Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyudum geldim

Balus benimle anlasmiyor ortmenim

Noktayla virgul shdhsh

Kim kime ellesiyi acabaaaagggsiii

Cok gecmis olsun ya, neler yapiyon takviye
Takviye vitamin falan içiorum dr tavuj suyuna çorba kuşburnu marmelatı falan dedi c vit yüksekmiş onda ballı süt limon ne varsa içiorum serum fizyolojik arada parol ama yok yani

Unutmayan aklını fikrini seveyim Bal0ncuk 'um
Ben de nikah şekerlerimi kendim hazırlamıştım. Hoş şeker değildi bir derneğe bağışta bulunup magnet almıştık. O magnetleri güzel karton kutular alıp içine otumsu şeyler yerleştirip paketlemiştim. Karton kutuların hepsi açık haldeydi, teker teker kendim kutu haline getirmiştim. Sağolsun kocam hiç yardım etmediğinden nikah sabahı erken kalkıp hediyelik kutu yapmıştım nikaha yetişsin diye
Kasiklarim tatli tatli agriyor yaaa kesin hamileyim demii
Aha regldaşız artık ben de regl bekliyorum ara ara senin gibi ağrı giriyor ama hayra yormak istemiyorum. Hayra yormak beni yordu artık da seninki inşallah hayırdır diyelim
Ben pembe ip alıp battaniye örmeye başlamıştım. Üstüne çıkabilir misin bilmiyorum
Aaaahhh ben de güzel kahve tonlarında puffy bir battaniye örmüştüm elcağızımla bir de minicik bir bebek beresi şimdi hepsi bazanın altında çürüyor bence seni geçmişim N Neal Ben bebek-anne ihtiyaç listesi bile yapmıştım ahahaha

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nurummmmmmmm

mevlam ne eyler.. neylerse güzel eyler cukom
şans seninle olsun

Katre_g ne edion kız
Kuzu sinsi sinsi yazışmalarınızı okuyordum aynı evden çalışmaya devam. Sen nasılsın, lena nasıl? Miniğin ismine bayıldım, bir gün kızım falan olursa çalabilirim söylemedi deme

Hahagshhs bende yormak istemiyorum ama yoruyorum cunku evrene pozitif enerji veriyorum sende ver gebeyiz gebeyiz gebeyiz

Takviye vitamin falan içiorum dr tavuj suyuna çorba kuşburnu marmelatı falan dedi c vit yüksekmiş onda ballı süt limon ne varsa içiorum serum fizyolojik arada parol ama yok yani
İyi yapıyorsun, kemik suyu da kullan mutlaka. İnşallah hiçbir şeyin kalmayacak. İstahin iyi en azından

Hazir ol o zaman, iki battaniye ve iki yelek ördüm
Adeta birbiriyle yarışır heveslerimiz
Hahagshhs bende yormak istemiyorum ama yoruyorum cunku evrene pozitif enerji veriyorum sende ver gebeyiz gebeyiz gebeyiz
Ben artık party hunisi yerine deli hunisi takmış durumdayım senin gecikmen oldu mu yoksa daha gelmedi mi batın benim gibi?

Gunum yaklasiyor nuriskom cok duygusalim aglamaya yer arıyorum galiba yine olmadi
Nooooo olumsuz yokkkk
Bidahaki reglde randevu alayım gidip görelim bakalım neymiş ne değilmiş
Haydi bakalım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nurummmmmmmm

mevlam ne eyler.. neylerse güzel eyler cukom
şans seninle olsun

Katre_g ne edion kız
Efendim kuzummm bende tık yok bu ay ben isteksizim

Hazir ol o zaman, iki battaniye ve iki yelek ördüm

Negzel temiz temiz delirmişiz. Ben bir de cinsiyet biçip pembe almışım ya

Tutturamadık işte. XY'li tüp almışız tüplü dalarken
Ben z'ye bile razıyım artık
Jafsjshd benimde biri pembe biri su yesili

Gorucez anyayi konyayi bakalim

Iyi bari senin bisey kalmamis meraktan geberiyorum
Böyle olunca da olmadığın her gün daha çok olabilir mi diye düşünüyorsun iki ucu pis bir değnek bu önceden 4-5 gün öncesinden test alır yapardım. Negatif görmeme rağmen hiiiç aldırmazdım. Uzun zamandır almıyorum. Şimdi bile bazen gidip alasım geliyor da otur oturduğun yerde diyorum kendime

Bende bi ara iyi para kazandirdim onlara hsgsgsgsgs bıraktım artik ya pozitifi gorunce saklayacam bi ömür soyle onceden bilebilsek keske ya iste hep sabir gerekiyor poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…