Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazık şimdi öyle de deme enişteye bir karı bir kocasınız idare ediver özür dilediyse yaptığı şeyi unut gitsin zaten zehir edip içini rahatlatmışsındır boşver artık affetmek büyüklüktür

Ay dur şimdi gördüm yok tabii ki zevkli ama ben ütü işini cok sevmem ondan dedim yetti gari diye bir de bir turlu yerleşmiyor habire baska mevzular da cikiyor asıl ondan dedim tabii
Evet ütü kısmı beni de düşündürürdü Hijyen için ütüleyin diyorlar bebek kıyafetlerini ama ben de uzun süre ütüleyebilicemi sanmam. Çok zaruri bir şey mi ki yaa çok hijyen için yani Ütü bu sürecin keyfini kaçırıyor bence

Evde çıkacak iş bitmez daylerim olduğu kadar yaparsınız

Bence şu anda yüzleşemediği için içine atma evresinde. İçme sebebi direkt bu olmasa da kafasına takıyordur o da. Her şeyi geç çocuk konusunu düşünmesine sıra gelmiyorsa bile "Erkekliğime zeval mi geldi" diye bile kafaya takıyorlar ama o duygu ve düşünceleri nasıl bastırabiliyorlar hiç bilmiyorum. Öyle bir bastırma ki dışarıdan "Bitsin istiyor herhalde" diye algılanabilecek şekilde davranabiliyorlar
Benmki ona yapılanları görüncede susan bir tip
Birtek bana çenesi açılıo :)
İşte muhtemelen senin çenen onun ailesine açıldığı için iyice tepkisel yaklaşıyor. Accık sinsi iş yap cık cık. Masum masum takıl. Gerçek yüzlerini öyle göster. "Senin anan böyle. Ablan şöyle" demeyeceksin. O zaman hemen savunmaya geçiyorlar zaten kendileri yanlışlarını görseler bile
Güldüğüme bakmayın... Canım cok sıkkın..
Hiç iyi değilim....
Gelinde içelim
Yine noliyy ya
Ay dur şimdi gördüm yok tabii ki zevkli ama ben ütü işini cok sevmem ondan dedim yetti gari diye bir de bir turlu yerleşmiyor habire baska mevzular da cikiyor asıl ondan dedim tabii
Şikayet mi ediyorsun sen çooocuğunun ütülerini, hı, şikayet mi ediyorsun? Hallahalla ya
Teyze olunca böyle oluyor demek. Ben de ablam doğurunca ben de doğurmuş sayıldım diyordum. Sadece bir gün bir koca sepet dolusu bebek kıyafetini tek başıma ütülemiştim yeğenimin doğumundan önce. Sonra doğumu kolaylaşsın diye altı kat merdiven inip çıktık beraber ama ben doğurmadım yani. Kafa kağıdına benim de adımı yazmaları lazımdı bence "ana yarısı" hanesine

İşte o yüzden gitme diorm katroş
Bizimle konuş
Bize bağır çağır ama içine atma

Ben senin yerine de içerim
Beraber içelim parem

Bazen özrü kabahatinden beter oluo.. Anası kılıklı çehresiz..

Ne oldu ki enişteye mi sıkıldın işte mi sıktılar canını :/ sende onların canını sık tükür yüzlerine regl olmaya başladın mı duygusal gelgitler başladı
Regl olmadm daha.. Onunda etkisi var tabi ama o lanet enişten 10
O-la-mı-yo-rum
Neoş ben sinsi olamam
1 gün pat die sölemesem o 1 gün sölemediklerini biriktirir ertesin g0n kdv ile söylerm..

Ay 1-2 utulerim tamam yeter, bağışıklığı gelişsin nereye kadar yaaanii ya aynen oyle, bizim biraz esyalar o odadan o odaya, su gelsin su yerlescek, o yerlesince bu yerlescek gibi cok birbirine bağlandı ondan da oldu biraz, bi tam yerlesemedik tabii saglik olsun da gerisi fasa fiso
Ahhsahsh ya ben hem teyze hem hala, 7 yegen olunca biraz galaba gerçi şöyle, ablamla ben ayni sehirde yasiyoruz, onun 1 çocuğu vardı, sonra abimlerden biri buraya taşındı onun 3 var, ablamin da 2. Oldu, diger abim uzakta onda da 2 var öğretmen olunca burdakilerin egitim seysileriyle cok uğraştım, okul ayarla, görüşmeye git, öğretmeni de cocuga gore olsun (iyi ogretmen olsun degil konu, misal ablamın kızı cok disa donuk ve sosyaldir, akademik başarı elbet onemli ama asıl onemli olan çocuğun ruhundan anlasin, sevsin vs gibi gibi), kitapları eğitim materyallerine destek ol vs bitmiiiirr bir de abimler yurtdisindan geldi turkceleri kırıktı cocuklarin, duzelsin diye destek kuvvet bul filan dhhahdhsh. Ablamin kızı bebekliginden beri hep elim üstünde, bir de düşkün bana kuzucuk hem cok güzel boyle kalabalık olmak hem de bazen zor

Anaaam bende iki tane yeğen var. Bir tanesinin lohusalığına bile ortak olduğumdan mı nedir "Bunu bana verin" diye ara ara çıkışlarım oluyor ahshsjjs Bence hakkım olanı istiyorum. O kadar emeğim var. Bir de çocuk huyuna suyuna kadar ana babasından çok bana benziyor Vermezlerse söke söke alsam mı

Olum o zaman haklıyken haksız konumuna düşüyor insan işte. Sonra milyonlarca ispatla dil döksen fayda etmiyor
Yok haklıyken haksız duruma düşmüorm
Gayette haklıyım.. Haklı olduğumuda söylüor...
Fakat o haklısın kelimesinin sonuna eklenen 'ama' nefret ettirio..
Ama neee amaaaaa?
Aması yokkkk
Doğru birdir.... Valla az kaldı kapı önüne koyacam beklesin

Öyle güzel kızıyorsun ki tamamen küs konuşma akıllanr belki.aradaki dengeyi kurması lazım ama yapamıyorlar işte.sinir bozucu bir durum

etmiycektim bacım
Bugün beşiği kurduk çamasırların sadece bir kısmını yıkadık kuruyor şu an çok yoruldum ya bir kaç eksik vardı gidip onları aldık

Öyle güzel kızıyorsun ki tamamen küs konuşma akıllanr belki.aradaki dengeyi kurması lazım ama yapamıyorlar işte.sinir bozucu bir durum
Sabah sabah güldürdün beni

etmiycektim bacım
Bugün beşiği kurduk çamasırların sadece bir kısmını yıkadık kuruyor şu an çok yoruldum ya bir kaç eksik vardı gidip onları aldık
Oyyy sonunda en azndam beşik faslı bitmiş

Sabah sabah güldürdün beni

Oyyy sonunda en azndam beşik faslı bitmiş
Aynen böyle gül geç sıkma canını
etmiycektim bacım
ben iyiki önceden halletmişim diyorum bu bel ağrısıyla göbekle yapamazdım sanırım.Allah kolaylık versin

Sen de içme aaaa yeter. Yumurtaların lazım. Bebik olacak onlar
Bebek için hicbirsey yapmadım bu ay. Kasımda da yapmayacağım
Seviliyorsun

Baluşcuğum neyin var senin. Geçmiş yazışmalarda anlatmışsındır belki de o kadar geriye gidememiş olabilirim kim ne etti sana kuzum. Anasın sen ana getirmesinler beni oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…