- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.601
Canim aminn cok tesekkurler. Hepimiz birer kiz cocuguyuz bizim de gunumuz kutlu olsun. Erkek annelerine de cok is dusuyor. Onlarin sorumlulugu da buyuk. Kucuk prenses ve prensler degil adil, merhametli, iyi yurekli cocuklar yetistirelim ve Allah da evlatlarimizi oyle evlatlarla karsilastirsin insallah!Artık benim kafa gidikMNbeyaz Bal0ncuk Saron ve sanırım DusunceBulutu kızdı bebiş
Ve hatırlayamadığım diğer güzel annelerin kız çocukları günü kutlu olsun... Umarım dünya, kız evlatlarınız ve tabiki erkek evlatlarıniz içinde yaşanacak hale gelir...
İkinizi Müge Anlı hanımın programına çıkaracağım. Anlaşamıyorlar ama ayrılamıyorlar da dicem
Kızzzz benm bnca altınım olsa çizilir die yerinden oynatmam
Ellerine sağlık bulutumKışlıklar çıkarılıp dolaplar düzenlendi.Yerler silindi yeni yıkanan halılar serildi camlar silindi yeni yıkanan tüller asıldı geriye mutfak dolabıyla kapılar kaldı onlar bitse gönül rahatlığıyla doğurucam@Uykulu ve Bebekli senin yolundan gidiyorum
Uyudum geldimGit uyu git
Balus benimle anlasmiyor ortmenimİkinizi Müge Anlı hanımın programına çıkaracağım. Anlaşamıyorlar ama ayrılamıyorlar da dicem
Noktayla virgul shdhshdayler dayler ile ayrılsakta beraberiz
Yada edi ile büdü
Oda olmadı itilmiş kakılmış
Ellerine sağlık bulutum
Kim kime ellesiyi acabaaaagggsiiiGünaydınnnnnnnnn
Bugn uslu durun bana elleşmeyin
Bu ne ya hergn hergn hergn
Ben sizin stres topunuzmuyum aaaa
Cok gecmis olsun ya, neler yapiyon takviyeGünaydın geberiyorum galiba
sen bağaaaaaaUyudum geldim
Balus benimle anlasmiyor ortmenim
Noktayla virgul shdhsh
Kim kime ellesiyi acabaaaagggsiii
Cok gecmis olsun ya, neler yapiyon takviye
Yav he he evet ben sana he evetsen biliosun
sen bağaaaaaa
Sağolasın bal0ncuğumdayler dayler ile ayrılsakta beraberiz
Yada edi ile büdü
Oda olmadı itilmiş kakılmış
Ellerine sağlık bulutum
Yasemin'in gelinliğine kapalı diye takmışlar kafayı. Kolundaki sarkık kısım çıksa güzel bence. Gelinlikte dekolte pek sevmem hatırlarsanız ahshsjjs
ben kolundaki kalksada beğenmedim cok yaşlı işi.. güzelliğini maffetmiş.. hoş makyajsız halini görünce ben şok ido video paylaşmş orda gördümYasemin'in gelinliğine kapalı diye takmışlar kafayı. Kolundaki sarkık kısım çıksa güzel bence. Gelinlikte dekolte pek sevmem hatırlarsanız ahshsjjs
Asıl ülke Tamer Karadağlı - Nihal Yalçın diye ikiye bölünmüş. Ben onu yeni izledim ya
Wjafsjshshsgdhd korunmayi ilk biraktigimiz zaman bende boyle iddialarda bulunuyodum gsgsgsb4.35'ten itibaren izle
Çok aminnnnKasiklarim tatli tatli agriyor yaaa kesin hamileyim demii
Gunum yaklasiyor nuriskom cok duygusalim aglamaya yer arıyorumÇok aminnnn
Eğer öyleyse denemekte fayda var
Bugn içimde yersiz bi sıkıntı var
Herif geldi die sanırım düzenim bozuldu neyseki gitti
Bedava aşılamayı bilmiorm ama 2 yada 3 aşılama yapılınva rapor çıkıyor evet.. Sonra rapor geçen bir tüp bebek merkezinde uaptırıosn
Her merkez kabul etmior cukom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?