- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.161
Ben senin yerine de içerimGüldüğüme bakmayın... Canım cok sıkkın..
Hiç iyi değilim....
Gelinde içelim
Benmki ona yapılanları görüncede susan bir tip
Birtek bana çenesi açılıo :)
Ne retroymuş.. Keşke göktaşı felan düşse kafasına benm herifin
Cnm ben 2. Ayda ilk zeka kartlarından almıştm o gündür bugündür sohbet ederek anlatıorum ve temas kuruyor, nesneleri takp ediyor bizde 2. Aydan beri ama 3. Ayn sonuna kadar normalmiş.. Belki dalıodur dalgın bebektir normal yani bişey yoktur.. Göz göze temas kuruosa problem yok
Katroşşşş hoşgeldin sexsi kadınım
Ben sana didim demi burdan gitsende başka yerler var başka yerler yoksa bile aklından kalbinden silemezsn... Gitme birlikte dertleşerek atlatırız bu süreci
Gerçekten hepsi geçecek inan bana
Ne oldu ki enişteye mi sıkıldın işte mi sıktılar canını :/ sende onların canını sık tükür yüzlerineGüldüğüme bakmayın... Canım cok sıkkın..
Hiç iyi değilim....
Gelinde içelim
Evet ütü kısmı beni de düşündürürdüAy dur şimdi gördümyok tabii ki zevkli ama ben ütü işini cok sevmem ondan dedim yetti gari diye bir de bir turlu yerleşmiyor habire baska mevzular da cikiyor asıl ondan dedim tabii
Bence şu anda yüzleşemediği için içine atma evresinde. İçme sebebi direkt bu olmasa da kafasına takıyordur o da. Her şeyi geç çocuk konusunu düşünmesine sıra gelmiyorsa bile "Erkekliğime zeval mi geldi" diye bile kafaya takıyorlar ama o duygu ve düşünceleri nasıl bastırabiliyorlar hiç bilmiyorum. Öyle bir bastırma ki dışarıdan "Bitsin istiyor herhalde" diye algılanabilecek şekilde davranabiliyorlarHaklısın nealcim. Sinirlerimi bozan bir gün önce çalışıyorum ben doktora gidemem diyen adam bir gün sonra arkadaşlarıyla içip hangover olup aniden işe gitmedi ertesi gün. Üstüne de hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Benden yüz bulamayınca bir de bana surat asıyor.Böyle bakınca canı sıkılmış ondan içmiştir gibi yorumluyor insan ama sebebi ne olursa olsun çok sinir bozucu. Ki ben ondan içtiğini düşünmüyorum arada gider içer böyle, midesi de hassastır kusar eder ardından.
Normalde bu konuyu kapatıp olumlu olumsuz hiç tepki göstermemeyi planlıyodum bu tartışmayla ilgili ama bu yaptığı sinirime dokundu iyice
İşte muhtemelen senin çenen onun ailesine açıldığı için iyice tepkisel yaklaşıyor. Accık sinsi iş yap cık cık. Masum masum takıl. Gerçek yüzlerini öyle göster. "Senin anan böyle. Ablan şöyle" demeyeceksin. O zaman hemen savunmaya geçiyorlar zaten kendileri yanlışlarını görseler bileBenmki ona yapılanları görüncede susan bir tip
Birtek bana çenesi açılıo :)
Yine noliyy yaGüldüğüme bakmayın... Canım cok sıkkın..
Hiç iyi değilim....
Gelinde içelim
Şikayet mi ediyorsun sen çooocuğunun ütülerini, hı, şikayet mi ediyorsun? Hallahalla yaAy dur şimdi gördümyok tabii ki zevkli ama ben ütü işini cok sevmem ondan dedim yetti gari diye bir de bir turlu yerleşmiyor habire baska mevzular da cikiyor asıl ondan dedim tabii
Sen de içme aaaa yeter. Yumurtaların lazım. Bebik olacak onlarBen senin yerine de içerim
İşte o yüzden gitme diorm katroşEvet her yerde karşıma çıkıyor cidden. Hayır öyle konular ki kimseyle de konuşamıyor insan
Baluşum neyin var çiçeğim
Baluşa katılıyorum. Şimdi çok zevklidir ama tadını çıkarminiş miniş giysileri yıkamak da ayrı keyifli olur
Beraber içelim paremBen senin yerine de içerim
Bazen özrü kabahatinden beter oluo.. Anası kılıklı çehresiz..Yazık şimdi öyle de deme enişteye bir karı bir kocasınız idare ediver özür dilediyse yaptığı şeyi unut gitsin zaten zehir edip içini rahatlatmışsındır boşver artık affetmek büyüklüktür
Regl olmadm daha.. Onunda etkisi var tabi ama o lanet enişten 10Ne oldu ki enişteye mi sıkıldın işte mi sıktılar canını :/ sende onların canını sık tükür yüzlerineregl olmaya başladın mı duygusal gelgitler başladı
O-la-mı-yo-rumİşte muhtemelen senin çenen onun ailesine açıldığı için iyice tepkisel yaklaşıyor. Accık sinsi iş yap cık cık. Masum masum takıl. Gerçek yüzlerini öyle göster. "Senin anan böyle. Ablan şöyle" demeyeceksin. O zaman hemen savunmaya geçiyorlar zaten kendileri yanlışlarını görseler bile
Yine noliyy ya
Olum o zaman haklıyken haksız konumuna düşüyor insan işte. Sonra milyonlarca ispatla dil döksen fayda etmiyorO-la-mı-yo-rum
Neoş ben sinsi olamam
1 gün pat die sölemesem o 1 gün sölemediklerini biriktirir ertesin g0n kdv ile söylerm..
Ay 1-2 utulerim tamam yeter, bağışıklığı gelişsinEvet ütü kısmı beni de düşündürürdüHijyen için ütüleyin diyorlar bebek kıyafetlerini ama ben de uzun süre ütüleyebilicemi sanmam. Çok zaruri bir şey mi ki yaa çok hijyen için yani Ütü bu sürecin keyfini kaçırıyor bence
Evde çıkacak iş bitmez daylerim olduğu kadar yaparsınız
Ahhsahsh ya ben hem teyze hem hala, 7 yegen olunca biraz galabaBence şu anda yüzleşemediği için içine atma evresinde. İçme sebebi direkt bu olmasa da kafasına takıyordur o da. Her şeyi geç çocuk konusunu düşünmesine sıra gelmiyorsa bile "Erkekliğime zeval mi geldi" diye bile kafaya takıyorlar ama o duygu ve düşünceleri nasıl bastırabiliyorlar hiç bilmiyorum. Öyle bir bastırma ki dışarıdan "Bitsin istiyor herhalde" diye algılanabilecek şekilde davranabiliyorlar
İşte muhtemelen senin çenen onun ailesine açıldığı için iyice tepkisel yaklaşıyor. Accık sinsi iş yap cık cık. Masum masum takıl. Gerçek yüzlerini öyle göster. "Senin anan böyle. Ablan şöyle" demeyeceksin. O zaman hemen savunmaya geçiyorlar zaten kendileri yanlışlarını görseler bile
Yine noliyy ya
Şikayet mi ediyorsun sen çooocuğunun ütülerini, hı, şikayet mi ediyorsun? Hallahalla ya
Teyze olunca böyle oluyor demek. Ben de ablam doğurunca ben de doğurmuş sayıldım diyordum. Sadece bir gün bir koca sepet dolusu bebek kıyafetini tek başıma ütülemiştim yeğenimin doğumundan önce. Sonra doğumu kolaylaşsın diye altı kat merdiven inip çıktık beraber ama ben doğurmadım yani. Kafa kağıdına benim de adımı yazmaları lazımdı bence "ana yarısı" hanesine
Anaaam bende iki tane yeğen var. Bir tanesinin lohusalığına bile ortak olduğumdan mı nedir "Bunu bana verin" diye ara ara çıkışlarım oluyor ahshsjjs Bence hakkım olanı istiyorum. O kadar emeğim var. Bir de çocuk huyuna suyuna kadar ana babasından çok bana benziyorAy 1-2 utulerim tamam yeter, bağışıklığı gelişsinnereye kadar yaaanii ya aynen oyle, bizim biraz esyalar o odadan o odaya, su gelsin su yerlescek, o yerlesince bu yerlescek gibi cok birbirine bağlandı ondan da oldu biraz, bi tam yerlesemedik tabii saglik olsun da gerisi fasa fiso
Ahhsahsh ya ben hem teyze hem hala, 7 yegen olunca biraz galabagerçi şöyle, ablamla ben ayni sehirde yasiyoruz, onun 1 çocuğu vardı, sonra abimlerden biri buraya taşındı onun 3 var, ablamin da 2. Oldu, diger abim uzakta onda da 2 var öğretmen olunca burdakilerin egitim seysileriyle cok uğraştım, okul ayarla, görüşmeye git, öğretmeni de cocuga gore olsun (iyi ogretmen olsun degil konu, misal ablamın kızı cok disa donuk ve sosyaldir, akademik başarı elbet onemli ama asıl onemli olan çocuğun ruhundan anlasin, sevsin vs gibi gibi), kitapları eğitim materyallerine destek ol vs bitmiiiirr bir de abimler yurtdisindan geldi turkceleri kırıktı cocuklarin, duzelsin diye destek kuvvet bul filan dhhahdhsh. Ablamin kızı bebekliginden beri hep elim üstünde, bir de düşkün bana kuzucuk hem cok güzel boyle kalabalık olmak hem de bazen zor
Yok haklıyken haksız duruma düşmüormOlum o zaman haklıyken haksız konumuna düşüyor insan işte. Sonra milyonlarca ispatla dil döksen fayda etmiyor
İşte o yüzden gitme diorm katroş
Bizimle konuş
Bize bağır çağır ama içine atma
Beraber içelim parem
Bazen özrü kabahatinden beter oluo.. Anası kılıklı çehresiz..
Regl olmadm daha.. Onunda etkisi var tabi ama o lanet enişten 10
O-la-mı-yo-rum
Neoş ben sinsi olamam
1 gün pat die sölemesem o 1 gün sölemediklerini biriktirir ertesin g0n kdv ile söylerm..
Cok hızlısınız aşkoş
Barıştınızmı bari
Bizde lohusayı herif yaşamştı baya aksiyonluydu doğum sonrası
Acaba sıra bana ancamı geldi?
Kızzz o nasıl bir sex hayatıki zayıflatmş
Yememiş içmemiş yataktan kalkmamş sanırım
Ben sexse gelene kdar herifi affedem önce.. Temmuzdan beri tripliyim
Rekora gidiorm
Hatırlıomsn bama laf ediodn yıka ütüle artk die
Benlemi yarışıosn
Sabah sabah güldürdün beniÖyle güzel kızıyorsun ki tamamen küs konuşma akıllanr belki.aradaki dengeyi kurması lazım ama yapamıyorlar işte.sinir bozucu bir durum
Oyyy sonunda en azndam beşik faslı bitmişetmiycektim bacım
Bugün beşiği kurduk çamasırların sadece bir kısmını yıkadık kuruyor şu an çok yoruldum ya bir kaç eksik vardı gidip onları aldık
Aynen böyle gül geç sıkma canınıSabah sabah güldürdün beni
Oyyy sonunda en azndam beşik faslı bitmiş
ben iyiki önceden halletmişim diyorum bu bel ağrısıyla göbekle yapamazdım sanırım.Allah kolaylık versinetmiycektim bacım
Bugün beşiği kurduk çamasırların sadece bir kısmını yıkadık kuruyor şu an çok yoruldum ya bir kaç eksik vardı gidip onları aldık
Bebek için hicbirsey yapmadım bu ay. Kasımda da yapmayacağımSen de içme aaaa yeter. Yumurtaların lazım. Bebik olacak onlar
Seviliyorsunİşte o yüzden gitme diorm katroş
Bizimle konuş
Bize bağır çağır ama içine atma
Beraber içelim parem
Bazen özrü kabahatinden beter oluo.. Anası kılıklı çehresiz..
Regl olmadm daha.. Onunda etkisi var tabi ama o lanet enişten 10
O-la-mı-yo-rum
Neoş ben sinsi olamam
Baluşcuğum neyin var senin. Geçmiş yazışmalarda anlatmışsındır belki de o kadar geriye gidememiş olabilirimYok haklıyken haksız duruma düşmüorm
Gayette haklıyım.. Haklı olduğumuda söylüor...
Fakat o haklısın kelimesinin sonuna eklenen 'ama' nefret ettirio..
Ama neee amaaaaa?
Aması yokkkk
Doğru birdir.... Valla az kaldı kapı önüne koyacam beklesin
herif ve anasıBaluşcuğum neyin var senin. Geçmiş yazışmalarda anlatmışsındır belki de o kadar geriye gidememiş olabilirimkim ne etti sana kuzum. Anasın sen ana getirmesinler beni oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?