Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben gün sayıyordum. İnternette ilişkiden sonra 7-12 gün içinde döllenme olur yazıyor ya mesela demekki bugün kesin döllenmiştir falan diyordum. Gün gün içimde nolduğunu hesaplıyordum ahahahaha
Ya hamileysem diye alkol almamalar hareketlerime dikkat etmeler ağır kaldırmamalar ilaç içerken 40 kez düşünmeler. Hamileler benim kadar dikkat etmiyordur kendilerine

Gerçekten çok saf, heyecanlı bekleyişlerimiz varmış yaa. Sonra gözümüzün ferini söndürdüler tabi

Ben onu 5-6 gün diye okumuştum işte. Aynı dediğin gibi çok emin bir şekilde hesap kitap yapıyordum "Şu anda yumurta şuradadır. Döllenme bugün yarın olur" diye. Milyonlarca sperm var. İlla ki biri gitmiştir. Gitmiştir di mi? Benim yumurta naz yapmıştır belki ondan olmamıştır ahjsjdj

İlaç almama konusunda ben de öyleydim. Regl olana kadar bekliyordum çünkü hamileydim kesin kessssiin

Aynı heyecanı yaşadım zaar. Alıntı yapmayı unutmuşum ahjsjs Katre_g

İyice doldurman lazım tepki koyması için.erkekler analarına düşkün oluyor öyle çıkışamıyor napacaksın ki Bizimkinin de annesi son zamanlarda evime çok müdahil olmaya başladı eşim ise iyilik yapıyor daha ne istiyorsun diyor her şeyin fazlası zarar gerçekten iyiliğin bile…şimdilik sessiz moddayım kalp kırmamak adına ama devam ederse yapma dicem.ben iyilik ya da yardım istemiyorum ki bana sormadan yapıyor Sıkıcı sıkıcı işler en iyisi bizim halletmemiz..

Valla istiosa gelmesin..
Hayır istesen şuanda herşeyi yoluna koyarım.. Ama kendi üzülür..
Yaptırım uygulamak istemiorm ama sabrımı zorluor

Yaşanmşlıklar artık patlak verior birikme az kalır dayloş..
İşte o sonuçta ailesi kelimesi beni durduruo bende anneyim ve mahrum etmek istemiorm fakat zorunda kalacam gibi..
Lenayla babası arasındaki bağa dikkat ediorm, ne kdar esip gürlesem yapacam desemde yapmıorm.. Kardeşim hergn babasıyla görüştürüo
Benm aram eşimle değil yaşammşlıklarla kötü..
Ben eşiyle anlaşamayan biri değilim
Aksine eşim cok yufka yürekli anlayışlı duygusal romantiktir.. Hakkını yiyemem inkar edemem.. Bn zaten bu zamana kdar eşimle sen böylesin yada bem böyleym die hiç tartışmadm.. Tartışmışsamda hatırlamıorm...
Benim bu zamana kdarki tek kavgalarm annesi yüzünden..
Cnkü hayatmda bu kdar arsız yüzsüz gaddar bi insan görmedm..
Ölen kızının arkasından bile ehh kurtuldu zaten diecek kdar ama çıkarı varken yaptırmak isteğinde kızım öldü die timsah gözyaşı döken vicdansızın teki..

Doldurmak istemiorm işte bulutum
Yoksa inan onu o kdar iyi yaparmki..
Kaldıki doldurmama gerek yk direk görüştürmem ki bunu yapmşlığım var.. Daha önce.. Annesine değil babasına düşkün-dü ama 1 yıldır ne oldu anlamıorm..
En son eskisi gibi gmrüştürmeyecem dioem
Bu seferde ortada kayınbabam var.. Cok tonton.. Ona kıyamıorm

Bencede en iyisi görüştürmemen.bu hikayede yanan kayınbaba olsun siz değil ilk kendini aileni düşün hayat kısa zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…