Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu adamlaarrrrrr gerçekten yettiler artık
Gunaydinnnn hala regl olmadim
Ne diyosun? Ne kadar geciktin? Ne zaman test yapacaksın? Ne kadar çok soru sordum di mi resmen heyecanlandım ahahahahah
Teyzelerimmmmmmmm
Hadi arkadaşlarımı bekliyorımmm
Oturmak yokkkk
Belinize kuvvetttttt
Aaauuuvvv
Dünya yada ayliz..
Artık ikinci bebeye
Lenayı eşin mi seçti? Bravo valla bir erkekten beklemediğim kadar iyi bir seçim Ayliz de çok güzel olurmuş ama Dünya ismi ile çocuklar dalga geçebilir sanki
vaaaay sizin de hazır demek güzelmiş Kemal etrafta da pek yok 3.çocukta düşünebilirim
Bu ne hız anam bacım? Daha biri çıkmadan diğeri planlanıyor

Bugun gecikmenin 2. Gunu 1 hafta dolunca yapmayi düşünüyorum cunku benim reglim arada boyle gecikiyo

Oyyy onun minnak parmaklarını yesinler

Benim artık umudum kalmadı
Benimde kalmadı ama belki görüodur
Matmazeell

Yemeee arkadalşşş yap birbirlerini yesnler teyzesi

Bu adamlaarrrrrr gerçekten yettiler artık

Lenayı eşin mi seçti? Bravo valla bir erkekten beklemediğim kadar iyi bir seçim Ayliz de çok güzel olurmuş ama Dünya ismi ile çocuklar dalga geçebilir sanki
Bncede yettiler artk.. En son bi tarafınu yakacam uyurken görecek

Aynen cnm eşim seçti.. Pera istiodu aslında sonra lenaya döndü

Araya vakit koyarsam tekrar cesaret edemeyebilirim bir de çalışmak istiyorum hemen olsun kardeş kardeş büyütelim tabi konuşuyoruz da nasipte varsa olur hayırlısı artık şimdi sıra sizde inşallah

Bugun gecikmenin 2. Gunu 1 hafta dolunca yapmayi düşünüyorum cunku benim reglim arada boyle gecikiyo
O zaman beklemekte fayda var. Ben mesela saat gibiyimdir kolay kolay gecikmem sen gelişmelerden haberdar tut bizi. Zaten benim içinimde his var, bence sende var birşeyler
Ayyy perayı sevmiyorum iyi ki lena

Kız cidden uyurken yorganın ucundan tutuştursak mı napsak ya başka türlü dank etmeyecek bunlara bence. Hele bir ateşi görsünler akılları başlarına gelir bazen yan koltukta oturmuş keyif yapıyorken ensesine sağlam bir şaplak atasım geliyor. Sinirlerimi bozuyor benim keyfimi kaçırıp, yan koltukta keyif yapması
Araya vakit koyarsam tekrar cesaret edemeyebilirim bir de çalışmak istiyorum hemen olsun kardeş kardeş büyütelim tabi konuşuyoruz da nasipte varsa olur hayırlısı artık şimdi sıra sizde inşallah
Ben duyucamı duydum, senin işine belli olmaz artık her an her bomba gelebilir senden

Siz analar grubuna bensiz geçeceksiniz anacım çok belli. Ben kazık çaktım buraya siz gidince bekçiliğini yapıcam. Gelen çaylaklara pozisyon falan anlatırım
Kontrolden geldik bizim kız kanala girmiş pozisyonu almış dr gelmeye bomba gibi hazır dedi ben şok oldum birden Ne gerek vardı dedim dr a zaten sezeryan olacak bu ne acele
Haftaya bir daha çağırdı bakalım
Bugün Bal0ncuk lenanın miniş ellerini paylaşıp ona arkadaş çağırdı. Senin kız lenanın çağrısını duyup kapıya dayanmış olmasın

Ayyy agzin bal yesinn❤❤❤ inşallah yanilmiyoruzdur ya bende var gibi hissediyorum
Kontrolden geldik bizim kız kanala girmiş pozisyonu almış dr gelmeye bomba gibi hazır dedi ben şok oldum birden Ne gerek vardı dedim dr a zaten sezeryan olacak bu ne acele
Ooy oy geliyor bir prenses daha

Biliorm ama sana takılmazsam çıldırırım
Ay ben kıyamam kiz sana, takıl bana hayatini yaşa ahshahhdhshd
Yaaa en son ne zaman gitmistn, simdi kac artı kaçsın
Ayyy agzin bal yesinn❤❤❤ inşallah yanilmiyoruzdur ya bende var gibi hissediyorum

Offff nasil dayanıyosun

Lenaya dayanamadı tabi hemen arkadaş oldular galiba Rabbim sağlıkla en doğru zamand nasip etsin

Asi bir prenses galiba çok atarlıydı nst de cihazı sürekli kaydırdı hayata atarlı
Senle aramızda 1 hafta va galiba dayler sona geldik

Nie fenalaşıosn bacım
Seninki zaten sezeryan olacak
Neden panik yaptn?
Akıllı dur uslu dur
İyi ettn tetenozu vurulmakla

Valla inanırmısın katroş.. Bu aralar ensesine şaplak atacak kadar bile halim yok.. Şaplağımı bile haketmior o derecedeyim.. Düşün psikolojimi
KıZz bennn o elleri siz gaza gelin die attm

Ay ben kıyamam kiz sana, takıl bana hayatini yaşa ahshahhdhshd

Yaaa en son ne zaman gitmistn, simdi kac artı kaçsın

Offff nasil dayanıyosun
Valla takılıormda eskisi gibi değil
Keyifsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…