- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.881
Konuyla benim maaaalefetimin ne alagasi varrrrAksine bim ve a101 kapısından yıllarca geçmemiş, geçene kızmış biriydim
Sonra topluma ayak uydurdum
Muhalefet
Hee bencede sen abarttınBacım ben daha fazla bişey almayım çok aldım kıyafet sayfasını kapattım ben
A101 sevdam yk.. Bimle ilişkimi bebem 3 aylık olduğu için kestmKonuyla benim maaaalefetimin ne alagasi varrrr
Ayrıca bim ve a101 sevdan bana gelecekte katyayi da seveceğini anlatiyor ahdjshdjsjd
3 aydan sonrası da var Bim'de. Neden kestin?A101 sevdam yk.. Bimle ilişkimi bebem 3 aylık olduğu için kestm
Onun dışında bişş almam zaten
Bu yüzden katyan sende kalsn bibiğim
Al bana didim almadn
Sağol canım amin inşallahMinnak güle güle sağlıcakla giysin inşallahne güzel hevesli baba iyidir olsun alsın etrafta ruhsuz onca insan görüyorum böyle babalar duymak iyi oluyor Elbise yine iyi benim eşim bir hevesle pijama altı aldı ufacık bir şey iki gün anca giyer totosunda surat mı ne var o hoşuna gitmiş
ben de elledim güzel güzel sende elle N Nealteşekkür ederiz bal0ncuğum sizin fıstıkta güle güle sağlıcakla kullansın inşallah bir gün aynı gün giydirip ayaklarını atarız buraya
Bana kimse hediye almazHee bencede sen abarttın
Valla ben 0-3 ay cok bişi almadm çabuk büyüyo biliorm..
Gelen hediyelerin hepsini gittim değiştim hep büyük aldm kullanacağm şeyler
Giymediği bişey olursa cok üzülürüm biliyorum cnkü ki giymediği birşey oldu kuzenim yenidoğan kadifemsi kumaş cok cici bir tulum almış yaz bebesi onu nasıl giydirem
Onun dışında hepsini giyindi küçük kadın
Benim sopurgem zaten bende, sen kendini düşün kihkihkihhh, illa geri adim atcan dimi ama ossun seni de bule sevdik napcanA101 sevdam yk.. Bimle ilişkimi bebem 3 aylık olduğu için kestm
Onun dışında bişş almam zaten
Bu yüzden katyan sende kalsn bibiğim
Al bana didim almadn
Ya biraahhhh hep hikaye3 aydan sonrası da var Bim'de. Neden kestin?
3 aya kdar yeterli gerisini pazardan alacam3 aydan sonrası da var Bim'de. Neden kestin?
KıyamamBana kimse hediye almazo yüzden kendi ipimi kendim kestim yine bacım her zaman olduğu gibi
Büyükde aldım küçükte aldım ben oğlanda yaşayamadıpım herşeyi kızımda yaşamak almak istiyorum bir çok şey adamla içimizde patlamıştı çünkü
Rabbime şükürler olsun inşallah sonuda mutlu bitsin
Ne leee yine arada laf sölemişsin bağaaBenim sopurgem zaten bende, sen kendini düşün kihkihkihhh, illa geri adim atcan dimi ama ossun seni de bule sevdik napcan
Ya biraahhhh hep hikaye
Pazar daha mı ucuz ki? Bana hiç öyle gelmedi. Uzun zamandır pazara da gitmedim pandemi yüzünden ama son bıraktığımda mağazalarla yarışıyordu fiyatlar. Ben de H&M ve Zara bebek/çocuk giyimine bayılıyorum. Hatta bebek hediyelerini genelde H&M'den alıyordum bu zamana kadar ama aldı yürüdü fiyatlar. Kendi çocuğuma oradan fazla bir şey alamayacağım sanırım :/ İndirimlilerine bakıp duruyorum. Onlar bile pahalı ya3 aya kdar yeterli gerisini pazardan alacam
Kıyafetleri görsen hepsi e bebek öğkkk oldum artık
H&m ürünleri bir harika dostm ama parasıda harika
Bilmiormki dahamı ucuzPazar daha mı ucuz ki? Bana hiç öyle gelmedi. Uzun zamandır pazara da gitmedim pandemi yüzünden ama son bıraktığımda mağazalarla yarışıyordu fiyatlar. Ben de H&M ve Zara bebek/çocuk giyimine bayılıyorum. Hatta bebek hediyelerini genelde H&M'den alıyordum bu zamana kadar ama aldı yürüdü fiyatlar. Kendi çocuğuma oradan fazla bir şey alamayacağım sanırım :/ İndirimlilerine bakıp duruyorum. Onlar bile pahalı ya
Günaydın teyzoş tesekkur ederiz sölemen yeter kanka3 aya kdar yeterli gerisini pazardan alacam
Kıyamam
Bem sana alırım beyazm hediye
Yk kız sana almam minnoşa alırım
Ne leee yine arada laf sölemişsin bağaa
Sağğaaaanneeeeee 3 aya kdar alıom sağanneeeee
Dayloş hayrına al bi katya bana
Amannn katya senin olsn sevmiore zorlamı Allah Allah
Anneni çağır bana soralm teyzeye
hayırlı cumalar beyazımGünaydınlarrrrrr güzel ve hayırlı cumalarımız olsun
Annem cok memnun valla, ilk etapta tembel isi diyen temizlik hastasi eniştem de cok memnun, kapiş3 aya kdar yeterli gerisini pazardan alacam
Kıyamam
Bem sana alırım beyazm hediye
Yk kız sana almam minnoşa alırım
Ne leee yine arada laf sölemişsin bağaa
Sağğaaaanneeeeee 3 aya kdar alıom sağanneeeee
Dayloş hayrına al bi katya bana
Amannn katya senin olsn sevmiore zorlamı Allah Allah
Anneni çağır bana soralm teyzeye
Ben h&m c&a ile büyüdüm bacim be, bilmem miBilmiormki dahamı ucuz
dayler dayler laf etsin die yazdm
Şaka bir yana h&m ürünleri hem cok şık hemde kaliteli gerçekten ama fiyatları ohaağğğğllleeennn
Bana birkaç hediye geldi cok beğendim
Ama gelenlerin %90ı e bebek
Bende sezon sonu indiriminde bir sürüüüüü yaz elbisesi aldm e bebekten 25 teleyeneyseki sezon sonu indirimleri var ama bu kıyak h&m'de yok
seni nie geldin yurtdışından delimisn nesinAnnem cok memnun valla, ilk etapta tembel isi diyen temizlik hastasi eniştem de cok memnun, kapiş
Istersen hic alma baaaaneee, ama muhalefet kim ona da bi bak tekrar bence sjhdsjhd, asil sen sirf muhalefet olsun diye yazıyon habarin yoooohhhh
Ben h&m c&a ile büyüdüm bacim be, bilmem miyurtdışında tercih edilen magazalardi güççükken ancak burdaki kadar pahali kalmyor orda, hatta aksine uygun olarak geciyor. Ama bize her sey kazik
Pazardan al, istedgiin yerden al be baaane baaaneeee, kendi kendine muhalefet yaratiyon
ne kaçırdım bn yineAllahım bu nasıl acılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?