- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.561
Aminnnn inşallah
Benimde çantayı hazırlamam lazım artıkınBende geçen sefer boşaltmıştım bimi
Yav he he evet, o adamla 1 senedir seyetmedigin icin olmasn sakınKızzzz bu herif muallim olduktan snra içinden canavar çıktı
Ah bu eğitim camiası
Ben senin için takipteym merak etme
A101e geliyor onlar.. Ama a101 beş para etmez.. Berbat ürünleri denemk için 2li atlet aldm fiyasko
Oraya geldiğine göre bimede gelir
Haberdar ederm seni
Ben takip etmiyorum ya Müge Anlı hanımı izlerken reklamlarda çıktı. Öyle gördüm ahshndnd
Bana da kötü örnek oluyor. Bırak diyor adamın yakasını, emekliye ayrıl. Yaşından başından utan, senin neyine fıtı fıtı diyor cık cıkYav he he evet, o adamla 1 senedir seyetmedigin icin olmasn sakın
İnşallahAminnnn inşallahbelki hamileyimdir yaa cok umitliyim yine, uzulmesem bari
Hastane terliği nedir beyazcım?Benimde çantayı hazırlamam lazım artıkın
Biberon almadım emzirecem ya emzik de almadım oğlan emmedi beni çok sıkıntılıydı bilinç altım hüsran yeri
hastaneye terliğim yok bir de
O konu ayrı dayloşYav he he evet, o adamla 1 senedir seyetmedigin icin olmasn sakın
Aferini kaptım
kız çok az kaldı hazır et bir de sancın var cıbıl kalır bakBenimde çantayı hazırlamam lazım artıkın
Biberon almadım emzirecem ya emzik de almadım oğlan emmedi beni çok sıkıntılıydı bilinç altım hüsran yeri
hastaneye terliğim yok bir de
Kızzzzzzzzz geçen hafya dediğin 2 ay olmuş nerdeyseAferini kaptım25 Ağustos mu 27 mi baya oldu bende rastgele gördüm sabahın 8.45inde gidip talan ettim şimdi de pijama takımıyla havlu almak istiyorum onlar yoktu ben aldığımda
kız çok az kaldı hazır et bir de sancın var cıbıl kalır bakAllah korusun tabi daha var da sen yine yavaştan hazırla biberon ilerde ek gıdaya geçince bile kullanırım diye aldım.emzik de rahat olur diye düşünüyorum bu kızın farklı olur belki al istersen yinede hastane terliğini geç oda kapısı süsü bile koydum eşim bu ne alaka diyor sen geçen alışverişe çıkınca alsaydın keşke olmadı netten sipariş et taçlı neyli
Hastanede giyecek sıradan bir terlik bacımİnşallah
Allahım sen konuyu biliyorsun aminnnn
Hastane terliği nedir beyazcım?
Valla ben kucağa alıştırmıacam die and içtim
İlk gnden verdim emziği
Philips avent aldm kıydım paraya
Şimdi kucağa alışmadı.. Emzik bağımlısıda olmadk.. Uyurken istio emio ve pıt bırakıo.. Başkada istemio
O konu ayrı dayloş
Bilsen sonuna kdar hak verirsin..
Hakketi gıckk pis....
Geçen hafta demedim ki geçen sefer getirdiğinde aldım dedimKızzzzzzzzz geçen hafya dediğin 2 ay olmuş nerdeyse
Valla benm halamın 6 kızı var.. Ben onlarla cok samimiyim kardel gibi hepsi benden büyükHastanede giyecek sıradan bir terlik bacımevdede kalmamış daha doğrusu ayağım şiş olmuyor
Ben oğlan doğar doğmaz annem ağzına emziği soktu sütüm de hemen gelmedi biberonu dayadık sınra çocuk beni almadı kendımı çok suçladım sonra şimdi bunları yapmak istemiorum aslında bir nevi genel geçer değilde benim iç hesaplaşmam yüzünden bacım♀
Benm kafa go goGeçen hafta demedim ki geçen sefer getirdiğinde aldım dedimbende erkenden hazır ettim bir daha gelmez diye ama geliyormuş anlaşılan
Sipariş vercem bacım kapı süsüyle bir de hediyelik bişeyler yaptırcam maaşın yatmasını bekliomAferini kaptım25 Ağustos mu 27 mi baya oldu bende rastgele gördüm sabahın 8.45inde gidip talan ettim şimdi de pijama takımıyla havlu almak istiyorum onlar yoktu ben aldığımda
kız çok az kaldı hazır et bir de sancın var cıbıl kalır bakAllah korusun tabi daha var da sen yine yavaştan hazırla biberon ilerde ek gıdaya geçince bile kullanırım diye aldım.emzik de rahat olur diye düşünüyorum bu kızın farklı olur belki al istersen yinede hastane terliğini geç oda kapısı süsü bile koydum eşim bu ne alaka diyor sen geçen alışverişe çıkınca alsaydın keşke olmadı netten sipariş et taçlı neyli
Valla kapı süsü yaptırmadm hrdiyelikte yaptırmadmSipariş vercem bacım kapı süsüyle bir de hediyelik bişeyler yaptırcam maaşın yatmasını bekliomhiç bişey yıkayamadım beşik kurulacak daha yapamadım ya yapmam lazım
Biberon tabi sonra mecbur alacam bacım da şimdi elimden geleni yapyım diyorum emsin diye olmadı alcaz zaten benim oğlan biraz sıkıntılıydı emmedi de işte kalbımı rahatlatıom almayıp
Ver tabi süslü süslü olalımSipariş vercem bacım kapı süsüyle bir de hediyelik bişeyler yaptırcam maaşın yatmasını bekliomhiç bişey yıkayamadım beşik kurulacak daha yapamadım ya yapmam lazım
Biberon tabi sonra mecbur alacam bacım da şimdi elimden geleni yapyım diyorum emsin diye olmadı alcaz zaten benim oğlan biraz sıkıntılıydı emmedi de işte kalbımı rahatlatıom almayıp
Bize de gönder bacımValla kapı süsü yaptırmadm hrdiyelikte yaptırmadm
Kendim çikolata kapladım
Gittim düz çikolatayı aldm, etiket bastırdım misssss
1 kilo çikolataya sanırım 70 tl vermiştim
Etiketlere 10 tl
Ohhhel emeğim göz nurum
Ya birak sen onu dinleme, adami terkidiyar eyledi, gozden cikardi temizlik ve bebe ugruna ahdjshdhBen takip etmiyorum ya Müge Anlı hanımı izlerken reklamlarda çıktı. Öyle gördüm ahshndnd
Bana da kötü örnek oluyor. Bırak diyor adamın yakasını, emekliye ayrıl. Yaşından başından utan, senin neyine fıtı fıtı diyor cık cık
İnşallah
Allahım sen konuyu biliyorsun aminnnn
Hastane terliği nedir beyazcım?
Valla ben kucağa alıştırmıacam die and içtim
İlk gnden verdim emziği
Philips avent aldm kıydım paraya
Şimdi kucağa alışmadı.. Emzik bağımlısıda olmadk.. Uyurken istio emio ve pıt bırakıo.. Başkada istemio
O konu ayrı dayloş
Bilsen sonuna kdar hak verirsin..
Hakketi gıckk pis....
Bu konuda cok dolu ve hassasımYa birak sen onu dinleme, adami terkidiyar eyledi, gozden cikardi temizlik ve bebe ugruna ahdjshdh
Naaapti cocikkk ayolummm, balusun tersine gelmeyin elllaaaamm
Demek doğru yoldayım bacım inşallah emer de şu kalbımdeki emzirme aşkını kızımla doldurabilirim inşallahVer tabi süslü süslü olalımBu psikolojide olman güzel.gebe okulunda biberon falan çantaya koymayın emzircem kafasında gidin dediler hep.inşallah nasip olur bakalım Kısa programda hemen yıka sonra zaten gözünün önünde durunca ütülemen gerekecek aradan çıkar.beşiği sen nasıl kurcaksın enişte yapsın ya da başka biri.yorma kendini
Enişte bizimkilerede el atsnDemek doğru yoldayım bacım inşallah emer de şu kalbımdeki emzirme aşkını kızımla doldurabilirim inşallah
Enişten kuracak bacım kıyafetleri bensiz yıkama ben ütülecm dedi çok hevesli bende tamam dedim dokunmuorum bakalım
Aferini kaptım25 Ağustos mu 27 mi baya oldu bende rastgele gördüm sabahın 8.45inde gidip talan ettim şimdi de pijama takımıyla havlu almak istiyorum onlar yoktu ben aldığımda
Ben de bana diyor sandım. Ne güzel de üstüme alınmışım aferini ahhsjshsKızzzzzzzzz geçen hafya dediğin 2 ay olmuş nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?