- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.541
Aksam oldu kizim insan 10 dakikada bile doguruyoHahshshs sabah günaydın dediydim ama beeeen35+1 olduk cok sukur korkmuyorum artık, yani icim daha rahat diyeym
Kaynar su doktum beklettim sonra da biberon temizleyici deterjan ile yıkadım o kaa
İyiyim yevrum çok şükür
Ay neler geliyomus ben de bi bakem
Hahshshdhs dogru dedin bak simdiAksam oldu kizim insan 10 dakikada bile doguruyo
O anasının aklına gitti.. İkisinin aklını aldım bulutum
Yaaa ben evlendiğimden beri şehir dışında geldiği zaman sanki düzenim bozuluo
2 sene sonra temelli geldiğinde ne yapacam bilmiorm
PaylaşamamNolur paylas vdgsgdgd
Gelmiş 2 gözümün çiçeeeğeeeeBurdayinnggg, iyiyinnngggg, yavrucumun biberonlarini yıkadım benbi mevzu kacirmadim dimi hacilar
Yanniz o kabak çiçeği degil miydi
Ayyy bunlar cok ciciymişşşş bende gidem yarnDoğurmuş mu diye kontrol ediyorum ses vermeyince
Çok şükür iyiymiş her şeysi
Ben de öyle diyorum. Tüp masrafları yetmedi çocuğa ahshsh
Nasıl yıkıyon? Kaynattın mı?
Bu aradaBal0ncuk yarın Bim'e organik bebek kıyafetleri geliyormuş. Senin dediğin onlar mıydı? Bakacağım gidebilirsem
Sen bakma klasın sarsılırHahshshs sabah günaydın dediydim ama beeeen35+1 olduk cok sukur korkmuyorum artık, yani icim daha rahat diyeym
Kaynar su doktum beklettim sonra da biberon temizleyici deterjan ile yıkadım o kaa
İyiyim yevrum çok şükür
Ay neler geliyomus ben de bi bakem
Di mi ya edebiyle büyüsün orada. Vaktini beklesin. Daha kuzenleri gelecekEllesmeyelim uyusun
Dün gece rüyamda doğurmuşum eve geliyorum. "Aa nasıl doğurdum ya ben hiçbir şey anlamadım" diyorum ahhshsjsj HayallerAksam oldu kizim insan 10 dakikada bile doguruyo
Ha ben o sandım. Gidebilirsem bakacağım
Yetişiriz inşallah. Daha sa kıyafet almıyorum aslında erken diye ama bunlar bir daha ne zaman gelir belli değil. O yüzden alırım herhaldePaylaşamam
Göz kamaştıracak kadar sexsi
Gelmiş 2 gözümün çiçeeeğeeee
Bizde senden bahsedioduk
Ayyy bunlar cok ciciymişşşş bende gidem yarn
Bakk badiden mutlaka al
Takımıda al
Çorapta al
Ayyy hepsini allllll
Sen bakma klasın sarsılır
Neoş baksn
Ne alaka la, klas miyim benPaylaşamam
Bizde senden bahsedioduk
Bakk badiden mutlaka al
Takımıda al
Çorapta al
Ayyy hepsini allllll
Neoş baksn
Bak mutlaka cok uygunmus valla, al yaniDi mi ya edebiyle büyüsün orada. Vaktini beklesin. Daha kuzenleri gelecek
Dün gece rüyamda doğurmuşum eve geliyorum. "Aa nasıl doğurdum ya ben hiçbir şey anlamadım" diyorum ahhshsjsj Hayaller
Bende alcam belki niye gostermiyonPaylaşamam
Bizde senden bahsedioduk
Bakk badiden mutlaka al
Takımıda al
Çorapta al
Ayyy hepsini allllll
Neoş baksn
İnşallah gercek doğumunda oyle kolay olurDi mi ya edebiyle büyüsün orada. Vaktini beklesin. Daha kuzenleri gelecek
Dün gece rüyamda doğurmuşum eve geliyorum. "Aa nasıl doğurdum ya ben hiçbir şey anlamadım" diyorum ahhshsjsj Hayaller
Benm zamanmda böyle gelmemişti merak ettm.. Yarn gidip dokusuna bakacamYetişiriz inşallah. Daha sa kıyafet almıyorum aslında erken diye ama bunlar bir daha ne zaman gelir belli değil. O yüzden alırım herhalde
Totonun kaşınmasına gerek ykkNe alaka la, klas miyim ben
Totom kasindi bi baktim siz anmissiniz ahdhshhd
Bak mutlaka cok uygunmus valla, al yani
Paylaşırsan bizi kıskanırlar die korkuormBende alcam belki niye gostermiyon
İnşallah gercek doğumunda oyle kolay olur
Bişi kçırmadm yaBsy kacirdim o zaman ben kesin hakkimda konuştunuz bak gecmise gitmedim, kendin anlat yoksa daaa fena olur
Manyak ya neyi dusunyon hahdhshd allam yarebbimBişi kçırmadm ya
Benm herif hep şehir dşnda çalıştı ya
2 yıl snra gelecek
Düsenm bozulcak dedm
Bunlar kocan o senin kocan deyolar
Olum seni şikayet etmedim ya aklıma geldi merak ettim ses çıkarmayınca. Doğurdu mu acaba dedim. Seni şikayet ettiğimde anlarsın
Taam bakacağım apla
Kızzzz bu herif muallim olduktan snra içinden canavar çıktıManyak ya neyi dusunyon hahdhshd allam yarebbimhayır senin kocan da uyumlu mulayim duzgun bi adam, bir eve sigdiramadin adami ti allam ahdhshdhdh
Ben senin için takipteym merak etmeOlum seni şikayet etmedim ya aklıma geldi merak ettim ses çıkarmayınca. Doğurdu mu acaba dedim. Seni şikayet ettiğimde anlarsın
Taam bakacağım apla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?