- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.181
Aynen bacım ya eğilip doğrulamıorum da halletmeye çalısıorum bugünde decam daha bir hafta sürer böleAynen böyle gül geç sıkma canını
ben iyiki önceden halletmişim diyorum bu bel ağrısıyla göbekle yapamazdım sanırım.Allah kolaylık versin
Hadi hayırlı haberle gel bacım Rabbim nasip etsin inşallahGunaydinnnn hala regl olmadim
ayyyyyyyyyyy hadi inşallahhhhhhhhhGunaydinnnn hala regl olmadim
Günaydın bacişko kankişko
Gerçekten hepsi ayrı zorKonu kocalardan açılmışken;
Evde kocamı görünce sinirim bozuluyo. Elinde bi telefon akşama kadar bık bık bık.
Orda mı indirim var burda mı mac var yetti bee.
Telefonla yatıp kalkıyor. Neymiş efendim indirim günü varmış ev geçindirmek kolay miymiş herşeye zam gelmiş, bi saatte yakalarsa ucuz aliyomus. Ne ilgi ne alaka kaldı ya.
İşteyken en azından gözümün önünde olmuyo. Neyse ki az kaldı.
Hala mı düzelmedi aranız :/Bebek için hicbirsey yapmadım bu ay. Kasımda da yapmayacağım
Amin amin inşallah ❤❤Hadi hayırlı haberle gel bacım Rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah baluss heycan yapiyorum uzulmesem bariayyyyyyyyyyy hadi inşallahhhhhhhhh
Hahsahhdshhs aynen ablamin kizi da ayni ben, tüm ozellikleriyleAnaaam bende iki tane yeğen var. Bir tanesinin lohusalığına bile ortak olduğumdan mı nedir "Bunu bana verin" diye ara ara çıkışlarım oluyor ahshsjjs Bence hakkım olanı istiyorum. O kadar emeğim var. Bir de çocuk huyuna suyuna kadar ana babasından çok bana benziyorVermezlerse söke söke alsam mı
Selam ayşo bacoSellaaaaammmm bacilarrr
Yaa yicemTeyzelerimmmmmmmm
Hadi arkadaşlarımı bekliyorımmm
Oturmak yokkkk
Belinize kuvvetttttt
Teyzelerimmmmmmmm
Hadi arkadaşlarımı bekliyorımmm
Oturmak yokkkk
Belinize kuvvetttttt
Herifinle kavga etme..Yaa yicem
Barisirim belki gsgsgsgHerifinle kavga etme..
Bana arkadal yap teyzoşşşşş
Yazıyorumkiii zatennEeeeo zamana kdarda yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?