Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu da sen mi diyon

Sağ ol reyiz ama korkma. Bu ay olmazsa da önünde aylar ohoo. Hsg etkisiyle birkaç ay içinde hamile kalan çok insan var. Belki sen de onlardan biri olacaksın, ne malum?
Ya ben reglimin boyle olur olmaz gecikmesine ayar oluyorum, suan sevinmem lazim ama sevinemiyorum cunku gecen ay 37. Gun regl oldum. Hadi onu yolculuk etkiledi diyelim cunky tam gunum de yola ciktik e bu ay noldu? Yani hamile degilsem tabi şöyle saat gibi olanlara o kadar özeniyorumki. Bide gunum coook uzun ya 32 gun ne☹

kafamı bozuolar

daha gün yeni başlıo gııııııııııııııııııııııııııı
Kim bozuyo bakimmmm leeeeggnnnnn, gonder gessinnnn
tamam olur

bende merak ediyorum ama ya yoksa bu ihtimal beni korkutuyor ☹

Gecmis olsun neoss❤❤
Yavrukus yoksa test yapsan da yoktur, yapmasan da, beni belirsizlik daha cok daraltıyor ama herkes farklı iste o sebeple zorlayamam ayrica da yoksa bile, önümüzdeki maclara bakiiciiiz, her sey en hayırlı zamanda gelsin, hayirliysa beri, hayirsizsa geri. Bir şekilde gelecek o minnosss totooo

Iste negatifi gorunce ben bosluga düşüyom☹ bide üşeniyorum gidip almaya gshsbs

Iste negatifi gorunce ben bosluga düşüyom☹ bide üşeniyorum gidip almaya gshsbs
Ya o surecte var mi yok mu varsa bi de ama ya yoksa filan durumu olunca sana basanlar basmiyo mu ahdhshhd. Ama ben seyde de oyleyim, misal trip atmam lazim, trip bana belirsizlik gibi geliyo, dogrudan sen bana boyle dedin boyle yaptin o sebeple ben boyle hissediyorum ve su kadar zaman sürecek, bu surecte sen de düşün ve yapman gerekeni yap gibi kesin bi sonuca bagliyom, zaten bağlamaz da trip atmaya kalkarsam kesin unutuyorum trip attığımı ahhdhshd ondan ötürü benle ayni dusunmyor olablrsin
Bi de ben garantici oldugumdan testleri hep toplu alisveris yapmistim

Anam balus niye ağlıyorsun ya hayirdir☹☹

enişteniz

Yarinda olmazsam yapiyim bari test
Hofff dolunay bunlara vurdu hep

İkna ettim mi gibi

Napiyo anasi, bi de anasi bsy yaparken esin napiyo mesela
ben anamın cahil olduğunu biliorum.. tmm özür dilerim affet bidaha olmayacak...
1 ay geçmio ee cahil görme duyma alttan al...
bağrış çağrış..
sonra tekrar özür..
sıkıldım bu döngüden

ben anamın cahil olduğunu biliorum.. tmm özür dilerim affet bidaha olmayacak...
1 ay geçmio ee cahil görme duyma alttan al...
bağrış çağrış..
sonra tekrar özür..
sıkıldım bu döngüden
Ne yasadiniz bu surecte anasiyla canim, yakın mısınız ve bu yasananlarda eşinin suçu var mi?

İnşallah sağlıkla kavuşalım
Sende belirti var mı bulutum haftan ilerde artık dr ne diyor
Yok beyazım bir iki kere vajinal batma ağrı gibi bir şey oldu o da saniyelikti geçti.şiddetli sancı olmadığı sürece anlayamam sanırım
oy maşallah tosbik doğmuş kız minyon olur belki tabi nasıl iyi hissediyorsan öyle yap korkma ama baksana kanala girmiş ya sezeryandan önce gelirse sen normale de hazırlıklı ol normal yapmasalar bile normal sancısı çekip sezeryan olan çok var.psikolojik olarak hazırla kendini.ben hazırlamaya çalışıyorum umarım yinede panik yapmam
hadi inşallah gönlüne göre olur bulutummm
inşallah bal0ncuğum bakalım gönlüm normalden yana da hayırlısını istemek lazım hayırlısı neyse o olsun

Don't keyifsizlik, noooo keyifsizlik, mevsim gecisindendir o yevrummm gecer geçer

Binlerce yurek, tek soru Hemsirecik

Allam niye bsy olsun aaaa daha neler
Çok değişik bir hismiş derlerdi de inanmazdım ben ikinciyi doğururken aklına diğeri gelio hep Dibine kadar analık

Bal0ncuk bu olaylar karşısında enişte ailesi yüzünden suçlu çıkıyor sanki kendisinin de uzak durması lazım.taşınsanız daha iyi olur dicem de senin işe yakın galiba.kızgınlığı bir tarafa bırakıp problemi çözmeye çalışsanız.boşanmak çözüm değil birbirinizi seviyorsunuz evde dans ettiğiniz birbirinize vakit ayırdığınız mutlu olduğunuz günler çok eskide kalmadı ki güzel anlarınızı düşün.iki üç fesat insan yüzünden değmez

Evet doğru dedin dün sordum dr a nırmal yoldan da zorlarmı bu kız beni dedi yani kanala düşmesi ahanda doğuruyosun demek değil dedi sezeryan sezeryan korkma dedi güldü o bişey değilde halim yol hayat beni çok yordu Yoksa hallederim her türlü uğraşmak istemiom saatli planlı geliversin

Hayat kimi yormuyor ki tabi çocuklu daha zordur Allah kolaylık versin olur gider e madem sezeryan diyor gün falan vermedi mi bence de en güzeli saatli planlı olması en azından ne zaman gelcek diye stres olmazsın.hem de boşuna normal doğum sancısı çekmeden hemen oluverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…