- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.861
Ya o kadar tanıdık ki bu anlattıkların. O yüzden nasıl hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. Ben "Boşanmak istiyorsan derdin buysa boşanalım"a kadar gitmek zorunda kaldım. Kendi kocama zorla kendimi yamamaya, ondan zorla çocuk yapmaya çalışıyormuşum gibi hissediyordum. Çok sonra dili çözüldü de yarım ağızla itiraf etti işte bunu gurur meselesi yaptığını. Halbuki çok saçma. Açık açık bunu söyleseler biz de bu kadar yıpranmayacağız. Bir deBal0ncuk 'un dediği gibi hormonlar da etkileniyor bundan. Benim prolaktinim zıplayıp duruyordu, muhtemelen strestendi. Bu da hamile kalmaya engel olabilen bir şey mesela. Her yönden zarar veriyorlar ama hiçbir şekilde kabullenmek istemiyorlar. Biz daha mantıklı yaratıklarız bence. En azından bir sorun varsa bir an önce tespit edilsin ki çözümünü arayalım istiyoruz. Onlar yüzleşemedikleri için kaçıyorlar. Biz yüzleştirmeye çalışınca da kabalaşıp daha da yokuşa sürüyorlar. Şansımıza bizim gittiğimiz ürolog psikolog gibi yaklaşmıştı. Güzel güzel konuştu bizimle. Ben de açık açık her şeyi sordum, duysun ki kafası rahat etsin dedim. Ürolog şey demişti mesela "Uzun zamandır önüme normal spermiogram sonucu gelmiyor gibi bir şey. Sadece sizde yok merak etmeyin" Sonra tüp bebek merkezindeki doktor da "Bizim için değerlerin bir önemi yok. Bunlar yeterli. Biz zaten en sağlıklı spermleri seçeceğiz" falan deyince bu yelkenleri suya indirdi
Sağolun kuzular. İçimde bir boşluk var. Dün 2-3 saat kendi kendime ağladım sinirlerim çok bozuldu. Bu sabah teste gitmem gerekiyordu aslında. Sen doktora gitmeyeceksen beni boşuna durmadan iş yerinden izin aldırtıp testlere gönderme dedim. Gitmezsen gitme keyfin bilir dedicnm şuan yaşadığın şeyi inan iyi anlıyorum... bak benmki gitmesine rağmen içine attı attı attı ben biliyorum iyi değil ama gayet rahat umrunda değilmiş gibi davrandı.. bir gece mutfakta çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlarken buldum...
hani erkekliğe b... sürdürmeme olayı varya.. onu dibine kadar yaşıyorlar...
şuan zoruna gidiyor haklısın..o kadar haklısın ki... ama biraz zaman ver... inan bana böyle kalmıyacaktır.. henüz gerçeği hazmedememiş bence
Katrem bence gitme.. Kendi kendine aşamazsn.. İçine atma.. Hormonlarnla oynama.. Birlikte aşalım bu durumuSağolun kuzular. İçimde bir boşluk var. Dün 2-3 saat kendi kendime ağladım sinirlerim çok bozuldu. Bu sabah teste gitmem gerekiyordu aslında. Sen doktora gitmeyeceksen beni boşuna durmadan iş yerinden izin aldırtıp testlere gönderme dedim. Gitmezsen gitme keyfin bilir dediMadem öyle gitmiyorum diyip gece kendi kendime ağladım Ben kendimi o kadar adamışım ki iş yerindeki yöneticimle bile konuyu konuştum yakın zamanda. Böyle bir durum var sıkça doktora ve testlere gitmem gerekebilir diye (ona söylemedim tabi ) . Bizdeki anlayışın yüzde 1i olsa kafaları daha iyi çalışır herhalde bu konularda. Neyse artık biraz ruhumu dinlendirmeye çalışıcam. Çok teşekkürler desteğiniz için. Seviyorum sizi
Gebelere hayırlı sağlıklı doğumlar. Kendi derdimden sizin neşenize katılamadım, kusura bakmayın
Kanala girmesi icin de hareket lazim iste böyle de bir ikilem hayatAblam aradı. Dedikodu diyarının derinliklerine daldık. Dünyayı biraz da o şekilde kurtarmaya çalıştık ama yine olmadı. Hala totom koltuğa yapışık oturuyorum. Sen ne işi yapıyorsun allasen? Asıl senin yatman lazım
Cok ozledim ne demezsin, Bayık kafa, salla salla aliga bagliyo o kafa djshxjsjxKilo verekkk napceZzzzzz
Kız bu netıklamadan önce oğlana oyuncak ayı aldn sandm he
Tıklayınca aaa terlik didim..
Ankara soğuğunda ayacklarn sıcack olur iyi etmişsin bacm.. Süt vercen
Sende kafayı özledn itiraf et
Sadece topluklu değil kız dayloş
Hiç bir kıyafetime sığmıore
Depresyon mod
Evde giyexeğime dışarda giyerm
Neoşşşşşş bensu boşanmşşş duydunmu
Kocası aldatmş meğerr.. Ayyy...
Büyük aşk balon gibi söndü kızzz
Yaaaaaaa beyazndan bende aldmda o kedilisinden bulamadm bühüüüü
Az snra gidem bide evin şurdakine bakam
Güle güle iyi günlerde kullansn prenses
Ellerine sağlık bulutum
Pamuklu deyoo ama ben elledin beğenmedm sınıfta kaldı almadm
Hatay'a gelseneKanala girmesi icin de hareket lazim iste böyle de bir ikilem hayat
Ins kurtulur cinim yaaa
Bagggzen hayat kurtarmak 2 dudagimizin arasinda diil mi he
Cok ozledim ne demezsin, Bayık kafa, salla salla aliga bagliyo o kafa djshxjsjx
Of aman sanki omrun boyunca sigmycan allam yaaa, amma da abarttin, saglikli msn ona bak, ayrica da 2-3 parca oversize al, yine suslen, kimbilir neeee. Birak üzülmeyi geberdirinnnn
Katyayı getie deniecemNetcen giz bana, ona gore gelem
Deneyen denemis begenen beğenmiş bacimmmm, sen bilimennnKatyayı getie deniecem
Neynnnnn cahılmıyıkDeneyen denemis begenen beğenmiş bacimmmm, sen bilimennn
Yoooooggg, cahillikten değil, naletlikten ahdhshdhNeynnnnn cahılmıyık
Aynı şeyleri yaşayıp bunun mücadelesini vermek zorunda kaldığım için çok bir şey diyemiyorum. Ne zaman konuşmak istersen biz buradayız. Maalesef toplum böyle şeyleri konuşmaya izin vermeye vermeye ve erkeği yücelte yücelte bu hale getirmiş. En ufak bir sıkıntıda reddediyorlar, olmamış sayıyorlar, agresife bağlıyorlar. Çözümü olan şeyler çözümsüz gibi oluyor. Eşim bununla yüzleştikten sonra kendine misyon edindi. Yakın arkadaşlarına "Şimdilik çocuk düşünmüyorsanız bile önce tetkiklerinizi yaptırın ona göre korunun" diyor. Öncesini bildiğim için hala inanamıyorum bu aşamaya geldiğine. Ben de çok ağladım, paraladım kendimi. Sonuçta benim değil doktorların açıklamalarıyla tedaviye ikna oldu. İnşallah eşinin de o doktorlara gitmesini sağlayacak bir itici güç çıkar karşısına sen daha fazla yıpranmadan. İstersen özelden gittiğimiz ürologun ismini de paylaşabilirimSağolun kuzular. İçimde bir boşluk var. Dün 2-3 saat kendi kendime ağladım sinirlerim çok bozuldu. Bu sabah teste gitmem gerekiyordu aslında. Sen doktora gitmeyeceksen beni boşuna durmadan iş yerinden izin aldırtıp testlere gönderme dedim. Gitmezsen gitme keyfin bilir dediMadem öyle gitmiyorum diyip gece kendi kendime ağladım Ben kendimi o kadar adamışım ki iş yerindeki yöneticimle bile konuyu konuştum yakın zamanda. Böyle bir durum var sıkça doktora ve testlere gitmem gerekebilir diye (ona söylemedim tabi ) . Bizdeki anlayışın yüzde 1i olsa kafaları daha iyi çalışır herhalde bu konularda. Neyse artık biraz ruhumu dinlendirmeye çalışıcam. Çok teşekkürler desteğiniz için. Seviyorum sizi
Gebelere hayırlı sağlıklı doğumlar. Kendi derdimden sizin neşenize katılamadım, kusura bakmayın
Oy maşallah şansıyla gelmiş dünyaya süslü bebiş her gün bir kombin yaparsın artıkBulutm seneye kdar dolap yapmayacaktm o kdar şeyi olduki gelen hediyeler.. Bir dolap dolusu
Mecbur yaptrcam sen düşün
Bence pek de büyük bir aşk değildi. Kocası fazla sosyalmiş. Geceleri dışarı çıkıp takılmak istiyormuş. Bensu da evde takılıyormuş, çıkmak istemiyormuş. Adam kendi kendine alemlere çıkıyormuş işte. Önce bir fenomenle, sonra Edis'in menajeri olduğunu iddia eden bir kadınla yakalandı daha boşanma dedikoduları dönerken. Öncesinde yediği haltları da Allah bilir artıkNeoşşşşşş bensu boşanmşşş duydunmu
Kocası aldatmş meğerr.. Ayyy...
Büyük aşk balon gibi söndü kızzz
Pamuklu deyoo ama ben elledin beğenmedm sınıfta kaldı almadm
Üç tane Bim gezdim. Dün modal atlet almıştım kendime ama rahat olsun diye XL aldım. Baktım kumaşı mükemmel, zaten ben modalla aşk yaşıyorum son 6-7 yıldır, gideyim devamını da alayım dedim. Ancak üçüncü Bim'de bulabildim. Atlet için gezerken bebeğe de çıtçıtlı kısa kollu ve kolsuz ikili setlerden aldım. A101'e sıra gelmedi. Modal hamile taytı aldım bir de. Yıkamadan hiçbir şeyi üstümde denemiyorum. İnşallah bedenleri olur. Yalnız hamile donu almayı unuttum ya
Dünyayı alışverişle kurtarmayı denedim biraz da. En güzeli buymuşKanala girmesi icin de hareket lazim iste böyle de bir ikilem hayat
Ins kurtulur cinim yaaa
Bagggzen hayat kurtarmak 2 dudagimizin arasinda diil mi he
Ahshahhdhshdhs manyak hangi birine gulceemi sasirdimBence pek de büyük bir aşk değildi. Kocası fazla sosyalmiş. Geceleri dışarı çıkıp takılmak istiyormuş. Bensu da evde takılıyormuş, çıkmak istemiyormuş. Adam kendi kendine alemlere çıkıyormuş işte. Önce bir fenomenle, sonra Edis'in menajeri olduğunu iddia eden bir kadınla yakalandı daha boşanma dedikoduları dönerken. Öncesinde yediği haltları da Allah bilir artık
Üç tane Bim gezdim. Dün modal atlet almıştım kendime ama rahat olsun diye XL aldım. Baktım kumaşı mükemmel, zaten ben modalla aşk yaşıyorum son 6-7 yıldır, gideyim devamını da alayım dedim. Ancak üçüncü Bim'de bulabildim. Atlet için gezerken bebeğe de çıtçıtlı kısa kollu ve kolsuz ikili setlerden aldım. A101'e sıra gelmedi. Modal hamile taytı aldım bir de. Yıkamadan hiçbir şeyi üstümde denemiyorum. İnşallah bedenleri olur. Yalnız hamile donu almayı unuttum yadayler dayler 'in kulakları çınlasın. O kadar da influence ettiydi
Dünyayı alışverişle kurtarmayı denedim biraz da. En güzeli buymuş
"Çarçur har vur al al al al
Deli gibi deli gibi al al al al
Paraları paraları saç saç, saçma" diye bir reklam cıngılı vardı, o geldi aklıma
Kanala girecek kadar hareket et, erken doğurmayacak kadar dinlen. Allah yardımcın olsun karşim
Nerden bildin gııııYoooooggg, cahillikten değil, naletlikten ahdhshdh
Ya ahahahahahahha cok tatliş bunlarHemen bulmuşsun tüh ballı bal0ncuk seni güle güle giysin kızçeler gidip başka hayvanlı çoraplardan alasım geldi dışarı çıktığımda bakayım bu da benden sana gelsin
Neeeoşşş ben sana dedm bimin ürünleri bir harika dostum...Bence pek de büyük bir aşk değildi. Kocası fazla sosyalmiş. Geceleri dışarı çıkıp takılmak istiyormuş. Bensu da evde takılıyormuş, çıkmak istemiyormuş. Adam kendi kendine alemlere çıkıyormuş işte. Önce bir fenomenle, sonra Edis'in menajeri olduğunu iddia eden bir kadınla yakalandı daha boşanma dedikoduları dönerken. Öncesinde yediği haltları da Allah bilir artık
Üç tane Bim gezdim. Dün modal atlet almıştım kendime ama rahat olsun diye XL aldım. Baktım kumaşı mükemmel, zaten ben modalla aşk yaşıyorum son 6-7 yıldır, gideyim devamını da alayım dedim. Ancak üçüncü Bim'de bulabildim. Atlet için gezerken bebeğe de çıtçıtlı kısa kollu ve kolsuz ikili setlerden aldım. A101'e sıra gelmedi. Modal hamile taytı aldım bir de. Yıkamadan hiçbir şeyi üstümde denemiyorum. İnşallah bedenleri olur. Yalnız hamile donu almayı unuttum yadayler dayler 'in kulakları çınlasın. O kadar da influence ettiydi
Dünyayı alışverişle kurtarmayı denedim biraz da. En güzeli buymuş
"Çarçur har vur al al al al
Deli gibi deli gibi al al al al
Paraları paraları saç saç, saçma" diye bir reklam cıngılı vardı, o geldi aklıma
Kanala girecek kadar hareket et, erken doğurmayacak kadar dinlen. Allah yardımcın olsun karşim
Sözünü senet bildik, sana güvenip doğmamış bebeye donları alıyoruz. İnşallah memnun kalırız. Gizli ortak değilsin ama di mi? Doğru söyle bakNeeeoşşş ben sana dedm bimin ürünleri bir harika dostum...
A101 kayp değil 40 yılın başı bi çorap iyi çıktı hayret
Sen bimi takip et illa bebe ürünleri gelecek
Bilmekte çok zorlanmadım be guzum, cok belli ediyon shdhshdhshdhNerden bildin gıııı
Bu aralar beni arayanlar nasılsn dediğinde
Uykusuzzzzzz
Aksiiii
Lağğğğğnnettttt diom
Ya ahahahahahahha cok tatliş bunlar
Gidip bunlardanda aratma
Şaka tabi
Neeeoşşş ben sana dedm bimin ürünleri bir harika dostum...
A101 kayp değil 40 yılın başı bi çorap iyi çıktı hayret
Sen bimi takip et illa bebe ürünleri gelecek
Aksine bim ve a101 kapısından yıllarca geçmemiş, geçene kızmış biriydimSözünü senet bildik, sana güvenip doğmamış bebeye donları alıyoruz. İnşallah memnun kalırız. Gizli ortak değilsin ama di mi? Doğru söyle bak
MuhalefetBilmekte çok zorlanmadım be guzum, cok belli ediyon shdhshdhshdh
Biz de sayenizde öğreniyoruz işteAksine bim ve a101 kapısından yıllarca geçmemiş, geçene kızmış biriydim
Sonra topluma ayak uydurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?