Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım uzmanı değilim tabi ama yazdığını okuyunca internetten bakındım. İlk 3 ayda nesneleri takip etmesi beklenir diyor. Biraz daha gözlemle bence, evhamlanıyor olabilir misin üstüne düşüp

Aa ben bunu görmedim. Daha çok erken değil mi ya? Sanki iki aydan itibaren ancak bakmaya etmeye başlıyorlar bir şeylere daha yeni yeni. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba :/

Yorgunum kuzucum, keyifsizim çok. Burdan gideyim dedim ama kendimi instagramda bebek bakarken buluyorum Sen nasılsın?
Amaan gitme o zaman boş ver. İçinde bebek/çocuk sevgisi olan insanın hep oluyor ne yaparsan yap. Yıllar önce bile kuzenlerimle bir araya geldiğimizde herkes kaynana görümce dedikodusu yaparken ben onların bebekleriyle çocuklarıyla oynardım. Evlendim uzun süre evliliğimiz çocuğa hazır olsun diye bekledim. Sonra bir baktım evlilikten önce kocamın hazır olması lazımmış, ben fark edememişim. Su akar yolunu bulur. Hiç bu işlere bulaşası olmayan adam gidip spermiogram da yaptırmazdı. Biraz sabredip gözlemlemeye çalış. Ona göre nasıl yaklaşacağına karar verirsin

Aa ben bunu görmedim. Daha çok erken değil mi ya? Sanki iki aydan itibaren ancak bakmaya etmeye başlıyorlar bir şeylere daha yeni yeni. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba :/
Yani bazen takip ediyo, bakıyo göz teması var. Bazen beni hiç iplemiyo. Kocam rahat bırak şu çocuğu diyo. Annem de görmemişin çocuğu olmuş falan diyo. Bi endisemizi paylasamiyoruz ikisiyle de

Yani bazen takip ediyo, bakıyo göz teması var. Bazen beni hiç iplemiyo. Kocam rahat bırak şu çocuğu diyo. Annem de görmemişin çocuğu olmuş falan diyo. Bi endisemizi paylasamiyoruz ikisiyle de
Yok yine de ihmal etme tabii sen. Kontrole gidince doktorunuza sor mutlaka ya da aşıya gittiğinde sorarsın. Orada da yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Haklısın nealcim. Sinirlerimi bozan bir gün önce çalışıyorum ben doktora gidemem diyen adam bir gün sonra arkadaşlarıyla içip hangover olup aniden işe gitmedi ertesi gün. Üstüne de hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Benden yüz bulamayınca bir de bana surat asıyor. Böyle bakınca canı sıkılmış ondan içmiştir gibi yorumluyor insan ama sebebi ne olursa olsun çok sinir bozucu. Ki ben ondan içtiğini düşünmüyorum arada gider içer böyle, midesi de hassastır kusar eder ardından.
Normalde bu konuyu kapatıp olumlu olumsuz hiç tepki göstermemeyi planlıyodum bu tartışmayla ilgili ama bu yaptığı sinirime dokundu iyice

Benmki ona yapılanları görüncede susan bir tip
Birtek bana çenesi açılıo :)

Merkür retrosundan dolayı iletişimde böyle gerginlikler olabilirmiş 19ekimde bitecekmiş hadi bakalım
Ne retroymuş.. Keşke göktaşı felan düşse kafasına benm herifin

Cnm ben 2. Ayda ilk zeka kartlarından almıştm o gündür bugündür sohbet ederek anlatıorum ve temas kuruyor, nesneleri takp ediyor bizde 2. Aydan beri ama 3. Ayn sonuna kadar normalmiş.. Belki dalıodur dalgın bebektir normal yani bişey yoktur.. Göz göze temas kuruosa problem yok
Yorgunum kuzucum, keyifsizim çok. Burdan gideyim dedim ama kendimi instagramda bebek bakarken buluyorum Sen nasılsın?

Hemsirecik sen naptın canım regl oldun mu merak ettim
Katroşşşş hoşgeldin sexsi kadınım
Ben sana didim demi burdan gitsende başka yerler var başka yerler yoksa bile aklından kalbinden silemezsn... Gitme birlikte dertleşerek atlatırız bu süreci
Gerçekten hepsi geçecek inan bana

Bende okurken aaa neoşa bakkk
Hayırıdr gardaşşş die içimdeb geçireim

İyiyis sen hatta siz nasılsınız bakalm
Sağ ol canim, iyiyiz çok şükür. Son alışveriş yıkama islemlerini halletmeye çalışıyorum iste yani simdilik son, geldikten sonra eksik hic bitmeyecek tabii de

Evet her yerde karşıma çıkıyor cidden. Hayır öyle konular ki kimseyle de konuşamıyor insan
Güldüğüme bakmayın... Canım cok sıkkın..
Hiç iyi değilim....
Gelinde içelim
Baluşum neyin var çiçeğim

Sağ ol canim, iyiyiz çok şükür. Son alışveriş yıkama islemlerini halletmeye çalışıyorum iste yani simdilik son, geldikten sonra eksik hic bitmeyecek tabii de
Baluşa katılıyorum. Şimdi çok zevklidir ama tadını çıkar miniş miniş giysileri yıkamak da ayrı keyifli olur

Ay dur şimdi gördüm yok tabii ki zevkli ama ben ütü işini cok sevmem ondan dedim yetti gari diye bir de bir turlu yerleşmiyor habire baska mevzular da cikiyor asıl ondan dedim tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…