Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
spora başlıcam demiştin sanki ekmek falan yiyorsan onu kes yemekten önce su iç tok tutsun bunları denedin mi
Kuzum kasımda anca.. Doktor 3 ay spor yasak dedi ama herkeste 6 ay dio
Kasımda bi deniecem bakalım

Yürü diyok yürümem diyon
Yürümem demiom yürüyecek vaktm yok deyom doğurunca anlarsn hele bide işe giden biri olarak

Yürümem demiom yürüyecek vaktm yok deyom doğurunca anlarsn hele bide işe giden biri olarak
Kasım a bir şey kalmadı zaten.vaktin olursa salona yazılırsın olmadı evde yap dicem de disiplin olur mu bilmiyorum.ben evde birkaç egzersiz yapayım diyorum 3 kere yapıp yatıp yuvarlanıyorum doğumdan sonra su içerek vermeyi düşünüyorum bakalım

önceden yurumem diyodun, simdi yurumeye vaktim yok diyon, zayiflamak istiyon, evi supurmeye vakit buluyon neyse bsy demicem djwjdjejdejdnne

Verdiklerini tüpçü haplarla geri aldırdı şimdi veremiom bnaa ver diyo bide
Önceden verince yine vermişsindir zannettim olsun tombişler olarak da güzeliz can sıkmak yok verilir Önceden yaptıysan yine yaparsın siz çalışıyorsunuz hareket halindesiniz daha çabuk yakarsınız ben de çalışmak hareket etmek istiyorum

Öyle olmuyo ama ya daha çok yiyorum ayakta durabilmek için

İşe başlamadan önce öyle demiyordun işte. "Yürümem, sevmiyorum dışarıda yürümeyi, salona gideceğim" diyordun hıh
önceden yurumem diyodun, simdi yurumeye vaktim yok diyon, zayiflamak istiyon, evi supurmeye vakit buluyon neyse bsy demicem djwjdjejdejdnne

Hayır yürümem sevmem demiodum
Yürürken kilo veremiorm hızlı bir şekilde kilo vermem lazm diodum
Hala aynı fikirdeym... Kendimden nefret ediorm ya.. Ben alışık değilim.. Ben dış görünüşe biraz önem veriorum.. Gebelikte takmadm nasılsa gebeym.. Ee kötü geçti.. Nasılsa yatıorm ayağa kalkamıorm
Doğurunca öyle olmuomuş.. Bide tüpteki ilaçlarn verdiği hasar kaldı bünyemde.. Hantallaştm.. Yürüyerek olacak iş değil

DusunceBulutu bulutum gebelikten önce istediğim zaman istediği. Kiloyu alıp veriodum.. Belli sınırı hiç aşmadm
Ama gebelikten sonra kontrolü kaybettm.. Valla kelin ilacı olsa başına sürermiş misali..
Yinede 18 kilo verdim :) 10 kilo kaldı fazlam.. 28 kilo aldm ben gebelikte

Olum daha ne istiyon daha bebeğin el kadar, doğuralı ne kadar oldu şunun şurasında?! Üçte ikisini vermişsin zaten. Çoğu gitmiş azı kalmış. Süt sağıyorsun bir kere o deliler gibi kalori yakan bir şey. İkincisi, bir akrabamız epey de yaşı olan bir amca, sadece uzun uzun yürüyerek acayip kilo verdi. Üçüncüsü hızlı verilen kilolar genelde pek sağlıklı yoldan verilmediği için aynı hızla geri alınıyor. Yavaş yavaş vermen uzun vadede daha çok işine yarayacak. Vücut adım adım adapte olacak verdiğin kilolara

Öyle olmuyo ama ya daha çok yiyorum ayakta durabilmek için
Aman ne zor iş valla kadın olmak.erkekler de hiç böyle sıkıntılar yok
oooo bu kadar kısa sürede 18 vermişsin canısı daha ne ya bende çoğu duruyor sandım.3 aya onlarda gitmiş olur bence.sende ben gibisin bende istediğim zaman alıp veriyorum umarım yine öyle olur gebelikte kaybettiğin kontrolü şimdi ele almışsın süper böyle devam et bence şıp diye verirsen çatlak oluşur.bir süre balık etli ol

Kızlar doğumda zaten 10 kilo civarı gitti suyu bebeği derken.. Ondan snra ödem gitti..
Diğer kilo yapışıp kaldı..
Ben veremiorm ya olmuor yürüyerek hani bikaç kilo olda tmmda.. Acilen vermem lazm
Zaten pazartesi hocayla görüşmem var bakalm ne diecek deniecez sezeryan ağrım olmazsa

inşallah ağrın olmaz başlarsın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…