Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle neos ve ne iyi etmisisn de bu takimi almissin ahshshhdsh. Yok kiz balus iyice kapamis tukkani
Ondan simarmaz yaa, sonsuz sevdiği baglandigi biri olmasi harika bsy, benim de babamla oyleydi, dünya bir yana babam bir yana. Sonra kaybedince geriye sadece sunu dedim, evet babami kaybettim ama iyi ki o benim babamdi ve bana bunu yaşattı

Benim oğlana ne paşa demediğim kaldı ne kral ama erkek olduğu için değil çok seviyorum ve sevgimi de göstererek yaşarım aman ilerde evlenince şöle olur böle olur diye de hangi anne baba evlat sevebilir orası da tartışılır bence
Şimdi Rabbim nasip ederse kızımı da içimden nasıl geliosa öle sevicem prenses dicem onlar zaten büyüdükçe kendılerini buluyorlar sevmek önemli sevelim sevilelim

Cok derin bir konu kuzum. Sevgiyi ben de gosteririm deli gibi hem de, mic mic operim, minciririm, coşkulu severim. Gosterilmesi gerektiği de bir gerçek zaten. Ancak bazi sıfatlar, kullanilan cümleler, atfedilen gucler çocukların ileriki yaşantısında ciddi etkiler bırakır. Buyusun ne canlar yakacak bak, dur pasam ben yaparım, su getir abine, dur ayakkabini ben giydiririm, sen yapamazsın ben hallederim, aman sofrayi elleme erkeksin sen, esyalarini ben toplarım, hatan mi var ben kapatirim, temizliğini ben yaparım, ben yapamazsam ablasi kiz kardesi yapar gibi gibi. Bunu hareketlerle de destekleyip desteklemedigin onemli tabii. Hani sonradan eşlerine saygi duymayan, sert davranan, ay temizlik bilmez ki yemekten anlamaz dediğimiz, kadınlari ev isinden cocuk bakimindan sorumlu, kendisini de hizmet edilmesi gereken birey olarak goren, doven soven cinayet isleyen bireylerin dunyasi boyle gelismis oluyor. Hem aşırı ilgisizlik hem de aşırı ilgi ve deger atfetme bu gibi sonuclar doguruyor ve maalesef cocuk yetistirirken bunlara dikkat etmek zorundayız. Bu prens, prenses, kral muhabbetleri bir sembol sadece, ama önemli bir sembol. Degisim dilimizde başlıyor. Bu arada bunları sen yapıyorsun diye değil, genel olarak karsi cikma sebebimizi anlattim diyeyim yanlis anlama sakin

Yaaaaa cnm dayloşşşş

Çok korktum dün ya heralde kanala mı girdi naptı bizim kız acele etmese de olurdu yanı İkinci sezeryan zor geçio diyorlar korkuyorum
Korkma ya.. Korkunun ecele faydası yok
Daha kolay geçecek gör bak

Kızlar bence mesele kullanılan sıfarlar değil.. Prenseste dersin paşada, premsimde.. İlla bişi diosun, ne kdar kendini şartlandırırsan şartlandır diyorsun bişeyler.. Önemli olan bence o kullandığın kelimelinin kırmızı çizgisini belirlemek..
Erkeğe soyu devam ettirecek kişi, kızada kocaya gidecek kişi olarak o saçma ataerkil zihniyeti yüklememek.. İzah etmek..
Bide ben evde kullanılan kelimeden cok, evde babanın annenin olduğu rolmodelin etkili olduğunu düşünüorm.. Çünkü en cok yaşayarak öğreniyorlar

Aynen kuzum, demeye calistigim o, onlar bir sembol, onemli olan hareketlerle neyi destekledigin. Sadece ek olarak şunu soylemek istiyorum, degisimin dilde başlaması diye bir gerçek de var. Fark ettigin yerden dönüşüm başlıyor, sorguluyorsun, benimsiyorsun, fark ediyor fark ettiriyorsun. Kelimeler bu yüzden anlam taşıyor. Yani özetle, sen paşam dedin diye o zihniyette bir insan degilsin, ancak fark ettigin noktada dönüşümü baslatip o zihniyette insanların dikkatini cekecek, ileride eşitlikçi, adil, saygili bireyler yetismesine vesile olacaksın. Gibi gibi..

Günaydın canlar
Günaydın bulutumm

Aynen.. İşte orda anneyle babaya cok görev düşüyor
Bebekle sohbbet etmek, anlamasa bile anlatmaya devam etmek bu yüzden cok önemli..

Sagol askos. Olmadim daha gunum yarin bakalim
Yaaaa inşallah olmazsınnnnnn

Bu gece rüyamda bebek kiyafeti gördüm askidan alip kokluyordum bebegimin bunlar diye
Kıyamam sana.. Allah'ım nasip etsin kuzummm

Bir ara ataerkil küfürlerin mücadelesini çok verdim, bu yüzden çevremle papaz oldum. Dönüşüm kesinlikle önce dilde başlıyor
Bu gece rüyamda bebek kiyafeti gördüm askidan alip kokluyordum bebegimin bunlar diye
İnşallah tez zamanda gerçeğini yaşarsın o anın

Bir ara ataerkil küfürlerin mücadelesini çok verdim, bu yüzden çevremle papaz oldum. Dönüşüm kesinlikle önce dilde başlıyor

Her yol ataerkiye cikiyor maalesef, kadınlar hep ezilen kısım oluyor. Ve aslinda feminizm denilen dava sadece kadinlar icin degil, erkekler için de iyi gelecek

Irade iste, ben dayanamadım hep

Yiaaaa yerimmmm
Yok yok ben beklerim yeterki olsunda
Amin insallah balusum hayırlısı olsun hakkimizda❤

Amin inşallah nealim zamani gelmistir insallah ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…