- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.241
Gerçeklerle yüzleştim Galiba ondan ben evde kendı halimde takılıyordumNie fenalaşıosn bacım
Seninki zaten sezeryan olacak
Neden panik yaptn?
Akıllı dur uslu dur
İyi ettn tetenozu vurulmakla
Valla inanırmısın katroş.. Bu aralar ensesine şaplak atacak kadar bile halim yok.. Şaplağımı bile haketmior o derecedeyim.. Düşün psikolojimi
KıZz bennn o elleri siz gaza gelin die attm
Valla takılıormda eskisi gibi değil
Keyifsizim
offf4 gun sonra hshshshg
töbe est.f töbe töbe yaaaGerçeklerle yüzleştim Galiba ondan ben evde kendı halimde takılıyordum
Korkuyorum bir de bana bişey olursa arkada oğlum var ne zormuş böyle
DoğruO zaman beklemekte fayda var. Ben mesela saat gibiyimdir kolay kolay gecikmemsen gelişmelerden haberdar tut bizi. Zaten benim içinimde his var, bence sende var birşeyler
Ayyy perayı sevmiyorum iyi ki lena
Kız cidden uyurken yorganın ucundan tutuştursak mı napsak yabaşka türlü dank etmeyecek bunlara bence. Hele bir ateşi görsünler akılları başlarına gelir bazen yan koltukta oturmuş keyif yapıyorken ensesine sağlam bir şaplak atasım geliyor. Sinirlerimi bozuyor benim keyfimi kaçırıp, yan koltukta keyif yapması
Ben duyucamı duydum, senin işine belli olmaz artıkher an her bomba gelebilir senden
Siz analar grubuna bensiz geçeceksiniz anacım çok belli. Ben kazık çaktım burayasiz gidince bekçiliğini yapıcam. Gelen çaylaklara pozisyon falan anlatırım
BugünBal0ncuk lenanın miniş ellerini paylaşıp ona arkadaş çağırdı. Senin kız lenanın çağrısını duyup kapıya dayanmış olmasın
Geçmiş olsun bacım yahayırlı sabahlar bebe sarsıntı yarattı zannettim bu sefer gerçekten depremmiş Allahtan ufak hissedildi.Antalya’da 6 büyüklüğünde olmuş buraya kadar geldi
Bilmiorum ki paranoyak oldum anksiyetem azdı galiba aklıma kötü kötü şeyler gelioofff
töbe est.f töbe töbe yaaa
ben doğumda müzik dinleyip sohbet ettm
ne ölmesi
Allah korusunhayırlı sabahlar bebe sarsıntı yarattı zannettim bu sefer gerçekten depremmiş Allahtan ufak hissedildi.Antalya’da 6 büyüklüğünde olmuş buraya kadar geldi
anksiyetem denilince aklıma sen deil N Neal geliyorBilmiorum ki paranoyak oldum anksiyetem azdı galiba aklıma kötü kötü şeyler gelioKış kış gelmeyin gidin
Sağolasın canısı iyiyim hafif ve kısa sürdü. inşallah antalyadakiler iyidirGeçmiş olsun bacım yanasılsın iyisin demi çok stres de yapma
Sağolasın canısı amin cümlemizi korusun
bulutum sen normal doğumumu bekliyosunSağolasın canısı iyiyim hafif ve kısa sürdü. inşallah antalyadakiler iyidirSen nasılsın sen de stres yapma her şey güzel olcak yakında gül yüzlü bir minik gelcek
Evet baş gelişti normal gözüküyor şimdilik.yarın 38e giriyoruz kontrol var.sancım da yok gerçi ne olur bilinmezbulutum sen normal doğumumu bekliyosun
İnşallah sağlıkla kavuşalımSağolasın canısı iyiyim hafif ve kısa sürdü. inşallah antalyadakiler iyidirSen nasılsın sen de stres yapma her şey güzel olcak yakında gül yüzlü bir minik gelcek
Benim oğlan kafası 40 cm doğdu ve 4 kilo normal mümkün değildi yani onda sezeryan oldumEvet baş gelişti normal gözüküyor şimdilik.yarın 38e giriyoruz kontrol var.sancım da yok gerçi ne olur bilinmezMNbeyaz senin neden sezeryandi isteğe bağlı mı
Don't keyifsizlik, noooo keyifsizlik, mevsim gecisindendir o yevrummm gecer geçerNie fenalaşıosn bacım
Seninki zaten sezeryan olacak
Neden panik yaptn?
Akıllı dur uslu dur
İyi ettn tetenozu vurulmakla
Valla inanırmısın katroş.. Bu aralar ensesine şaplak atacak kadar bile halim yok.. Şaplağımı bile haketmior o derecedeyim.. Düşün psikolojimi
KıZz bennn o elleri siz gaza gelin die attm
Valla takılıormda eskisi gibi değil
Keyifsizim
Binlerce yurek, tek soru
Allam niye bsy olsun aaaa daha nelerGerçeklerle yüzleştim Galiba ondan ben evde kendı halimde takılıyordum
Korkuyorum bir de bana bişey olursa arkada oğlum var ne zormuş böyle
hadi inşallah gönlüne göre olur bulutummmEvet baş gelişti normal gözüküyor şimdilik.yarın 38e giriyoruz kontrol var.sancım da yok gerçi ne olur bilinmezMNbeyaz senin neden sezeryandi isteğe bağlı mı
kafamı bozuolarDon't keyifsizlik, noooo keyifsizlik, mevsim gecisindendir o yevrummm gecer geçer
Binlerce yurek, tek soruHemsirecik
Allam niye bsy olsun aaaa daha neler
daha gün yeni başlıo gıııııııııııııııııııııııııııNeler oluyor ya biri mi doğurdu ya da doğuruyor? Durun daha 40 olmadınız
Bana gün yeni aydı yaDün bütün gün hasta gibiydim. Kafamı kaldıramadım. Akşam yine koltukta uyuyakalmışım. Gözümü bir açtım sabah 5. Sonra yatağa geçtim. Dön Allah dön, zar zor uyudum. Yeni uyandım bu sefer de gün bitti
Şunu 3 yapalım bacım ortada buluşalım haydidilililililililililiyar haydidililililililiyar
Don't keyifsizlik, noooo keyifsizlik, mevsim gecisindendir o yevrummm gecer geçer
Binlerce yurek, tek soruHemsirecik
Allam niye bsy olsun aaaa daha neler
Gecmis olsun neoss❤❤Neler oluyor ya biri mi doğurdu ya da doğuruyor? Durun daha 40 olmadınız
Bana gün yeni aydı yaDün bütün gün hasta gibiydim. Kafamı kaldıramadım. Akşam yine koltukta uyuyakalmışım. Gözümü bir açtım sabah 5. Sonra yatağa geçtim. Dön Allah dön, zar zor uyudum. Yeni uyandım bu sefer de gün bitti
Bunu da sen mi diyondaha gün yeni başlıo gııııııııııııııııııııııııııı
Sağ ol reyiz ama korkma. Bu ay olmazsa da önünde aylar ohoo. Hsg etkisiyle birkaç ay içinde hamile kalan çok insan var. Belki sen de onlardan biri olacaksın, ne malum?tamam olur
bende merak ediyorum ama ya yoksa bu ihtimal beni korkutuyor ☹
Gecmis olsun neoss❤❤
ne edem keyfim yok ya.. sataşmıyım dedmBunu da sen mi diyon
Sağ ol reyiz ama korkma. Bu ay olmazsa da önünde aylar ohoo. Hsg etkisiyle birkaç ay içinde hamile kalan çok insan var. Belki sen de onlardan biri olacaksın, ne malum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?