- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #209.321
Kız ben gün sayıyordum. İnternette ilişkiden sonra 7-12 gün içinde döllenme olur yazıyor ya mesela demekki bugün kesin döllenmiştir falan diyordum. Gün gün içimde nolduğunu hesaplıyordum ahahahahaNe kisti, kist nereden çıktı? Yok kist mist. Gitti dedin ya, demedin mi
Ben bayağı saf umutlar taşıyormuşum ya yazıkİlişkiden 5-6 gün sonra kesin hamile olduğıma inanıyordum. Yumurta kesin çatlamış, şartlar olgunlaşmış, spermle yumurta buluşmuş. O kadar emindim ki o kadar olur
İyice doldurman lazım tepki koyması için.erkekler analarına düşkün oluyor öyle çıkışamıyor napacaksın kiSöyledi ama söylemek var söylemek var.. Karşındaki arsızsa tepki koyarak sçylemek lazm bulutum
Cnm bu söylediğin ve nicesini senelerdie yapıorm.. Hatta benm ailem devreye girip ailesidir yapma diyip beni bastırıp kendi yolundada yürüdüm.. Ama tmm bunuda yap söz düzelecek dediği herşey cok daha poka sardı..
Cnm ben kendi ailem gibi davranmalarını beklemiorm.. Bekliememde... Beklememde..
Mümkün değil... Ve bende sorın ailesi değil...
Sorun bizzat annesi ve evde olan 45 yaşndaki kör cahil abisi... Delirtiylrlar beni... Dünya kendi etraflarmsa dönüo..
Kayıbabamı bile dışlamışlar...
Ben kayınbabamla ckk iyi anlaşıorm onu bile baltalamaya çalışıor kayınbabam huzurlu kalsn die adamı aramaz oldum..
Kffff ne zaman kıracaz artık bu nazarı...
Gel içelim kanka ya
Valla istiosa gelmesin..Karşı taraf laf anlamıyorsa ki anlayacak algıları ypl bence burda tek iş enişteye düşüyo ortalığı bu duruma getirmemesi lazım baluşu da kızını da ortada böle ikilemde bırakmaması lazım resti çekmesi gerekio kimse ailesizlikten yok olmamış kim huzur veriyorsa onun yanı valla eniştenin kendıne gelmesi lazım en kısa zamanda
Yaşanmşlıklar artık patlak verior birikme az kalır dayloş..Yaşanmışlıklar birikiyor ve sabir kalmayabiliyor, esinin de cok uzerine gitme, neticede maalesef ki ailesi, geldiğinde adam akilli konus, beni muhattap etme ama sen istiyorsan gorus ben net bir sekilde gorusmeyecegim de. Ancak torunlarini gormek isteyebilirler tabii ona bsy diyemiyorum, eşin gosterebilir. Bebeginiz yeni dogdu, bu kadar mesafe olmasın babasiyla, sonucta kotu bir insan ya da kotu bir baba degil. Bağları bu kadar zayif olmasin. Bu konuya dikkat et cnm.
Benm aram eşimle değil yaşammşlıklarla kötü..Baluşum sizin aranız bayağı bozuk öyleyse. Ben bu kadar detay bilmiyordum. En iyi kararı sen verirsin kuzucum sadece fevri tavırla karar verme. Derinlemesine düşün, miniş bebeğini de düşün. Sen ne kadar böyle babasız büyüsün daha iyi desen de ileride çok farklı yönlerden etkilenebilir bebeğin bu durumdan. Kesinlikle ayrılma demiyorum. Bazı durumlarda ayrılmamak daha kötü sonuçlanır hatta ama ayrılsan bile bunu fevrilikle kızını saklayarak falan yapma bence. Şimdi sinirli ve çok kırgınsın. O yüzden bazı detayları göz ardı ediyor olabilirsin. Kendi tatlı canını da sıkma üzme olur mu, zaman içinde bir karar verirsiniz. Bunlar çok zor zamanlar tabi, en iyi yaşayan bilir
Doldurmak istemiorm işte bulutumİyice doldurman lazım tepki koyması için.erkekler analarına düşkün oluyor öyle çıkışamıyor napacaksın kiBizimkinin de annesi son zamanlarda evime çok müdahil olmaya başladı eşim ise iyilik yapıyor daha ne istiyorsun diyor her şeyin fazlası zarar gerçekten iyiliğin bile…şimdilik sessiz moddayım kalp kırmamak adına ama devam ederse yapma dicem.ben iyilik ya da yardım istemiyorum ki bana sormadan yapıyor Sıkıcı sıkıcı işler en iyisi bizim halletmemiz..
Yok kuzum en son ictigimden beri icemiom midem yaniyo alev alev
noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiYok kuzum en son ictigimden beri icemiom midem yaniyo alev alev
Bilemedim ki yaa bisiler dokunuyo ama ne bilemedimnoliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bilemedim ki yaa bisiler dokunuyo ama ne bilemedimsen napiosun bu arada nasilsin
sen nie ağlıon gıııGel aglayak
Hayat çok giciksen nie ağlıon gııı
ne tesadüfHayat çok gicik
Bencede en iyisi görüştürmemen.bu hikayede yanan kayınbaba olsun siz değil
Valla istiosa gelmesin..
Hayır istesen şuanda herşeyi yoluna koyarım.. Ama kendi üzülür..
Yaptırım uygulamak istemiorm ama sabrımı zorluor
Yaşanmşlıklar artık patlak verior birikme az kalır dayloş..
İşte o sonuçta ailesi kelimesi beni durduruo bende anneyim ve mahrum etmek istemiorm fakat zorunda kalacam gibi..
Lenayla babası arasındaki bağa dikkat ediorm, ne kdar esip gürlesem yapacam desemde yapmıorm.. Kardeşim hergn babasıyla görüştürüo
Benm aram eşimle değil yaşammşlıklarla kötü..
Ben eşiyle anlaşamayan biri değilim
Aksine eşim cok yufka yürekli anlayışlı duygusal romantiktir.. Hakkını yiyemem inkar edemem.. Bn zaten bu zamana kdar eşimle sen böylesin yada bem böyleym die hiç tartışmadm.. Tartışmışsamda hatırlamıorm...
Benim bu zamana kdarki tek kavgalarm annesi yüzünden..
Cnkü hayatmda bu kdar arsız yüzsüz gaddar bi insan görmedm..
Ölen kızının arkasından bile ehh kurtuldu zaten diecek kdar ama çıkarı varken yaptırmak isteğinde kızım öldü die timsah gözyaşı döken vicdansızın teki..
Doldurmak istemiorm işte bulutum
Yoksa inan onu o kdar iyi yaparmki..
Kaldıki doldurmama gerek yk direk görüştürmem ki bunu yapmşlığım var.. Daha önce.. Annesine değil babasına düşkün-dü ama 1 yıldır ne oldu anlamıorm..
En son eskisi gibi gmrüştürmeyecem dioem
Bu seferde ortada kayınbabam var.. Cok tonton.. Ona kıyamıorm
bende öyle düşündümde..sonra o adam yanlız kalıor...Bencede en iyisi görüştürmemen.bu hikayede yanan kayınbaba olsun siz değililk kendini aileni düşün hayat kısa zaten
uyuuuuuuuuuuuuuuHayırlı sabahlargeç yatıp bu saatte niye kalktım bilmem geri uyumaya çalışıyım
ne tesadüf
NurumHayat çok gicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?