- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.001
Regl gelince çiçeemHemsirecik regl olmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@ozge_gorkem nerelerdesin bidenem
@Nurzfr enişteye yaklaştınmıııııııııııııı
@Matmazella canım kuzum dualarımız seninle sonu güzel olsun (kızlar arkadaşımız tüpün sonuna yaklaşıyor)
Paresilaaa hadiiiiiiiiiiiiiiiiii atağa geç artık
anonimbirbayan kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesinnnnn
cukulatam sürece başladınmı
kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz kaldınız topiği kapatacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sağdaki güzelmişKızlar bunlar nasıl?
Ya umarımmmmYiaaaaaa güzel güzel haberlerle geeel
Yazarım baluşummm ama daha 2 hafta var regleKızzz dayloş kitkatede bulamadm bi sizde balsanızs sizden ricam
Kuzummmm bizi habersiz brakmaaaaa
Eeeeo zamana kdarda yazYazarım baluşummm ama daha 2 hafta var regle
Öperim canısıHayalimdeki bebenasılda anasını düşünüyor maşallah öp yerime paşayı
Soldaki daha tatlı sankiKızlar bunlar nasıl?
Kuzuu nolsun evdeyim oyle ugrasiyorum is guc sen nasilsin bebis nasilHemsirecik regl olmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@ozge_gorkem nerelerdesin bidenem
@Nurzfr enişteye yaklaştınmıııııııııııııı
@Matmazella canım kuzum dualarımız seninle sonu güzel olsun (kızlar arkadaşımız tüpün sonuna yaklaşıyor)
Paresilaaa hadiiiiiiiiiiiiiiiiii atağa geç artık
anonimbirbayan kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesinnnnn
cukulatam sürece başladınmı
kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz kaldınız topiği kapatacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kuzuu nolsun evdeyim oyle ugrasiyorum is guc sen nasilsin bebis nasil
Geçmiş olsun aşkoş.. Sen dikkat er daha regl olmadn demiAgzim bir acı bir acıbaşım ağrıyor, kocaminda bogazlari sismis
İyiyiz sen?Selam kızcelre nasılsınız
Pıçakla mı yedin ne yaptınBir insan meyve yerken ağzının üstünü yaralarmı ya offf bütün ilginç şeyler beni buluo
Çok şükür iyiyim.Geçmiş olsun aşkoş.. Sen dikkat er daha regl olmadn demi
İyiyiz sen?
Allah analı babalı büyütsün
Olsun atasözü öyle, fotosok yapariz aslanla degistirirz, puma da olur
Ben mağazasinda görmüştüm cnm ama sitesinde olmayabilir.Kızzz dayloş kitkatede bulamadm bi sizde balsanızs sizden ricam
Kuzummmm bizi habersiz brakmaaaaa
Sagdaki cok tatlı, daha kaliteli duruyorKızlar bunlar nasıl?
Yediğin meyveye bağlıBir insan meyve yerken ağzının üstünü yaralarmı ya offf bütün ilginç şeyler beni buluo
Pardon ya ayaklı atasözleri ve deyimler sözlüğümüz olduğunu unuttum bir an ablaOlsun atasözü öyle, fotosok yapariz aslanla degistirirz, puma da olur
Ya sen asil olaya bak şimdi yaklas yaklaş... Annemlerle yemege gittik kalabalik. Dedi ki bebege yakalık aldım arabadan vermeyi unutmayaym, cok guzel hem de, birinin üstünde 'babasinin yakışıklı oglu' birinde de 'evin küçük prensi' yaziyo dedi. Saka degil gercek. Suan evimde.Pardon ya ayaklı atasözleri ve deyimler sözlüğümüz olduğunu unuttum bir an abla
Yaaaaaaa ahahshshhsjsjdjjskskskskskkss yazarken bile kahkaha atıyorum. Fotoğraf isterükYa sen asil olaya bak şimdi yaklas yaklaş... Annemlerle yemege gittik kalabalik. Dedi ki bebege yakalık aldım arabadan vermeyi unutmayaym, cok guzel hem de, birinin üstünde 'babasinin yakışıklı oglu' birinde de 'evin küçük prensi' yaziyo dedi. Saka degil gercek. Suan evimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?