- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.501
hala minik dioAjagshshd niye oyle diyon ya oysa minik bir ates parcasi olmustum
Belkide hamileyimdir gsgsgsgs kasiklarim cok hassas ya hamilemiyimki gdgsgs
Ama boyum kısaaa gxgxgxhd boyum gore ideal kilodayim zayif degilimhala minik dio
zaten gıcığım sana
Ben belirtisizspor. O yüzden belirti işinden hiç anlamıyorumBelkide hamileyimdir gsgsgsgs kasiklarim cok hassas ya hamilemiyimki gdgsgs
Hofff meraktan catlayanziBen belirtisizspor. O yüzden belirti işinden hiç anlamıyorum
kafanı atHofff meraktan catlayanzi
#dayanhemşirereyizHofff meraktan catlayanzi
Sen yine de ederdinSagolasin askos. Bende tesettürlü olmasam cesaret edemezdim herhalde
Ah analık ah ahYeterki olsun portakal gibi gezmeye raziyimmm
Amin kuzum aminnnnnBence pamuksu boyadı
umarım öyle olmuştur
ama değilmiş
cnmmmmmmmmmm Rabbim sanada nasip etsin
dilimde duamdasın
Gsgsgsgsgsg bencedeSen yine de ederdin
Ah analık ah ah
Amin kuzum aminnnnn
İkiz Ece ve defneye taktım kafayı sürekli videolarını izliyorum biri ağlıyor diğeri ona destek olmaya çalışıyor ben oturup ağlıyorum
AğlamaaaaaSen yine de ederdin
Ah analık ah ah
Amin kuzum aminnnnn
İkiz Ece ve defneye taktım kafayı sürekli videolarını izliyorum biri ağlıyor diğeri ona destek olmaya çalışıyor ben oturup ağlıyorum
Ne uyaracam ya... Kendi gelip kendini affettirecek. Ailesi ne haltlar yiyor gıkı çıkmıyor. Benim hatam yok kendi hatası var benim yaptığımı yemiyor şaka gibi yaAğlamaaaaa
Ağlayacağına akşam herifi çek karşına uyar
Sonra affet
Sonrada bebe yap
Bu bizim paremiNe uyaracam ya... Kendi gelip kendini affettirecek. Ailesi ne haltlar yiyor gıkı çıkmıyor. Benim hatam yok kendi hatası var benim yaptığımı yemiyor şaka gibi ya
Bu ay olduysa oldu artık. Kendi gelene kadar çıçımı döner yatarım.
Ben nefes alamadım dün nefessiz kaldımBu bizim paremi
Olay ne tam olarak
GeliyorummmmBen nefes alamadım dün nefessiz kaldım
gece rüya gördüm... herif benden izinsiz bebeyi anasına götürüodu
msj attım... saydırdım rüyamda böle böle gördüm diye
cevap geldi
rüyanda öyle şeyleri göreceğine
2. çocuğu yaptığımızı görebilrisin
tirbiyesiz
Teşekkür ederiz teyzoşArtık benim kafa gidikMNbeyaz Bal0ncuk @Saron ve sanırım DusunceBulutu kızdı bebiş
Ve hatırlayamadığım diğer güzel annelerin kız çocukları günü kutlu olsun... Umarım dünya, kız evlatlarınız ve tabiki erkek evlatlarıniz içinde yaşanacak hale gelir...
Üzücü..eşime dün bizi bizden başka düşünen yok diyordum sizinde öyleymişKvdem gelmez bacım anam var diye ben annemle aynı şehirdeyim ya zaten büyük oğlunun bebeleri var onlara bakıo kıymetlilerine bizi napsınbiz ikinci ligdeyiz onun gözünde
O gün konuştuk doğumda bir gün falan kalacakmış korona varmışçok komik yalan bebeler var orda ya onları bırakamaz anaları çalışıo
Bende dedim eşim izin alacak zaten 2 hafta o bakar bize dedim zaten böle zamanlarda kımsesiz gibi oluruz biz alışığız
Annem de yakınız diye bazen yardım eder gider kalmaz bacım öle içten kımse yok yanı
İnşallahSallamaca bulutum 38de tam gelişiyor ciğer.. O yüzden erken doğm riski olanlar meseka 35 - 36 haftada olanların bebesi kiloluda olsa ciğer geliştirici vuruolar
Aman aman Allah korusun hiç bnlark konuşupta çekmielim.. Vaktinde gelsn minnoş..
Ayy senin neyn vardı?
Benm evde düzenim var.. Bozulunca moral çöküyor bide geçen hafta işe başladm haftanın yorgunluğu uykusuzlk
Cumartesi sıkı temizlik yaptm belim ağırıo
Pazarda herif hadi dışarı ckalm dio
Şöyle saate baktm saat akşam üstü 5
Kendi zaten 8de gidecek.. Bebeye bakta duş alaym derken ckmaya vakit yok
Zaten o cezalı cıkmazdm da
Büyük oğlanlar hep kıymetli
Bizde büyik oğlanın bebesi yok cnkü evli değil ama yinede kendi bebek gibi
senin sıkılacağına onun sıkılsın boşver her evde oluyor böyle şeyler.benim eşimde laf olsun diye özür diler hak verdiğinden değil.konuyu kapatmaktan başka çare kalmıyor üstünde durma unut gitsin intikam alabilirsin amaDeneyeceğim pek sanmıyorum da artık sinirlerim lacka oldu
Sağol canım
Artık sabır kalmadı bende. Adam pasiflora almış gibi ya beni çıldırtıyor
Sağol canım benim.. her daim kendisi haklıdır hala bozuguz ve bu benim canımı çok sıkıyor. Durup durup gözlerim doluyor
İnşallah parecim sağolasınArtık benim kafa gidikMNbeyaz Bal0ncuk @Saron ve sanırım DusunceBulutu kızdı bebiş
Ve hatırlayamadığım diğer güzel annelerin kız çocukları günü kutlu olsun... Umarım dünya, kız evlatlarınız ve tabiki erkek evlatlarıniz içinde yaşanacak hale gelir...
O anasının aklına gitti.. İkisinin aklını aldım bulutumİnşallahEnişte naptı da cezalı hava değişikliği iyi oluyor ama insan yorgunken de çıkası gelmiyor.temizlik yapmışsın düzen yerine gelmiştir ben düzenin bozulmasına değil de işime karışılmasını sevmem senin düzeni bozan kim enişte mi Allah kolaylık versin hem ev hem iş hem bebe tabi yoruyordur seni maşallah iyi idare ediyorsun
benim öyle ruh halim gelgitli oluyor öylesine keyifsizdim bugün iyiyimbütün halılarım yarın gelecek o yüzden bugün full evi süpürüp silmem lazım eşimi işe yeni yolladım başlasın temizlik
"Evde biri var" diye polisi ararsınO anasının aklına gitti.. İkisinin aklını aldım bulutum
Yaaa ben evlendiğimden beri şehir dışında geldiği zaman sanki düzenim bozuluo
2 sene sonra temelli geldiğinde ne yapacam bilmiorm
Cidiyim meseka yazın 2 ay evdeydi"Evde biri var" diye polisi ararsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?