra içinden canavar çıktı
Ah bu eğitim camiası

Olum seni şikayet etmedim ya aklıma geldi merak ettim ses çıkarmayınca. Doğurdu mu acaba dedim. Seni şikayet ettiğimde anlarsın

Taam bakacağım apla
Ben senin için takipteym merak etme
A101e geliyor onlar.. Ama a101 beş para etmez.. Berbat ürünleri denemk için 2li atlet aldm fiyasko
Oraya geldiğine göre bimede gelir
Haberdar ederm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…