Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan mesela msjlaşarak kavga ediorm
Hiç dönmeye niyeti yk

Hicte yemek falan yapmicam gitsin zikkimlansin kendi

Gecikmeli lohusa. Ne sıklıkta şaaptıklarını sormadık artık orası onların özeli ama fena fikir değil yani düşününce

Amaaaağn üç günlük dünya. Yaptıklarını unutmazsın tabii ama araya da o kadar mesafe koyma. Öyle bir yazdım ki birazdan "İslam'da Evlilik" temalı görseller atacakmışım gibi hissettim

Bende okurken aaa neoşa bakkk
Hayırıdr gardaşşş die içimdeb geçireim

Naber kizcelerrrrssss
İyiyis sen hatta siz nasılsınız bakalm

Aa n'oluyouz hop? İki dk temizlik yapalım, bizim evimiz de süpürge yüzü görsün dedik herkeşlere aynı anda neler oldu öyle?

Bence analarından ve toplumdan böyle görmedikleri için bazı şeyler işlerine gelmiyor ve sonrasında da dürtükleyen olmayınca öyle devam ediyorlar. Biz de sanıyoruz ki bunlar bizi kırınca dizilerdeki filmlerdeki gibi kendileri akıl edip gelip minikli büyüklü sürprizlerle gönlümüzü alacaklar ama kazın ayağı öyle değil. Bir keresinde kafa doktoruma hararetli hararetli anlattım yaşadığımız sorunları. Sonra adam sakin sakin dedi ki "Kadınlarda bu 'kendi akıl etsin, kendi yapsın' beklentisi var galiba. Bir danışanım daha var. O da senin gibi anlatıyor. Kendiniz talep ettiğinizde yapıyorsa tamam işte. Sonuçta istediğin oluyorsa sorun yok ki. Önemli olan sonuç. Siz o şekilde bakamıyorsunuz galiba"

Önceden çıldırarak sinir krizleri geçirerek ağlayarak bağırarak anlatmaya çalışıyordum derdimi. Gerçekten zerre kadar anlamıyordu. Duvara anlatsam duvar dile gelir ama bu gelmiyordu. Sonra baktım öyle olmuyor. Bir de kafa doktorunu dinleyeyim dedim. Bezmeden sakin sakin talep ediyorum artık. Önce ilk defa o haltı yiyormuş gibi anlatıyorum "Şöyle yapman bana böyle hissettiriyor. Şöyleyken şöyle" diye. Sonra hala anlamamışsa "Bir özür borcun var galiba" diyorum. Bazen neden bahsettiğimi bile anlamıyor ama ben eskisi gibi kendimi paralamıyorum. O da çoğunda eskisi gibi salak salak tepkiler vermiyor. Tabii bu bahsettiğim günlük tartışmalar için. Derin mevzulardan dolayı hiçbirimiz sorun yaşamayalım. Onlar hem hasar bırakıyor hem telafisi çok zor oluyor. Biz o kısımda da çok dangalaklık yapıp aileleri işin içine karıştırdık mesela. İyice içinden çıkılmaz bir hal aldı o zaman da

Şuan mesela msjlaşarak kavga ediorm
Hiç dönmeye niyeti yk
Yüz yüze mesajla bunlar dönmüyor kafalarına odunla mi vursak
Hicte yemek falan yapmicam gitsin zikkimlansin kendi
Aman yapsan da yemiyor
Onun sakinliği beni delirtiyor ki
Deneyeceğim amma velakin sakinliktende anlamaz

Onun sakinliği beni delirtiyor ki
Deneyeceğim amma velakin sakinliktende anlamaz
Anlar anlar. İlk 3-5 seferde anlamaz ama sabırlı ol. Sakinlikleri ayrı dert, celallenmeye başlayınca misliyle karşılık vermeleri ayrı dert. Benimkinde bir de o özellik de var. Kısasa kısas da değil, bayağı misliyle muamele

En sevdiğim mevsim geldi geçen akşam markete çıkıp yağmur altında sırılsıklam olup yürüdüm sanki dünyalar benim oldu hele gökgürültüsü favorim hiç yaz gelmese razıyım biz ayrı dünyaların insanıyız bal0ncuğum

Kızzz katya berde?
Valla ben bu dediğin herşeyi denedim neoş.. En büyük hatam şu oldu, tüpten önce kv ile görüşmüodm görüştürmüodum kafam rahattı.. Tüp zamanı acıdım dedm psikolojik olarak bu adam çökmüş bari mutlu olsn..
Yk demekki. Olmasn.. Demekki görüşmemek lazm..
Yani kendim yedim nanemi..

Fazla romantiksin bulutum

Hepsi ayrı giciklar
Kesinlikle katılıorm

Ya robot bir yere kadar süpürebiliyor. Pencere çerçeveleri, sandalyeler, koltuk kenarları, yatak başlığı gibi ayrıntılı ve yüksek yerleri artık b.k götürüyordu. Bir şekilde temizlenmeleri lazımdı. Eşim tek başına süpürünce buralara hiçbir şekilde dokunmuyor. Tarzı değilmiş. Mecburen bu sefer müdahale etmem gerekti. Şu derinlemesine temizliği bir de hayrına biri üç ay sonra yapaydı bana yeterdi bakalım inşallah o zaman da güç bulursam kendim el atarım yine. Aylaaar sonra ilk defa süpürgeyi aldım elime. İnşallah fazla zorlamamışımdır

Eşin konusuna gelince benim de gönlümden geçen ablasıyla asla görüşmemesi ama oraya müdahale etmek de sakat iş ya. Sonra bir şey olsa yaftalanacak kişi belli. Onların ağzına laf verip kendi bindiğim dalı kesmektense ben kendisine yapılan yanlışlara kenardan kenardan gözünü açmaya çalışıyorum. Ne şiş yansın ne kebap mıydı o söz? Öyle işte

Biraz

Kızlar ya, bizim kız sanki nesneleri takip etmiyor gibi. Bazen diyorum tamam ediyo. Bazen de hiç ilgilenmiyo. Seslere tepki veriyo aguluyo, göz göze gelip konuştuğum zaman gülüyor bazen hareketleniyor. Ama takip yok.
Bal0ncuk iki buçuk aylık şuan. Ne yapsam bilemedim. Sende durumlar nasıldı?

Benimki yemeği yeyip bi de çay koymayacak mısın deyip gülüyo.
Konuşmuyorum seninle diyorum bakıp gülüyo. Adamda küsme çipi eksik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…