Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağolun kuzular. İçimde bir boşluk var. Dün 2-3 saat kendi kendime ağladım sinirlerim çok bozuldu. Bu sabah teste gitmem gerekiyordu aslında. Sen doktora gitmeyeceksen beni boşuna durmadan iş yerinden izin aldırtıp testlere gönderme dedim. Gitmezsen gitme keyfin bilir dedi Madem öyle gitmiyorum diyip gece kendi kendime ağladım Ben kendimi o kadar adamışım ki iş yerindeki yöneticimle bile konuyu konuştum yakın zamanda. Böyle bir durum var sıkça doktora ve testlere gitmem gerekebilir diye (ona söylemedim tabi ) . Bizdeki anlayışın yüzde 1i olsa kafaları daha iyi çalışır herhalde bu konularda. Neyse artık biraz ruhumu dinlendirmeye çalışıcam. Çok teşekkürler desteğiniz için. Seviyorum sizi

Gebelere hayırlı sağlıklı doğumlar. Kendi derdimden sizin neşenize katılamadım, kusura bakmayın

Katrem bence gitme.. Kendi kendine aşamazsn.. İçine atma.. Hormonlarnla oynama.. Birlikte aşalım bu durumu

Kanala girmesi icin de hareket lazim iste böyle de bir ikilem hayat
Ins kurtulur cinim yaaa
Bagggzen hayat kurtarmak 2 dudagimizin arasinda diil mi he
Cok ozledim ne demezsin, Bayık kafa, salla salla aliga bagliyo o kafa djshxjsjx
Of aman sanki omrun boyunca sigmycan allam yaaa, amma da abarttin, saglikli msn ona bak, ayrica da 2-3 parca oversize al, yine suslen, kimbilir neeee. Birak üzülmeyi geberdirinnnn

Hatay'a gelsene

Aynı şeyleri yaşayıp bunun mücadelesini vermek zorunda kaldığım için çok bir şey diyemiyorum. Ne zaman konuşmak istersen biz buradayız. Maalesef toplum böyle şeyleri konuşmaya izin vermeye vermeye ve erkeği yücelte yücelte bu hale getirmiş. En ufak bir sıkıntıda reddediyorlar, olmamış sayıyorlar, agresife bağlıyorlar. Çözümü olan şeyler çözümsüz gibi oluyor. Eşim bununla yüzleştikten sonra kendine misyon edindi. Yakın arkadaşlarına "Şimdilik çocuk düşünmüyorsanız bile önce tetkiklerinizi yaptırın ona göre korunun" diyor. Öncesini bildiğim için hala inanamıyorum bu aşamaya geldiğine. Ben de çok ağladım, paraladım kendimi. Sonuçta benim değil doktorların açıklamalarıyla tedaviye ikna oldu. İnşallah eşinin de o doktorlara gitmesini sağlayacak bir itici güç çıkar karşısına sen daha fazla yıpranmadan. İstersen özelden gittiğimiz ürologun ismini de paylaşabilirim

Bulutm seneye kdar dolap yapmayacaktm o kdar şeyi olduki gelen hediyeler.. Bir dolap dolusu
Mecbur yaptrcam sen düşün
Oy maşallah şansıyla gelmiş dünyaya süslü bebiş her gün bir kombin yaparsın artık bizimde hediye çok olur diye düşünüyorum asılacak şeyler olur diye A101’e uygun dolap gelmişti o zaman aldık.bence bu marketin artık bana sponsor olması lazım

Neoşşşşşş bensu boşanmşşş duydunmu
Kocası aldatmş meğerr.. Ayyy...
Büyük aşk balon gibi söndü kızzz
Bence pek de büyük bir aşk değildi. Kocası fazla sosyalmiş. Geceleri dışarı çıkıp takılmak istiyormuş. Bensu da evde takılıyormuş, çıkmak istemiyormuş. Adam kendi kendine alemlere çıkıyormuş işte. Önce bir fenomenle, sonra Edis'in menajeri olduğunu iddia eden bir kadınla yakalandı daha boşanma dedikoduları dönerken. Öncesinde yediği haltları da Allah bilir artık
Pamuklu deyoo ama ben elledin beğenmedm sınıfta kaldı almadm
ben de elledim güzel güzel sende elle N Neal
N Neal benim ellerim odun olabilir sen bulutu dinle
Bence neoş şuan a101de zaten
Üç tane Bim gezdim. Dün modal atlet almıştım kendime ama rahat olsun diye XL aldım. Baktım kumaşı mükemmel, zaten ben modalla aşk yaşıyorum son 6-7 yıldır, gideyim devamını da alayım dedim. Ancak üçüncü Bim'de bulabildim. Atlet için gezerken bebeğe de çıtçıtlı kısa kollu ve kolsuz ikili setlerden aldım. A101'e sıra gelmedi. Modal hamile taytı aldım bir de. Yıkamadan hiçbir şeyi üstümde denemiyorum. İnşallah bedenleri olur. Yalnız hamile donu almayı unuttum ya dayler dayler 'in kulakları çınlasın. O kadar da influence ettiydi
Kanala girmesi icin de hareket lazim iste böyle de bir ikilem hayat
Ins kurtulur cinim yaaa
Bagggzen hayat kurtarmak 2 dudagimizin arasinda diil mi he
Dünyayı alışverişle kurtarmayı denedim biraz da. En güzeli buymuş
"Çarçur har vur al al al al
Deli gibi deli gibi al al al al
Paraları paraları saç saç, saçma" diye bir reklam cıngılı vardı, o geldi aklıma

Kanala girecek kadar hareket et, erken doğurmayacak kadar dinlen. Allah yardımcın olsun karşim

Ahshahhdhshdhs manyak hangi birine gulceemi sasirdim ben de A101e ugrayacaktm uğrayamadim daha, leğen alcaaadim ne güzel neyse kalirsa bizimdir, kalmazsa hic bizim olmamistir
"Dünyayı alışveriş kurtaracak. Ve bir don almakla baslayacak her sey..." Hfhshfhdbd

Yoooooggg, cahillikten değil, naletlikten ahdhshdh
Nerden bildin gıııı
Bu aralar beni arayanlar nasılsn dediğinde
Uykusuzzzzzz
Aksiiii
Lağğğğğnnettttt diom

Hemen bulmuşsun tüh ballı bal0ncuk seni güle güle giysin kızçeler gidip başka hayvanlı çoraplardan alasım geldi dışarı çıktığımda bakayım bu da benden sana gelsin
Ya ahahahahahahha cok tatliş bunlar
Gidip bunlardanda aratma
Şaka tabi

Neeeoşşş ben sana dedm bimin ürünleri bir harika dostum...
A101 kayp değil 40 yılın başı bi çorap iyi çıktı hayret
Sen bimi takip et illa bebe ürünleri gelecek

Neeeoşşş ben sana dedm bimin ürünleri bir harika dostum...
A101 kayp değil 40 yılın başı bi çorap iyi çıktı hayret
Sen bimi takip et illa bebe ürünleri gelecek
Sözünü senet bildik, sana güvenip doğmamış bebeye donları alıyoruz. İnşallah memnun kalırız. Gizli ortak değilsin ama di mi? Doğru söyle bak

Bilmekte çok zorlanmadım be guzum, cok belli ediyon shdhshdhshdh

Sözünü senet bildik, sana güvenip doğmamış bebeye donları alıyoruz. İnşallah memnun kalırız. Gizli ortak değilsin ama di mi? Doğru söyle bak
Aksine bim ve a101 kapısından yıllarca geçmemiş, geçene kızmış biriydim
Sonra topluma ayak uydurdum
Bilmekte çok zorlanmadım be guzum, cok belli ediyon shdhshdhshdh
Muhalefet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…