- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.621
Takviye vitamin falan içiorum dr tavuj suyuna çorba kuşburnu marmelatı falan dedi c vit yüksekmiş onda ballı süt limon ne varsa içiorum serum fizyolojik arada parol ama yok yaniUyudum geldim
Balus benimle anlasmiyor ortmenim
Noktayla virgul shdhsh
Kim kime ellesiyi acabaaaagggsiii
Cok gecmis olsun ya, neler yapiyon takviye
Ben pembe ip alıp battaniye örmeye başlamıştım. Üstüne çıkabilir misin bilmiyorumWjafsjshshsgdhd korunmayi ilk biraktigimiz zaman bende boyle iddialarda bulunuyodum gsgsgsb
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKasiklarim tatli tatli agriyor yaaa kesin hamileyim demii
nurummmmmmmmÇok aminnnn
mevlam ne eyler.. neylerse güzel eyler cukomBidahaki reglde randevu alayım gidip görelim bakalım neymiş ne değilmiş
Unutmayan aklını fikrini seveyimBen altn satmazdm ya.. Valla yatk altnda baya baya değerlenior o sarı civcivler
Neoş gözünü sevem uyu
Ben güneşin dopmasına izin veriormda minik bşr fare var.. O vermior
Yaaa Allah duysun sensini abla..
İnşallah..
@cukulatamNurzfr Paresilaaa Hemsirecik @anonimbirbayan @mihralin Katre_g kuzularımız kaldı..
Sonra o grubu açacaz inşallah
Odaya felan girme.. Yanında sürekli desenfektan bulundur nurum
Ben de nikah şekerlerimi kendim hazırlamıştım. Hoş şeker değildi bir derneğe bağışta bulunup magnet almıştık. O magnetleri güzel karton kutular alıp içine otumsu şeyler yerleştirip paketlemiştim. Karton kutuların hepsi açık haldeydi, teker teker kendim kutu haline getirmiştim. Sağolsun kocam hiç yardım etmediğinden nikah sabahı erken kalkıp hediyelik kutu yapmıştım nikaha yetişsin diyeValla kapı süsü yaptırmadm hrdiyelikte yaptırmadm
Kendim çikolata kapladım
Gittim düz çikolatayı aldm, etiket bastırdım misssss
1 kilo çikolataya sanırım 70 tl vermiştim
Etiketlere 10 tl
Ohhhel emeğim göz nurum
Aha regldaşız artıkKasiklarim tatli tatli agriyor yaaa kesin hamileyim demii
Aaaahhh ben de güzel kahve tonlarında puffy bir battaniye örmüştüm elcağızımlaBen pembe ip alıp battaniye örmeye başlamıştım. Üstüne çıkabilir misin bilmiyorum
Kuzu sinsi sinsi yazışmalarınızı okuyordumaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nurummmmmmmm
mevlam ne eyler.. neylerse güzel eyler cukom
şans seninle olsun
Katre_g ne edion kız
Hazir ol o zaman, iki battaniye ve iki yelek ördümBen pembe ip alıp battaniye örmeye başlamıştım. Üstüne çıkabilir misin bilmiyorum
Hahagshhs bende yormak istemiyorum ama yoruyorum cunku evrene pozitif enerji veriyorum sende verUnutmayan aklını fikrini seveyimBal0ncuk 'um
Ben de nikah şekerlerimi kendim hazırlamıştım. Hoş şeker değildi bir derneğe bağışta bulunup magnet almıştık. O magnetleri güzel karton kutular alıp içine otumsu şeyler yerleştirip paketlemiştim. Karton kutuların hepsi açık haldeydi, teker teker kendim kutu haline getirmiştim. Sağolsun kocam hiç yardım etmediğinden nikah sabahı erken kalkıp hediyelik kutu yapmıştım nikaha yetişsin diye
Aha regldaşız artıkben de regl bekliyorum ara ara senin gibi ağrı giriyor ama hayra yormak istemiyorum. Hayra yormak beni yordu artık da seninki inşallah hayırdır diyelim
Aaaahhh ben de güzel kahve tonlarında puffy bir battaniye örmüştüm elcağızımlabir de minicik bir bebek beresi şimdi hepsi bazanın altında çürüyor bence seni geçmişim N Neal Ben bebek-anne ihtiyaç listesi bile yapmıştım ahahaha
İyi yapıyorsun, kemik suyu da kullan mutlaka. İnşallah hiçbir şeyin kalmayacak. İstahin iyi en azındanTakviye vitamin falan içiorum dr tavuj suyuna çorba kuşburnu marmelatı falan dedi c vit yüksekmiş onda ballı süt limon ne varsa içiorum serum fizyolojik arada parol ama yok yani
Adeta birbiriyle yarışır heveslerimizHazir ol o zaman, iki battaniye ve iki yelek ördüm
Ben artık party hunisi yerine deli hunisi takmış durumdayımHahagshhs bende yormak istemiyorum ama yoruyorum cunku evrene pozitif enerji veriyorum sende vergebeyiz gebeyiz gebeyiz
Nooooo olumsuz yokkkkGunum yaklasiyor nuriskom cok duygusalim aglamaya yer arıyorumgaliba yine olmadi
Haydi bakalımBidahaki reglde randevu alayım gidip görelim bakalım neymiş ne değilmiş
Efendim kuzummm bende tık yok bu ay ben isteksizimaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nurummmmmmmm
mevlam ne eyler.. neylerse güzel eyler cukom
şans seninle olsun
Katre_g ne edion kız
Daha 5 gun var 555554Adeta birbiriyle yarışır heveslerimiz
Ben artık party hunisi yerine deli hunisi takmış durumdayımsenin gecikmen oldu mu yoksa daha gelmedi mi batın benim gibi?
Kank ne bileyim ya regl belirtileri basladi benimNooooo olumsuz yokkkk
Haydi bakalım
Efendim kuzummm bende tık yok bu ay ben isteksizim
Unutmayan aklını fikrini seveyimBal0ncuk 'um
Ben de nikah şekerlerimi kendim hazırlamıştım. Hoş şeker değildi bir derneğe bağışta bulunup magnet almıştık. O magnetleri güzel karton kutular alıp içine otumsu şeyler yerleştirip paketlemiştim. Karton kutuların hepsi açık haldeydi, teker teker kendim kutu haline getirmiştim. Sağolsun kocam hiç yardım etmediğinden nikah sabahı erken kalkıp hediyelik kutu yapmıştım nikaha yetişsin diye
Aha regldaşız artıkben de regl bekliyorum ara ara senin gibi ağrı giriyor ama hayra yormak istemiyorum. Hayra yormak beni yordu artık da seninki inşallah hayırdır diyelim
Aaaahhh ben de güzel kahve tonlarında puffy bir battaniye örmüştüm elcağızımlabir de minicik bir bebek beresi şimdi hepsi bazanın altında çürüyor bence seni geçmişim N Neal Ben bebek-anne ihtiyaç listesi bile yapmıştım ahahaha
Hazir ol o zaman, iki battaniye ve iki yelek ördüm
İşte belli olmuyo yaKank ne bileyim ya regl belirtileri basladi benim
Benim de 14ü. Mahşer günü gibi bekliyoruz mübareğiDaha 5 gun var 555554
Ben en azından orta renk yapmışım kahverengiNegzel temiz temiz delirmişiz. Ben bir de cinsiyet biçip pembe almışım ya
Tutturamadık işte. XY'li tüp almışız tüplü dalarkenBenim de 14ü. Mahşer günü gibi bekliyoruz mübareği
Ben en azından orta renk yapmışım kahverengisen direkt hedefe ilerlemişsin
Jafsjshd benimde biri pembe biri su yesiliNegzel temiz temiz delirmişiz. Ben bir de cinsiyet biçip pembe almışım ya
Gorucez anyayi konyayi bakalimİşte belli olmuyo ya
Iyi bari senin bisey kalmamis meraktan geberiyorumBenim de 14ü. Mahşer günü gibi bekliyoruz mübareği
Ben en azından orta renk yapmışım kahverengisen direkt hedefe ilerlemişsin
Ben z'ye bile razıyım artıkTutturamadık işte. XY'li tüp almışız tüplü dalarken
Böyle olunca da olmadığın her gün daha çok olabilir mi diye düşünüyorsunJafsjshd benimde biri pembe biri su yesili
Gorucez anyayi konyayi bakalim
Iyi bari senin bisey kalmamis meraktan geberiyorum
Bende bi ara iyi para kazandirdim onlara hsgsgsgsgs bıraktım artik ya pozitifi gorunce saklayacam bi ömürBen z'ye bile razıyım artık
Böyle olunca da olmadığın her gün daha çok olabilir mi diye düşünüyorsuniki ucu pis bir değnek bu önceden 4-5 gün öncesinden test alır yapardım. Negatif görmeme rağmen hiiiç aldırmazdım. Uzun zamandır almıyorum. Şimdi bile bazen gidip alasım geliyor da otur oturduğun yerde diyorum kendime
Sen benimle aşık atıyon ahsjsjjsJafsjshd benimde biri pembe biri su yesili
Gorucez anyayi konyayi bakalim
Iyi bari senin bisey kalmamis meraktan geberiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?