Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yav he he evet, o adamla 1 senedir seyetmedigin icin olmasn sakın

Haftalardır bimi takip ediorm kataloglarnda yoktu nasıl buldun kız
Aferm sana

N Neal bak görünce hatırladm nevresiö takımı ve müslinleride bimden almştm cok uygun
Ben takip etmiyorum ya Müge Anlı hanımı izlerken reklamlarda çıktı. Öyle gördüm ahshndnd
Bana da kötü örnek oluyor. Bırak diyor adamın yakasını, emekliye ayrıl. Yaşından başından utan, senin neyine fıtı fıtı diyor cık cık

Aminnnn inşallah belki hamileyimdir yaa cok umitliyim yine, uzulmesem bari
İnşallah
Allahım sen konuyu biliyorsun aminnnn

Benimde çantayı hazırlamam lazım artıkın
Biberon almadım emzirecem ya emzik de almadım oğlan emmedi beni çok sıkıntılıydı bilinç altım hüsran yeri
hastaneye terliğim yok bir de
Hastane terliği nedir beyazcım?
Valla ben kucağa alıştırmıacam die and içtim
İlk gnden verdim emziği
Philips avent aldm kıydım paraya
Şimdi kucağa alışmadı.. Emzik bağımlısıda olmadk.. Uyurken istio emio ve pıt bırakıo.. Başkada istemio

O konu ayrı dayloş
Bilsen sonuna kdar hak verirsin..
Hakketi gıckk pis....

Haftalardır bimi takip ediorm kataloglarnda yoktu nasıl buldun kız
Aferm sana

N Neal bak görünce hatırladm nevresiö takımı ve müslinleride bimden almştm cok uygun
Aferini kaptım 25 Ağustos mu 27 mi baya oldu bende rastgele gördüm sabahın 8.45inde gidip talan ettim şimdi de pijama takımıyla havlu almak istiyorum onlar yoktu ben aldığımda
Benimde çantayı hazırlamam lazım artıkın
Biberon almadım emzirecem ya emzik de almadım oğlan emmedi beni çok sıkıntılıydı bilinç altım hüsran yeri
hastaneye terliğim yok bir de
kız çok az kaldı hazır et bir de sancın var cıbıl kalır bak Allah korusun tabi daha var da sen yine yavaştan hazırla biberon ilerde ek gıdaya geçince bile kullanırım diye aldım.emzik de rahat olur diye düşünüyorum bu kızın farklı olur belki al istersen yinede hastane terliğini geç oda kapısı süsü bile koydum eşim bu ne alaka diyor sen geçen alışverişe çıkınca alsaydın keşke olmadı netten sipariş et taçlı neyli

Kızzzzzzzzz geçen hafya dediğin 2 ay olmuş nerdeyse

Hastanede giyecek sıradan bir terlik bacım evdede kalmamış daha doğrusu ayağım şiş olmuyor
Ben oğlan doğar doğmaz annem ağzına emziği soktu sütüm de hemen gelmedi biberonu dayadık sınra çocuk beni almadı kendımı çok suçladım sonra şimdi bunları yapmak istemiorum aslında bir nevi genel geçer değilde benim iç hesaplaşmam yüzünden bacım

Valla benm halamın 6 kızı var.. Ben onlarla cok samimiyim kardel gibi hepsi benden büyük
Hepside bebelerine verdi emziği
Memeyidr 2 sene verdiler...
Bence tamamen şans....

Geçen hafta demedim ki geçen sefer getirdiğinde aldım dedim bende erkenden hazır ettim bir daha gelmez diye ama geliyormuş anlaşılan
Benm kafa go go

Sipariş vercem bacım kapı süsüyle bir de hediyelik bişeyler yaptırcam maaşın yatmasını bekliom hiç bişey yıkayamadım beşik kurulacak daha yapamadım ya yapmam lazım
Biberon tabi sonra mecbur alacam bacım da şimdi elimden geleni yapyım diyorum emsin diye olmadı alcaz zaten benim oğlan biraz sıkıntılıydı emmedi de işte kalbımı rahatlatıom almayıp

Valla kapı süsü yaptırmadm hrdiyelikte yaptırmadm
Kendim çikolata kapladım
Gittim düz çikolatayı aldm, etiket bastırdım misssss
1 kilo çikolataya sanırım 70 tl vermiştim
Etiketlere 10 tl
Ohhh el emeğim göz nurum

Ver tabi süslü süslü olalım Bu psikolojide olman güzel.gebe okulunda biberon falan çantaya koymayın emzircem kafasında gidin dediler hep.inşallah nasip olur bakalım Kısa programda hemen yıka sonra zaten gözünün önünde durunca ütülemen gerekecek aradan çıkar.beşiği sen nasıl kurcaksın enişte yapsın ya da başka biri.yorma kendini

Bize de gönder bacım
Şaka maka hiç halim yok uğraşacak yoksa bişeyler yaparım da yapan varken yapsın getirsin uğraştırmasınlar beni

Ya birak sen onu dinleme, adami terkidiyar eyledi, gozden cikardi temizlik ve bebe ugruna ahdjshdh
Naaapti cocikkk ayolummm, balusun tersine gelmeyin elllaaaamm

Demek doğru yoldayım bacım inşallah emer de şu kalbımdeki emzirme aşkını kızımla doldurabilirim inşallah
Enişten kuracak bacım kıyafetleri bensiz yıkama ben ütülecm dedi çok hevesli bende tamam dedim dokunmuorum bakalım

Enişte bizimkilerede el atsn
Kapı süsü beğendinmi

Kızzzzzzzzz geçen hafya dediğin 2 ay olmuş nerdeyse
Ben de bana diyor sandım. Ne güzel de üstüme alınmışım aferini ahhsjshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…