- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.261
Ya ben reglimin boyle olur olmaz gecikmesine ayar oluyorum, suan sevinmem lazim ama sevinemiyorum cunku gecen ay 37. Gun regl oldum. Hadi onu yolculuk etkiledi diyelim cunky tam gunum de yola ciktik e bu ay noldu? Yani hamile degilsem tabiBunu da sen mi diyon
Sağ ol reyiz ama korkma. Bu ay olmazsa da önünde aylar ohoo. Hsg etkisiyle birkaç ay içinde hamile kalan çok insan var. Belki sen de onlardan biri olacaksın, ne malum?
Anam balus niye ağlıyorsun ya hayirdir☹☹ne edem keyfim yok ya.. sataşmıyım dedm
şimdi bişi dersiniz ben ağlarm
kim dokunsa ağlıorum
Kim bozuyo bakimmmm leeeeggnnnnn, gonder gessinnnnkafamı bozuolar
daha gün yeni başlıo gııııııııııııııııııııııııııı
Yavrukus yoksa test yapsan da yoktur, yapmasan da, beni belirsizlik daha cok daraltıyor ama herkes farklı iste o sebeple zorlayamamtamam olur
bende merak ediyorum ama ya yoksa bu ihtimal beni korkutuyor ☹
Gecmis olsun neoss❤❤
Iste negatifi gorunce ben bosluga düşüyom☹ bide üşeniyorum gidip almaya gshsbsKim bozuyo bakimmmm leeeeggnnnnn, gonder gessinnnn
Yavrukus yoksa test yapsan da yoktur, yapmasan da, beni belirsizlik daha cok daraltıyor ama herkes farklı iste o sebeple zorlayamamayrica da yoksa bile, önümüzdeki maclara bakiiciiiz, her sey en hayırlı zamanda gelsin, hayirliysa beri, hayirsizsa geri. Bir şekilde gelecek o minnosss totooo
Ya o surecte var mi yok mu varsa bi de ama ya yoksa filan durumu olunca sana basanlar basmiyo mu ahdhshhd. Ama ben seyde de oyleyim, misal trip atmam lazim, trip bana belirsizlik gibi geliyo, dogrudan sen bana boyle dedin boyle yaptin o sebeple ben boyle hissediyorum ve su kadar zaman sürecek, bu surecte sen de düşün ve yapman gerekeni yap gibi kesin bi sonuca bagliyom, zaten bağlamaz da trip atmaya kalkarsam kesin unutuyorum trip attığımı ahhdhshdIste negatifi gorunce ben bosluga düşüyom☹ bide üşeniyorum gidip almaya gshsbs
Anam balus niye ağlıyorsun ya hayirdir☹☹
Kim bozuyo bakimmmm leeeeggnnnnn, gonder gessinnnn
Yavrukus yoksa test yapsan da yoktur, yapmasan da, beni belirsizlik daha cok daraltıyor ama herkes farklı iste o sebeple zorlayamamayrica da yoksa bile, önümüzdeki maclara bakiiciiiz, her sey en hayırlı zamanda gelsin, hayirliysa beri, hayirsizsa geri. Bir şekilde gelecek o minnosss totooo
Yav enisteyle belli bsyler yasiyon ama tam anlatmıyon ki bacim yardimci olalimenişteniz
Yarinda olmazsam yapiyim bari testYa o surecte var mi yok mu varsa bi de ama ya yoksa filan durumu olunca sana basanlar basmiyo mu ahdhshhd. Ama ben seyde de oyleyim, misal trip atmam lazim, trip bana belirsizlik gibi geliyo, dogrudan sen bana boyle dedin boyle yaptin o sebeple ben boyle hissediyorum ve su kadar zaman sürecek, bu surecte sen de düşün ve yapman gerekeni yap gibi kesin bi sonuca bagliyom, zaten bağlamaz da trip atmaya kalkarsam kesin unutuyorum trip attığımı ahhdhshdondan ötürü benle ayni dusunmyor olablrsin
Bi de ben garantici oldugumdan testleri hep toplu alisveris yapmistim
Hofff dolunay bunlara vurdu hepenişteniz
Yav enisteyle belli bsyler yasiyon ama tam anlatmıyon ki bacim yardimci olalimhiç bsy anlamıyorum, destek de olamıyorum
Yarinda olmazsam yapiyim bari test
Hofff dolunay bunlara vurdu hep
İkna ettim mi gibiYarinda olmazsam yapiyim bari test
Hofff dolunay bunlara vurdu hep
Napiyo anasi, bi de anasi bsy yaparken esin napiyo meselabıktım anasından... valla boşayacam artık kararlıyım...
temmuzdan beri atarlı giderliyim... baktım soğumuşum
ben anamın cahil olduğunu biliorum.. tmm özür dilerim affet bidaha olmayacak...İkna ettim mi gibi
Napiyo anasi, bi de anasi bsy yaparken esin napiyo mesela
Ne yasadiniz bu surecte anasiyla canim, yakın mısınız ve bu yasananlarda eşinin suçu var mi?ben anamın cahil olduğunu biliorum.. tmm özür dilerim affet bidaha olmayacak...
1 ay geçmio ee cahil görme duyma alttan al...
bağrış çağrış..
sonra tekrar özür..
sıkıldım bu döngüden
Yarin 36. Günüm bakalimİkna ettim mi gibi
Napiyo anasi, bi de anasi bsy yaparken esin napiyo mesela
Ayni seyleri tekrar tekrar yasamk cidden cok can sıkıcıben anamın cahil olduğunu biliorum.. tmm özür dilerim affet bidaha olmayacak...
1 ay geçmio ee cahil görme duyma alttan al...
bağrış çağrış..
sonra tekrar özür..
sıkıldım bu döngüden
Yok beyazım bir iki kere vajinal batma ağrı gibi bir şey oldu o da saniyelikti geçti.şiddetli sancı olmadığı sürece anlayamam sanırımİnşallah sağlıkla kavuşalım
Sende belirti var mı bulutum haftan ilerde artık dr ne diyor
oy maşallah tosbik doğmuşBenim oğlan kafası 40 cm doğdu ve 4 kilo normal mümkün değildi yani onda sezeryan oldum
Kızda da sezeryan olcam bacım normal doğuma gücüm yok hiç bir deDün dr kanala girmiş deyince korkudam ne dicemi bilemedim
inşallah bal0ncuğum bakalım gönlüm normalden yana da hayırlısını istemek lazım hayırlısı neyse o olsunhadi inşallah gönlüne göre olur bulutummm
Çok değişik bir hismiş derlerdi de inanmazdım ben ikinciyi doğururken aklına diğeri gelio hepDon't keyifsizlik, noooo keyifsizlik, mevsim gecisindendir o yevrummm gecer geçer
Binlerce yurek, tek soruHemsirecik
Allam niye bsy olsun aaaa daha neler
Ne ağlaması bacım dur hele kıyamayık sanane edem keyfim yok ya.. sataşmıyım dedm
şimdi bişi dersiniz ben ağlarm
kim dokunsa ağlıorum
Evet doğru dedin dün sordum dr a nırmal yoldan da zorlarmı bu kız beni dedi yani kanala düşmesi ahanda doğuruyosun demek değil dedi sezeryan sezeryan korkma dedi güldü o bişey değilde halim yol hayat beni çok yorduYok beyazım bir iki kere vajinal batma ağrı gibi bir şey oldu o da saniyelikti geçti.şiddetli sancı olmadığı sürece anlayamam sanırım
oy maşallah tosbik doğmuşkız minyon olur belki tabi nasıl iyi hissediyorsan öyle yap korkma ama baksana kanala girmiş ya sezeryandan önce gelirse sen normale de hazırlıklı ol normal yapmasalar bile normal sancısı çekip sezeryan olan çok var.psikolojik olarak hazırla kendini.ben hazırlamaya çalışıyorum umarım yinede panik yapmam
inşallah bal0ncuğum bakalım gönlüm normalden yana da hayırlısını istemek lazım hayırlısı neyse o olsun
Hayat kimi yormuyor kiEvet doğru dedin dün sordum dr a nırmal yoldan da zorlarmı bu kız beni dedi yani kanala düşmesi ahanda doğuruyosun demek değil dedi sezeryan sezeryan korkma dedi güldü o bişey değilde halim yol hayat beni çok yorduYoksa hallederim her türlü uğraşmak istemiom saatli planlı geliversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?