Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
32 gün uzun ama anormal bir döngü değil. Benim yanlış hatırlamıyorsam hsg sonrası ilk reglim hiç olmadığı kadar erken gelmişti ve normalde olmadığı şekilde iki damla kırmızı kan geldi sonra bir gün ara verdi. Yalnız o ay tüpe başlayacaktık. Stresten mi öyle oldu hsg'den mi bilmiyorum
bıktım anasından... valla boşayacam artık kararlıyım...
temmuzdan beri atarlı giderliyim... baktım soğumuşum
Deli deli konuşma yav bi sakin. Kendi kendini uzaklaştıra uzaklaştıra soğursun tabii. Yapma öyle şeyler. Onun da öz anası atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Emin ol karısıyla anası arasında kalmaktan o da memnun değildir ki bir de uzağınızda ya düşünsene istediği zaman seni göremiyor kızını göremiyor. Ne diyecek ki? Kimse de kolay kolay "Sildim ailemi bitti gitti" diyemez Onun için de zor bir durum bence. Bir de sana savunmuyor ailesini anladığım kadarıyla. Bunun senin için bir anlamı yok mu?
Yarin 36. Günüm bakalim hicte belirtim yok ppff
Belirti olacak diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz? Ben yaşamadım belirti falan

İnanırım kuzu. Bazen yan yana olunca evde sinirlerimi bozuyo ahaah
hayırlı sabahlar bebe sarsıntı yarattı zannettim bu sefer gerçekten depremmiş Allahtan ufak hissedildi.Antalya’da 6 büyüklüğünde olmuş buraya kadar geldi
Geçmiş olsun bulutum bir sıkıntı yok değil mi?
Geçmiş olsun nealcim. Dikkat et kendine havalar tam tereleylim. Camı açsan üşüyorsun kapasan terliyorsun
ne edem keyfim yok ya.. sataşmıyım dedm
şimdi bişi dersiniz ben ağlarm
kim dokunsa ağlıorum
Ağlama sen ağlarsan ben de ağlarım
bıktım anasından... valla boşayacam artık kararlıyım...
temmuzdan beri atarlı giderliyim... baktım soğumuşum
Kuzum miniş bebeğin var, çalışmaya başladın falan. Sen de biraz gergin ve yorgun olabilirsin. Eminim çoooook uzun zamandır düşünüp tartıyorsundur, bu duyguyu biliyorum ama bu yeni düzenin stresi de sizi ekstra yıpratıyor olabilir. Napsak ki acaba sakin kalıp öyle düşünmenden başka bir şey gelmiyor aklıma bence ne zaman ki insan bu sorunlardan dolayı ağlamaklı olamıyor, o zaman gerçekten evlilik bitmiş oluyor. Çünkü artık sorunları biliyorsun ve seni üzmeye ağlatmaya bile yetmiyor. Sorunları o kadar kanıksamış oluyorsun ki artık. Bence o aşama son aşama. Sen kafanı dağıtacak bir şeyler mi bulsan acaba?

Ne yasadiniz bu surecte anasiyla canim, yakın mısınız ve bu yasananlarda eşinin suçu var mi?
Hyr yakn değil... Hele eşim şehir dşndayken hiç değil ama eşim burdayken yüz buluolar..
En basiti benm evime habersiz gelmek isteği gibi girip ckmak istio.. Misafir var yk, yada özel bişeyleri var yk umrunda değil.. Ama ben müsade etmiorm.. Etmeince çıldırıo.. Eşimde ama annem dio.. Ee banane.. Benm annem 2 kat üstümde oturuo ama bu zamana kdar aşağı habersiz inmemiştir düşünebiliormsn.. Bu en basit bir olay..
Mesela beni aramaz sormaz ama en ufak bişeyde eşim onları musallat eder.. Neden yapıosn istemiorm diorm ee ailem dio.. 9 ay yatakta kaldm 1 kere aramadı.. Doğuma benden habersiz yine çağırdı gibi gibi
Zaten ben doğumdan beri kendimi iyice geri çektm muhattap olmuorm.. Baktm 3 ay geçmiş soğumuşm..
Bu anlattklarm en basitleri

Ayni seyleri tekrar tekrar yasamk cidden cok can sıkıcı
Kesinlikle aşkoş.. Bıktım...

Ne ağlaması bacım dur hele kıyamayık sana

Cnm onum ailesine değil benm aileme yaknız hani taşınmama gerek yk..
Ama enişten aile yüzünden değil, kendi beceriksizliğinden bu duruma geldi
Neoş ben silsin istemiorm öyle bişi istemem..
Git görüş gezdir çıkar et.. Ama beni muhattap etme... Ben mutsuzum anlaşamıorm yan yana gelince illa laf sokuo ben illa cvp verecem dayanamam
Verdm mi yerle bir ediorm
Vermezsem içime atıorm hasta oluorm

Aksine katrecim işe başlamak bana iyi geldi
Evde daha cok bunalıodm
Ben hareketli biriym
Zaten lanet bir 9 ay geçirdm
Bide şimdi değil temmuzdan beri gıcığım ona

Katre_g sağol canısı bir şey yok çok şükür iyiyiz
kendisini düzeltmesi lazım o zaman gidip açık açık söyleyecek, anne habersiz gelme laf sokmadan sessizce otur yuvamı bozma, gibi gibi inşallah akıllanır da daha fazla hayatınıza sokmaz sen uzak durma yinede soğukluk artmasın yakın zamanda gelirse yumuşak dille konuş zıt gitmesin

Yok ya döngum anormal degil ama uzun beklemesi zor
Belirti olmak zorunda değil yevrummm, ayrica belirti yoksa regl de yoktu bekiiiii

Baska seylere odaklan bacimmm, düşünme düşünme
Nebiliyim ya insanin bi basidami donmez hxhshshs muhtesem yuzyilda gebeler bayiliyodu hep ben oyle saniyodum
Hafshsys inşallah dogru hissediyoruzdur ya kocama dicem simdi gelirken alsin test yapiyim bari
Haklisin balus istemedigim insanlarla bende bir araya gelince com huzursuz oluyorum ☹

Bizi haberdar et canikom, beklemedeyiz

Ee söylemedin mi mesela hiç bu rahatsızlığını? Bana laf sokuyor ben de tutamam kendimi bir şey demeden duramam, tutsam da ben mutsuz oluyorum. Sen görüş ama ben minimum irtibatta olayım diye? Bu aileyle ilgili zorluklar da en kötüsü sanırım. Gerçekten atsan atılmıyor, sen mutsuz oluyorsun ama karşındaki de çıkmaza giriyor. Muhtemelen bunu konuşmuş olsan bile ailesine neden onları çok davet edemediğini ağırlayamadığını açıklayamıyor diye düşünüyorum. Yani ailesi haksız olsa bile ailesine bunu açıklamak zorlayıcı olabilir. Onlar da muhtemelen böyle bir konuşma geçse aralarında kendilerinin ne kadar haklı olduğunu açıklamaya çalışırlar. O da kalplerini kırmamaya çalışırken aradaki dengeyi kuramıyor olabilir.

Henüz gün konuşmadık kuzu önümüzdeki hafta konuşuruz heralde biraz da kızın kilosuna gidişatına göre belirlenecek biraz minyondu şimdiye kadar 39 u beklemek istiyorum dedi dr bakalım

Henüz gün konuşmadık kuzu önümüzdeki hafta konuşuruz heralde biraz da kızın kilosuna gidişatına göre belirlenecek biraz minyondu şimdiye kadar 39 u beklemek istiyorum dedi dr bakalım
39a ne kaldı sağlıcakla vaktinde gelsin fındık kız seni yormasın bakalım benimki kanala girmiş mi yarın yazarım

Dibine kadar haklısın. Sorun şu ki biz karşı tarafın da kendi ailelerimiz gibi davranmalarını bekliyoruz ama maalesef öyle olmuyor. Ben de çat kapı gelinsin şu bu olsundan hoşlanmam. En sevdiğim arkadaşım bile öyle gelmesin yani belki müsait değilim? Ama o ince düşünce herkeste yok. Bir de seninkinin ailesi zaten fazla geleneksel takılıyor. Onlara kalsa koloni gibi yaşayacaksınız sanırım. Bir tanıdığımın kayınvalidesi bebekli eve kendi misafirlerini toplayıp geliyordu. Yiyip içip sıçıp bulaşıklarını bırakıp gidiyorlardı. Düşün sen evde bebeğinlesin, zaten yeterince zor. Bir de kayınvaliden o evi arkadaşlarıyla toplanma yerine çeviriyor. Delirirsin. Aileyle ilgili her kararı o almak istiyor falan. Ulan İngiltere kraliçesi misin nesin de evin iç işine kadar müdahil oluyorsun? Ne yapabilirsin ki böyle tipe? Kafa öyle oturmuş. Onun doğrusı bu. Bence eşin için büyük bir açmaz. Bu bahaettiğim tanıdığımın kocası bir de eşinin uyum sağlamasını bekliyordu bu duruma. Senin eşin sana hak veriyor. Sadece anasına yapacak bir şeyi yok. Eli kolu bağlı gibi onun da. Bence oğlu diyorsa bile kadın anlattığın gibi bir tipse laf dinlemiyordur. Kaostan besleniyor gibi
Karnim gaz dolu bir gezegen suan burnum tikali alerjim aldi basini gidiyor
Beni de bu gaz ve alerjiler bitiriyor yaa hüff

Sabahı bekle bence ilk idrarla yap. Bir de internetten toplu sipariş ver evde test bulunsun. Ben acil hamile olmadığıma ikna olunca öyle yapmaya başlamıştım
Ahahha hatta bunu konuşmuştuk daha önce o kadar acil hamileyim ki gece acile gittim test için demişti biri sen miydin neal o gece acil hamile olan
Negatif çıktı kizlar maalesef
Ben çok inanmıştım bu sefer
Olsun kuzu bir sonraki aya artık, dobarlan bıragma gendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…