Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim aminn cok tesekkurler. Hepimiz birer kiz cocuguyuz bizim de gunumuz kutlu olsun. Erkek annelerine de cok is dusuyor. Onlarin sorumlulugu da buyuk. Kucuk prenses ve prensler degil adil, merhametli, iyi yurekli cocuklar yetistirelim ve Allah da evlatlarimizi oyle evlatlarla karsilastirsin insallah!

İkinizi Müge Anlı hanımın programına çıkaracağım. Anlaşamıyorlar ama ayrılamıyorlar da dicem
dayler dayler ile ayrılsakta beraberiz
Yada edi ile büdü
Oda olmadı itilmiş kakılmış

Bal0ncuk Neden bunu izleyince aklıma ben geldim, bir de sen ahsjjdkd
Kızzzz benm bnca altınım olsa çizilir die yerinden oynatmam

Ellerine sağlık bulutum

Ayyyy N Neal formundan düşmüşsün.. Onca magazin malzemesi var.. Bize bişi anlattığım yk..
İdo ile yasemin evlenmiş gelinlik berbat...
Sonra sabancıda evlenmişş nazlıylan
Nazlının gelinliği gördünmüüüü1
107binmiş.. Piiiii 107 bine bu gelinlikmi
A101de 1 tlye verseler alanı çıkmaz

Uyudum geldim
İkinizi Müge Anlı hanımın programına çıkaracağım. Anlaşamıyorlar ama ayrılamıyorlar da dicem
Balus benimle anlasmiyor ortmenim
dayler dayler ile ayrılsakta beraberiz
Yada edi ile büdü
Oda olmadı itilmiş kakılmış

Kızzzz benm bnca altınım olsa çizilir die yerinden oynatmam

Ellerine sağlık bulutum
Noktayla virgul shdhsh
Günaydınnnnnnnnn
Bugn uslu durun bana elleşmeyin
Bu ne ya hergn hergn hergn
Ben sizin stres topunuzmuyum aaaa
Kim kime ellesiyi acabaaaagggsiii
Günaydın geberiyorum galiba
Cok gecmis olsun ya, neler yapiyon takviye

Yasemin'in gelinliğine kapalı diye takmışlar kafayı. Kolundaki sarkık kısım çıksa güzel bence. Gelinlikte dekolte pek sevmem hatırlarsanız ahshsjjs

Asıl ülke Tamer Karadağlı - Nihal Yalçın diye ikiye bölünmüş. Ben onu yeni izledim ya

ben kolundaki kalksada beğenmedim cok yaşlı işi.. güzelliğini maffetmiş.. hoş makyajsız halini görünce ben şok ido video paylaşmş orda gördüm

Tamer Karadağlı olayına gelince düne kadar kesinlikle olayların çok çarpıtıldığını düşünüorm.. bence gereksiz bir konu... kaldıki bir konuşma ödülle yapılır genelde... nihalcığımında tepkisi yersizdi
ama dün Tamer beyefendisinin yaptığı saçma milliyetçilik açıklamasından sonra ve magazin magazin gezip bir kadını kötülemesinden sonra iyice b... çıkardı diye düşündüm

Eğer öyleyse denemekte fayda var

Bidahaki reglde randevu alayım gidip görelim bakalım neymiş ne değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…