Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Atlet zıbınların kumaşı nasıl?
%100pamuklu beğendim ben
Gülerek giysin prenses kuzu ben hiç kilotlu çorap faln almadım ya neden almadım acaba
teşekkür ederiz teyzesi bende elbise almadım diye almamıştım bal0ncuk güzel diyince alam dedim şimdi elbise hediye gelirse altına giydirmelik lazım olur herhalde

%100pamuklu beğendim ben

teşekkür ederiz teyzesi bende elbise almadım diye almamıştım bal0ncuk güzel diyince alam dedim şimdi elbise hediye gelirse altına giydirmelik lazım olur herhalde
Biz oğlandan hep höt söt şeylere alışığız ya kıza eğilemedik daha galiba elbise aldım da ben bu bebe altına ne giyecek demi hiç aklıma gelmedi

Biz oğlandan hep höt söt şeylere alışığız ya kıza eğilemedik daha galiba elbise aldım da ben bu bebe altına ne giyecek demi hiç aklıma gelmedi
ya öyle deme oğlanlarınki de çok tatlı oluyor papyonlu kravatlı ilerde oğlan nasip olursa her gün papyonlu dolaştırcam küçük bir beyefendi olcak şimdilik hanımefendiyi süslücem saç baş tütülü etekler sen ne güzel elbise almışsın ben şimdi yenidoğan dışında bir şey almadım kışa denk geldiğinden elbise giymez diye düşündüm.6.ayda anca giyer o zaman gider alırız bir de hediye de çok gelir belki masraf etmiyim dedim

Bacım bende almayacaktım ne zaman bie yere gitsek babası elinde bir elbiseyle geldi çok tatlı diye hevesi kalmasın dedim yeni doğan bebe ne yapsın elbiseyle

Güzellik topukluyla mı oluyor ki bacım sakin ol bence daha yeni doğdu bebe napak yani
Kilo verekkk napceZzzzzz
Hastane terliğim geldi
Kız bu ne tıklamadan önce oğlana oyuncak ayı aldn sandm he
Tıklayınca aaa terlik didim..
Ankara soğuğunda ayacklarn sıcack olur iyi etmişsin bacm.. Süt vercen

Sende kafayı özledn itiraf et
Sadece topluklu değil kız dayloş
Hiç bir kıyafetime sığmıore
Depresyon mod
Evde giyexeğime dışarda giyerm

Neoşşşşşş bensu boşanmşşş duydunmu
Kocası aldatmş meğerr.. Ayyy...
Büyük aşk balon gibi söndü kızzz

Bal0ncuk Yeni gidebildim bir şey kalmamış pek çoraplar 6-12 ama daha küçük duruyor 3 ayda giyer herhalde Eki Görüntüle 2933349
Yaaaaaaa beyazndan bende aldmda o kedilisinden bulamadm bühüüüü
Az snra gidem bide evin şurdakine bakam
Güle güle iyi günlerde kullansn prenses
Ellerine sağlık bulutum

Atlet zıbınların kumaşı nasıl?
Pamuklu deyoo ama ben elledin beğenmedm sınıfta kaldı almadm

Sağol bacım rahat olur dedim de bu kadar büyük tüylü beklemiodum aldık bir kere giycez

Sağol bacım rahat olur dedim de bu kadar büyük tüylü beklemiodum aldık bir kere giycez
Cok sevimli ama
İnşallah olur bacım da bizim oğlan pantolon bile giymez sıkıo rahat edemiom diye gömlek asla babasına çekmiş hep spor takılıoz biz
Spor bebelere daha cok yakılşıo
Bende lenayı süsleyemiorm annem olmasa kızı erkek gibi büyütecem

Bacım bende almayacaktım ne zaman bie yere gitsek babası elinde bir elbiseyle geldi çok tatlı diye hevesi kalmasın dedim yeni doğan bebe ne yapsın elbiseyle
Minnak güle güle sağlıcakla giysin inşallah ne güzel hevesli baba iyidir olsun alsın etrafta ruhsuz onca insan görüyorum böyle babalar duymak iyi oluyor Elbise yine iyi benim eşim bir hevesle pijama altı aldı ufacık bir şey iki gün anca giyer totosunda surat mı ne var o hoşuna gitmiş
ben de elledim güzel güzel sende elle N Neal teşekkür ederiz bal0ncuğum sizin fıstıkta güle güle sağlıcakla kullansın inşallah bir gün aynı gün giydirip ayaklarını atarız buraya

N Neal benim ellerim odun olabilir sen bulutu dinle
Bence neoş şuan a101de zaten
MNbeyaz kız git sende al kızzzz

İnşallah bulutum o günleride görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…