- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.641
Usenmesem dahada yapardım da iste useniyomSen benimle aşık atıyon ahsjsjjs
Mesela fanfinifon yaptın. Bir sonraki sabah hemen bir test yapsan yumurtaya gitti mi gitmedi mi öğrensen di miBende bi ara iyi para kazandirdim onlara hsgsgsgsgs bıraktım artik ya pozitifi gorunce saklayacam bi ömürsoyle onceden bilebilsek keske ya iste hep sabir gerekiyor poff
İleride bulurlarda boyle bisey biz göremeyizMesela fanfinifon yaptın. Bir sonraki sabah hemen bir test yapsan yumurtaya gitti mi gitmedi mi öğrensen di mivar bir hayalimiz
Alma boşuna alma bende hep negatif gösterdiBen z'ye bile razıyım artık
Böyle olunca da olmadığın her gün daha çok olabilir mi diye düşünüyorsuniki ucu pis bir değnek bu önceden 4-5 gün öncesinden test alır yapardım. Negatif görmeme rağmen hiiiç aldırmazdım. Uzun zamandır almıyorum. Şimdi bile bazen gidip alasım geliyor da otur oturduğun yerde diyorum kendime
Neyse ki ahshjsjsUsenmesem dahada yapardım da iste useniyom
Bu benim de hayalimdi ya olamadı. Hangi yüzyıldayız cidden tıp bu kadar ilerleyemedi mi? Şeffaf takip sistemi istiyoruzMesela fanfinifon yaptın. Bir sonraki sabah hemen bir test yapsan yumurtaya gitti mi gitmedi mi öğrensen di mivar bir hayalimiz
İnşallah canım sağolİyi yapıyorsun, kemik suyu da kullan mutlaka. İnşallah hiçbir şeyin kalmayacak. İstahin iyi en azından
Askom gecmis olsun ❤İnşallah canım sağol
Nasii nerden anladın bacuumGizlar ben yine yumurtluyor gibiyim ama kocam yok uhuuu
AkintimdanNasii nerden anladın bacuum
Sağol canomAskom gecmis olsun ❤
Belki baska bsy akintisidirrrrAkintimdan
Ayy bilemiyorum ki yaa inşallah öyledirBelki baska bsy akintisidirrrr
İnşallah kuzummmm, kac gun kaldiAyy bilemiyorum ki yaa inşallah öyledir❤ iki kasigimda hafif agrilar oluyor hayir olsun bebek olsun
Bugunu saymazsam 4İnşallah kuzummmm, kac gun kaldi
Bende seni seveyim güsel hatunUnutmayan aklını fikrini seveyimBal0ncuk 'um
Ben de nikah şekerlerimi kendim hazırlamıştım. Hoş şeker değildi bir derneğe bağışta bulunup magnet almıştık. O magnetleri güzel karton kutular alıp içine otumsu şeyler yerleştirip paketlemiştim. Karton kutuların hepsi açık haldeydi, teker teker kendim kutu haline getirmiştim. Sağolsun kocam hiç yardım etmediğinden nikah sabahı erken kalkıp hediyelik kutu yapmıştım nikaha yetişsin diye
Yaaaa oku feda olsn bibişimm..Kuzu sinsi sinsi yazışmalarınızı okuyordumaynı evden çalışmaya devam. Sen nasılsın, lena nasıl? Miniğin ismine bayıldım, bir gün kızım falan olursa çalabilirim söylemedi deme
Knkaaaaaa ben anlamıormmm neden terssinizEfendim kuzummm bende tık yok bu ay ben isteksizim
5 dediğin nedirkiiiiDaha 5 gun var 555554
NerdeeeeeeeeeeeGizlar ben yine yumurtluyor gibiyim ama kocam yok uhuuu
Az kalmis ama az kalmış kiiiiiBugunu saymazsam 4
Gorevde yineBende seni seveyim güsel hatun
Ya ama kendin yapınca sanki farklı bir heyecan oluyor böyle daha fazla anlam yüklüyorsn, ben kınamda magnet dağıtmıştm onlarıda kendim yapmştm kokulu taştan lila kalpli kalıp almştm harcını almştm yapmştm :) etiketleri bastırıp zıbalamştm isimleri
Kızımada çikolatasını yaptm
İnşallaaaahhhhhhh sanada o çikolataları yapnak nasip olur
Yaaaa oku feda olsn bibişimm..
Yaaa gerçekten beğendinmi? Babası koydu :) inşallah kızn olsunda tek derdin isim olsn, koy kzzzzz ne olacak :)
Knkaaaaaa ben anlamıormmm neden terssiniz
5 dediğin nedirkiiii
Nerdeeeeeeeeeee
Belki bibik akıntısıdır
Yok anam yok yapmamAz kalmis ama az kalmış kiiiiiben olsam kesin yapmıştım
Bende anlamiomBende seni seveyim güsel hatun
Ya ama kendin yapınca sanki farklı bir heyecan oluyor böyle daha fazla anlam yüklüyorsn, ben kınamda magnet dağıtmıştm onlarıda kendim yapmştm kokulu taştan lila kalpli kalıp almştm harcını almştm yapmştm :) etiketleri bastırıp zıbalamştm isimleri
Kızımada çikolatasını yaptm
İnşallaaaahhhhhhh sanada o çikolataları yapnak nasip olur
Yaaaa oku feda olsn bibişimm..
Yaaa gerçekten beğendinmi? Babası koydu :) inşallah kızn olsunda tek derdin isim olsn, koy kzzzzz ne olacak :)
Knkaaaaaa ben anlamıormmm neden terssiniz
5 dediğin nedirkiiii
Nerdeeeeeeeeeee
Belki bibik akıntısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?