Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçeklerle yüzleştim Galiba ondan ben evde kendı halimde takılıyordum
Korkuyorum bir de bana bişey olursa arkada oğlum var ne zormuş böyle

Doğru ama çok bekletme bizi iyi düşün iyi olsun en kısa zamanda sağlıcakla inşallah

hayırlı sabahlar bebe sarsıntı yarattı zannettim bu sefer gerçekten depremmiş Allahtan ufak hissedildi.Antalya’da 6 büyüklüğünde olmuş buraya kadar geldi

hayırlı sabahlar bebe sarsıntı yarattı zannettim bu sefer gerçekten depremmiş Allahtan ufak hissedildi.Antalya’da 6 büyüklüğünde olmuş buraya kadar geldi
Allah korusun
geçmiş olsun bulutum

Bilmiorum ki paranoyak oldum anksiyetem azdı galiba aklıma kötü kötü şeyler gelio Kış kış gelmeyin gidin
anksiyetem denilince aklıma sen deil N Neal geliyor

Sağolasın canısı iyiyim hafif ve kısa sürdü. inşallah antalyadakiler iyidir Sen nasılsın sen de stres yapma her şey güzel olcak yakında gül yüzlü bir minik gelcek
İnşallah sağlıkla kavuşalım
Sende belirti var mı bulutum haftan ilerde artık dr ne diyor

Evet baş gelişti normal gözüküyor şimdilik.yarın 38e giriyoruz kontrol var.sancım da yok gerçi ne olur bilinmez MNbeyaz senin neden sezeryandi isteğe bağlı mı
Benim oğlan kafası 40 cm doğdu ve 4 kilo normal mümkün değildi yani onda sezeryan oldum
Kızda da sezeryan olcam bacım normal doğuma gücüm yok hiç bir de Dün dr kanala girmiş deyince korkudam ne dicemi bilemedim

Don't keyifsizlik, noooo keyifsizlik, mevsim gecisindendir o yevrummm gecer geçer
Günaydınnnn

Hemsirecik aşkoş kafamızdaki hamilemisin sorusu ne zaman son bulacak?
Binlerce yurek, tek soru Hemsirecik
Gerçeklerle yüzleştim Galiba ondan ben evde kendı halimde takılıyordum
Korkuyorum bir de bana bişey olursa arkada oğlum var ne zormuş böyle
Allam niye bsy olsun aaaa daha neler

Neler oluyor ya biri mi doğurdu ya da doğuruyor? Durun daha 40 olmadınız

Bana gün yeni aydı ya Dün bütün gün hasta gibiydim. Kafamı kaldıramadım. Akşam yine koltukta uyuyakalmışım. Gözümü bir açtım sabah 5. Sonra yatağa geçtim. Dön Allah dön, zar zor uyudum. Yeni uyandım bu sefer de gün bitti

Don't keyifsizlik, noooo keyifsizlik, mevsim gecisindendir o yevrummm gecer geçer

kafamı bozuolar

daha gün yeni başlıo gııııııııııııııııııııııııııı

Şunu 3 yapalım bacım ortada buluşalım haydidilililililililililiyar haydidililililililiyar
tamam olur

bende merak ediyorum ama ya yoksa bu ihtimal beni korkutuyor ☹
Gecmis olsun neoss❤❤

daha gün yeni başlıo gııııııııııııııııııııııııııı
Bunu da sen mi diyon
tamam olur

bende merak ediyorum ama ya yoksa bu ihtimal beni korkutuyor ☹

Gecmis olsun neoss❤❤
Sağ ol reyiz ama korkma. Bu ay olmazsa da önünde aylar ohoo. Hsg etkisiyle birkaç ay içinde hamile kalan çok insan var. Belki sen de onlardan biri olacaksın, ne malum?

Bunu da sen mi diyon

Sağ ol reyiz ama korkma. Bu ay olmazsa da önünde aylar ohoo. Hsg etkisiyle birkaç ay içinde hamile kalan çok insan var. Belki sen de onlardan biri olacaksın, ne malum?
ne edem keyfim yok ya.. sataşmıyım dedm
şimdi bişi dersiniz ben ağlarm
kim dokunsa ağlıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…