- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.821
yani ben bunları yaşamadım eşim uyumluydu sorun kendisinde olunca... ama benimki uysal aşıları tam yapılmışSağolun canlarım. N Neal buraya yazmadım ama bahsettiğin mesafe konusunu daha önce ben de yaşamıştım. O konuda da büyük savaş verdim. Artık aklım almamaya başladı bu tavırlarını. Diyorum ki aşılama vs zeynep kamilde başlıcam işlemlere. Benim bir sürü testim var onları yaptırdım yaptırmaya da devam edicem. Senin için de spermiyogram testiyle ürologdan rapor almayı yazmışlar. Bir de kan verilcek diye not düşmüşler belki kan vermen gerekecek diyorum. Onu aldıktan sonra da evraklar tamamlanınca eşinizle gelin muayeneye diye not düşmüşler. Tedaviden önce 2 kez hastaneye gitmen lazım tedavi başlayınca da tabi gerekecek dedim. Bana sen git benim yerime rapor al diyor. Verdikleri kağıtta kan verme vs gibi birkaç şey yazıyor erkek için. Kan isterlerse napıcam diyorum. Spermiyogram verdim ya yetmiyor mu diyor. İnanılır gibi değil. Ben çalışıyorum farkında mısın gidemem öyle hastaneye diye bağırdı bir de bana üstüne. Ee ben de çalışıyorum ben her şey için izin alıyorum mecburen sağlık bu ki izin almasında bir sıkıntı da yok kimse neden izin alıyorsun demez kendi uyduruyor bunu. Yani inanılır gibi değil kendi sağlık sorunları var ve kendileri ayak diretiyor1 yıl zaten bekledim test vermesi için 1 yıl da bunu anlaması için mi beklicem
yansın geceler gündüzler yansınnnnnnnnnnnnnnnnKocambey geldi onunla ilgileniyorum
Zaten bahanesi bu çok belli. Hadi izin alamıyorsun yıllık izninden kullan öyleyse değil miyani ben bunları yaşamadım eşim uyumluydu sorun kendisinde olunca... ama benimki uysal aşıları tam yapılmış
erkekler genelde hazmedemiyorlar zorlarına gidiyor kuzum
eşin büyük ihtimal onun verdiği ağırlığı yaşıyor ve korkuyor.. sonuca kesin varacağınızı bilse eminim böyle yapmazdıçç
şuan içinde acabalar yaşıyor... doktor konuşsa belki ikna olur ama onun içinde doktora gitmesi lazım önce tabi
Ya o kadar tanıdık ki bu anlattıkların. O yüzden nasıl hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. Ben "Boşanmak istiyorsan derdin buysa boşanalım"a kadar gitmek zorunda kaldım. Kendi kocama zorla kendimi yamamaya, ondan zorla çocuk yapmaya çalışıyormuşum gibi hissediyordum. Çok sonra dili çözüldü de yarım ağızla itiraf etti işte bunu gurur meselesi yaptığını. Halbuki çok saçma. Açık açık bunu söyleseler biz de bu kadar yıpranmayacağız. Bir deSağolun canlarım. N Neal buraya yazmadım ama bahsettiğin mesafe konusunu daha önce ben de yaşamıştım. O konuda da büyük savaş verdim. Artık aklım almamaya başladı bu tavırlarını. Diyorum ki aşılama vs zeynep kamilde başlıcam işlemlere. Benim bir sürü testim var onları yaptırdım yaptırmaya da devam edicem. Senin için de spermiyogram testiyle ürologdan rapor almayı yazmışlar. Bir de kan verilcek diye not düşmüşler belki kan vermen gerekecek diyorum. Onu aldıktan sonra da evraklar tamamlanınca eşinizle gelin muayeneye diye not düşmüşler. Tedaviden önce 2 kez hastaneye gitmen lazım tedavi başlayınca da tabi gerekecek dedim. Bana sen git benim yerime rapor al diyor. Verdikleri kağıtta kan verme vs gibi birkaç şey yazıyor erkek için. Kan isterlerse napıcam diyorum. Spermiyogram verdim ya yetmiyor mu diyor. İnanılır gibi değil. Ben çalışıyorum farkında mısın gidemem öyle hastaneye diye bağırdı bir de bana üstüne. Ee ben de çalışıyorum ben her şey için izin alıyorum mecburen sağlık bu ki izin almasında bir sıkıntı da yok kimse neden izin alıyorsun demez kendi uyduruyor bunu. Yani inanılır gibi değil kendi sağlık sorunları var ve kendileri ayak diretiyor1 yıl zaten bekledim test vermesi için 1 yıl da bunu anlaması için mi beklicem
cnm şuan yaşadığın şeyi inan iyi anlıyorum... bak benmki gitmesine rağmen içine attı attı attı ben biliyorum iyi değil ama gayet rahat umrunda değilmiş gibi davrandı.. bir gece mutfakta çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlarken buldum...Zaten bahanesi bu çok belli. Hadi izin alamıyorsun yıllık izninden kullan öyleyse değil miZaten olması gereken seninki gibi. Ben bir sağlık sorunum olmadan bile yüz bin kez doktorlara gittim test yaptım. Hele ki bende problem olduğunu öğrensem hiç beklemezdim. Bir de akıl var izan var yani hadi beni de düşünmüyorsun, bir sağlık sorunun var be adam kendini de mi düşünmüyorsun. Yarın öbür gün hayatında ben olmasam bile bir gün çocuğun olsun istemicek misin? benimki belliki full aşısızmış yaniii neyse sabır diyelim baluşcum ne diyelim.
O kadar yorgunumki... hxgxgdhdhyansın geceler gündüzler yansınnnnnnnnnnnnnnnn
o kadar diosunO kadar yorgunumki... hxgxgdhdh
dayloş geç kaldn bugn nerdesin senKuzucuklarim nasılsınız
Bugün de dünyayı kurtaramadıkKuzucuklarim nasılsınız
sen daha burdamısınBugün de dünyayı kurtaramadık
Güzellik topukluyla mı oluyor ki bacım sakin ol bence daha yeni doğdu bebe napak yanigüzelliğim mi kaldı ya
işe geliyorum herkes topuklu
ben topuklularımı özledim
Ben evde giyiyom bunlari sicak sicakHastane terliğim geldi
Heh ben de nerde kaldi bu kafa diyodum ahdhshdhdgüzelliğim mi kaldı ya
işe geliyorum herkes topuklu
ben topuklularımı özledim
Evde islerim var ondan yazamadim ehehhedayloş geç kaldn bugn nerdesin sen
Aaaaa, hep bi umutla giriyorum belki bugün olmustur dye, neyse bi daakine artknahdhshdBugün de dünyayı kurtaramadık
sen daha burdamısıngitsen markete
Ablam aradı. Dedikodu diyarının derinliklerine daldık. Dünyayı biraz da o şekilde kurtarmaya çalıştık ama yine olmadı. Hala totom koltuğa yapışık oturuyorum. Sen ne işi yapıyorsun allasen? Asıl senin yatman lazımAaaaa, hep bi umutla giriyorum belki bugün olmustur dye, neyse bi daakine artknahdhshd
Oy yumoş yumoş rahata benziyor güle güle kullan beyazımHastane terliğim geldi
Çok rahatlarmış ya bayıldım bende ama bir gülesimde gelmedi değilBen evde giyiyom bunlari sicak sicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?