- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.021
Ya foto atmak asiri zor geliyor webten girmem lazim dur yeni girdm eve usenmezsem atcamYaaaaaaa ahahshshhsjsjdjjskskskskskkss yazarken bile kahkaha atıyorum. Fotoğraf isterük
Bana da babaannesi dedi ki "Hastane çıkış setini siz beğenin, ben alayım". Şööööyle bir baktım üstünde "Annesinin prensi" yazan ya da kral tacı olan çok güzel modeller buldum. Hangisini alsam
At karşim bekliyorum. Bunlar hep ilham kaynağıYa foto atmak asiri zor geliyor webten girmem lazim dur yeni girdm eve usenmezsem atcamdaha önce de normal yastik kilifi sanip sarılı bsy almis, bir tarafinda aslan resmi var bir tarafinda aslan parçası yazıyoandjsjdjsjdjjdjdjd
Dunyada tek biricik anasinin asla oglu yazan bulursan onu alnahdjajdjjshd
Nakisla islettir ki sapasaglam kalsin hic cikmasin asla, sonra da cerceveletip as. Of bu uygulamadan neden yuklenmiyo yaaaaAt karşim bekliyorum. Bunlar hep ilham kaynağı
Bulamazsam düz beyaz set alıp kendim yazdırayım üstüne. Beyin bedava, kullanmak lazım arada
Neyse ki bunları kullandığı zamanları hatırlamayacak. Bunlarla foto çekerseniz de sansürlersiniz, büyüdüğünde görmesin
Yastik kilifinin da arkasini cevircem, aslan bi hayvandir neticede ajshsjdbhshdNeyse ki bunları kullandığı zamanları hatırlamayacak. Bunlarla foto çekerseniz de sansürlersiniz, büyüdüğünde görmesin
Coğrafya kader miydi neydi o neydi yaaaaaYastik kilifinin da arkasini cevircem, aslan bi hayvandir neticede ajshsjdbhshd
'Dogdugun ev prens oldugun evdir'Coğrafya kader miydi neydi o neydi yaaaaa
Belki de ülkedir o, ev değil. "Altın büllüğünü yediğim" diye severken bulmayız kendimizi di mi'Dogdugun ev prens oldugun evdir'
Ins canim be, Allah'tan ümit kesilmez ahdhshhdhshdhdjhdBelki de ülkedir o, ev değil. "Altın büllüğünü yediğim" diye severken bulmayız kendimizi di mi
Ins canim be, Allah'tan ümit kesilmez ahdhshhdhshdhdjhd
Hee pıçaaağııı böle boğazıma kdar geçiorm..Pıçakla mı yedin ne yaptın
Ejder meyvesi yedm senin içinOlsun atasözü öyle, fotosok yapariz aslanla degistirirz, puma da olur
Ben mağazasinda görmüştüm cnm ama sitesinde olmayabilir.
Sagdaki cok tatlı, daha kaliteli duruyor
Yediğin meyveye bağlı
Daha ne istion sanada yaranılmıoYa sen asil olaya bak şimdi yaklas yaklaş... Annemlerle yemege gittik kalabalik. Dedi ki bebege yakalık aldım arabadan vermeyi unutmayaym, cok guzel hem de, birinin üstünde 'babasinin yakışıklı oglu' birinde de 'evin küçük prensi' yaziyo dedi. Saka degil gercek. Suan evimde.
İtiraf et sen aldın... Gayette seviosn
Bilemen ne yedigini, meyve vaaaar meyve varHee pıçaaağııı böle boğazıma kdar geçiorm..
Neyse bak ne diecem senden magazinci olmaz bensu ayrılmamş
Ejder meyvesi yedm senin için
Kızzzz ne yice klasik meyve işte
Daha ne istion sanada yaranılmıo
Herşeye bık bık bık
İtiraf et sen aldın... Gayette seviosn
Şimdi neoş öle knuşuo die teyzeye suçu atıosn
Herşeye bişi buluon bık bık bıkBilemen ne yedigini, meyve vaaaar meyve var
Ben aldim tabi kizimmmmm, ne sandin, paşam o benimmm, anasinin yakışıklı prensi ooooooğ, dassaaana gurban olduğumabdhshdhhed
Ne robotu kız ahshahhs aksine rahatimdir ama bu paşa, prens, biricik muhabbetlerini sevmiyorumHerşeye bişi buluon bık bık bık
Teyzenin nosunu ver arıyacam
Sen bu kızın %90nını yurtdışında unutmuşsn burda olanına etki edio diecem
Kızzzz fenamı bebeye hatıra kalır tobotmu yetiştirecen
Yiiiii bir okul öncecisininde anne olmasıda ne fenaymş
Tmm bişi olmazNe robotu kız ahshahhs aksine rahatimdir ama bu paşa, prens, biricik muhabbetlerini sevmiyorumgercek hayat hic oyle degil çünkü, sonra kalakaliyorlar dimdizlak
Heh iste tam da o Silivri'den mütevellitTmm bişi olmaz
Bebe hayal dünyasınıda tanısın hep gerçek hayat hep gerçek hayat nereye kdar
Anneannem almış cnm benm desn
Zaten büyüdüklerinde sen ben dahil hepize sövecek bu bebelerde neyse konuşmiyimmmmmmm silivri soğuktur şimdi
Agagshhshsjsj ben de az önce gördüm. Kurtarmaya çalışıyorlarmış. Olmazsa kısmetmiş. Hakkınızda hayırlısı inşallah Bensu hanımHee pıçaaağııı böle boğazıma kdar geçiorm..
Neyse bak ne diecem senden magazinci olmaz bensu ayrılmamş
Sen olayı hiç anlamamışın ohoo onu demiyorEjder meyvesi yedm senin için. Kızzzz ne yice klasik meyve işte
Sadece şımartmak, biricik hissettirmekten değil ya büyüyünce kendilerini gerçekten kral, paşa, prens sanıyorlar. Evlenince eşlerinin de öyle davranmasını bekliyorlar. Öyle davranıyorlar. Gerek yoooğk. O yüzden bundan alacağımİtiraf et sen aldın... Gayette seviosn
Şimdi neoş öle knuşuo die teyzeye suçu atıosn
Heh iste tam da o Silivri'den mütevellite giydircem kullancam zaten alinmis şey napam atam mi yazik hayal dunyasi baskaaaa, cocugu simartmak baska guzummm, sonra o ayni cocuklar topluluga karisinca her sey komplike hale geliyor, bakiyorlar ki herkes tek biricik, bunalima giriyorlar. Sevmek, deger vermek ayriiiii, dünyanın merkezinde oldugunu sanması ayri. Ah neler gördük sınıflarda, sen de gorsen hak verirdin ama iste anlatamıyorum
Heh aferim şöyle açk açk söyleyin... İtiraf edinAgagshhshsjsj ben de az önce gördüm. Kurtarmaya çalışıyorlarmış. Olmazsa kısmetmiş. Hakkınızda hayırlısı inşallah Bensu hanım
Sen olayı hiç anlamamışın ohoo onu demiyordayler dayler
Bu kız cidden dükkanı komple kapatmış
Sadece şımartmak, biricik hissettirmekten değil ya büyüyünce kendilerini gerçekten kral, paşa, prens sanıyorlar. Evlenince eşlerinin de öyle davranmasını bekliyorlar. Öyle davranıyorlar. Gerek yoooğk. O yüzden bundan alacağım
Eki Görüntüle 2934478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?