- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.141
Canım uzmanı değilim tabi ama yazdığını okuyunca internetten bakındım. İlk 3 ayda nesneleri takip etmesi beklenir diyor. Biraz daha gözlemle bence, evhamlanıyor olabilir misin üstüne düşüpKızlar ya, bizim kız sanki nesneleri takip etmiyor gibi. Bazen diyorum tamam ediyo. Bazen de hiç ilgilenmiyo. Seslere tepki veriyo aguluyo, göz göze gelip konuştuğum zaman gülüyor bazen hareketleniyor. Ama takip yok.
Bal0ncuk iki buçuk aylık şuan. Ne yapsam bilemedim. Sende durumlar nasıldı?
Aa ben bunu görmedim. Daha çok erken değil mi ya? Sanki iki aydan itibaren ancak bakmaya etmeye başlıyorlar bir şeylere daha yeni yeni. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba :/Kızlar ya, bizim kız sanki nesneleri takip etmiyor gibi. Bazen diyorum tamam ediyo. Bazen de hiç ilgilenmiyo. Seslere tepki veriyo aguluyo, göz göze gelip konuştuğum zaman gülüyor bazen hareketleniyor. Ama takip yok.
Amaan gitme o zaman boş ver. İçinde bebek/çocuk sevgisi olan insanın hep oluyor ne yaparsan yap. Yıllar önce bile kuzenlerimle bir araya geldiğimizde herkes kaynana görümce dedikodusu yaparken ben onların bebekleriyle çocuklarıyla oynardım. Evlendim uzun süre evliliğimiz çocuğa hazır olsun diye bekledim. Sonra bir baktım evlilikten önce kocamın hazır olması lazımmış, ben fark edememişim. Su akar yolunu bulur. Hiç bu işlere bulaşası olmayan adam gidip spermiogram da yaptırmazdı. Biraz sabredip gözlemlemeye çalış. Ona göre nasıl yaklaşacağına karar verirsinYorgunum kuzucum, keyifsizim çok. Burdan gideyim dedim ama kendimi instagramda bebek bakarken buluyorumSen nasılsın?
Yani bazen takip ediyo, bakıyo göz teması var. Bazen beni hiç iplemiyo. Kocam rahat bırak şu çocuğu diyo. Annem de görmemişin çocuğu olmuş falan diyo. Bi endisemizi paylasamiyoruz ikisiyle deAa ben bunu görmedim. Daha çok erken değil mi ya? Sanki iki aydan itibaren ancak bakmaya etmeye başlıyorlar bir şeylere daha yeni yeni. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba :/
Yok yine de ihmal etme tabii sen. Kontrole gidince doktorunuza sor mutlaka ya da aşıya gittiğinde sorarsın. Orada da yardımcı olurlar diye düşünüyorumYani bazen takip ediyo, bakıyo göz teması var. Bazen beni hiç iplemiyo. Kocam rahat bırak şu çocuğu diyo. Annem de görmemişin çocuğu olmuş falan diyo. Bi endisemizi paylasamiyoruz ikisiyle de
Haklısın nealcim. Sinirlerimi bozan bir gün önce çalışıyorum ben doktora gidemem diyen adam bir gün sonra arkadaşlarıyla içip hangover olup aniden işe gitmedi ertesi gün. Üstüne de hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Benden yüz bulamayınca bir de bana surat asıyor.Amaan gitme o zaman boş ver. İçinde bebek/çocuk sevgisi olan insanın hep oluyor ne yaparsan yap. Yıllar önce bile kuzenlerimle bir araya geldiğimizde herkes kaynana görümce dedikodusu yaparken ben onların bebekleriyle çocuklarıyla oynardım. Evlendim uzun süre evliliğimiz çocuğa hazır olsun diye bekledim. Sonra bir baktım evlilikten önce kocamın hazır olması lazımmış, ben fark edememişim. Su akar yolunu bulur. Hiç bu işlere bulaşası olmayan adam gidip spermiogram da yaptırmazdı. Biraz sabredip gözlemlemeye çalış. Ona göre nasıl yaklaşacağına karar verirsin
Gelen giden yok simdilik, beklemedeyimYorgunum kuzucum, keyifsizim çok. Burdan gideyim dedim ama kendimi instagramda bebek bakarken buluyorumSen nasılsın?
Hemsirecik sen naptın canım regl oldun mu merak ettim
Ay ne diyosunGelen giden yok simdilik, beklemedeyim
Benmki ona yapılanları görüncede susan bir tipYa robot bir yere kadar süpürebiliyor. Pencere çerçeveleri, sandalyeler, koltuk kenarları, yatak başlığı gibi ayrıntılı ve yüksek yerleri artık b.k götürüyordu. Bir şekilde temizlenmeleri lazımdı. Eşim tek başına süpürünce buralara hiçbir şekilde dokunmuyor. Tarzı değilmiş. Mecburen bu sefer müdahale etmem gerekti. Şu derinlemesine temizliği bir de hayrına biri üç ay sonra yapaydı bana yeterdi bakalım inşallah o zaman da güç bulursam kendim el atarım yine. Aylaaar sonra ilk defa süpürgeyi aldım elime. İnşallah fazla zorlamamışımdır
Eşin konusuna gelince benim de gönlümden geçen ablasıyla asla görüşmemesi ama oraya müdahale etmek de sakat iş ya. Sonra bir şey olsa yaftalanacak kişi belli. Onların ağzına laf verip kendi bindiğim dalı kesmektense ben kendisine yapılan yanlışlara kenardan kenardan gözünü açmaya çalışıyorum. Ne şiş yansın ne kebap mıydı o söz? Öyle işte
Ne retroymuş.. Keşke göktaşı felan düşse kafasına benm herifinMerkür retrosundan dolayı iletişimde böyle gerginlikler olabilirmiş 19ekimde bitecekmiş hadi bakalım
Cnm ben 2. Ayda ilk zeka kartlarından almıştm o gündür bugündür sohbet ederek anlatıorum ve temas kuruyor, nesneleri takp ediyor bizde 2. Aydan beri ama 3. Ayn sonuna kadar normalmiş.. Belki dalıodur dalgın bebektir normal yani bişey yoktur.. Göz göze temas kuruosa problem yokKızlar ya, bizim kız sanki nesneleri takip etmiyor gibi. Bazen diyorum tamam ediyo. Bazen de hiç ilgilenmiyo. Seslere tepki veriyo aguluyo, göz göze gelip konuştuğum zaman gülüyor bazen hareketleniyor. Ama takip yok.
Katroşşşş hoşgeldin sexsi kadınımYorgunum kuzucum, keyifsizim çok. Burdan gideyim dedim ama kendimi instagramda bebek bakarken buluyorumSen nasılsın?
Hemsirecik sen naptın canım regl oldun mu merak ettim
Sağ ol canim, iyiyiz çok şükür. Son alışveriş yıkama islemlerini halletmeye çalışıyorum isteBende okurken aaa neoşa bakkk
Hayırıdr gardaşşş die içimdeb geçireim
İyiyis sen hatta siz nasılsınız bakalm
Geldikten snrada bir müddet o heycan devam edioSağ ol canim, iyiyiz çok şükür. Son alışveriş yıkama islemlerini halletmeye çalışıyorum isteyani simdilik son, geldikten sonra eksik hic bitmeyecek tabii de
Yok be ne heyecani, gına geldi tamam yeter yika yikaGeldikten snrada bir müddet o heycan devam edio
Sonra salıosn
Ben artk ütülemiorm
Evet her yerde karşıma çıkıyor cidden. Hayır öyle konular ki kimseyle de konuşamıyor insanBenmki ona yapılanları görüncede susan bir tip
Birtek bana çenesi açılıo :)
Ne retroymuş.. Keşke göktaşı felan düşse kafasına benm herifin
Cnm ben 2. Ayda ilk zeka kartlarından almıştm o gündür bugündür sohbet ederek anlatıorum ve temas kuruyor, nesneleri takp ediyor bizde 2. Aydan beri ama 3. Ayn sonuna kadar normalmiş.. Belki dalıodur dalgın bebektir normal yani bişey yoktur.. Göz göze temas kuruosa problem yok
Katroşşşş hoşgeldin sexsi kadınım
Ben sana didim demi burdan gitsende başka yerler var başka yerler yoksa bile aklından kalbinden silemezsn... Gitme birlikte dertleşerek atlatırız bu süreci
Gerçekten hepsi geçecek inan bana
Baluşum neyin var çiçeğimGüldüğüme bakmayın... Canım cok sıkkın..
Hiç iyi değilim....
Gelinde içelim
Baluşa katılıyorum. Şimdi çok zevklidir ama tadını çıkarSağ ol canim, iyiyiz çok şükür. Son alışveriş yıkama islemlerini halletmeye çalışıyorum isteyani simdilik son, geldikten sonra eksik hic bitmeyecek tabii de
Ben ne dedim sen ne dedin ahahahah. Bebek bolluğundan bunlar demek hepYok be ne heyecani, gına geldi tamam yeter yika yikabenim cevremde bebe cok, aliskinim bu teraneye ahshahs
İnşallah bakalim ya mübarek gecede rabbim gulsun yuzumuzeAy ne diyosunkendi reglimden hesaplamama göre reglin gecikmiş gol bekliyoruz hadi bakalım
1 hafta beklerim ya benim gecikebilir cunku yolculuk falan yaptım ya
Ne dedin cnm kacirdim sanırım benBen ne dedim sen ne dedin ahahahah. Bebek bolluğundan bunlar demek hep
Ay dur şimdi gördümEvet her yerde karşıma çıkıyor cidden. Hayır öyle konular ki kimseyle de konuşamıyor insan
Baluşum neyin var çiçeğim
Baluşa katılıyorum. Şimdi çok zevklidir ama tadını çıkarminiş miniş giysileri yıkamak da ayrı keyifli olur
Himmss dogrudur kuzu senin farklidir tabii bilirsin kendiniİnşallah bakalim ya mübarek gecede rabbim gulsun yuzumuze
1 hafta beklerim ya benim gecikebilir cunku yolculuk falan yaptım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?