- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.221
Bu adamlaarrrrrr gerçekten yettiler artıkherif ve anası
Ne diyosun? Ne kadar geciktin? Ne zaman test yapacaksın? Ne kadar çok soru sordum di mi resmen heyecanlandım ahahahahahGunaydinnnn hala regl olmadim
AaauuuvvvTeyzelerimmmmmmmm
Hadi arkadaşlarımı bekliyorımmm
Oturmak yokkkk
Belinize kuvvetttttt
Lenayı eşin mi seçti? Bravo valla bir erkekten beklemediğim kadar iyi bir seçimDünya yada ayliz..
Artık ikinci bebeye
Bu ne hız anam bacım? Daha biri çıkmadan diğeri planlanıyorvaaaay sizin de hazır demek güzelmiş Kemaletrafta da pek yok 3.çocukta düşünebilirim
Bugun gecikmenin 2. GunuBu adamlaarrrrrr gerçekten yettiler artık
Ne diyosun? Ne kadar geciktin? Ne zaman test yapacaksın? Ne kadar çok soru sordum di mi resmen heyecanlandım ahahahahah
Aaauuuvvv
Lenayı eşin mi seçti? Bravo valla bir erkekten beklemediğim kadar iyi bir seçimAyliz de çok güzel olurmuş ama Dünya ismi ile çocuklar dalga geçebilir sanki
Bu ne hız anam bacım? Daha biri çıkmadan diğeri planlanıyor
Benimde kalmadı ama belki görüodurOyyy onun minnak parmaklarını yesinler
Benim artık umudum kalmadı
Bncede yettiler artk.. En son bi tarafınu yakacam uyurken görecekBu adamlaarrrrrr gerçekten yettiler artık
Lenayı eşin mi seçti? Bravo valla bir erkekten beklemediğim kadar iyi bir seçimAyliz de çok güzel olurmuş ama Dünya ismi ile çocuklar dalga geçebilir sanki
Ben kocayı yiyeceğimBenimde kalmadı ama belki görüodur
Matmazeell
Yemeee arkadalşşş yap birbirlerini yesnler teyzesi
Bncede yettiler artk.. En son bi tarafınu yakacam uyurken görecek
Aynen cnm eşim seçti.. Pera istiodu aslında sonra lenaya döndü
Araya vakit koyarsam tekrar cesaret edemeyebilirimNe diyosun? Ne kadar geciktin? Ne zaman test yapacaksın? Ne kadar çok soru sordum di mi resmen heyecanlandım ahahahahah
Aaauuuvvv
Bu ne hız anam bacım? Daha biri çıkmadan diğeri planlanıyor
BendeBen kocayı yiyeceğim
Kontrolden geldik bizim kız kanala girmiş pozisyonu almış dr gelmeye bomba gibi hazır dedi ben şok oldum birdenNe gerek vardı dedim dr a zaten sezeryan olacak bu ne acele
Haftaya bir daha çağırdı bakalım
Evet dr da böle söledi ben daha var zaman diye düşünüodum hep meğer yokmuşgeliyor gelmekte olan
O zaman beklemekte fayda var. Ben mesela saat gibiyimdir kolay kolay gecikmemBugun gecikmenin 2. Gunu1 hafta dolunca yapmayi düşünüyorum cunku benim reglim arada boyle gecikiyo
Ayyy perayı sevmiyorum iyi ki lenaBenimde kalmadı ama belki görüodur
Matmazeell
Yemeee arkadalşşş yap birbirlerini yesnler teyzesi
Bncede yettiler artk.. En son bi tarafınu yakacam uyurken görecek
Aynen cnm eşim seçti.. Pera istiodu aslında sonra lenaya döndü
Ben duyucamı duydum, senin işine belli olmaz artıkAraya vakit koyarsam tekrar cesaret edemeyebilirimbir de çalışmak istiyorum hemen olsun kardeş kardeş büyütelim tabi konuşuyoruz da nasipte varsa olur hayırlısı artık şimdi sıra sizde inşallah
BugünKontrolden geldik bizim kız kanala girmiş pozisyonu almış dr gelmeye bomba gibi hazır dedi ben şok oldum birdenNe gerek vardı dedim dr a zaten sezeryan olacak bu ne acele
Ayyy agzin bal yesinn❤❤❤ inşallah yanilmiyoruzdur ya bende var gibi hissediyorumO zaman beklemekte fayda var. Ben mesela saat gibiyimdir kolay kolay gecikmemsen gelişmelerden haberdar tut bizi. Zaten benim içinimde his var, bence sende var birşeyler
Ayyy perayı sevmiyorum iyi ki lena
Kız cidden uyurken yorganın ucundan tutuştursak mı napsak yabaşka türlü dank etmeyecek bunlara bence. Hele bir ateşi görsünler akılları başlarına gelir bazen yan koltukta oturmuş keyif yapıyorken ensesine sağlam bir şaplak atasım geliyor. Sinirlerimi bozuyor benim keyfimi kaçırıp, yan koltukta keyif yapması
Ben duyucamı duydum, senin işine belli olmaz artıkher an her bomba gelebilir senden
Siz analar grubuna bensiz geçeceksiniz anacım çok belli. Ben kazık çaktım burayasiz gidince bekçiliğini yapıcam. Gelen çaylaklara pozisyon falan anlatırım
BugünBal0ncuk lenanın miniş ellerini paylaşıp ona arkadaş çağırdı. Senin kız lenanın çağrısını duyup kapıya dayanmış olmasın
Ooy oy geliyor bir prenses dahaKontrolden geldik bizim kız kanala girmiş pozisyonu almış dr gelmeye bomba gibi hazır dedi ben şok oldum birdenNe gerek vardı dedim dr a zaten sezeryan olacak bu ne acele
Ay ben kıyamam kiz sana, takıl bana hayatini yaşa ahshahhdhshdBiliorm ama sana takılmazsam çıldırırım
YaaaKontrolden geldik bizim kız kanala girmiş pozisyonu almış dr gelmeye bomba gibi hazır dedi ben şok oldum birdenNe gerek vardı dedim dr a zaten sezeryan olacak bu ne acele
Offff nasil dayanıyosunAyyy agzin bal yesinn❤❤❤ inşallah yanilmiyoruzdur ya bende var gibi hissediyorum
Ooy oy geliyor bir prenses daha❤
4 gun daha dayanicamAy ben kıyamam kiz sana, takıl bana hayatini yaşa ahshahhdhshd
Yaaaen son ne zaman gitmistn, simdi kac artı kaçsın
Offff nasil dayanıyosun
Lenaya dayanamadı tabi hemen arkadaş oldular galibaO zaman beklemekte fayda var. Ben mesela saat gibiyimdir kolay kolay gecikmemsen gelişmelerden haberdar tut bizi. Zaten benim içinimde his var, bence sende var birşeyler
Kız cidden uyurken yorganın ucundan tutuştursak mı napsak yabaşka türlü dank etmeyecek bunlara bence. Hele bir ateşi görsünler akılları başlarına gelir bazen yan koltukta oturmuş keyif yapıyorken ensesine sağlam bir şaplak atasım geliyor. Sinirlerimi bozuyor benim keyfimi kaçırıp, yan koltukta keyif yapması
Ben duyucamı duydum, senin işine belli olmaz artıkher an her bomba gelebilir senden
Siz analar grubuna bensiz geçeceksiniz anacım çok belli. Ben kazık çaktım burayasiz gidince bekçiliğini yapıcam. Gelen çaylaklara pozisyon falan anlatırım
BugünBal0ncuk lenanın miniş ellerini paylaşıp ona arkadaş çağırdı. Senin kız lenanın çağrısını duyup kapıya dayanmış olmasın
Asi bir prenses galiba çok atarlıydı nst deAyyy agzin bal yesinn❤❤❤ inşallah yanilmiyoruzdur ya bende var gibi hissediyorum
Ooy oy geliyor bir prenses daha❤
Nie fenalaşıosn bacımEvet dr da böle söledi ben daha var zaman diye düşünüodum hep meğer yokmuş
Bis ordayken bir tane kadın normal doğum çok istemiş yapamamış ama dr acıl sezeryana çıktı
Ben iyice fenalaştım
Tetenozu da oldum bacım kurtuldum
Valla inanırmısın katroş.. Bu aralar ensesine şaplak atacak kadar bile halim yok.. Şaplağımı bile haketmior o derecedeyim.. Düşün psikolojimiO zaman beklemekte fayda var. Ben mesela saat gibiyimdir kolay kolay gecikmemsen gelişmelerden haberdar tut bizi. Zaten benim içinimde his var, bence sende var birşeyler
Valla takılıormda eskisi gibi değilAy ben kıyamam kiz sana, takıl bana hayatini yaşa ahshahhdhshd
Yaaaen son ne zaman gitmistn, simdi kac artı kaçsın
Offff nasil dayanıyosun
4 gun sonra hshshshg
Şunu 3 yapalım bacım ortada buluşalım haydidilililililililililiyar haydidililililililiyar4 gun sonra hshshshg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?