- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.521
Delisin senCidiyim meseka yazın 2 ay evdeydi
Doğm yapmş olmamın telaşesinde bile bıktım
Şimdi ne yapacam bilmiorm
Kanka yalanmıDelisin sen
Kanka sen ateşli hatunsn ondanBende keske kocam hep evde olsa diyom ya
Uf evlilik yildonumu hediyesi adidas poseti gxgshshsbsbKanka sen ateşli hatunsn ondan
Bu arada kimin kocası kime ne almş
Kendini çıldırdın herhal bacım. Kocan o kocan. Hatırladın mı? Hani çooocuğunun babasıCidiyim meseka yazın 2 ay evdeydi
Doğm yapmş olmamın telaşesinde bile bıktım
Şimdi ne yapacam bilmiorm
Kanka sen ateşli hatunsn ondan
Bu arada kimin kocası kime ne almş
Yine şifreli konuşma moduna almış bu kız kendini. Oraları buraları okuyup geliyon aa aaa aaaaUf evlilik yildonumu hediyesi adidas poseti gxgshshsbsb
Bende paylaşam mı kırmızı donUf evlilik yildonumu hediyesi adidas poseti gxgshshsbsb
HemenKendini çıldırdın herhal bacım. Kocan o kocan. Hatırladın mı? Hani çooocuğunun babası
dayler dayler Nerede ya? Alo alo alo. Rapor ver. İyisin di mi?
Bu arada biz ayrıntılıya gittik bugün. Birkaç şey için vajinal bakmam lazım dedi bi fena oldum. Neyse her şey yolundaymış çok şükür. Karnıma bayağı bastırdı yalnız. Tabii ki yüzünü açmadı
Durum paylaşmş hemsirecik onu diosYine şifreli konuşma moduna almış bu kız kendini. Oraları buraları okuyup geliyon aa aaa aaaa
Nolur paylas vdgsgdgdBende paylaşam mı kırmızı don
Hemendayler dayler bağlıon hemde etiketlion hayırdır gardaşşşş
O katyasıyla sohbet ediyi
Senin bu oğlan kabak çekirdeği gibi doğunca açacak
Herbişeyi iyiymiş demi annesi
Durum paylaşmş hemsirecik onu dios
Yuz gorumlulugu istiyo cocukKendini çıldırdın herhal bacım. Kocan o kocan. Hatırladın mı? Hani çooocuğunun babası
Bu arada biz ayrıntılıya gittik bugün. Birkaç şey için vajinal bakmam lazım dedi bi fena oldum. Neyse her şey yolundaymış çok şükür. Karnıma bayağı bastırdı yalnız. Tabii ki yüzünü açmadı
Burdayinnggg, iyiyinnngggg, yavrucumun biberonlarini yıkadım benKendini çıldırdın herhal bacım. Kocan o kocan. Hatırladın mı? Hani çooocuğunun babası
Yanniz o kabak çiçeği degil miydiBende paylaşam mı kırmızı don
Dogurdun sandikBurdayinnggg, iyiyinnngggg, yavrucumun biberonlarini yıkadım benbi mevzu kacirmadim dimi hacilar
Yanniz o kabak çiçeği degil miydi
Doğurmuş mu diye kontrol ediyorum ses vermeyinceBende paylaşam mı kırmızı don
Ben de öyle diyorum. Tüp masrafları yetmedi çocuğa ahshshYuz gorumlulugu istiyo cocuk
Nasıl yıkıyon? Kaynattın mı?Burdayinnggg, iyiyinnngggg, yavrucumun biberonlarini yıkadım benbi mevzu kacirmadim dimi hacilar
Yanniz o kabak çiçeği degil miydi
Yeni nesil boyle anamDoğurmuş mu diye kontrol ediyorum ses vermeyince
Çok şükür iyiymiş her şeysi
Ben de öyle diyorum. Tüp masrafları yetmedi çocuğa ahshsh
Nasıl yıkıyon? Kaynattın mı?
Bu aradaBal0ncuk yarın Bim'e organik bebek kıyafetleri geliyormuş. Senin dediğin onlar mıydı? Bakacağım gidebilirsem
Kendi kesesinden yiyor. Kolej parasını orada burada yedi gitti. Kendi bilirYeni nesil boyle anam
Bunu duyan bebe iceride ters döndüKendi kesesinden yiyor. Kolej parasını orada burada yedi gitti. Kendi bilir
Yerinde rahat dursun. Biraz daha korkuyu kaldıramayacağımBunu duyan bebe iceride ters döndü
Ellesmeyelim uyusunYerinde rahat dursun. Biraz daha korkuyu kaldıramayacağım
Hahshshs sabah günaydın dediydim ama beeeenDogurdun sandik
Kaynar su doktum beklettim sonra da biberon temizleyici deterjan ile yıkadım o kaaDoğurmuş mu diye kontrol ediyorum ses vermeyince
Çok şükür iyiymiş her şeysi
Ben de öyle diyorum. Tüp masrafları yetmedi çocuğa ahshsh
Nasıl yıkıyon? Kaynattın mı?
Bu aradaBal0ncuk yarın Bim'e organik bebek kıyafetleri geliyormuş. Senin dediğin onlar mıydı? Bakacağım gidebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?