Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani ben bunları yaşamadım eşim uyumluydu sorun kendisinde olunca... ama benimki uysal aşıları tam yapılmış
erkekler genelde hazmedemiyorlar zorlarına gidiyor kuzum
eşin büyük ihtimal onun verdiği ağırlığı yaşıyor ve korkuyor.. sonuca kesin varacağınızı bilse eminim böyle yapmazdıçç
şuan içinde acabalar yaşıyor... doktor konuşsa belki ikna olur ama onun içinde doktora gitmesi lazım önce tabi

Zaten bahanesi bu çok belli. Hadi izin alamıyorsun yıllık izninden kullan öyleyse değil mi Zaten olması gereken seninki gibi. Ben bir sağlık sorunum olmadan bile yüz bin kez doktorlara gittim test yaptım. Hele ki bende problem olduğunu öğrensem hiç beklemezdim. Bir de akıl var izan var yani hadi beni de düşünmüyorsun, bir sağlık sorunun var be adam kendini de mi düşünmüyorsun. Yarın öbür gün hayatında ben olmasam bile bir gün çocuğun olsun istemicek misin? benimki belliki full aşısızmış yaniii neyse sabır diyelim baluşcum ne diyelim.

Ya o kadar tanıdık ki bu anlattıkların. O yüzden nasıl hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. Ben "Boşanmak istiyorsan derdin buysa boşanalım"a kadar gitmek zorunda kaldım. Kendi kocama zorla kendimi yamamaya, ondan zorla çocuk yapmaya çalışıyormuşum gibi hissediyordum. Çok sonra dili çözüldü de yarım ağızla itiraf etti işte bunu gurur meselesi yaptığını. Halbuki çok saçma. Açık açık bunu söyleseler biz de bu kadar yıpranmayacağız. Bir de Bal0ncuk 'un dediği gibi hormonlar da etkileniyor bundan. Benim prolaktinim zıplayıp duruyordu, muhtemelen strestendi. Bu da hamile kalmaya engel olabilen bir şey mesela. Her yönden zarar veriyorlar ama hiçbir şekilde kabullenmek istemiyorlar. Biz daha mantıklı yaratıklarız bence. En azından bir sorun varsa bir an önce tespit edilsin ki çözümünü arayalım istiyoruz. Onlar yüzleşemedikleri için kaçıyorlar. Biz yüzleştirmeye çalışınca da kabalaşıp daha da yokuşa sürüyorlar. Şansımıza bizim gittiğimiz ürolog psikolog gibi yaklaşmıştı. Güzel güzel konuştu bizimle. Ben de açık açık her şeyi sordum, duysun ki kafası rahat etsin dedim. Ürolog şey demişti mesela "Uzun zamandır önüme normal spermiogram sonucu gelmiyor gibi bir şey. Sadece sizde yok merak etmeyin" Sonra tüp bebek merkezindeki doktor da "Bizim için değerlerin bir önemi yok. Bunlar yeterli. Biz zaten en sağlıklı spermleri seçeceğiz" falan deyince bu yelkenleri suya indirdi

cnm şuan yaşadığın şeyi inan iyi anlıyorum... bak benmki gitmesine rağmen içine attı attı attı ben biliyorum iyi değil ama gayet rahat umrunda değilmiş gibi davrandı.. bir gece mutfakta çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlarken buldum...
hani erkekliğe b... sürdürmeme olayı varya.. onu dibine kadar yaşıyorlar...
şuan zoruna gidiyor haklısın..o kadar haklısın ki... ama biraz zaman ver... inan bana böyle kalmıyacaktır.. henüz gerçeği hazmedememiş bence

güzelliğim mi kaldı ya
işe geliyorum herkes topuklu
ben topuklularımı özledim
Heh ben de nerde kaldi bu kafa diyodum ahdhshdhd
Kiyamam topuklu giyemiyorsan durum cok vahim yaaa, her sey ne kadar kötü, uzuldum senin adina. Olsun be evde giyip süpürge yap hey allam ya
dayloş geç kaldn bugn nerdesin sen
Evde islerim var ondan yazamadim ehehhe
Bugün de dünyayı kurtaramadık
Aaaaa, hep bi umutla giriyorum belki bugün olmustur dye, neyse bi daakine artknahdhshd

sen daha burdamısın gitsen markete

Aaaaa, hep bi umutla giriyorum belki bugün olmustur dye, neyse bi daakine artknahdhshd
Ablam aradı. Dedikodu diyarının derinliklerine daldık. Dünyayı biraz da o şekilde kurtarmaya çalıştık ama yine olmadı. Hala totom koltuğa yapışık oturuyorum. Sen ne işi yapıyorsun allasen? Asıl senin yatman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…