Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolasin askos. Bende tesettürlü olmasam cesaret edemezdim herhalde
Sen yine de ederdin
Yeterki olsun portakal gibi gezmeye raziyimmm
Ah analık ah ah
Bence pamuksu boyadı
umarım öyle olmuştur
ama değilmiş

cnmmmmmmmmmm Rabbim sanada nasip etsin
dilimde duamdasın
Amin kuzum aminnnnn
İkiz Ece ve defneye taktım kafayı sürekli videolarını izliyorum biri ağlıyor diğeri ona destek olmaya çalışıyor ben oturup ağlıyorum

Sen yine de ederdin

Ah analık ah ah

Amin kuzum aminnnnn
İkiz Ece ve defneye taktım kafayı sürekli videolarını izliyorum biri ağlıyor diğeri ona destek olmaya çalışıyor ben oturup ağlıyorum
Ağlamaaaaa
Ağlayacağına akşam herifi çek karşına uyar
Sonra affet
Sonrada bebe yap

Ağlamaaaaa
Ağlayacağına akşam herifi çek karşına uyar
Sonra affet
Sonrada bebe yap
Ne uyaracam ya... Kendi gelip kendini affettirecek. Ailesi ne haltlar yiyor gıkı çıkmıyor. Benim hatam yok kendi hatası var benim yaptığımı yemiyor şaka gibi ya
Bu ay olduysa oldu artık. Kendi gelene kadar çıçımı döner yatarım.

Bu bizim paremi
Olay ne tam olarak

Teşekkür ederiz teyzoş
Rabbim sana da minnoş bir kız nasip etsin inşallah

Üzücü..eşime dün bizi bizden başka düşünen yok diyordum sizinde öyleymiş koronayı bahane etmesi gerçekten komik.aman ya herkes aynı kimseye ihtiyacınız yok çok şükür boşver eşinin izin alması iyi olur kafanızda rahat olur.doğuma kadar artık yavaş hareket et her şeyi bir anda yapma zamanını bekler inşallah kuzucuk.benimde kv kendi kızının çocuğuna bakıyor annenle daha rahat edersin gelcek mi dedi evet dedim anlaşamıyoruz ama napalım idare edicez
İnşallah Enişte naptı da cezalı hava değişikliği iyi oluyor ama insan yorgunken de çıkası gelmiyor.temizlik yapmışsın düzen yerine gelmiştir ben düzenin bozulmasına değil de işime karışılmasını sevmem senin düzeni bozan kim enişte mi Allah kolaylık versin hem ev hem iş hem bebe tabi yoruyordur seni maşallah iyi idare ediyorsun

benim öyle ruh halim gelgitli oluyor öylesine keyifsizdim bugün iyiyim bütün halılarım yarın gelecek o yüzden bugün full evi süpürüp silmem lazım eşimi işe yeni yolladım başlasın temizlik
senin sıkılacağına onun sıkılsın boşver her evde oluyor böyle şeyler.benim eşimde laf olsun diye özür diler hak verdiğinden değil.konuyu kapatmaktan başka çare kalmıyor üstünde durma unut gitsin intikam alabilirsin ama

İnşallah parecim sağolasın İnşallah yakında bu güzel kalbinin ekmeğini yersin hayırlı bir minikle hayatın şenlenir

O anasının aklına gitti.. İkisinin aklını aldım bulutum
Yaaa ben evlendiğimden beri şehir dışında geldiği zaman sanki düzenim bozuluo
2 sene sonra temelli geldiğinde ne yapacam bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…