Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya foto atmak asiri zor geliyor webten girmem lazim dur yeni girdm eve usenmezsem atcam daha önce de normal yastik kilifi sanip sarılı bsy almis, bir tarafinda aslan resmi var bir tarafinda aslan parçası yazıyoandjsjdjsjdjjdjdjd
Dunyada tek biricik anasinin asla oglu yazan bulursan onu alnahdjajdjjshd

At karşim bekliyorum. Bunlar hep ilham kaynağı

Bulamazsam düz beyaz set alıp kendim yazdırayım üstüne. Beyin bedava, kullanmak lazım arada

At karşim bekliyorum. Bunlar hep ilham kaynağı

Bulamazsam düz beyaz set alıp kendim yazdırayım üstüne. Beyin bedava, kullanmak lazım arada
Nakisla islettir ki sapasaglam kalsin hic cikmasin asla, sonra da cerceveletip as. Of bu uygulamadan neden yuklenmiyo yaaaa yonetim duy sesimizi

Pıçakla mı yedin ne yaptın
Hee pıçaaağııı böle boğazıma kdar geçiorm..
Neyse bak ne diecem senden magazinci olmaz bensu ayrılmamş

Olsun atasözü öyle, fotosok yapariz aslanla degistirirz, puma da olur

Ben mağazasinda görmüştüm cnm ama sitesinde olmayabilir.

Sagdaki cok tatlı, daha kaliteli duruyor

Yediğin meyveye bağlı
Ejder meyvesi yedm senin için
Kızzzz ne yice klasik meyve işte

Daha ne istion sanada yaranılmıo
Herşeye bık bık bık

İtiraf et sen aldın... Gayette seviosn
Şimdi neoş öle knuşuo die teyzeye suçu atıosn

Bilemen ne yedigini, meyve vaaaar meyve var

Ben aldim tabi kizimmmmm, ne sandin, paşam o benimmm, anasinin yakışıklı prensi ooooooğ, dassaaana gurban olduğumabdhshdhhed

Bilemen ne yedigini, meyve vaaaar meyve var

Ben aldim tabi kizimmmmm, ne sandin, paşam o benimmm, anasinin yakışıklı prensi ooooooğ, dassaaana gurban olduğumabdhshdhhed
Herşeye bişi buluon bık bık bık
Teyzenin nosunu ver arıyacam
Sen bu kızın %90nını yurtdışında unutmuşsn burda olanına etki edio diecem
Kızzzz fenamı bebeye hatıra kalır tobotmu yetiştirecen
Yiiiii bir okul öncecisininde anne olmasıda ne fenaymş

Ne robotu kız ahshahhs aksine rahatimdir ama bu paşa, prens, biricik muhabbetlerini sevmiyorum gercek hayat hic oyle degil çünkü, sonra kalakaliyorlar dimdizlak

Ne robotu kız ahshahhs aksine rahatimdir ama bu paşa, prens, biricik muhabbetlerini sevmiyorum gercek hayat hic oyle degil çünkü, sonra kalakaliyorlar dimdizlak
Tmm bişi olmaz
Bebe hayal dünyasınıda tanısın hep gerçek hayat hep gerçek hayat nereye kdar
Anneannem almış cnm benm desn
Zaten büyüdüklerinde sen ben dahil hepize sövecek bu bebelerde neyse konuşmiyimmmmmmm silivri soğuktur şimdi

Heh iste tam da o Silivri'den mütevellit e giydircem kullancam zaten alinmis şey napam atam mi yazik hayal dunyasi baskaaaa, cocugu simartmak baska guzummm, sonra o ayni cocuklar topluluga karisinca her sey komplike hale geliyor, bakiyorlar ki herkes tek biricik, bunalima giriyorlar. Sevmek, deger vermek ayriiiii, dünyanın merkezinde oldugunu sanması ayri. Ah neler gördük sınıflarda, sen de gorsen hak verirdin ama iste anlatamıyorum

Hee pıçaaağııı böle boğazıma kdar geçiorm..
Neyse bak ne diecem senden magazinci olmaz bensu ayrılmamş
Agagshhshsjsj ben de az önce gördüm. Kurtarmaya çalışıyorlarmış. Olmazsa kısmetmiş. Hakkınızda hayırlısı inşallah Bensu hanım
Ejder meyvesi yedm senin için. Kızzzz ne yice klasik meyve işte
Sen olayı hiç anlamamışın ohoo onu demiyor dayler dayler
Bu kız cidden dükkanı komple kapatmış
İtiraf et sen aldın... Gayette seviosn
Şimdi neoş öle knuşuo die teyzeye suçu atıosn
Sadece şımartmak, biricik hissettirmekten değil ya büyüyünce kendilerini gerçekten kral, paşa, prens sanıyorlar. Evlenince eşlerinin de öyle davranmasını bekliyorlar. Öyle davranıyorlar. Gerek yoooğk. O yüzden bundan alacağım

Heh aferim şöyle açk açk söyleyin... İtiraf edin
Allah allah
Sırf muhalefet olacam die burda kasmayn

Şaka bir tarada evet kendilerini dünyanın merkezinde görmeleri felan doğru değil... Bütün dediklerinize tek tek katılıorm...

Benmki şuanda bile dünyanın merkezinde sanıo kendini.. Ve yemin ediorm şu tarz ürünlerin hiç biri yok... Asla kati suretle..
Bu tarz hediyede gelmedi.. Gelse %99,99 değiştirirdm
Ama bizde dede faktrö var.. Bem babasına aşık bir kızım.. Babamda bana + kız çocukları cok sever.. Neyseki kardeşim erkek olmuşta biraz erkek sevgiside olmuş neyse işte dua etti ben cinsiyeti öğrenene kdar kız olsn die.
Şimdi kız torunuyla mutlu mesud.. Benmki artk herşeyi algılıor görüor duyuyor.. Ve şeytan gibiler şimdiki nesil...
Dünyası dedesi.. Neden? Cnkü kimse taşımıo ama dede taşıo bebe bilio kime sözü geçecek.. Bu büyüdükçe örnekler çoğalacak ve bu kız şımaracak
Kafamı nerelere vuram bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…