- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.661
Sen yapma zaten, o benimGorevde yineah inşallah baluss
Yok anam yok yapmam
#dayanhemsire hshsgshSen yapma zaten, o benimheyecanli garahdeerrr, dddidididiijeeeeyyy dayleeeer ajdjwjdje
Bilmiyorsan heşteg açmayacaksın arkadaşım!!1!1!!1 Doğrusu şöyle olacaktı#dayanhemsire hshsgsh
Üstelik 2 dkya 1 gun daha baslayip bitmis olacakBilmiyorsan heşteg açmayacaksın arkadaşım!!1!1!!1 Doğrusu şöyle olacaktı
#dayanhemşirereyiz
Ayrıca bugün hiçbir zaman sayılmaz. Sabah uyandığım andan itibaren bugün benim için bitmiştir. Hiçbir hesaba katmam ahshhs
Kagsjsuss o zaman simdi 3 gunmu kalmis oldu gsvsvsgsgsBilmiyorsan heşteg açmayacaksın arkadaşım!!1!1!!1 Doğrusu şöyle olacaktı
#dayanhemşirereyiz
Ayrıca bugün hiçbir zaman sayılmaz. Sabah uyandığım andan itibaren bugün benim için bitmiştir. Hiçbir hesaba katmam ahshhs
Üstelik 2 dkya 1 gun daha baslayip bitmis olacak
Bakın ne güzel hızlı öğreniyorsunuz ahjsjsjdKagsjsuss o zaman simdi 3 gunmu kalmis oldu gsvsvsgsgshestek bilem acamiyom hep heycandan
Anasinin oglu yazan tişört aldinmi en onemlisi oBakın ne güzel hızlı öğreniyorsunuz ahjsjsjd
Sakin ol Coni. Zamanla heşteg neyin de hallolacak. Hamile kalınca o beceriler kendiliğinden yükleniyor
#ilkgözağrım
#iyikisen
#senişimdidenözledimkızım/oğlum
#herşeyseninlegüzel
Repertuvarı genişlettim de geldimdayler dayler nasıl buldun?
Kendi planım başka ama
#yaptımoldu
Alnıma da "BEN YAPTIM" yazayım diyorum tükenmezle. Tüpçüye biraz ayıp olabilir ama önünden geçerken tükürükle silerim
Şundan alayım mı? Kadının suratı çok şey anlatıyor ahshjdjdAnasinin oglu yazan tişört aldinmi en onemlisi o
Almazsan hakkim kalir gsgsgzgzhs nolur alŞundan alayım mı? Kadının suratı çok şey anlatıyor ahshjdjd
Eki Görüntüle 2932202
Akşam uyudum. Uykumu aldım bitti. Sabaha kadar otururum artık
Daha özgün bir şeyler arıyorum ya. Bu "oğlunu kimseyle paylaşamayan ana" temasını yeterince yansıtmıyorAlmazsan hakkim kalir gsgsgzgzhs nolur alkadinin ifadesi durusu hurrem sultan cosplay
Al benden de o kadar oturdum bekliyorumNe sağa ne sola yatabiliorum yaaaaaoturdum bende bekliom
Bizimki al bak gördün mü benide kuruttuna döndü biraz
Falakalık bunlar piiiBizimki al bak gördün mü benide kuruttuna döndü biraz
Günaydın bacım bize çoktan aydı ama neyseAl benden de o kadar oturdum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?